Dodaj do ulubionych

ciaza po tabletkach/ bobo test

05.03.14, 17:21
hej dziewczyny!
07 lutego 2014 r zapomniałam zjeść dwóch tabletek tak ze 09 w niedziele dostałam okres.
trochę szybko bo przeważnie minęło ok 4 dni jak kończyłam paczkę i czekałam na okres a tu po 2 dniach przyszedł.. długo zwlekałam z odstawieniem tabletek mimo ze chciałam mieć dziecko. wszystko sprzyja temu żebym je miała właśnie teraz, mój synek ma już 7 lat wiec chyba to już pora na rodzeństwo. uznałam to zapomnienie" za znak ze czas odstawić tabletki. zrobiłam ten krok i od okresu po odstawieniu wychodzi na to ze 23 lutego miałam owulacje. wszystko się zgadzało śluz odpowiadał dniom płodnym. Wzieliśmy się do roboty z moim ukochanym i teraz nerwówkasad nie wiem kiedy test może wyjść prawidłowo.. ile czasu musi minąć od rzekomego zapłodnienia aby test mógł wyjść wiarygodny.. zrobiłam już 4 od owulacji i 3 razy bobo test płytkowy wykazał bardzoooo bardzooo bladziudką kreskeesad nie wiem co o tym myslec sad może za szybko. dziś po powrocie z pracy zrobiłam jeden bobo i drugi pink. w bobo wyszla wlasnie ta ledwo widoczna pod swiatlo a w pink nic sad pomozcie
Obserwuj wątek
    • marta.p-s Re: ciaza po tabletkach/ bobo test 05.03.14, 18:58
      Najlepiej zrobić badanie z krwi (beta hcg) w dniu spodziewanej miesiączki, to da pewność. Mi nawet kilka dni po spodziewanej miesiączce testy wychodziły negat. mimo, że byłam w ciąży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka