Dodaj do ulubionych

Tromyszaaa i spółszaaa:-)

07.12.04, 14:12
ale wymyslilam co???hihihi nowy watek bo tamten znow sie rozrósłsmile
Obserwuj wątek
    • tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 14:16
      magdulko dostałaś? ewkaczo... czekam
      • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 15:02
        Nic nie dostałam crying(( jeścio poczekam .
    • pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 07.12.04, 15:11
      Bardzo dobrze wymyśliłas smile
      dziewczyny zaraz zasnę czy tylko ja mam taki dzień śpiący?
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 09:59
      OOO jak tu cicho i smutno sad( dziewczynki gdzie jesteście.
      • pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:08
        Hello Girlsy
        jak samopoczucie ???
        • kasiuula Już środa 08.12.04, 10:13
          Moja @ coś się nie może zebrać, jestem taaaaaaaka wściekła
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:13
      witaj pamietka smile)) u mnie super,humorek świetny.Odliczam dni ,staram się o tym
      nie mysleć tak strasznie ,ale nie jest to takie łatwe.Brzuch mnie nawala już od
      4 dni ,są to typowe bóle @@.Nie nastwiam się na zbyt wiele,poprostu
      czekam.Fu ,fu ale śmierdzi,gotuję kapustę na bigos dla mężusia.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:23
      Kasiula a odstawiałaś duphaston.Na kiedy mialaś termin @.Kurcze ja w piatek
      biorę ostatnie 2 tabletki a @ powinna przyjsć w pon.Sama nie wiem czy robić
      test czy nie.Jestem w kropce.
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:25
        Magdulko ja nie biorę duphastonu. Termin @ miałam na poniedziałek. jestem zła,
        że ta @ tak sobie ze mną pogrywa wysyła tylko sygnały, że sie zbliża. Niech już
        przyjdzie !!!!
        • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:28
          A to Mola bierze duphaston.Sorki pomyliło mi się .Moze powtórz test,jesli Twoje
          @ są regularne to wiesz ....smileMnie też boli brzuch od paru dni a @ dopiero w
          pon ma być.Cały czas sprawdzam czy nie przyszła bo tak mnie boli brzuch.
          • kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:36
            Magdziu, myślę, ze gdyby to było "to" to Quik pokazałby to w terminie @. Nie
            mam już żadnych nadzieji, tym bardziej że od wczoraj mam brunatny śluz, a to
            jest jej zwiastun.
            Z całej siły ściskam kciukasy za Ciebie, w końcu przydałaby się jakaś
            ciężarówka u nas, tak przed świętami
            • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 10:57
              Nie dziękuje smile)))))))))))))))ja też trzymam kciuki za nas wszystkie.Kiedyś
              pójdziemy na inne forum.Ja w tym cyklu nie plamię ,nie wiem czemu,tak się
              cieszę że nie muszę chodzić z wkładką aż do @ smile)))
              • kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:04
                Czesc dziewczynki, u mnie 2 dc, tak się ładnie ułożyło, że @ trafiła idealnie i
                uda mi się porobić wszystkie badania w tym miesiącu (gdyby przyszła w inny
                dzień niż 7.12, badania wypadłyby mi w niedziele i w święta). Dziękuję magdulce
                za darowizne ....smile)))
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:08
      Kinguś bierz dziecko drogie .Ja jej nie potrzebuję.Zatrzymaj ją na parę
      dni ,będę wdzięczna.
      • tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 11:59
        cześć dziewczynki!!! Widzę, że nastroje nawet znośne. ja żyję już tylko
        Świętami i wyjazdem do Włoch. A dziś idę do nowego gina!!! Tamtą znalazłam na
        czarmej liście ginekologów sad że kasę wyciąga. Kurczę, ale my mamy z tymi
        ginekologami, co?
        • ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:46
          czesc kobitki!
          to i ja sie z wami przywitamsmile Dzis 26dc i w zasadzie zadnych objawow oprocz
          lekkiego pobolewania brzucha. Tak samo bylo w zeszlym cyklu, wiec sie na nic
          nie nastawiam niestetysad nadzieja prysła...... a @
          niedziela,poniedzialek...hmmmmm....
    • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:53
      Cześć kochaniutkie! Jakos ostatnio nawet się specjalnie nie przejmuję tym czy
      się udało czy nie, zresztą mam wyrzuty sumienia jak męczyłam mężusia w dni
      okołoowulacyjne. Ale teraz nie mówię jakie to są dni aby się nie stresował. A
      jednak sprytną mam bestę w domku, bo sam mi wylicza i robimy codzienne
      przytulanko. Ale czuję, że jest za pózno i zresztą monitoring to też
      potwierdził. Postanowiłam, że w przyszłym cyklu odpuszczam liczenie dni.
      Zrobimy jeszcze tylko badanie nasionek.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 12:59
      Ewcia trzymam kciuki zeby @ nie przyszła do nas.A kysz ,sio potworze.Dopóki nie
      ma @ nic straconego ,moze ten 13-ty będzie szczęśliwy ? kto wie.Zabieram sie
      już od soboty za porządki generalne ,oj będzie się działo będzie.
      • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 13:11
        Masz rację Magdulko, w wirze porządków mozna zapomniec o tym wszystkim, i
        przestać mysleć wiecznie o dziecku o tym czy sie udało czy nie. Chyba pójde w
        twoje ślady.
    • ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 13:16
      ja codziennie cos sprzatam i niestety tez o tym myslesad a poza tym mam jakas
      chandre od kilku dni, jestem wsciekla i bez humoru.... pracy tez nie moge
      znalezc i wszystko jest na "nie"sad
    • mola16 Jajeczko 08.12.04, 13:36
      Magdulko, tyle ostatnio postów na forum o pecherzykach i jajeczku i wiem, że
      pecherzyk oscyluje w granicach 20mm ale nie ma mowy o samym jajeczku. Ile mm ma
      jajeczko? Bo skoro nie widać go na USG to chyba jest bardzo malusieńkie.
      • magdulka26 Re: Jajeczko 08.12.04, 14:30
        Molu to mi dalas zagwozdkę serio.Podejrzewam ze on zaczyna rosnąć od bardzo
        maleńkiego rozmiaru tak samo jak zarodek którego nie widać zbyt wcześnie na
        usg.Ważne jest żeby rósł ,rósł ,potem pękł a nastepnie niech go zaatakuje silny
        i dorodny plemnik a dalej to już wiadomo smile).Chyba muszę pogadac z
        zołnierzykami mojego męża ,troszkę tresury się im przyda.Niech skubane idą do
        jajeczka a nie na lewiznę smile)Może trzeba je pokierować ,bo drogi nie znają.
        • kasiuula Magdulko-skarbnico wiedzy 08.12.04, 15:08
          Mam pytanko. Kiedyś czytałam na forum, że badania LH i FSH robi się w 3dc. Moja
          ginka zrobiła mi w 8 dc, dzisiaj dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik do
          laboratoriu i tam też babeczki powiedziały mi że między 7-9 dc. No i
          zgłupiałam. Chciałabym powtórzyć sobie te badania, ale już w końcu nie wiem
          kiedy.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:26
      Z tego co ja wiem robi sie w 3 dc.Jak wiesz im bliżej owulacji tym wyjdzie Ci
      wyższe LH gdyż będzie juz skok piku przed owulacją.Dlatego powinno sie badac w
      3 dc i zobaczyć jaki jest stosunek LH do FSH.Sama pamiętasz jak robiłas w 8 dc
      i LH już było podwyższone.
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:32
        No właśnie!!! Ale dlaczego już 3 osoby każą mi to robić w innym terminie. K..
        już sama nie wiem. Czy to zbieg okoliczności?? zadzwonię jeszcze do innego
        laboratorium i zobaczę co mi powiedzą
        • kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 15:39
          Kasiuula mi ginka zleciłą zrobienie FSH i LH w 14 dc. Może ją poprostu bardziej
          interesują Twoje hormony tuz po @.
          • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 08.12.04, 16:28
            Ja jak rozmawiałam z Maretina ,a ona tez ma wiedzę nie małą ,leczy się u
            profesora z jedej z klinik .Sama mi potwierdziła ze w 3 dc robi się LH i
            FSH.Kasiula zrób jak uważasz ja bym na pewno robiła w 3 dc ,ale Ty zrobisz tak
            jak uważasz,decyzja nalezy wyłącznie do Ciebie.
    • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 09:38
      Oj coś ucieka na dól nasz wątek???? Jeszcze dwa dni i weekend. Pewnie zacznie
      się niedługo czas przedświątecznych zakupów. Najgorsze jest to, że nie wiadomo
      co kupic dzieciom w rodzinie pod choinke. Mają mnóstwo zabawek a jeszcze coś
      trzeba wybrać i to w rozsądnej cenie. Dla mnie to koszmar.
      • tromysza Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 09:52
        Ja już żyję świętami. I wyjazdem smile Wczoraj byłam u fryzjera. Mam super
        fryzurkę. Jestem na diecie i schudłam już 2 kg. Bardzo mnie to raduje. Poza tym
        mam nowego super gina!!!! Niedrogi, pracuje w najlepszym szpitalu w Warszawie.
        Kazał mi przestać liczyc dni cyklu (hmm) i dużo się kochać. Poza tym jest młody
        i przystojny i jak badał mi piersi czułam się dziwnie. hihihi.
        A Wy dziewczynki macie już prezenciki?
        • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 10:03
          No a jacły czas zastanawiam się jaka mam sobie zrobic fryzurkę. Bo mam takie
          okropnie cienkie włoski, ze szok. No i jeszcze musi pasowac do kształtu twarzy.
          Oj i znów zagadka do rozwiązania. Najgorsze jest to, że jak ide do fryzjera i
          od razu się pyta jak maja byc obciete włosy, nic nie doradzi, nie pomoże. A
          tyle razy juz zmieniałam fruzjera i jakos żaden mi nie podpasował.
        • kasiuula Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:04
          kochane ja również baardzo cieszę się na te święta. To taki magiczny okres...I
          na to liczę bo następne staranka przypadną na święta. Jeżeli chodzi o prezenty
          to ja rodzinę mam baardzo dużą więc duuużo prezentów do kupienia. W
          przeciwieństwie do Moli zawsze z dziećmi mam najmniejszy problem, za to z
          wszystkimi moimi szwagrami ogromny. Ale kocham kupować wszystkim prezenty!!!
          Wiecie ostatniego roku pokupowaliśmy jakieś trakie gabarytowo duże że na
          Wigilię musieliśmy pojechać dwoma autami, bo w jednym się nie pomieściliśmy.
          • kingakw Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:17
            Cześć dziewczynki, ja także już w świątecznym nastroju, kupiłam już część
            prezentów, dla dzieci to nigdy nie był problem, chrześnica przechodzi "syndrom
            barbie", więc proste, a chłopczyk stworzył nam problem... bo ma teraz "syndrom
            rycerza"...kurczaki...nigdzie zbroi nie mogę kupićsmile)))
            • tromysza Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 10:52
              kasiuula, a może Ty jednak jesteś w ciąży? kiedy powinnaś mieć @?
              • kasiuula Re: Już czwartek (a @ nie ma) 09.12.04, 11:38
                @ powinnam dostać w poniedziałek, ale w ogóle się się nie łudzę, tylko jestem
                wściekła, że mi czas ucieka
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 10:11
      Oj ja też jeszcze nie kupiłam prezentów.Pewnie trzeba sie już niedługo wybrać
      na zakupy.Ogarnia mnie szał i świateczne podniecenie.Ubieranie
      choinki,pieczenie ciasta ,sałatki ,sprzątanie.W całym domu czuć zapach
      pieczonego ciasta.Czas tak szybko leci ....a my nadal bez dzieci nawet mi się
      rym ułozył wink))
    • ewkaczo DO TROMYSZY 09.12.04, 10:56
      oj tromyszo dlaczego nie odpowiadasz na moje maile???? juz cala sterte wyslalam
      a Ty wciaz milczysz???? obrazilas sie czy co???sad((( ja sie winna nie czuje...
      • tromysza Re: DO TROMYSZY 09.12.04, 11:04
        Znów telepatia!!! Właśnie wysłałam Ci maila. smile
    • ewkaczo CZWARTECZEK! 09.12.04, 10:58
      Hej kobietki!
      To kiedy te dzieciaczki beda co???? wink))))) widze ze nastroj typowo swiateczny
      hihihihihi ja zadnych prezentow w tym roku nie kupuje bo mam straszny niedobór
      kasy niestetysad(( i nie wiem co to dalej bedzie.....
      magdulka jak przed@??? u mnie zadnych objawow-totalne zero!
      • mola16 Re: CZWARTECZEK! 09.12.04, 11:04
        A kiedy miałaby ta wredota do cibie przyjść???

My kupujemy prezenty swiateczne tylko dla dzieci. Gdybyśmy chcieli wszystkim
        kupic to nie wiem czy jedna pensja wystarczy. A i tak mamy 6-stke dzieci w
        rodzinie.
    • ewkaczo Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 11:10
      tromyszko zaraz sprawdzam hihihihi
      kiedy@??? otoz spodziewam sie jej niedziela,poniedzialek i czuje ze jednak sie
      pojawisad
      • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 11:29
        U mnie też bez objawów ,totalne zero.Jednynie brzuch nadal boli i podejrzewam
        że w poniedziałek @@ przyjdzie.Cóż trzeba kupić podpaski ,bo nie mam w domu buu.
    • magdulka26 Kasiula 09.12.04, 11:40
      Kurcze może TY jestes słonko już 2w1 smile) miałas kiedyś juz takie
      opóźnienia.Moze powtórz test ,będę trzymać kciuki jak będziesz czekać na wynik
      testu.A potem przeslesz nam 10000 wirusków.
      • kasiuula Re: Kasiula 09.12.04, 11:46
        To niemożliwe, wiedziałabym to wink. W sierpniu miałam cykl 32 dniowy, ale wtedy
        gdy zmieniłam na 3 tygodnie klimat na równikowy wink (to były piękne dni)
        • magdulka26 Re: Kasiula 09.12.04, 13:25
          A dzis który masz dc ? Wiem jak trudno jest zrobić test ,ale nie zawsze w dniu
          @ wychodzi pozytywny pomimo ciąży.Ja wierzę w Ciebie i fasolkę ,buziaki.
          • kasiuula Re: Kasiula 09.12.04, 13:41
            Madziu, to mój 31 dc i strasznie bym chciała, żeby to było to, ale ja wierże w
            ten cholerny test
            • tromysza Re: Kasiula 09.12.04, 14:13
              A ja dzisiaj w nocy miałam wizje!!! nawiedzona jestem serio. Kasiu, wiesz, że
              to głupie i niemożliwe, ale zajmi się czymś. Nie myśl o tym. Za kilka dni
              wszystko się wyjaśni.Nie wierz w ciąże, bo lepiej się miło zdziwić (być
              szalenie szcześliwą) niż gorzko rozczarować. A ja wiem, jak gorzkie jest to
              rozczarownie. Wolałabym, żebyć tego uniknęła. smile I bardzo trzymam kciuki, żeby
              @ nie przyszła. Ale test to chyba za szybko robiłaś
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 15:00
      Kasiula trzymam kciuki ze to była maleńka fasolka smile))Ja zaczynam
      odliczanie.Boję się tego poniedziałku jak diabli.Chyba mnie skręci z
      ciekawości.Wiem że mogę na Was liczyć i będziecie mnie pocieszać jak będzie mi
      smutno i źle.Buziaki smile))))))))))
    • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 09.12.04, 15:26
      Kasiula, dziewczynki maja racje. NIE MYŚLEĆ!!!!
      Ja w tym cyklu przestałam liczyc i nawet nie wiem który to dziś dc. wiem tylko,
      że @ ma przyjść 21.12 i to wszystko. Tak jak pisała Tromyszka lepiej cieszyć
      się szczęściem jak wszystko będzie ok, niż sie rozczarować.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 10:17
      witam smile) nasz wątek zaczyna spadać na dół sad( jest mu chyba troszkę smutno że
      nikt tu się nie wpisał.Dlatego jako pierwsza dziś się przywitam.Jak Wasze
      samopoczucie ?? Kasiula jak wygląda sytuacja u Ciebie ,Ewcia są jakieś oznaki
      ciążowe,Pamietka a Ty co tak cichutko siedzisz i sie nie odzywasz,Molciu
      trzymam kciuki za Twoje II ,Tromyszko mała myszko smile)) też daj znać co słychać.
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 10:52
        dzień dobry kochane !! I przyszła wczoraj jakaś super hiper mega @. Nie wiem
        czemu, czy po tych dwóch jajeczkach, ale tak mnie wczoraj pokręciła, że wyłam z
        bólu. Wredota!!! Nawet się cieszę, nareszcie zaczynam od nowa. Kurcze z jednej
        strony to źle robic testy za wcześnie, ale z drugiej jak bym nie zrobiła to
        przez te trzy dni myślałabym, że się udało i strasznie bym wczoraj cierpiała a
        tak, się cieszę. DZIŚ MÓJ 2 dc, a jeszcze wczoraj był 31 - magia co?? To przez
        te Święta!!! Strasznie się cieszę, że moje starnia przypadną na Święta, miłość
        wtedy krąży w powietrzu i napewno zagości u nas w tym czasie wiele fasolek....
        Mam nadzieję, że jedna też i u mnie.
        Czego Wam wszystkim i sobie serdecznie życzę
        • kingakw Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:01
          Cześć dziewczyny. Kasiulko cieszę się , że tak podeszłaś do wredoty, życzę wiec
          świątecznej fasolkismile))
      • pamietka Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:05
        Magdulka i inne Kochane smile
        u mnie nawał pracy i stąd troche mniejsza aktywność smile ale kciuki za Was
        wszytskie mam nadal zaciśnięte !!!!
        U mnie mnóstwo pracy, a dzis mam imprezę firmową - takie wielkie wyjście wiec
        jestem w pracy tylko do 14:00,potem fryzjer,makijażystka itp smile
        Ale,co musze stwierdzić ze smuteczkiem winka duzo się nie napiję bo jutro rano
        mam badania (hormonki) i pojutrze też.
        Czekam na newsy Moje Miłe smile))
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:15
      To pamietka ostroznie z napojami wyskokowymi smile)) winko uderza do głowy i to
      bardzo szybko.Ale lampka czy dwie nikomu nie zaszkodzą.Kasiula cieszę się że
      masz dobry humor ,chociaż TY nie załamujesz rąk z tego powodu.Dla mnie widok @
      to zepsuty cały dzień sad( Już się nastawiam psychicznie na ten dzień klęski ...
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 11:22
        Madziu, żyj nadzieją!! To naprawdę piękna rzecz, może rozczarowania są bolesne,
        ale przecież nie wolno tracić nadziejii... Może mieszka u ciebie już jakaś
        fasolka, a Ty się smucisz
    • mola16 Re: Tromyszaaa i spółszaaa:-) 10.12.04, 12:16
      Cześc dziewczynki. Dopiero teraz mam chwilkę czasu, żeby szybciutko wejść na
      forum i sprawdziś co słychać. Magdulko, jakie II kreski??? Ja prawdopodobnie
      przegapiłam owulację, więc czekam spokojnie na @ do 21-go. Kasiula tak
      strasznie mi przykro, już miałąm nadzieję, że chociaż ty i Ewcia tym razem
      dołaczycie do grona ciezarówek. Liczyłam na to, że ten test który robiłaś
      pomylił się, tym bardziej, że dość wcześnie go robiłaś. Ale czar prysł. Teraz
      czekam i trzymam kciuki za Ewcię i Magdulke. Oj życze wam z całego serduszka
      aby wredota do was nie przyszła.
    • ewkaczo PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 12:54
      Jak milo znow was powitac w kolejnym dniu przyjacoilkismile Dziekuje molciu za
      kciukasy i wszystkim innym tezsmile Dzis 28dc ale wciaz nic niestetysad Naprawde
      nie nastawiam sie zupelnie-mowie szczerze. Jak bedzie@ to trudno-musze sie z
      tym pogodzic.
      Magdulka tak wiec jeszcze 2-3 dni i napiecie spadnie, mam nadzieje ze brak
      plamien u Ciebie i mocny bol brzucha to.....smile))) no wiesz hihihihi a wlasnie
      boli Cie jeszcze brzusio???
      • magdulka26 Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 13:03
        No niestety Ewciu ,cały czas daje znać o sobie.Te dwa dni to będę najdłużesz w
        moim zyciu haha.A może to idzie mega bolesna @ i dlatego tak boli
        brzuch.Trzymam kciuki za Ciebie ,zeby ta @ nie przylazła smile)))Oby do
        poniedziałku.
        • ewkaczo Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 13:06
          no zobaczymy co z tego wyniknie, w kazdym razie ja sie nie stresuje-co ma byc
          to bedziesmile)
          • kasiuula Re: PIĄTECZEK:-) 10.12.04, 15:16
            Ależ tu cicho dzisiaj. Czyżby wszystkie miały pracowity weekendu początek??
            • tromysza ewkaczo 10.12.04, 16:25
              gdzie jesteś?
    • kingakw Sobota 11.12.04, 10:43
      Cześć dziewczynki, witajcie w ten słoneczny poranek, mam nadzieje, że nastroje
      będą równie słoneczne smile Buziaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka