Dodaj do ulubionych

hotel HOR PALACE kto tam był

IP: 213.17.236.* 16.08.03, 21:55
Czy możecie podzielić sie wrażeniami z pobytu w hotelu Hor Palace w
Hurgadzie. Na jakie wycieczki fakultatywne można sie wybrać z Hurgady i
jakie są ich ceny . Serdeczne dzięki za opinie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwka Re: hotel HOR PALACE kto tam był IP: *.wroc.zigzag.pl 16.08.03, 22:18
      Cześć,
      zajrzyj na forum egipt. Tam znajdziesz info .
      pzdr.
      • Gość: Halina Re: hotel HOR PALACE kto tam był IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 14:47
        Hotel Hor Palace nie wyglada zachwycajaco (widzialam go tylko z okien busa),
        ale moze to tylko wrazenie.
        Za dojazd do Hurghady busem nie mozna placic wiecej niz 2 funty od osoby (beda
        zadac i 10), nie korzystac z taksowek.
        Wycieczki: moge polecic biuro Geo Tours (centrum Hurghady, naprzeciwko
        McDonald's), korzystalam z ich uslug wielokrotnie. Wycieczki kupowane u
        rezydenta sa bardzo drogie. Mozna jechac do Kairu - bardzo meczace: wyjazd o
        2.45 w nocy, powrot ok. 1.30 w nocy nastepnego dnia, do Luksoru, na rafy
        koralowe. Przewodnik mowi po angielsku. Mozna negocjowac cene, jesli zamierza
        sie skorzystac z kilku wycieczek. Jesli ktos chcialby nurkowac z butla, polecam
        skorzystanie z biura w hotelu (szkolenie po polsku, lepszy sprzet, dluzsze
        nurkowanie)- kosztuje to 50 dolarow.
    • Gość: Ja Re: hotel HOR PALACE kto tam był IP: *.saint 18.08.03, 15:17
      Byłam w ubiegłym roku w hotelu oboko - Sultan Beach, ale mieszkał tam tasz
      znajomy. Plażę mają fajną bo tam chodziliśmy i coś tam przebudowywali - może
      jakis basen albo ogród. Po plazy chodzi facet z wielbłądem i mozna się
      przejachać na nim - jak ktoś bardzo chce. Uniknie się w ten sposób oszustwa
      pod piramidami. Wiem, że w hotelu były problemy z kimatyzacją i telewizja
      ograniczała się tylko do jakiejś ichniejszej. Ale to nie jest najważniejsze.
      JA z całego serca polecam wyjazd na Giftun - to taka fajna wysepka. Płynie się
      łodzią, po drodze możliwość nurkowania z rurką, potem lunch na statku - ryba
      ale smaczna. Przyjazd na wyspę i leniuchowanie i opalanie. A woda przecudna -
      czyściusieńka, koloru trudnego do opisania. Super. Co do Kairu to prawda
      męczące- ale być w Egipcie i nie widzieć piramid??????

Życzę udanego urlopu.
      • Gość: a Re: hotel HOR PALACE kto tam był IP: server:* 18.08.03, 18:32
        serdecznie dziękuję za dotychczasowe informacje czekam na dalsze, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka