gogo26 03.01.02, 18:57 wybieram się na wycieczkę objazdowa po italii , czy możecie polecić jakieś biuro. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 195.94.222.* 11.01.02, 15:06 A po co Ci biuro? Po Wloszech mozna jezdzic, samochodem, autobusem, pociagiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 62.233.147.* 15.01.02, 13:12 Sprawdz oferte Itaki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 62.233.186.* 15.01.02, 23:22 Na prawdę NIE JEDŹ Z BIUREM!!!!Nie poczujesz klimatu- będą was prowadzać po tych samych miejscach- typowo turystycznych- a to nie oto chodzi. Bierzcie samochód, albo pociągiem i w drogę. Wszędzie znajdziecie tanie hoteliki- a co sami zobaczycie będzie w ogóle bez porównania! Uwieżcie. Jeżdże tam od paru ładnych lat i nigdy nbie powtórzę tego- z biurem! Ale od czegoś trzeba zacząć. Bawcie się dobrze i koniecznie spróbujcie lodów brzoskwiniowych PESCHE GELLATO (PESCE- nie jestem pewna :))sprzedawanych w GELLATERIA'CH Niezapomnianych przeżyć- Aga Odpowiedz Link Zgłoś
czesiek1 Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? 01.02.02, 10:21 Aga ma znowu racje. Ja nie korzystalem z polskiego biura podrozy, Wlochy warto zobaczyc od tylnej strony , zawsze znajdziesz cos dla Siebie.Pamietaj tylko o jednym wydusza z Ciebie ostatni grosz-ale warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.01.02, 18:36 Bylam z biurem Itaka na wycieczce objazdowej.Byla bardzo udana bo swietna pilotka.Zwiedzilismy mnostwo az po Capri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 212.87.3.* 06.02.02, 15:17 Z Itaką jak na loterii. Czasami wszystko gra i trafi sie dobry przewodnik lub rezydent. Niestety, tylko czasami ! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? 31.01.02, 19:38 Polecam Sigmę Travel, mają wyjazdy w różnych konfiguracjach, w tym także z Sycylią, o różnej długości (od 9 do bodaj 16 dni). Z tym że zżadnym biurem nie poczujesz tego "czegoś" w Italii. Ja np. wybieram się na zasadzie bus do Wenecji i dalej ok. 20 dni z Eurorailem od Wenecji po Neapol. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? 27.02.02, 14:37 ja byłam z Sigmą Travel, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 62.233.177.* 04.03.02, 15:37 A ja polecam zwiedzanie na własną rękę... Moim zdaniem, Włochy nalezy zacząć zwiedzać od jeziora Garda! Jest przecudne!! Wspaniała, krystalicznie czysta woda, no i wysokie góry dookoła! To jedno z najpiękniejszych miejsc jakie widziałam w zyciu!!!! Naprawdę polecam i słuzę informacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: 213.17.225.* 15.03.02, 14:57 Polecam biuro Mediterraneum z Poznania. Fachowcy ! Mają własnych przewodników z uprawnieniami po Rzymie ! Duży wybór różnych tras od 6 do 14 dniowych. Trochę skromne posiłki ale duchowo uczta ! Odpowiedz Link Zgłoś