Dodaj do ulubionych

WISEŁKA-był ktoś???

IP: *.mofnet.gov.pl 29.04.04, 12:05
Chcę w tym roku jechać do Wisełki. W zeszłym roku tamtędy przejeżdzałam i
mnie zauroczyła. Czy ktoś tam był i mógłby mi coś więcej o tej miejscowości
powiedzieć? A i próbuję ściągnąć plan miasta ale niestety nigdzie nie mogę
znaleźć :( A może ktoś był w Pnesjonacie "Przy parku" Ryszard Żemojtel i zna
już warunki? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 20:20
      Jeśli szukasz spokoju-miejsce idealne. Ale uprzedzam, daleko do morza, ponad
      kilometr, chociaż droga przyjemna- przez las.
      • Gość: PL Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.net.pl 06.05.04, 13:27
        A czy są komary (jezioro, las)?
    • Gość: kazio Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.dolsat.pl 29.04.04, 20:26
      Byłem kilkanaście lat temu. Wisełka to jest raczej wieś,nic tam specjalnie nie
      ma ,ale dla miłosników spacerów ,oglądania leśnych krajobrazów to i owszem.
      Jakby co można odwiedzić do Międzyzdroje albo Dziwnów.w ierunku dziwnowa tuz za
      wisełka leży po lewej stronie małe jeziorko mala oczko wodne. Łowiłem tam
      piekne leszcze. Chyba jeszcze tam cosik pływa. Pozdrawiam.
      • Gość: werty Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: 62.233.164.* 30.04.04, 08:41
        do Wisełki jeżdżę z dzieciakami z domu dziecka na wakacje. specjalnie wybieramy
        taką miejscowość, żeby nie było tłoczno i dzieciaki miały trochę swobody.
        okolica miła, ale jednolita, żadnych specjalnych atrakcji poza łonem orzyrody.
        pozdrawiam :D
      • Gość: nobody Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.wegorzyno.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:40
        Za dwa tygodnie wybieram sie wtamta okolice.Polecam punkt widokowy pomiedzy
        Wiselka a Miedzyzdrojami blisko Miedzywodzia.Jest to najwiekszy klif na naszym
        wybrzezu 96m.Warto ze soba zabrac lornetke.przy bardzo dobrej pogodzie widac
        kilkudziesieciokilometrowy pas wybrzeza po niemieckiej stronie.
    • Gość: michał Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:36
      tez wybieram sie w tym roku do wisełki. znacie jakieś milutkie kwatery?
    • Gość: past Re: WISEŁKA-był ktoś??? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.05.04, 13:49
      miłe i spokojne miejsce szczególnie dla dzieci , mało miejsc do naciągania
      rodziców, jakieś 30 minut do morza , na plaży tłok tylko przy wyjściu z lasu. W
      okolicy jeziorko z mozliwością kąpieli i wypożyczenia sprzętu. Do międzyzdrojów
      mozna zrobić wycieczkę brzegiem morza - 10 km Kwater dośćdużo i w dobrym
      standardzie , ale w połowie zeszłorocznych wakacji ceny skoczyły o 50-100%
      takie obłożenie mieli. Sklepy zaopatrzone bardzo dobrze
    • allumeuse_21 Re: WISEŁKA-był ktoś??? 02.07.04, 11:09
      jako dziecko bywalam tam z rodzicami jakies 6-7 razy. w parku narodowym w nocy
      natknelam sie na dziki! zachcialo nam sie isc z kolega nad morze w nocy.
      pozatym wspominam bardzo milo, zostalo mi zamilowanie do polskiego morza i
      cichych miejscowosci, choc w tym roku jade do debek i nie wiem jak bedzie :(
    • je_je_je bylam 02.07.04, 13:31
    • krystian123 Zaginął pies w Wisełce 18.08.18, 08:39
      Dnia 17.08.2018 r. we wsi Wisełka (około godziny 18:30) zaginął pies rasy Mini York. Jest koloru czarnego, główka i łapy koloru platynowego (ew. siwego). Włosy spięte w kok (prawdopodobnie już zgubiła spinkę więc włosy mogą być rozczochrane). Jest psem małym (ok. 50 cm), bardzo krótko ścięta. Nazywa się Nika i jest suczką. Każdy kto zobaczy takiego psa proszony jest o natychmiastowy kontakt na numer telefonu 507 586 135 lub 500 765 959. Nie mogę załączyć zdjęć więc po więcej szczegółów zapraszam telefonicznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka