27.02.05, 10:49
co u Ciebie ?????
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: izu7 28.02.05, 22:31
      hop
      • izu7 Re: izu7 01.03.05, 13:23
        Cześc Dziewczyny!!! Dzięki za troskę!!! Nie było mnie tak długo bo byłam w
        szpitalu. Pojechałam tam własnie 27.02 po konsultacji telefonicznej z moim
        ginem , bo krwawienia zaczęły sie nasilać. Po przyjęcieu na Oddział dostałam
        zastrzyk na podtrzymanie i pobrano mi krew. Lekarz dyżurujący niestety nie miał
        uprawnień do wykonywania USG ( i bardzo dobrze, bo to najgorszy rzeźnik w
        naszym mieście). Dzwoniłam do mojego gina ( który w tym samym szpitalu pracuje)
        gdzie leżę i obiecał do mnie zajrzec.Zrobiono mi USG następnego dnia i okazało
        się , ze w macicy nic nie ma!!!!Podejrzewali ciążę pozamamciczną. Po kilku
        godzinach mój gin zainteresował się moim losem i postanowił sam zrobić drugi
        raz USG. On też nic nie zobaczył w macicy ani poza nią!!!! Stwierdził, że tam
        wogóle ciąży nie było!!! Więc skąd to HCG????????????
        Badanie HCG miałam robione codziennie i codziennie spadało. Jak dzisiaj
        wychodziłam ze szpitala miałam już tylko, 6,7 !!! Wykryto u mnie także jakieś
        infekcje w drogach moczowych i dostałam Furagin oraz coś dopochwowego (mam brac
        jak zakończy się krwawienie). W czwartek jeszcze raz mam przyjechac na betę,
        zeby do końca wykluczyc pozamaciczną. Próbowąłam się także skontaktowac z moim
        ginem , który był w szpitalu, ale niestety ,w tym czasie operował i nic z tego
        nie wyszło. Czy nasuwają się Wam jakieś wnioski ??? Co robić dalej????
        Pozdrawiam Was gorąco!!!!
        • pea_74 Re: izu7 01.03.05, 19:47
          Czesc!
          wg mnie to byla ciaza biochemiczna. Ja tez tak mialam w 12'2004. Gin poradzil
          odczekac 1 m-c ze staraniami a potem do dziela.
          Pozdrawiam
          • asiulka1976 Re: izu7 01.03.05, 21:06
            tez ni sie wydaje ze to bio...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka