Gość: Daga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 00:36 Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lord bobick Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 14:38 Gość portalu: Daga napisał(a): > Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl Odstąpisz??? Obok chcesz wynając a to kwatery a to domki letniskowe a teraz chcesz tylko odstąpic??? No i ta konspiracja! Pewnie jakąs zaliczkę byś chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Odstąpie kwaterę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 15:23 Gość portalu: Lord bobick napisał(a): > Gość portalu: Daga napisał(a): > > > Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl > > Odstąpisz??? Obok chcesz wynając a to kwatery a to domki letniskowe a teraz > chcesz tylko odstąpic??? No i ta konspiracja! Pewnie jakąs zaliczkę byś chciał? Nie biorę zaliczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord bobick Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 17:28 Gość portalu: daga napisał(a): > Nie biorę zaliczek. to wyjasnij mi te dziwne ogłoszenia... Masz jakieś posrednictwo czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Odstąpie kwaterę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 18:29 Gość portalu: Lord bobick napisał(a): > Gość portalu: daga napisał(a): > > Nie biorę zaliczek. > > to wyjasnij mi te dziwne ogłoszenia... Masz jakieś posrednictwo czy coś? Moja babcia wynajmuje pokoje, a że ma koleżanki, które też chcą wynająć to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord bobik Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 22:30 Gość portalu: Daga napisał(a): > > Moja babcia wynajmuje pokoje, a że ma koleżanki, które też chcą wynająć to ... ...to masz bardzo fajnie... babcia nad morzem to piekna sprawa.Ja bym tam całe wakacje przesiedział, jeśli udałoby sie udac na taki długi urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: Odstąpie kwaterę IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:43 a masz jakies namiary do danej kwatery?telefon?strona w sieci?jakies zdjecia? co obejmuje cena tzn jaki pokoj?lazeniak?dostep do kuchni?pisemna gwarancja,ze zajade i bedzie jak w opisie? prosze o konkretne informacje iza Odpowiedz Link Zgłoś