bastekss 05.05.08, 11:00 Pytanie jak wyżej. Proszę o opinie na temat Wisełki i wczasów z 4 latkiem. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gami13 Re: Wisełka - kto był ??? 05.05.08, 12:25 Pytasz o Wisełkę nad morzem w zach-pom ? Bo jesli tak to odradzam - do morza jest 1,5 km i to pieszo :) Bo raczej niczym tam nie dojedziesz :) Wiec wyobraz sobie codzienny 1,5 kilometrowy spacer na plaze z dzieckiem, kocykiem, parawanem, zabawkami, jedzeniem, piciem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bastekss Re: Wisełka - kto był ??? 05.05.08, 12:58 Dokładnie ta sama to że daleko od morza to wiem a jak z resztą czyli warunki, plaża, spokój miasteczko i ośrodki Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: Wisełka - kto był ??? 07.05.08, 12:19 Malutka miejscowość, jeden plac zabaw kilka budek, generalnie wsiadalismy w samochod i jechalismy do okolicznych miast na tzw chodzenie po miescie. Jesli chodzi o plaze rewelacja 20 minut do plazy, ale na plazy nie dosc ze czysto to jeszcze mało ludzi mozna znalezc jakis kat dla siebie w odosobnieniu. Sami mieskzlaismy w takim pensjonacie zaraz przy drodze przez las na plaze. Byla tam wypozyczalnia gokartów. Warunki ok. Ale w czasie niepogody nuda Odpowiedz Link Zgłoś
bastekss Wisełka - kto był ??? 08.05.08, 13:10 Dzięki za opis wiolek Jestem zwolennikiem ciszy i spokoju a dzieciaki wolą cały dzień w piasku niż spacery "po" mieście. Myślę że pogoda dopisze jade na poczatku lipca Odpowiedz Link Zgłoś