IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 23:16
GTI-znacie to biuro? Czy ktoś z nimi podróżował?
Obserwuj wątek
    • Gość: piasek Re: GTI IP: 212.244.185.* 25.06.03, 15:34
      tak, bylem z nimi w turcji jest naprawde ok.
    • Gość: re Re: GTI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 00:06
      Nigdy z nimi nigdzie nie byłem, ale zauważyłem, że zazwyczaj maja dobre hotele
      ( np. te które neckermann ).
    • dominichen Re: GTI 29.06.03, 17:13
      W zeszlym roku bylam z nim w Turcji i wrocilam bardzo zadowolona.Naprawde maja
      dobra organizacje i nie bylo zadnych problemow tak ze polecam.
    • Gość: Sandra Re: GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 12:28
      Byłam z nimi w 2001 roku. Żadnych zastrzeżeń.
      • Gość: ja Re: GTI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 22:12
        byłam w tamtym roku, poleca.
        • Gość: Peter Re: GTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 08:47
          Byłem z nimi 2 lata temu - żenada nic się nie zgadzało z opisem w katalogu (np.
          mieliśmy pokój bez klimatyzacji i to w lipcu !!!, do plaży było parę kilometrów
          a nie 400 metrów). Nie dostaliśmy żadnego odszkodowania gdyż naszej reklamacji
          na miejscu nie przyjął rezydent. Może się poprawili ? Tego nie wiem bo
          stwierdziłem że już więcej z nimi nie pojadę. Byłem już parę ładnych razy za
          granicą z różnych biur podróży i to było najgorsze. NIEPOLECAM
          • Gość: anonim Re: GTI IP: *.menos.org 04.07.03, 18:25
            zawsze są wyjątki od reguły patrz wyżej: ale ja byłam z nimi w tamtym roku,
            bałam się trochę bo są w Polsce mało znani, w Turcji to potentant na rynku,
            super organizacja, wszystko wg.planu, po prostu można z nimi w ciemo jechać,
            niektórzy sie pochorowali biedacy to w ramach ubezpieczenia z GTI przebywali w
            prywatnej klinice, warunki ponoć super-jezeli w szpitalu moze byc super, nawet
            lekarze po polsku mowili, także można liczyc na nich nawet w takich
            nieprzyjemnych sytuacjach, które sie zawsze mogą zdarzyc.
            ogólnie bardzo polecam, gdybym jeszcze raz do Turcji jechała to tylko z GTI,
            oni tam są więksi od Necermanna i innych, na większych sklepach ich logo,
            swoje autkary, minibusy,no wszystko, nie wiem czy to nie jedno z największych
            biur w Turcji
    • Gość: Tomek Re: GTI IP: *.net.pl 09.07.03, 20:10
      Ja znam tylko GTD:))
      gtdweb.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka