Dodaj do ulubionych

ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:29
POSZUKUJĘ KWATERY, OŚRODKA LUB PENSJONATU W ŁEBIE GODNEGO POLECENIA ,
OCZYWIŚCIE POKOJE Z ŁAZIENKĄ I TV W MIARĘ MOŻLIWOŚCI, WYBIERAMY SIE 2+1 /
CZTERO-LATEK/. PROSZE O JAKIEŚ SUGESTIE, WAZNE OCZYWIŚCIE SA RÓWNIEZ WARUNKI
CENOWE / INTERESUJE MNIE W GRANICACH DO 34-40 ZŁ/ POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:47
      ponawiam pytanie... czy naprawdę nikt nie może polecić cos godnego uwagi... a
      czasu coraz mniej / tak to jest jak się odstaje urlop w ostatniej chwili /
      pozdro
      • Gość: rebjot Re: ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI IP: 195.8.101.* 21.07.05, 14:54
        Niestety niczego nie mogę Ci polecić ale z tego co wiem (moja Rodzina przebywa
        obecnie w Łebie) jest tam takie obłożenie, że szpilki nie da się wetknąć.
        Chyba, że osobiście chodzi się po mieście i poszukuje jakiegokolwiek lokum - to
        może wtedy coś się trafi.
        • Gość: mk Re: ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:34
          Wrocilem z Leby we wtorek. Nie jest tak zle jak piszesz. Spokojnie cos
          znajdziesz na miejscu. Polecam ul. Brzozowa - w miare tanio (40 zl/os) i blisko
          plazy. Ja nocowalem na Brzozowej 3. Polecam.
    • pokojemaja Re: ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI 21.07.05, 17:32
      CHARBROWO k/Łeby, pokoje z łazienkami, tv, aneks kuchenny, parking i miejsce do
      grilowania.
      Cisza i spokój.Teren ogrodzony. Możliwość wyżywienia. Do Łeby 9 km.
      www.maja.net.pl
      maja@maja.net.pl
      GG 8884997
      tel: 0-606 87 31 53
      • Gość: X Re: ŁEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NOCLEGI IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.07.05, 14:04
        CZY TA MAJA TO JUŻ WSZĘDZIE???!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka