starajaca135
25.05.15, 14:34
Witam was kobitki te starające sie i te którym sie udało, zakładam nowy wątek bo nic nie moge znaleśc w necie tzn jest tego duzo ale nic konkretnego, a mianowicie pytanie do tych które brały bromka na obnizenie prolaktyny. Ile trwały u was całe cykle miesiączkowe przy stosowaniu tego leku? kiedy wystąpiła u was pierwsza owulacja, czy zdazyła sie ona u was wczesniej niz zazwyczaj? ostatnie dwa cykle miałam co 28 dni tzn pirwszy cykl 28 dniowy bez bromka, drugi już 28 dniowy cykl juz na bromuku, teraz jest drugi cykl na tym leku i zastanawiam sie czy owulacja mogła przyjść wcześniej tzn ok 11dc- 12dc przy cyklach 28dniowych?? a pytanie moje wynika z tego iż nie mogłam zauważyc sluzu płodnego jedynie w tych dniach tj 11 i 12dc było przytulanie z moim M i w tych dniach zauwazyłam sporo sluzu ale nie wiem czy to był mój czy M ale z drugiej strony aż tyle?? a do tego 18dc miałam brązowe plamienia i zastanawiam sie czy to nie impalntacja, bo akurat wychodzi 7dni po przytulanku.... chyba że któraś z was biorąc ten lek też miała w tych dniach brudzenia?? raczej wątpie aby to były plamienia owulacyjne.... gdyż w tych dniach zero sluzy, sucho... tylko te plamienia.