papuga1974 12.06.10, 18:36 Witam, wybieramy sie tam na wakacje-czy ktos zna ta firme lub był juz tam? www.apartamenty.swinoujscie.pl ( Zacisze leśne Ulica Kruczkowskiego ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusfashion Re: Świnoujście 12.06.10, 19:03 Bardzo daleko od plazy. Niski standard. Duzo lepsze Baltic Park Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: Świnoujście 12.06.10, 19:21 Atrakcyjniejsze w Swinoujsciu sa wschodnie krance promenady (okolice ulicy uzdrowiskowej). W Swinoujsciu jest duzo agencji, ktore wynajmuja apartamenty w tej okolicy. Ceny praktycznie takie same. Poszukaj jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: Świnoujście 12.06.10, 19:43 Z tą atrakcyjnoscia sie nie zgodzę. Baltic park i strona ulicy uzdrowiskowej to wrzask, halas,natomiast atrakcyjnejsza jest zachodnia czesc bo.... spokojniejsza, ceny rowniez nie sa te same. poniewaz czym blizej morza drozej, dalej taniej. Kruczkowskiego jest przy granicy wiec jest tam znacznie taniej niz np W PASMIE PROMENADY, SZUKAJ LOKALIZACJI PRZY PROMENADZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: Świnoujście 12.06.10, 22:27 Ja sobie weszlam na strone wspomniana na poczatku watku i jakos nie widze, aby tam bylo taniej. Mowimy o konkretnym budynku oferowanym przez konkretna agencje. Mnie sie akurat okolica Baltic Parku podoba. Nowe apartamentowce - bardzo eleganckie zarowno przy promenadzie jak i uzdrowiskowej, przyjemne kawiarnie. Stara promenada dla mnie wciaz pachnie PRL-em. Ale to oczywiscie rzecz gustu. Jesli ktos nie chce mieszkac przy samej promenadzie to mozna sie nieco odsunac od promenady. Ceny nizsze i mniejszy tlok, a rownoczesnie ledwie kilka krokow do promenady. Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: Świnoujście 13.06.10, 09:29 Ktoś, kto napisał, że to bardzo daleko od plaży nie zna topografii miasta. I również nie jest to niski standard. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima5 Re: Świnoujście 13.06.10, 11:11 Wlasnie dobrze napisał, daleko od plazy w porównaniu z innymi przy promenadzie, tamte osiedle to okolo 600 m od plazy , a to ogromna róznica przy 100. Poza tym zobacz standard w Baltic Parku a tam, tam meble ikea, drewniane meble , tandeta , masówka. W Balticku masz dwa poziomy,plazmy , okna jakk calaa sciana. a i tam , jest cena 240 a w Balticu 330-350 takze jest róznica , jak ktos pisze ze nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: Świnoujście 13.06.10, 18:57 Ja nie do konca rozumiem co piszecie mowiac o wysokim standardzie baltic parku. Jezeli chodzi o baltic park promenada, to moim zdaniem apartametowce super wygladaja od zewnatrz, ale wsrodku sa zupelnie skromne. Wystarczy zekrnac na strone dewelopera z wykoczeniem. Zadnych luksusow. Oczywiscie niektorzy wlasciciele mogli zazyczyc sobie wyzszego standardu, ale niekoniecznie. Moim zdaniem wiekszosc mieszkan po drugiej stronie ulicy w Koronach Piastow maja wyzszy standard, ale to tez kwestia konkretnego wlasciciela. Jesli chodzi o ceny, to jedno-pokojowe mieszkanie w Kronie Piastow moze kosztowac ok 220 zl za dobe w wysokim sezonie, troche dalej na wschod na Zdrojowej bez problemu mozna znalezc 30m2 za 200 zl za dobe. A wiec moim zdaniem roznicy w cenie nie ma. Wystarczy zerknac na oferty roznych agencji: fregata, visito, 44wyspy, apartamentyswinoujscie.com Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: Świnoujście 13.06.10, 20:05 Oj Halina, chyba nie wiesz co piszesz w Balticku masz 2 poziomy , 3 tarasy. Plazmy na scianach. Ale koszt to od 350 zl -400 zl. Wynajmowane apartamenty sa wlasnoscia prywatna oddana pod wynajem . A standard jest wysoki, nie porównywalny do Kruczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: Świnoujście 13.06.10, 21:37 O ktorej inwestycji w baltic parku piszesz? Plaza czy promenada? Ja pisze o promenada. Nie wiem jak standardowo wykanczane byly apartamenty przy plazy. Przy promenadzie sa rozne apartamenty, o powierzchniach zaczynajacych sie od niespelna 35 m2. Tak wiec nie kazdy apartament ma 2 poziomy i 3 tarasy ;). Standardowo apartamenty byly wyposazane w kuchnie i lazienki o przecietnym standardzie (przynajmniej moim zdaniem). Co potem z tym robili wlasciciele, to juz osobna sprawa. Kazdy urzadzal jak lubil i ile chcial zainwestowac pieniedzy. Pewnie luksusowe apartamenty tez sie znajda. Co do standardu Kruczkowskiego sie nie wypowiadam, bo nie bylam w srodku. Te okolice wydawaly mi sie mniej atrakcyjne ;). Trzeba zwrocic uwage, ze wiekszosc nowych apartamentowcow w Swinoujsciu nie mam charakteru hotelowego, w ktorym kazdy pokoj jest taki sam, lecz ma forme samodzielnych mieszkan. Apartamenty lezace w tym samym budynku moga znaczaco roznic sie standardem. W wiekszosci przypadkow deweloperzy sprzedawali mieszkania tylko z wykonczonymi lazienkami, podlogami i scianami, czasem z kuchnia. Reszta to juz inwencja wlascicieli. Odpowiedz Link Zgłoś