arek103 12.04.08, 21:59 Syria - warto zwiedzic? Bezpiecznie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podruznik Re: Syria IP: *.client.stsn.net 13.04.08, 05:00 Nie warto. Bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Syria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:39 Syria jest olśniewająca. Co do bezpieczeństwa to jest naprawdę bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mainecoon Re: Syria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 19:06 Baaardzo warto. Bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.D Re: Syria IP: *.pete.cable.ntl.com 22.04.08, 00:08 Oczywiscie, że warto, zwłaszcza dla miłośników historii... bezpiecznie. I TANIO ! Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Syria 07.05.08, 08:06 Damaszek jest wspaniały ale nie tylko. Medina czyli stare miasto ma siedem starożytnych bram doskonale zachowanych i jest podzielona na część chrześcijańską i muzułmańską.Zabytki są zadziwiające (miasto biblijne).Ponadto knajpy z dobrym żarciem można płacić kartą,dziewczyny piękne i nie do odróżnienia od Włoszek(mają mniej czyste buty)palą fajki wodne i są zalotne. Za 100 dolców wynająłem busa z klimą na całodniową wycieczkę po okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lacatus Re: Syria 03.06.08, 15:55 pewnei że warto!byłam w zeszłym roku w styczniu i było rewelacyjnie...fajnie ludzie piękne miejsca pyszne jedzenie i tanio bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolumber Re: Syria 12.06.08, 13:31 Potwierdzam wszystkie opinie, poza oryginalna ocena nieco zblazowanego "Podruznika" ;) Rewelacyjny kraj, mili ludzie. Jezeli masz wiecej czasu, polacz to z wizyta w Jordanii, ew. w Libanie. Polecam termin w okolicach pazdziernika, nie ma juz takich tlumow, temperatura znosniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Syria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 10:04 Oczywiście, że warto! Jest bezpiecznie. Trochę informacji o Syrii znajdziesz tu: syria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: Syria IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.08, 11:51 Poradzcie jakie biuro organizuje takowe wycieczki oraz w jakiej kwocie wraz z pobytem. Jaka jest baza hotelowa i co do zwiedzania. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidcdr Re: Syria 23.10.08, 21:32 Hej! jestesmy studentami erasmusa z Istanbulu, 29.10 jedziemy do syrii(aleppo,damaszek,palmyry) jordanii(amman i petra) i libanu(bejrut,Baalbek)..bedzimey wdzieczni za kazde info,,czy pieczatka w paszporcie z egiptu z sharm al shaikh moze byc klopotliwa przy wjezdzie do tych państw?wyczytalem taka informacje na ktoryms z forów i mam wielka nadzije ze jest ona nieprawdziwa.. dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Syria IP: *.acn.waw.pl 25.03.09, 14:22 Przy wjeździe do Syrii kłopotliwa może być raczej pieczątka z Izraela niż z krajów arabskich. Tu Syria jest dokładniej opisana. To piękny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Syria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:16 Warto pojechać do Syrii. Jest b. bezpiecznie. Polecam także serwis syria.pl. Byłem z nimi w ub. roku na wyjeździe. Co ciekawo jeden gościu miał pieczątke Izraela w paszporcie było troche strachu ... ale koniec końców i tak go wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś