Gość: Artek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:18 Wybieramy się z żoną i 3 miesięczną córeczką do Krynicy Morskiej.Bardzo proszę o opinie na temat naszego urlopowego wyboru.Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: KRYNICA MORSKA 23.07.04, 16:06 Wróciłam tydzień temu z Krynicy Morskiej - byłam z 3,5 letnią córką. Ale z 3 miesięczniakiem bym się tam nie wybrała. Za duża górka na pchanie wózka :) i za dużo ludzi, no i w ogóle jakoś tak.... z poprzedniej epoki. Nawet najlepsze ośrodki w Krynicy to zapyzialce w stosunku do wybrzeża zchodniego. Z takim maluchem to lepiej pojechać w spokojne miejsce: Karwia, Dębki, Białogóra - no chyba, że zamierzacie bywać z maleństwem dyskoteka, kluby nocne, kramy, smażalnie itp:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: KRYNICA MORSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:24 Dzięki za tę garść informacji.Gdańska 24 to nasze lokum, podobno na samym początku Krynicy,w jej w spokojniejszej części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Do grazbed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:26 To była oczywiście informacja dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazbed Re: KRYNICA MORSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 09:23 Niestety Gdańska to ulica przelotowa - oś całej Mierzeji no i na początku Krynicy jest do morza kawałek drogi - niektórzy nawet dojeżdżają samochodem - parking tuż przy plaży. No ale z takim maluchem jest łatwiej niż z kilkulatkiem - wszystko można zapakować do wózka a przy samej plaży są sklepiki i barki tak, że nie trzeba gnać znowu do miasta zęby coś zjeść. Udanej pogody i miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: KRYNICA MORSKA IP: *.sggw.waw.pl 26.07.04, 14:02 Krynica Morska jest najzdrowsza dla dzieci - największa emisja jodu, jest tam dość bezpiecznie i wcale nie ma tam dyskotek i night clubów (są tylko 2 i chadazja tam 13 i 14 latki) a ul. Gdańska to naprawdę kawał do morza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: KRYNICA MORSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:48 No cóż czyli wniosek że na brak spacerów nie będziemy narzekać, skoro do plaży daleko.Ale to super, bo uwielbiamy dużo spacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: KRYNICA MORSKA IP: *.nestle.pl 26.07.04, 22:45 Witam! jest nieźle, polecam Viki www.viki.mierzeja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: KRYNICA MORSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 13:18 Wyjeżdżamy za 2 tygodnie, także czekam jeszcze na więcej opini o Krynicy.wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia Re: KRYNICA MORSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 19:50 za dużo ludzi na tak małą miejscowość.poza tym drogo!!!!!!!!!zreszta zależy kto jedzie i z kim jedzie.Jezdziłam tam przez 6 lat. w tym roku zakochałam się w innym miejscu.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTEK Re: KRYNICA MORSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:29 Jeszcze jedno pytanie.Czy w Krynicy jest bankomat PKO BP? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys_zielony Re: KRYNICA MORSKA 02.08.04, 15:46 hej, na pewno jest Euronet a mój mężczyzna twierdzi że widział gdzieś znak PKO BP, ale za to nie ręczę. miłego urlopu (my byliśmy zadowoleni, ale wstrzeliliśmy się w super pogodę, czego i Wam życzę!). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia Re: KRYNICA MORSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 19:52 jest bankomat PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: KRYNICA MORSKA IP: *.nestle.pl 01.08.04, 19:10 Byłem w wilii Viki - było całkiem sympatycznie, polecam www.viki.mierzeja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz VIKI, MIKI i co jeszcze?????????? IP: *.gisz.sti.net.pl / 217.153.85.* 02.08.04, 00:34 Krys czy jak wolisz Miki trochę więcej inwencji. Nie lepiej było napisać, przyjedź do mnie, nie pożałujesz, ale co gdyby się okazało, że jednak wcale nie jest u ciebie tak fajnie jak mówiłeś(-aś)więc... Próbujesz ściągnąć ~Artka~ do siebie grając byłych gości. Stary numer. I wszystko byłoby ok ale zdradziło Cię jedno: ten sam adres IP. Godne pożałowania. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nadmorze.pl Re: KRYNICA MORSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:29 Jesli lubicie tlok to jest to dobry wybor. Jesli szukacie ciszy i spokoju to wspomniana juz tutaj Białogóra bedzie lepszym wybore. Duzo atrakcji dla maluchow zapewnia "Panorama" www.panorama.nadmorze.pl w Białogórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: KRYNICA MORSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:46 Ufff!!! Ostatni dzień w pracy.Od jutra urlop.W poniedziałek wyjazd do Krynicy.Wielkie dzięki dla wszystkich,którzy opowiedzieli o tym mieście.Po powrocie podzielę się wrażeniami.Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: KRYNICA MORSKA 08.02.05, 16:24 za gwarno . polecam Karwię albo coś mnijeszego . My jedziemy z dwójką 2,5 roki i 8 miesięcy do PODDABIA Odpowiedz Link Zgłoś