Dodaj do ulubionych

Szukam pokoju 2-os. Jastrzebia Góra i Pólwysep Hel

01.06.07, 11:55
Szukam pokoju dla 2 osob w terminie od 21.07 do 25.07 najlepiej Jastzrebia
Góra lub Półwysep Helski.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina104 Re: Szukam pokoju 2-os. Jastrzebia Góra i Pólwyse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:23
      Jadę teraz na weekend do Jastrzębiej góry do willii Jasna. Opiszę jakie mają
      warumki. Okolicę znam,jest to spokojna ale urokliwa część Jastrzębiej ta od
      strony Karwii ul. Bałtycka,położona na zadrzewionej sosnami działce willa z
      klimatem.
      Na dole jest restauracja. Resztę napiszę po powrocie. Teraz pokój 3-os -130zł,
      apartament 2 pokojowy 200zł.Podoba mi się Jastrzębia, różni się od tych naszych
      równinnych plaż i to jest to coś...
      Pozdrawiam
      • tiramisus Re: do nina104 05.06.07, 10:29
        ok, dzieki, przy okazji jak bedziesz spytaj czy maja wolne miejsca w lipce.
        Czekam na wiesci
    • edytaholk Re: Szukam pokoju 2-os. Jastrzebia Góra i Pólwyse 01.06.07, 20:58
      Serdecznie zapraszam. Więcej na: www.hubertuss.w8w.pl/
      • Gość: nina104 Re: Szukam pokoju 2-os. Jastrzebia Góra i Pólwyse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:31
        Wróciłam i zgodnie w prośbą piszę jak jest.
        Miejsce naprawdę piękne:cisza, spokój, pełen relaks. Ptaki tylko śpiewają nad
        głowami.Do morza blisko-100m, a zejście na plażę trochę w bok schodkami.
        Sama willa zrobiła na mnie wrażenie. Co prawda nie ma już tam restauracji, ale
        na dole tam, gdzie kiedyś była jest sala z kominkiem, można zjeść, posiedzieć,
        gdy na dworze zimno, ma klimat.Przed wejściem taras z miejscem na kawkę,
        śniadanko, wieczorne "posiadówki". Gospodarze b. mili.Jeśli chodzi o pokoje to
        nie jest to holet 4-gwiadkowy, ale wszystko co potrzeba jest.Jeśli masz pytania
        chętnie odpowiem. My wróciliśmy szczęśliwi, ale ile ludzi tyle różnych punktów
        widzenia na różne sprawy.Miejsca w lipcu jeszcze mają- pytałam się (jest tam
        10-12 pokoi)
        • tiramisus Re: nina104 11.06.07, 14:21
          Obejrzałam fotki w internecie, kojarze ten dom z poprzednich lat, mam pytanie
          czy pokoje sa z łazienkami i czy sa w miare duze i pokoje i łazienki gdyż
          należymy do ludzi wysokich i nie chcielibysmy sie meczyc;-)) dzieki za info
          • Gość: nina104 Re: nina104 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:07
            My mieliśmy trójkę, ani pokój ani łazienka nie była duża. Łazienka wręcz
            malutka, pokój jakieś 16m2. Nasi znajomi mieli apartament 4-osobowy,(2 pokoje i
            większa łazienka)z balkonem. My mieliśmy bez balkonu.
            Może zadzwoń do willi to powiedzą ci jak jest na górze, bo my byliśmy na dole.
            Pozdrawiam!
            • tiramisus Re: nina104 12.06.07, 07:21
              dzieki za info, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka