Dodaj do ulubionych

Prawdzic - Niechorze

11.01.09, 09:16
Czy ktoś tam był i mógłby powiedzieć parę słów na temat tego ośrodka. Chyba wybierzemy się tam w najbliższe wakacje, ale chciałabym wiedzieć coś więcej. Wiem, że blisko do plaży i że jest plac zabaw dla dzieci.
Z góry dziękuję za wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • asiaczajusia Re: Prawdzic - Niechorze 11.01.09, 09:43
      Zapomniałam dodać,że zamierzamy zamieszkać w domkach.
    • kama-187 Re: Prawdzic - Niechorze 10.03.09, 14:56
      Byliśmy tan w ubiegłym roku w sierpniu i było naprawdę dobrze. Duży teren przed dworkiem - plac zabaw dla dzieci , tylko 120 m do plaży boczną furtką za tawerną .Miły pokój , dobre śniadania , pełny komfort przyjeżdża tam trochę Niemców z dziećmi z byłego NRD grzecznych i uprzejmych , dobra obsługa , miłe otoczenie ale przede wszystkim położenie tuz przy plaży - trudno znaleźć takie nawet w 5* hotelu zagranicą . Dla rodzin z dziećmi wymarzone miejsce , wrócimy tam za rok . Kończyli basen dla dzieci . Domki są bliżej ulicy i w lasku jak ktoś woli ; ale pokoje bardzo wygodne a ceny typowe za ten standard . Dla mnie to ciekawszy obiekt niż inne przereklamowane i tłoczne . Najlepszy w okolicy naszym zdaniem.Plaża też dobra . Polecam rodzinny bar przy bocznej ulicy ( na prawo od głównej ulicy przy wyjeździe z kurortu )z pysznymi sałatkami i naleśnikami i miła obsługą i naprawdę tani na kolację lub przekąski. Aranżacja wnętrz też ciekawa .Położenie urocze ile jest miejsc tuz przy plaży w Polsce , można odpocząć .
      życzę udanych wakacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka