Gość: giga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:14 pokoju 4 os. od 14.07-28.07. z lazienka i dostepem do kuchni badz aneksu kuchennego. PPIILLneeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belucci1 Re: darlowko pilnie szukam 30.05.07, 12:32 Witaj giga :-) Ja dokładnie w tym samym czasie będę w Darłówku co Ty :-) Niestety nie wiem gdzie są wolne kwatery, ale myślę że zaraz sie ktos do Ciebie odezwie z propozycją :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: darlowko pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:24 Hej belucci1, mam taka nadzieje. obdzwonilam juz na prawde sporo miejsc i wlasciciele smieja mi sie do sluchawki, ze sie obudzilam bo to najgoretszy okres i wszytsko pozajmowane. Mam nadzieje, ze moze ktos tutaj cos zaoferuje. Chociaz przegladam to forum dosc reguralnie i Darlowko raczej mniej popularne i raczej oferty sa ale z kolobrzegu, helu itp. Oby sie ktos znalazl z wolnym pokojem bo gdzie ja sie podzieje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jodosfera Re: darlowko pilnie szukam 30.05.07, 15:43 Zapraszam od 17 lipca do Darlowka tel. 094 314 30 74. zdjecia i opis obiektu www.jodosfera.pl Zyczymy udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: darlowko pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:40 W dalszym ciagu czekam na oferty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: darlowko pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:38 Up... Odpowiedz Link Zgłoś