mama-bartunia 16.02.10, 16:45 Czy ktoś zna ośrodek wczasowy Leśny Dwór w Pogorzelicy? Będę wdzięczna za wszystkie informacje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ban100 Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 23.02.10, 10:59 Od kilku lat jeździmy do Leśnego Dworu. Od zeszłego roku powiększyli się, jest nawet basen z podgrzewaną wodą, jak dla mnie rewelka po kąpielach w zimnym morzu. Do tego drink przy basenie, fajne jedzenie. Minusem jest że trzeba wcześniej rezerwować, ale kto pierwszy ten lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-bartunia Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 23.02.10, 14:22 No wreszcie ktoś mi odpisał:)oferta wygląda ciekawie,więc chyba się skusimy. Mamy już wstępna rezerwację. W jakich pokojach Państwo mieszkali? Bo jest kilka opcji do wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
sadaga Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 24.02.10, 06:13 Również wybieram się do Leśnego Dworu w tym roku. Po pobycie napiszę czy warto jechać w to miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilonapr Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 27.02.14, 16:23 Prosze o pomoc.. szukam informacji nt Biedronki w Lesny Dwór..czy ktos był? jak tam jest w srodku ? prosze o info .. gdyz chcemy opłacici rezerwacje a nic nie wiemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
manonka Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 05.06.15, 20:20 Ja tez szukam informacji nt budynku Biedronka w leśnym Dworze w Pogorzelicy. Ktoś może coś przybliżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mahero Re: LEŚNY DWÓR Pogorzelica 15.08.16, 10:58 Witajcie, czy ktoś był w tym ośrodku w tym roku i może napisać, jak jest teraz? interesują mnie najbardziej animacje dla dzieci - małych i dużych - byłam kilka lat temu, ale nie było takich zajęć Odpowiedz Link Zgłoś