Dodaj do ulubionych

WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie

24.07.07, 02:08
APELUJĘ - jeśli jastrzębia Góra to oby nie willa rafia - bezczelni
właściciele,zimne i ciemne pokoje bez parapetów w oknach ,pajęczyny,złe
jedzenie ,obskurne łazienki bez kabin prysznicowych,pokój 4-osobowy wielkości
2-osobowego ,zapach lizolu,płatne ŚNIADANIA, PŁATNE PARAWANY,OKROPNY TARAS NA
DRUGIM PIĘTRZE A WSZYSTKO
60,00 ZŁ OD OSOBY - TRAGEDIA . NA SZCZĘŚCIE MIAŁEM ŁADNĄ PODODĘ ,CO DZIĘKI
BOGU NIE ZALEŻY OD TYCH PSEUDO HOTELARZY.
Obserwuj wątek
    • Gość: c Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie IP: *.aster.pl 24.07.07, 02:41
      Płatne śniadania?
      A co?
      Za darmo chciałeś?
      Trzeba było sie zakwaterować w hotelu:)
      • marta19777 Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie 24.07.07, 08:11
        ale masz dowcip. jak się płaci taka cene to się wymaga. dzięki za ostrzezenie.
        teraz co krok słyszy się o takich kwaterach, na zdjeciu pieknie a w
        rzeczywistosci dziura. Nie wiem czy to jakos mozna oskarzyc takich nieuczciwych
        włascicieli?
        • Gość: ja powinni cie do sadu podac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:47
          za naruszanie danych osobowych ! a cos ty GOLASIE , chcial za 60 zl? sniadanie
          gownozjadzie? zaplac to bedziesz mial , jak czytam o takich idiotach to pekam
          ze smiechu WYMAGANIA PANA A KIESZEN DZIADA! lezak?...KUP SE!
          • Gość: kasia Re: powinni cie do sadu podac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:50
            Zdaje mi się ,że to odzywają się obrażeni właściciele
          • Gość: jan Re: powinni cie do sadu podac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:56
            o jakich danych osobowych piszesz ?? - willa rafia się reklamuje
          • Gość: max Re: powinni cie do sadu podac IP: *.chello.pl 24.07.07, 16:01
            Kulturę to chyba z mlekiem matki wyssałeś- a 60 zł od osoby to wcale nie małe
            pieniądze
            • Gość: aaa Re: powinni cie do sadu podac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:23
              A może jeden z drugim taki pseudokwaterodawca pojechałby za 60 zł od osoby i
              zobaczylibyśmy co miałby do napisania po powrocie gdyby zastał nore a wszystko
              dodatkowo płatne a za rodzinkę 3 os. zapłacił 180 zł za dobe. Wtedy może
              zacząłby dostrzegać swojego klienta a nie patrzeć tylko jak się wzbogacić.
              • Gość: 60 zl 60 zl na dobe to sa grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:26
                zaplaccie 170 zl za osobe w mariocie bedziecie miec komfort i nie bedziecie
                marudzic .
                A tak prosze jaka placa taki komfort!
                • Gość: . Re: 60 zl na dobe to sa grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:47
                  Kilka dni temu byłem w Faltomie i zapłaciłem 115 zł w tym przepyszne śniadanie
                  i nie opowiadajcie ,że 60 zł za byle jakie warunki to grosze
                  • Gość: EWA Re: 60 zl na dobe to sa grosze IP: *.euro-net.pl 24.07.07, 18:31
                    60ZL za warunki w willi rafia to jest bardzo duzo .ludzie nabieraja sie na
                    zdjecia ktore sa dolaczone do oferty,tak jak zreszta ja.jak to zobaczylam to
                    myslalam ze pomylilam adres.na stronie pisze komfortowe pokoje nie wiedzialam ,
                    ze komfort to dwie wersalki i telewizor.
                    • Gość: , ZIMNA WODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:38
                      NIE WSPOMNIŁEM JESZCZE O ZIMNEJ WODZIE ,KŁADŁEM SIĘ Z PIASKIEM Z PLAŻY
                      • Gość: ula a w domumyjesz sie za obora i tam tez walisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:12
                        a tu masz wymagania?
                        • Gość: , ciepła woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:31
                          I tu się mylisz jak większośc Polaków mam łazienkę z ciepłą wodą - prostaczko .
                          • Gość: woda no co ty naprawde?.... z ciepla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:49
                            ale masz luksus ! ameryka ahahhahahahahaha...
                            • Gość: kk a gdyby tak zabanować tego trola? IP: *.prw.pl 25.07.07, 11:59
                              co się wpieprza w kazdy wątek, zakłada tysiace nicków, wylewa swoje frustracje,
                              sam w domu pewnie siedzi cały czasi nie ma nawet tych 3 dych na pokó, to
                              chociaż na forum poudaje bogatego turystę:P
                              • Gość: ;-) ;-) nie mam 30 dych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:06
                                ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: All Re: powinni cie do sadu podac IP: 82.177.10.* 26.07.07, 10:18
              Byłem nie polecam syf z gilem!nie wpłącac zaliczek nad morzem full
              kwater,najlepiej przed zakwaterowaniem obejrzec kwatere i dopiero
              placic,zreszta eraz nad morzem 19 stopni morze zimne,wiec noclegi po 15 zł
              powinny byc
              • Gość: brak miejsc powinno nie byc takich zasranych golasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:07
                a nie kwater po 15 zl ..do twojej wiadomosci mimo wstretnehj pogody brak miejsc!
          • Gość: zadowolona Re: powinni cie do sadu podac IP: 212.160.86.* 31.07.07, 20:24
            W tym roku byłam w Kołobrzegu za 25 zł od osoby.Przemiła wlascicielka kwatery ,pokoje wygodne ,czyste.Łzienki na korytarzu czyste.Zostawiam to bez komentarza.
          • Gość: aventura1 Re: powinni cie do sadu podac IP: *.centertel.pl 06.08.07, 16:14
            wiekszego prostaka na forum nie slyszalam, 60zl to juz powinny byc warunki ok,
            ale wielu takich wlascieli kwater, ktore nazywaja nawet szumnie pensjonatami,
            zeruje na turystach, zwlaszcza z duzych miast, zwykli oszusci bez skrupolow,
            bez manier, chamscy, glupi "kup SE" jest potwierdzeniem ich poziomu=poziom
            kwater
    • Gość: Marek Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 06:38
      Ja polecam OW Romet w Jastrzębiej Górze www.nadmorze.pl/romet
    • Gość: Marek Wąsowicz Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.08.07, 03:17
      A ja myślałem, że tylko ja poczułem się oszukany.
      Dla mnie też było to żenujące. Płacąc 60 zł to oczekuje się czegoś porządnego.
      Warto dodać na temat śniadań to, że jakość ich była tragiczna (przykład:
      mielonka, sieczka z pomidorów, parę plasterków sera i przypalona jajecznica).
      Jadłem tam raz i wystarczy.
      Co do łazienek to warto nadmienić o ciągłym braku ciepłej wody. Ciepła woda była
      gdzieś od godziny 2 w nocy do 7 rano. Pani mówiła, że są bojlery i muszą się
      nagrzać. Chyba jeden albo dwa na 90 osób !!!
      A propos internetu bezprzewodowego też można pomarzyć, niby jest ale ciągle popsuty.
      STANOWCZO ODRADZAM !!! SZKODA NERWÓW !!!
      • Gość: ewa Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie IP: *.euro-net.pl 06.08.07, 15:43
        najlepszy w willi rafia jest plac zabaw piaskownica i szkielet na hustawke ale
        bez hustawki moze wlasciciele mysla ,ze kazdy swoja przywiezie.
        • Gość: zniesmaczony Pokój o podwyższonym standarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:20
          do tego zasad ortografii nie znają buraki jedne
    • Gość: . Re: WILLA RAFIA jastrzębia góra - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:20
      A już myślałam ,że tylko ja mam niewiadomo jakie wymagania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka