Dodaj do ulubionych

Ustka czy Krynica Morska

IP: 217.96.34.* 01.08.05, 08:38
Za tydzien wybieram sie nad Morze ale nie moge sie zdecydowac gdzie.Wybor
zawezilem do dwoch miejsc tak jak w temacie.Czy ktos byl w obu i morze sie
podzielic wrazeniami gdzie mu sie bardziej podobalo.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: Ustka czy Krynica Morska 01.08.05, 18:48
      Bylam w obu. Krynica mi sie bardzo NIE podobala. Do morza daleko. Zreszta co to
      za morze.... zalew to nie morze :)Atrakcji jak na lekarstwo. Zdecydowanie Ustka!
      • wielaw Re: Ustka czy Krynica Morska 05.08.05, 12:10
        Coś nie bardzo rozumiem.Krynica Morska leży na Mierzeji Wiślanej i z jednej
        strony ma Zalew Wiślany a z drugiej strony około 600 m Morze Bałtyckie. Jasne
        że Zalew to nie morze. Morze to morze z plażami, muszelkami, bursztynami,
        wydmami i tak tam właśnie jest. Czyżby będąc w Krynicy Morskiej nie byliście
        nad Bałtykiem???
      • marzena1996 Re: Ustka czy Krynica Morska 29.03.06, 22:09
        może masz jakiś kwatery warte polecenia dla rodziny z dwójką dzieci
    • Gość: Slimmy Re: Ustka czy Krynica Morska IP: *.dsl.bater.net.pl / 80.51.236.* 05.08.05, 11:05
      plecam Ustke...
      • pbturska Re: Ustka czy Krynica Morska 07.08.05, 16:59
        A ja Krynicę... - szczególnie z dzieckiem
        • Gość: xxx Re: Ustka czy Krynica Morska IP: *.aster.pl 15.08.05, 14:45
          Właśnie wróciłam z Krynicy!! Wcześniej dwa lata z rzędu byłam w Ustce więc
          jestem na bierząco!! W obydwu przypadkach byłam w 3 osoby czyli ja i 2
          kolezanki!! Obydwie miejscowości są świetne!!!!! Jedź tam gdzie znajdziesz
          miejsce!! Ale chyba Krynica ma fajniejszy klimat!!! Dużo lasów, zalew to też
          duży plus. I strasznie mili ludzie w pubach tawernach i innych takich. Ale
          wybór nalezy do ciebie
      • marzena1996 Re: Ustka 29.03.06, 22:10
        może masz jakiś kwatery warte polecenia dla rodziny z dwójką dzieci
        • tanemori Re: Ustka 29.03.06, 22:20
          polecam kwaterę na ul. Młodzieży 2. Dom stary, zabytkowy ale pokoje z własnymi
          łazienkami. 200 m od plaży.
          www.jurczyk.mierzeja.pl
    • Gość: gość portalu Re: Ustka czy Krynica Morska IP: *.ct.com.pl 31.03.06, 16:27
      Zapraszamy na
      www.ustka.nadmorzem.net
      lub
      www.krynicamorska.nadmorzem.net
    • Gość: żeglarz Re: Ustka czy Krynica Morska IP: *.koba.pl / *.koba.pl 31.03.06, 17:28
      Jeśli miałbym wybierać to raczej Krynicę Morską.Z Ustki nie bardzo bylismy
      zadowoleni i w tamtym roku przenieslismy się do Łeby do osrodka Chemar-blisko
      morze,pokoje czyste,jedzenie bardzo dobre.Łebe mozna porównać do Krynicy,obie
      tętnią życiem,do obu warto pojechać.Wszystko zalezy skąd wyruszacie i gdzie
      jest bliżej.
    • Gość: Kuba Re: Ustka czy Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:55
      Właśnie wróciłem z Krynicy Morskiej. W piątek, podczas sześciu godzin marszu do
      Stegny (szlakiem turystycznym i plażą) spotkałem dwie osoby (pomijając port w
      Kątach Rybackich). W sobotę więcej (bo weekend) - trzy osoby (pomijając port w
      Piaskach) na pięć godzin marszu od Piasków do granicy (wzdłuż Zalewu) i z
      powrotem (plażą) do Krynicy Morskiej. Czy można chcieć więcej? :)
      Zdjęcia z tego wyjazdu są już pod adresem:
      republika.pl/moja_mierzeja/foto.htm
      Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)
      • Gość: wp Re: Ustka czy Krynica Morska IP: 194.205.246.* 11.04.06, 14:47
        super zdjecia wlasnie jade na Swieta do KM.
        pozdrawiam

Wojtek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka