migotka.s 30.08.11, 14:06 Dziewcznyny, ktore biora Bromergon - jakie dawki stosujecie? bierzecie cały czas czy robicie przerwe po owulacji? ja biore 1. tabletke cały czas raz dziennie i nie robie zadnej przerwy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewa000 Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 15:38 Bo nie robi się przerwy, Bromergon itp bierze się non stop. Ja biorę 1,5 tabletki. Odpowiedz Link
migotka.s Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 16:34 mewa000 napisała: > Bo nie robi się przerwy, Bromergon itp bierze się non stop. Ja biorę 1,5 tablet > ki. dzieki za odp. a jak sie zrobi test i pozytyw wyjdzie to odstawiasz? Odpowiedz Link
kahakasurdo Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 16:55 Ja tez brałam 1 tabl dziennie. Gdy zaszłam w ciążę, gin kazała stopniowo odstawiać, tzn. przez parę dni brałam 1/2 tabl., potem 1/4 aż w końcu całkiem odstawiłam. Odpowiedz Link
migotka.s Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 17:02 a jak brom. wpływał na wasze cykle? jakim cudem ja dzis w 20 dc mam plamienia i czuje ze idzie tak to sie czułam dopiero koło kilku godzi przed czy to znaczy ze teraz moj cykl nagle skrocił sie do 20 dni ?! zawsze miałam b. regularne okresy 28-26 dni Odpowiedz Link
bulinka35 Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 17:35 ja bralam przez 4 mies. bez przerwy 1 tabl dziennie,cykle w trakcie brania skakaly od 26 do 45,w tym miesiącu nie dostalam wogole okresu tylko jakies plamienia brązowe ale moze dlatego ze sama odstawilam ,wiem ze zle zrobilam za tydzien ide do lekarza .Prl po tych 4 mies fajnie spada Odpowiedz Link
vespa_83 Re: Leczenie Bromergonem 30.08.11, 22:30 Ja biorę Bromergon w dawce 2x1 tabl. Efektów ubocznych brak, owulacje są regularne, cykle mają tendencje do skracania -38-34-32-32-29 dni. Plamień przed @ brak. Teraz pozostało czekać na efekt główny,czyli ciążę jak zajdę to mam stopniowo zmniejszać dawki (nie odstawiać od razu). Odpowiedz Link
kotkowa Re: Leczenie Bromergonem 31.08.11, 13:13 Brałam kiedyś codziennie jedną, bez przerwy, badałam prl co 3 tyg., gin ustawiał dawkę zależnie od wyniku, np. brałam na zmianę 1 tabl, drugiego dnia pół, potem jedną itd. Gdy zaszłam w ciążę to stopniowo odstawiałam, nie nagle. Odpowiedz Link