dabhind 13.06.04, 19:40 zbieram opinie o tej małej mieścince koło kołobrzegu. kto z was był? kto poleca a kto wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggg Re: grzybowo 16.06.04, 16:33 mysle, ze jest to dobre miejsce na odpoczynek-zwlaszcza, ze wybieram sie tam w tym roku. Mam wiec nadzieje, ze dokonalam dobrego wyboru!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: grzybowo IP: *.energoprojekt.com.pl 06.07.04, 10:47 Dobry wybór jeżeli lubisz spokój - chociaż ostatnio coraz więcej turystów, ale mnie się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena3922 Re: grzybowo 19.05.15, 10:09 Lubie Grzybowo , jeżdżę tam z rodziną od kilku lat Miejscowość letniskowa , nieduża , a co najważniejsze cisza i spokój idealna dla rodzi z dziećmi. Pensjonaty, kwatery , wille prześcigają się w ofercie. Ja jeżdzę do pani Joli na ul. Szkolną 19 Odpowiedz Link Zgłoś
apartament13 Re: grzybowo 21.05.15, 14:42 Rodziny które cenią sobie cieszę i spokój zapraszamy do komfortowego apartamentu na wyłączność w Kołobrzegu. apartament13.dobrynocleg.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś