ewkaczo 07.12.04, 14:12 ale wymyslilam co???hihihi nowy watek bo tamten znow sie rozrósł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 14:16 magdulko dostałaś? ewkaczo... czekam Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 15:02 Nic nie dostałam (( jeścio poczekam . Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 15:11 Bardzo dobrze wymyśliłas dziewczyny zaraz zasnę czy tylko ja mam taki dzień śpiący? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 09:59 OOO jak tu cicho i smutno ( dziewczynki gdzie jesteście. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:08 Hello Girlsy jak samopoczucie ??? Odpowiedz Link
kasiuula Już środa 08.12.04, 10:13 Moja @ coś się nie może zebrać, jestem taaaaaaaka wściekła Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:13 witaj pamietka )) u mnie super,humorek świetny.Odliczam dni ,staram się o tym nie mysleć tak strasznie ,ale nie jest to takie łatwe.Brzuch mnie nawala już od 4 dni ,są to typowe bóle @@.Nie nastwiam się na zbyt wiele,poprostu czekam.Fu ,fu ale śmierdzi,gotuję kapustę na bigos dla mężusia. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:23 Kasiula a odstawiałaś duphaston.Na kiedy mialaś termin @.Kurcze ja w piatek biorę ostatnie 2 tabletki a @ powinna przyjsć w pon.Sama nie wiem czy robić test czy nie.Jestem w kropce. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:25 Magdulko ja nie biorę duphastonu. Termin @ miałam na poniedziałek. jestem zła, że ta @ tak sobie ze mną pogrywa wysyła tylko sygnały, że sie zbliża. Niech już przyjdzie !!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:28 A to Mola bierze duphaston.Sorki pomyliło mi się .Moze powtórz test,jesli Twoje @ są regularne to wiesz ....Mnie też boli brzuch od paru dni a @ dopiero w pon ma być.Cały czas sprawdzam czy nie przyszła bo tak mnie boli brzuch. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:36 Magdziu, myślę, ze gdyby to było "to" to Quik pokazałby to w terminie @. Nie mam już żadnych nadzieji, tym bardziej że od wczoraj mam brunatny śluz, a to jest jej zwiastun. Z całej siły ściskam kciukasy za Ciebie, w końcu przydałaby się jakaś ciężarówka u nas, tak przed świętami Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:57 Nie dziękuje )))))))))))))))ja też trzymam kciuki za nas wszystkie.Kiedyś pójdziemy na inne forum.Ja w tym cyklu nie plamię ,nie wiem czemu,tak się cieszę że nie muszę chodzić z wkładką aż do @ ))) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:04 Czesc dziewczynki, u mnie 2 dc, tak się ładnie ułożyło, że @ trafiła idealnie i uda mi się porobić wszystkie badania w tym miesiącu (gdyby przyszła w inny dzień niż 7.12, badania wypadłyby mi w niedziele i w święta). Dziękuję magdulce za darowizne ....))) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:08 Kinguś bierz dziecko drogie .Ja jej nie potrzebuję.Zatrzymaj ją na parę dni ,będę wdzięczna. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:59 cześć dziewczynki!!! Widzę, że nastroje nawet znośne. ja żyję już tylko Świętami i wyjazdem do Włoch. A dziś idę do nowego gina!!! Tamtą znalazłam na czarmej liście ginekologów że kasę wyciąga. Kurczę, ale my mamy z tymi ginekologami, co? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:46 czesc kobitki! to i ja sie z wami przywitam Dzis 26dc i w zasadzie zadnych objawow oprocz lekkiego pobolewania brzucha. Tak samo bylo w zeszlym cyklu, wiec sie na nic nie nastawiam niestety nadzieja prysła...... a @ niedziela,poniedzialek...hmmmmm.... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:53 Cześć kochaniutkie! Jakos ostatnio nawet się specjalnie nie przejmuję tym czy się udało czy nie, zresztą mam wyrzuty sumienia jak męczyłam mężusia w dni okołoowulacyjne. Ale teraz nie mówię jakie to są dni aby się nie stresował. A jednak sprytną mam bestę w domku, bo sam mi wylicza i robimy codzienne przytulanko. Ale czuję, że jest za pózno i zresztą monitoring to też potwierdził. Postanowiłam, że w przyszłym cyklu odpuszczam liczenie dni. Zrobimy jeszcze tylko badanie nasionek. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:59 Ewcia trzymam kciuki zeby @ nie przyszła do nas.A kysz ,sio potworze.Dopóki nie ma @ nic straconego ,moze ten 13-ty będzie szczęśliwy ? kto wie.Zabieram sie już od soboty za porządki generalne ,oj będzie się działo będzie. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 13:11 Masz rację Magdulko, w wirze porządków mozna zapomniec o tym wszystkim, i przestać mysleć wiecznie o dziecku o tym czy sie udało czy nie. Chyba pójde w twoje ślady. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 13:16 ja codziennie cos sprzatam i niestety tez o tym mysle a poza tym mam jakas chandre od kilku dni, jestem wsciekla i bez humoru.... pracy tez nie moge znalezc i wszystko jest na "nie" Odpowiedz Link
mola16 Jajeczko 08.12.04, 13:36 Magdulko, tyle ostatnio postów na forum o pecherzykach i jajeczku i wiem, że pecherzyk oscyluje w granicach 20mm ale nie ma mowy o samym jajeczku. Ile mm ma jajeczko? Bo skoro nie widać go na USG to chyba jest bardzo malusieńkie. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jajeczko 08.12.04, 14:30 Molu to mi dalas zagwozdkę serio.Podejrzewam ze on zaczyna rosnąć od bardzo maleńkiego rozmiaru tak samo jak zarodek którego nie widać zbyt wcześnie na usg.Ważne jest żeby rósł ,rósł ,potem pękł a nastepnie niech go zaatakuje silny i dorodny plemnik a dalej to już wiadomo ).Chyba muszę pogadac z zołnierzykami mojego męża ,troszkę tresury się im przyda.Niech skubane idą do jajeczka a nie na lewiznę )Może trzeba je pokierować ,bo drogi nie znają. Odpowiedz Link
kasiuula Magdulko-skarbnico wiedzy 08.12.04, 15:08 Mam pytanko. Kiedyś czytałam na forum, że badania LH i FSH robi się w 3dc. Moja ginka zrobiła mi w 8 dc, dzisiaj dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik do laboratoriu i tam też babeczki powiedziały mi że między 7-9 dc. No i zgłupiałam. Chciałabym powtórzyć sobie te badania, ale już w końcu nie wiem kiedy. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:26 Z tego co ja wiem robi sie w 3 dc.Jak wiesz im bliżej owulacji tym wyjdzie Ci wyższe LH gdyż będzie juz skok piku przed owulacją.Dlatego powinno sie badac w 3 dc i zobaczyć jaki jest stosunek LH do FSH.Sama pamiętasz jak robiłas w 8 dc i LH już było podwyższone. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:32 No właśnie!!! Ale dlaczego już 3 osoby każą mi to robić w innym terminie. K.. już sama nie wiem. Czy to zbieg okoliczności?? zadzwonię jeszcze do innego laboratorium i zobaczę co mi powiedzą Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:39 Kasiuula mi ginka zleciłą zrobienie FSH i LH w 14 dc. Może ją poprostu bardziej interesują Twoje hormony tuz po @. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 16:28 Ja jak rozmawiałam z Maretina ,a ona tez ma wiedzę nie małą ,leczy się u profesora z jedej z klinik .Sama mi potwierdziła ze w 3 dc robi się LH i FSH.Kasiula zrób jak uważasz ja bym na pewno robiła w 3 dc ,ale Ty zrobisz tak jak uważasz,decyzja nalezy wyłącznie do Ciebie. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 09:38 Oj coś ucieka na dól nasz wątek???? Jeszcze dwa dni i weekend. Pewnie zacznie się niedługo czas przedświątecznych zakupów. Najgorsze jest to, że nie wiadomo co kupic dzieciom w rodzinie pod choinke. Mają mnóstwo zabawek a jeszcze coś trzeba wybrać i to w rozsądnej cenie. Dla mnie to koszmar. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 09:52 Ja już żyję świętami. I wyjazdem Wczoraj byłam u fryzjera. Mam super fryzurkę. Jestem na diecie i schudłam już 2 kg. Bardzo mnie to raduje. Poza tym mam nowego super gina!!!! Niedrogi, pracuje w najlepszym szpitalu w Warszawie. Kazał mi przestać liczyc dni cyklu (hmm) i dużo się kochać. Poza tym jest młody i przystojny i jak badał mi piersi czułam się dziwnie. hihihi. A Wy dziewczynki macie już prezenciki? Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 10:03 No a jacły czas zastanawiam się jaka mam sobie zrobic fryzurkę. Bo mam takie okropnie cienkie włoski, ze szok. No i jeszcze musi pasowac do kształtu twarzy. Oj i znów zagadka do rozwiązania. Najgorsze jest to, że jak ide do fryzjera i od razu się pyta jak maja byc obciete włosy, nic nie doradzi, nie pomoże. A tyle razy juz zmieniałam fruzjera i jakos żaden mi nie podpasował. Odpowiedz Link
kasiuula Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:04 kochane ja również baardzo cieszę się na te święta. To taki magiczny okres...I na to liczę bo następne staranka przypadną na święta. Jeżeli chodzi o prezenty to ja rodzinę mam baardzo dużą więc duuużo prezentów do kupienia. W przeciwieństwie do Moli zawsze z dziećmi mam najmniejszy problem, za to z wszystkimi moimi szwagrami ogromny. Ale kocham kupować wszystkim prezenty!!! Wiecie ostatniego roku pokupowaliśmy jakieś trakie gabarytowo duże że na Wigilię musieliśmy pojechać dwoma autami, bo w jednym się nie pomieściliśmy. Odpowiedz Link
kingakw Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:17 Cześć dziewczynki, ja także już w świątecznym nastroju, kupiłam już część prezentów, dla dzieci to nigdy nie był problem, chrześnica przechodzi "syndrom barbie", więc proste, a chłopczyk stworzył nam problem... bo ma teraz "syndrom rycerza"...kurczaki...nigdzie zbroi nie mogę kupić))) Odpowiedz Link
tromysza Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:52 kasiuula, a może Ty jednak jesteś w ciąży? kiedy powinnaś mieć @? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 11:38 @ powinnam dostać w poniedziałek, ale w ogóle się się nie łudzę, tylko jestem wściekła, że mi czas ucieka Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 10:11 Oj ja też jeszcze nie kupiłam prezentów.Pewnie trzeba sie już niedługo wybrać na zakupy.Ogarnia mnie szał i świateczne podniecenie.Ubieranie choinki,pieczenie ciasta ,sałatki ,sprzątanie.W całym domu czuć zapach pieczonego ciasta.Czas tak szybko leci ....a my nadal bez dzieci nawet mi się rym ułozył )) Odpowiedz Link
ewkaczo DO TROMYSZY 09.12.04, 10:56 oj tromyszo dlaczego nie odpowiadasz na moje maile???? juz cala sterte wyslalam a Ty wciaz milczysz???? obrazilas sie czy co???((( ja sie winna nie czuje... Odpowiedz Link
ewkaczo CZWARTECZEK! 09.12.04, 10:58 Hej kobietki! To kiedy te dzieciaczki beda co???? ))))) widze ze nastroj typowo swiateczny hihihihihi ja zadnych prezentow w tym roku nie kupuje bo mam straszny niedobór kasy niestety(( i nie wiem co to dalej bedzie..... magdulka jak przed@??? u mnie zadnych objawow-totalne zero! Odpowiedz Link
mola16 Re: CZWARTECZEK! 09.12.04, 11:04 A kiedy miałaby ta wredota do cibie przyjść??? My kupujemy prezenty swiateczne tylko dla dzieci. Gdybyśmy chcieli wszystkim kupic to nie wiem czy jedna pensja wystarczy. A i tak mamy 6-stke dzieci w rodzinie. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 11:10 tromyszko zaraz sprawdzam hihihihi kiedy@??? otoz spodziewam sie jej niedziela,poniedzialek i czuje ze jednak sie pojawi Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 11:29 U mnie też bez objawów ,totalne zero.Jednynie brzuch nadal boli i podejrzewam że w poniedziałek @@ przyjdzie.Cóż trzeba kupić podpaski ,bo nie mam w domu buu. Odpowiedz Link
magdulka26 Kasiula 09.12.04, 11:40 Kurcze może TY jestes słonko już 2w1 ) miałas kiedyś juz takie opóźnienia.Moze powtórz test ,będę trzymać kciuki jak będziesz czekać na wynik testu.A potem przeslesz nam 10000 wirusków. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Kasiula 09.12.04, 11:46 To niemożliwe, wiedziałabym to . W sierpniu miałam cykl 32 dniowy, ale wtedy gdy zmieniłam na 3 tygodnie klimat na równikowy (to były piękne dni) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Kasiula 09.12.04, 13:25 A dzis który masz dc ? Wiem jak trudno jest zrobić test ,ale nie zawsze w dniu @ wychodzi pozytywny pomimo ciąży.Ja wierzę w Ciebie i fasolkę ,buziaki. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Kasiula 09.12.04, 13:41 Madziu, to mój 31 dc i strasznie bym chciała, żeby to było to, ale ja wierże w ten cholerny test Odpowiedz Link
tromysza Re: Kasiula 09.12.04, 14:13 A ja dzisiaj w nocy miałam wizje!!! nawiedzona jestem serio. Kasiu, wiesz, że to głupie i niemożliwe, ale zajmi się czymś. Nie myśl o tym. Za kilka dni wszystko się wyjaśni.Nie wierz w ciąże, bo lepiej się miło zdziwić (być szalenie szcześliwą) niż gorzko rozczarować. A ja wiem, jak gorzkie jest to rozczarownie. Wolałabym, żebyć tego uniknęła. I bardzo trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. Ale test to chyba za szybko robiłaś Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 15:00 Kasiula trzymam kciuki ze to była maleńka fasolka ))Ja zaczynam odliczanie.Boję się tego poniedziałku jak diabli.Chyba mnie skręci z ciekawości.Wiem że mogę na Was liczyć i będziecie mnie pocieszać jak będzie mi smutno i źle.Buziaki )))))))))) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 15:26 Kasiula, dziewczynki maja racje. NIE MYŚLEĆ!!!! Ja w tym cyklu przestałam liczyc i nawet nie wiem który to dziś dc. wiem tylko, że @ ma przyjść 21.12 i to wszystko. Tak jak pisała Tromyszka lepiej cieszyć się szczęściem jak wszystko będzie ok, niż sie rozczarować. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 10:17 witam ) nasz wątek zaczyna spadać na dół ( jest mu chyba troszkę smutno że nikt tu się nie wpisał.Dlatego jako pierwsza dziś się przywitam.Jak Wasze samopoczucie ?? Kasiula jak wygląda sytuacja u Ciebie ,Ewcia są jakieś oznaki ciążowe,Pamietka a Ty co tak cichutko siedzisz i sie nie odzywasz,Molciu trzymam kciuki za Twoje II ,Tromyszko mała myszko )) też daj znać co słychać. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 10:52 dzień dobry kochane !! I przyszła wczoraj jakaś super hiper mega @. Nie wiem czemu, czy po tych dwóch jajeczkach, ale tak mnie wczoraj pokręciła, że wyłam z bólu. Wredota!!! Nawet się cieszę, nareszcie zaczynam od nowa. Kurcze z jednej strony to źle robic testy za wcześnie, ale z drugiej jak bym nie zrobiła to przez te trzy dni myślałabym, że się udało i strasznie bym wczoraj cierpiała a tak, się cieszę. DZIŚ MÓJ 2 dc, a jeszcze wczoraj był 31 - magia co?? To przez te Święta!!! Strasznie się cieszę, że moje starnia przypadną na Święta, miłość wtedy krąży w powietrzu i napewno zagości u nas w tym czasie wiele fasolek.... Mam nadzieję, że jedna też i u mnie. Czego Wam wszystkim i sobie serdecznie życzę Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:01 Cześć dziewczyny. Kasiulko cieszę się , że tak podeszłaś do wredoty, życzę wiec świątecznej fasolki)) Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:05 Magdulka i inne Kochane u mnie nawał pracy i stąd troche mniejsza aktywność ale kciuki za Was wszytskie mam nadal zaciśnięte !!!! U mnie mnóstwo pracy, a dzis mam imprezę firmową - takie wielkie wyjście wiec jestem w pracy tylko do 14:00,potem fryzjer,makijażystka itp Ale,co musze stwierdzić ze smuteczkiem winka duzo się nie napiję bo jutro rano mam badania (hormonki) i pojutrze też. Czekam na newsy Moje Miłe )) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:15 To pamietka ostroznie z napojami wyskokowymi )) winko uderza do głowy i to bardzo szybko.Ale lampka czy dwie nikomu nie zaszkodzą.Kasiula cieszę się że masz dobry humor ,chociaż TY nie załamujesz rąk z tego powodu.Dla mnie widok @ to zepsuty cały dzień ( Już się nastawiam psychicznie na ten dzień klęski ... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:22 Madziu, żyj nadzieją!! To naprawdę piękna rzecz, może rozczarowania są bolesne, ale przecież nie wolno tracić nadziejii... Może mieszka u ciebie już jakaś fasolka, a Ty się smucisz Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 12:16 Cześc dziewczynki. Dopiero teraz mam chwilkę czasu, żeby szybciutko wejść na forum i sprawdziś co słychać. Magdulko, jakie II kreski??? Ja prawdopodobnie przegapiłam owulację, więc czekam spokojnie na @ do 21-go. Kasiula tak strasznie mi przykro, już miałąm nadzieję, że chociaż ty i Ewcia tym razem dołaczycie do grona ciezarówek. Liczyłam na to, że ten test który robiłaś pomylił się, tym bardziej, że dość wcześnie go robiłaś. Ale czar prysł. Teraz czekam i trzymam kciuki za Ewcię i Magdulke. Oj życze wam z całego serduszka aby wredota do was nie przyszła. Odpowiedz Link
ewkaczo PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 12:54 Jak milo znow was powitac w kolejnym dniu przyjacoilki Dziekuje molciu za kciukasy i wszystkim innym tez Dzis 28dc ale wciaz nic niestety Naprawde nie nastawiam sie zupelnie-mowie szczerze. Jak bedzie@ to trudno-musze sie z tym pogodzic. Magdulka tak wiec jeszcze 2-3 dni i napiecie spadnie, mam nadzieje ze brak plamien u Ciebie i mocny bol brzucha to.....))) no wiesz hihihihi a wlasnie boli Cie jeszcze brzusio??? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 13:03 No niestety Ewciu ,cały czas daje znać o sobie.Te dwa dni to będę najdłużesz w moim zyciu haha.A może to idzie mega bolesna @ i dlatego tak boli brzuch.Trzymam kciuki za Ciebie ,zeby ta @ nie przylazła )))Oby do poniedziałku. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 13:06 no zobaczymy co z tego wyniknie, w kazdym razie ja sie nie stresuje-co ma byc to bedzie) Odpowiedz Link
kasiuula Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 15:16 Ależ tu cicho dzisiaj. Czyżby wszystkie miały pracowity weekendu początek?? Odpowiedz Link
kingakw Sobota 11.12.04, 10:43 Cześć dziewczynki, witajcie w ten słoneczny poranek, mam nadzieje, że nastroje będą równie słoneczne Buziaki... Odpowiedz Link