Gość: marek IP: *.swidnica.mm.pl 30.06.06, 00:30 witam zaczolem urlop i niewiem gdzie mam jechac wim tylko ze nad morze ale gdzie to tu sie zaczyna problem jak macie pomysl to dajcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megani Re: gdzie pod namiot 30.06.06, 11:01 My wybieramy się już jutro na Hel na pole namiotowe Helkam na samym cyplu. Pole powstało dopiero w zeszlym roku więc mam nadzieję, że będzie czysto i przyjemnie, bo jedziemy z 2,5 latkiem. Ceny takie jak wszędzie, ale nam się udalo trochę wynegocjować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: gdzie pod namiot 30.06.06, 12:35 ja wiele razy jezdzilam do Krynicy Morskiej cala rodzina :)) w tym roku tez jade ale nie pod namiot tylko do przyczepy bardzo fajne pole, spokojne, czyste, bliziutko do morza czyste (!)lazienki i toalety, stanowiska do zmywania, do oprawiania ryb, prasowania itp mozna do namiotu dociagnac prad na miejscu sklepik i maly barek z pysznym jedzeniem ja to miesjce uwielbiam nie wiem tylko jakie w tym roku sa ceny za pole namiotowe, ale mozesz zadzwonic osrodek nazywa sie gallus (www.gallus.mierzeja.pl) aha, i jak nie masz samochodu to mozna dojechac polskim expressem Odpowiedz Link Zgłoś