ewkaczo 25.12.04, 15:15 Hej dziewuszki!I jak tam staranka o fasoleczke w święta??? Ja dzisiaj zobaczylam dwie piekne kreseczki na tesciku Owu, wczoraj bylo wprzytulanko , no i dzis powtórka) Oby sie udało hehehehe Jestem dobrej mysli, a Wy?? Co u Was słychać????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.mal Re: Świąteczne "bara-bara":-))) 25.12.04, 15:25 cześć, ja co prawda nie testuję kiedy mam owu ale u mnie dziś 18dc i zamierzamy "bara- bara" wczoraj też było, i przedwczoraj też było U mnie dłuższe są cykle więc stąd te późniejsze przytulanka. ps. dziś nasza 1 rocznica ślubu i mam nadzieję - magiczny dzień poczęcia dzidziusia Pozdrawiam w ten piękny świąteczny dzionek - Sylwia Odpowiedz Link
sabi35 Re: Świąteczne "bara-bara":-))) 25.12.04, 20:28 No, to trzymamy wszystkie kciuki. Oby zafasolkowało. U nas wczoraj szampan i ostrygi, o skutkach nie trzeba mówić )) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Świąteczne "bara-bara":-))) 25.12.04, 20:33 Hmmmmmm, a w dodatku świetny sport na świąteczne obżarstwo. Musi się udać !! Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Świąteczne "bara-bara":-))) 28.12.04, 15:26 Ja też się przytulałam owulacyjno-świątecznie Ciekawe jaki będzie tego wynik. Może przyniesie nam gwiazdkę z nieba... Pozdrowionka Odpowiedz Link