Gość: DEMENA IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 21.06.03, 19:29 WITAM MAM DO WYBORU 2 PRZEWODNIKI PO KRYMIE: WYDAWNICTWA PASCAL I WYDAWNICTWA BEZDROŻA. KTÓRY UWAŻACIE ZA LEPSZY? DZIEKI Z GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tedy_jo Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.compensazycie.com.pl 23.06.03, 08:54 Zdecydowanie PASCAL choć pewnie podane w nim ceny już poszły lekko w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMENA Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 19:44 Gość portalu: tedy_jo napisał(a): > Zdecydowanie PASCAL choć pewnie podane w nim ceny już poszły lekko w górę. NIKT WIĘCEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serbio Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.saint 04.07.03, 02:50 pascal odpada parę stron o Krymie ,tylko Bezdroża ale z tego roku,ponieważ w księgarniach mają jeszcze wydawnictwa z 2001r.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demena Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 19:04 ale jest przewodnik pascala tylko o krymie co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMENA Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 11:26 NIKT WIECEJ TAM NIE BYŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: 212.182.32.* 07.07.03, 12:53 bylem dwa razy mialem pascala i powiem ze jest do bani opisane sa miejsca ktore podobaly sie autorowi np w symferopolu najwieksza atrakcja turystyczna -to szalet miejski sluzy miejscowym ,meczet to plac budowy .opisane sa dwa dworce autobusowe .przyjezdzam z bakczysaraju i laduje na przedmiesciach okazuje sie ,ze jest trzeci .informacje praktyczne to lipa-komu potrzebny jest fryzjer - podroz tez jest opisana tylko ze lwowa,tymczasem ja polecam z kowla bez tloku bilety -60 kil od granicy z polska ,mase polaczen autobusowych z chelmem,lublinem,warszawa.w drugim roku czerpalem informacje z internetu i wyszlo mi to na zdrowie ,zobaczylem miejsca duzo ciekawsze niz z przewodnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMENA Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 19:05 DZIEKI STARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: 212.182.32.* 08.07.03, 12:09 taki stary to nie jestem ,ale spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMENA Re: PRZEWODNIK PO KRYMIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 19:12 TO MOŻE KTOŚ JESCZE? Odpowiedz Link Zgłoś