putka2 22.01.08, 20:47 Bardzo proszę o podanie namiarów na kwatery ( ośrodki, pensjonaty, kwatery itp.)w ustroniu morskim, najchętniej te bliżej lasu, muszli konc. lub inne w umiarkowanej cenie. dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: kwatera - ustronie morskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:57 byłam rok temu w Alicji- polecam, fajnie jest w Chata rybaka- wszystko to jest od strony Sianożęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kwatera - ustronie morskie? IP: *.technika.net.pl 09.02.08, 20:12 Proponuję duży, samodzielny pokój 2-3 osobowy za 100 zł/dobę. Wyposażony w TV, wersalki, fotele, ławę, meblościankę, czajnik, szklanki, talerze, sztućce i pościel w cenie. Ładna łazienka z prysznicem. Do morza 100 m i do amfiteatru również. Można negocjować cenę przy dłuższym pobycie. Zapraszam do rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putka2 Re: do aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 08:58 Witam serdecznie. Czy łazienka i wc jest w pokoju.Czy jest kuchnia lub aneks do gotowania, może ma Pani stronę internetową ? Byłabym zainteresowana, ale muszę wiedzieć gdzie konkretnie mieści sie ta kwatera ( znam dobrze ustronie )Można pisać na gazet. putka2 dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do aga IP: *.technika.net.pl 10.02.08, 19:15 Proszę podać do siebie e-maila to prześlę zdjęcia i odpowiem na szczegóły. Niedawno wzięłam udział w forum i nie bardzo wiem jak mam pisać na gazet.putka2. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: do aga 10.02.08, 20:04 Witaj. Podaję email jerzy.kowalski6@neostrada.pl napisz czy w pokoju jest łazienka i wc, czy jest mozliwość gotowania szybkich posiłków i w którym miejscu jest ta kwatera. dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: do aga 11.02.08, 14:09 Prosze tez o namiar na kwatere w ustroniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do aga IP: *.technika.net.pl 11.02.08, 17:25 Proszę podać maila to wyślę pare zdjęć i odpowiem na pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do aga IP: *.isp.tvkg.net 21.02.08, 11:35 Ja też jestem zaintersowana kwaterą, mój meil katis@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: kwatera - ustronie morskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:53 Lesna Polana - polozona w samym lesie :) www.lesna-polana.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: kwatera - ustronie morskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 11:16 Byłam rok temu w Alicji(jak już pisałam). Samo ustronie jest bardzo ciekawe ale plaża jednak jest mała w niektórych miejscach to wcale jej brak(najgorzej jest od strony wschodniej, najlepsza plaża i szeroka jest od Sianożęt) jak pogoda to my z dziecimi mieliśmy tylko miejsca na plaży na samiutkim brzegu tak ze pod parawan nieraz podpływała fala(ale dzieci były szczęśliwe)pozdrawiam i napewno jeszcze wróce w te strony , teraz wybieram się w zachodniomorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: kwatera - ustronie morskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 13:38 byłam na wiejskiej chyba z 50 numer - pod koniec ulicy albo 49 - do morza ok. 500 m. - to duży dom z czerwonej cegły z wieżyczkami bo bokach - jak zamek jakiś - poza sezonem było tanio - warunki super - polecam - cicho i spokojnie - duży parking samoch. duży trawnik + sprzet do grila +coś dla dzieci tam było Odpowiedz Link Zgłoś