dosres 08.10.09, 23:26 Musze jechać do Gdańska na 4-5 dni i zastanawiam się gdzie się zatrzymać... Od razu mówię,że nie interesują mnie kwatery prywatne, raczej hotel/motel blisko centrum miasta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astendo Re: Nocleg w Gdańsku 09.10.09, 20:33 ja bardzo mile wspominam pobyt w hotelu hevelius mercure, blisko starówki, piękne widoki na miasto z okien, do morza też blisko. jak na te warunki które ten hotel reprezentuje cena jest przyzwoita, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: Nocleg w Gdańsku 16.10.09, 02:13 To jeszcze zależy, jak wysoka cena jest przyzwoita:) Ale w temacie, mogę polecić pensjonat Villa Pascal w Gdańsku Brzeźnie, 50 metrów od morza. Super warunki, czyściutko, pyszne śniadanka i miła obsługa, tylko jak dla mnie trochę drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: Nocleg w Gdańsku 16.10.09, 02:14 Sorki, nie doczytałam, że interesuje Cie centrum, stamtąd to dość daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: Nocleg w Gdańsku 26.10.09, 13:05 www.trojmiasto.pl polacam ta stronę- znajdziesz wszytskie przyzwoite hotele i pensjonaty Gdanskie Odpowiedz Link Zgłoś