andrzejc4 24.06.10, 07:02 Wybieram się tam w sierpniu.Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agan102 Re: Willa "Muszelka" w Karwi 25.06.10, 09:47 minusy: ciasne pokoje i brak parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejc4 Re: Willa "Muszelka" w Karwi 25.06.10, 13:22 Czy masz na myśli "Muszelkę" na ul.Reprezentacyjnej 16? Mam tam zarezerwowany pokój na parterze z tarasem. Właściciel zapewniał mnie że pokój jest przestronny i że jest parking.Jedziemy tam w trzy osoby tzn ja,żona i wnuczek 10 m-cy. Czy ta willa jest w pobliżu ośrodka "złoty żagiel" ? Odpowiedz Link Zgłoś
agan102 Re: Willa "Muszelka" w Karwi 28.06.10, 11:00 Tak, mam na myśli ten ośrodek. Sama jadę do Karwii po raz pierwszy i bardzo byłam zainteresowana tematem kwater. Bratowa była tam rok temu. Ona była w pokoju dwuosobowym na parterze. Ale byli z dzieckiem 4 letnim i zajmowali dwójkę . Stad może wrażenie ciasnoty. Przyjemne jest wyjście na taras. Jest oddzielone od sąsiadów i są stoliczki. Natomiast kuchnia jest na piętrze. Jest to nowy ładny dom, ale nie zdecydowałam się na niego. Nie ma tam parkingu, albo może jest , ale nie na wszystkie samochody. Ten dom jest na końcu ulicy i za nim tylko pola są. Stąd dowolność w stawianiu samochodu. Zobacz,że na zdjęciach jakoś nie widać parkingu. Tam gdzie jadę widać wyraźnie na ile miejsc jest parking. Trzeba mieć też na wzgledzie osoby przyjeżdżające z okolic Karwii na plażę, oni gdzieś też muszą zaparkować. Powiedzmy, że bratowa była zadowolona, ale nie zachwycona. Ale co tam, najważniesze to mieć pogodę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejc4 Re: Willa "Muszelka" w Karwi 28.06.10, 11:07 Dzięki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś