Gość: Luk_Ww IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 15:19 Witam :) Co myślicie o tym mieście? Proszę o opinie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: USTKA IP: *.pmrcorporate.com 15.07.04, 15:40 ladna, przyjemna, duzo roznych imprez, najladniejsza promenada na wybrzezu. Na plazy zawsze sie cos dzieje. Ale tlumy - nie kazdy to lubi. choc juz na tzw. plazy zachdniej jest z tym duzo lepiej. ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka89 Re: USTKA 15.07.04, 15:45 Witaj! :) Ustka jest pięknym miastem. Pomimo tego, że byłam już tam trzy razy(w tym roku będzie czwarty), to w ogóle mi się tam nie nudzi, co roku odkrywam w Ustce jakieś nowe, piękne mniejsce :) Bardzo często odbywają się tam koncerty sławnych polskich piosenkarek i piosenkarzy, przyjeżdżają kabarety, kapele góralskie... Ponadto Ustka nie jest drogim miastem, w porównaniu np. do Kołobrzegu. Na plaży też nie można się nudzić, ponieważ Klub Aktywnego Wypoczynku Happy Events organizuje różne turnieje, konkursy i zabawy. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lenox23 Re: USTKA 15.07.04, 15:48 Jak jechac nad morze to tylko do Ustki! Zdecydowanie najlepsza miejscowość nadmorska (a byłem w wielu). Co do tłumów to na plaży zachodniej jest naprawdę spokojnie, szeroka plaża, cisza i spokój. Na plazy głównej czyli wschodniej jest faktycznie dużo ludzi. Na promenadzie wieczorkiem dużo się dzieje. Polecam resteurację City. Jeżdzę tam od wielu lat i nic złego na tą miejkscowość powiedziec nie mogę. Gorąco polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: USTKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 21:48 A czy kobiety mogą opalać się tam topless?? Odpowiedz Link Zgłoś