Dodaj do ulubionych

Odstąpie kwaterę

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 00:36
Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Lord bobick Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 14:38
      Gość portalu: Daga napisał(a):

> Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl

Odstąpisz??? Obok chcesz wynając a to kwatery a to domki letniskowe a teraz
      chcesz tylko odstąpic??? No i ta konspiracja! Pewnie jakąs zaliczkę byś chciał?
      • Gość: daga Re: Odstąpie kwaterę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 15:23
        Gość portalu: Lord bobick napisał(a):

> Gość portalu: Daga napisał(a):
        >
        > > Pobyt w Ustce za 20 PLN. ustka.kwatery@interia.pl
        >
        > Odstąpisz??? Obok chcesz wynając a to kwatery a to domki letniskowe a teraz
        > chcesz tylko odstąpic??? No i ta konspiracja! Pewnie jakąs zaliczkę byś
        chciał?

Nie biorę zaliczek.
        • Gość: Lord bobick Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 17:28
          Gość portalu: daga napisał(a):
          > Nie biorę zaliczek.

to wyjasnij mi te dziwne ogłoszenia... Masz jakieś posrednictwo czy coś?
          • Gość: Daga Re: Odstąpie kwaterę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 18:29
            Gość portalu: Lord bobick napisał(a):

> Gość portalu: daga napisał(a):
            > > Nie biorę zaliczek.
            >
            > to wyjasnij mi te dziwne ogłoszenia... Masz jakieś posrednictwo czy coś?

Moja babcia wynajmuje pokoje, a że ma koleżanki, które też chcą wynająć to ...
            • Gość: lord bobik Re: Odstąpie kwaterę IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 17.07.03, 22:30
              Gość portalu: Daga napisał(a):

>
              > Moja babcia wynajmuje pokoje, a że ma koleżanki, które też chcą wynająć to ...

...to masz bardzo fajnie... babcia nad morzem to piekna sprawa.Ja bym tam całe
              wakacje przesiedział, jeśli udałoby sie udac na taki długi urlop.
    • Gość: iberka Re: Odstąpie kwaterę IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:43
      a masz jakies namiary do danej kwatery?telefon?strona w sieci?jakies zdjecia?
      co obejmuje cena tzn jaki pokoj?lazeniak?dostep do kuchni?pisemna gwarancja,ze
      zajade i bedzie jak w opisie?
      prosze o konkretne informacje
      iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka