Dodaj do ulubionych

Łazy - proszę o opinie

29.03.13, 13:19
Proszę o opinie na temat tej miejscowości. Wiem, że jest ona niewielka, jednak zastanawiam się jak wygląda tam latem - tłumy wczasowiczów, pełne plaże? Czu ul. Wczasowa to ścisłe centrum (czy nie łączy się czasami gdzieś z Mielnem?)?

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • rafcios999 Re: Łazy - proszę o opinie 29.03.13, 16:54
      Łazy to też ciekawa miejscowość otoczona z jednej strony morzem Bałtyckim, zaś z drugiej jeziorem. Zobacz sobie atrakcje Łazy
      • js31 Re: Łazy - proszę o opinie 01.04.13, 22:58
        może ktoś jeszcze?
    • dzoanasix Re: Łazy - proszę o opinie 02.04.13, 11:32
      Cześć. Byłam w Łazach w tamtym roku, późnym latem - można powiedzieć, że po sezonie. Fakt - niewielka miejscowość, ale ma swój urok. Ul. Wczasowa to nie ścisłe centrum, według mnie. A ta ulica, która łączy Łazy i Mielno to chyba Mieleńska. Z Wczasowej na Mieleńską jest kawałek drogi. Swój urlop zorganizowałam wtedy przez Łazy.
    • ania-bell Re: Łazy - proszę o opinie 09.04.13, 11:43
      Byłam w Łazach jakiś czas temu, wiem, że teraz trochę się rozbudowały ale do Mielna to jest kawałek drogi z ciekawymi zejściami na plażę przez las. Przy jednym to nawet kuchnia polowa była. Co do samej miejscowości to jest niewielka z maleńkim centrum, pełnym budek z pamiątkami. Ja zapamiętałam tą miejscowość ze względu na dwie rzeczy: brak było porządnej smażalni i plaża pusta na krańcach miejscowości.
      Ul. Wczasowa w Łazach ma dość dobre położenie poza centrum z Ośrodkami często kolonijnymi i nie jest główną drogą prowadzącą do Mielna.
    • tola_i_tolek Re: Łazy - proszę o opinie 09.04.13, 16:08
      Miejscowość malutka- właściwie same ośrodki wczasowe, knajpki, bary, restauracje i budki z pamiątkami. Byłam w sierpniu- ludzi dużo, ale mniej niż w Mielnie czy Władysławowie o tej porze. Plaża dość wąska, więc przy dobrej pogodzie mimo wszystko zatłoczona. Fatalne zejście na plażę- chyba z tysiąc schodów- byłam z dzieckiem wózkowym- masakra. Być może gdzieś dalej były lepsze zejścia.
      Generalnie jednak nam sie podobało- dość urokliwe miejsce, sporo miejsc gdzie można dobrze zjeść, szerokie, proste chodniki, sporo placów zabaw ( niestety płatnych)mało samochodów. POLECAM.
      W ramach atrakcji mozna podjechać busikiem do Mielna.
      • js31 Re: Łazy - proszę o opinie 03.07.13, 00:27
        Może ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat tej miejscowości? Może ktoś był w pensjonacie Wiking na ul. Wczasowej?
    • js31 Re: Łazy - proszę o opinie 27.07.13, 16:34
      Może ktoś jeszcze? Jakieś bieżące informacje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka