Dodaj do ulubionych

czym futrować męża???

11.03.05, 12:58
hello dziewczynki - jako wyjaśnienie - prawdziwa Ślązaczka nie karmi męża ale
go "futruje". A ze jestem ze Śląska dlatego tak napisałam. Chodzi mi oto co
mój miły powinien jeść by mieć silnych żołnierzyków - stwierdziłam że musze
jakoś o niego dla odmiany zadbać - moze to tez coś pomoże - badań sobie na
razie nie robił (moze potem) na razie wiemy ze problem leży po mojej
stronie. czekam na sugestie - tylko w miarę możliwości realne finansowo i do
wykonania dla żony która codziennie 9 godzin spędza w pracy.
Obserwuj wątek
    • annabal Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 13:37
      To co - nic nie jedzą??? Nie wierzę!!!!!HI, HI
      • fiamma75 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 14:01
        Mój łyknął na razie jedno opakowanie Androvitu i daję mu kw. foliowy, bo tak tu wyczytałam, że można. Poza tym magnez, choć to raczej nie z powodu starań, tylko dla zdrowia. Właściwie nic więcej, jogurty itp. jemy oboje, bo w ogole je lubimy smile
      • anja_76 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 14:02
        Witaj!
        Ja też jestem ze Śląska :o) Właśnie zaczynam ponowne starania (poroniłam 2 m-ce
        temu ale chcę już zacząć) Podobno powinien jeść dużo jajek (tak to u nos
        godają) ale w moim przypadku to niewykonalne-mój mąż po prostu nie cierpi
        jajek! A tak naprawdę jeśli pali to powinien przynajmniej ograniczyć no i ...
        nie możesz go za bardzo eksploatować!!! Poważnie-tak mi powiedział mój gin. jak
        się dowiedział, ze przytulamy się prawie codziennie :o) bo plemniki bardzo
        długo dojrzewają. Co do diety to musisz poszukać czegoś co ma dużo protein.

Pozdrowionka
        Ania
        • annabal Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 14:12
          Super - dzięki dziewczynki - o częstotliwości wiem - mój gino powiedział że 3
          razy w tygodniu i nie wolno więcej - pytał się czy zrozumiałam i kazał mi dwa
          razy powtórzyć - (nie wiem czy wygladam na jakąś nimfomankę, albo gorzej na
          trudnomyslącą,czy co?). Ale o nabiale wiem, mam pytanie o ten Androvit - bez
          recepty mozna go kupić w aptece??
          • fiamma75 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 14:20
            Kupisz bez problemu - to taki męski zestaw witamin.
            Co do częstotliwości są różne szkoły - jedni mówią tak, inni inaczej - najlepiej wg właśnego zdania. My akurat tym się nie przejmujemy, idziemy na żywioł, ale w tym cyklu była przymusowa przerwa w bdb czasie, bo mąż w delegacji - czekam na efekty - może faktycznie to zadziała?
            Plemniki dojrzewają 72-74 dni czyli 2,5 mies. czyli na efekty "futrowania" może przyjdzie poczekać.
            • annalalik Re: czym futrować męża??? 12.03.05, 11:43
              powiedzcie mi jak to jest z tym dojrzewaniem plemnikow?? To znaczy ze co? po
              przytulanku trzeba kupe czasu czekac az urosna? czy to mozliwe? Kolezanka mowi
              ze nie moze zajsc w ciaze bo plemniki meza nie sa gotowe (ponoc czasem sam sie
              "przytula") - czy to mozliwe??!!!!! PORADZCIE
    • kanika1 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 15:16
      Polecam także Salfazin. To preparat z cynkiem i witaminami. Na lepszą ruchliwość
      podobno L-karnityna. Niestety na efekty trzeba poczekać 3 miesiące, tak jak
      pisała poprzedniczka. Chyba najgorzej Mu wytłumaczyć,że ma to łykać.
    • paula08 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 15:38
      U nas wyniki poprawily sie o 100% w przeciagu m-casmile Ale robilismy wszystko co
      w naszej mocy, czyli- Folik, Salfazin (moim zdaniem zdecydowanie lepszy od
      Androvitu-po Androvicie nie bylo efektow, ma za malo cynku), L-karnityna, Maca
      i ziolka ojca Grzegorza Sroki. Poza tym zadnych cieplych kapieli, slipki
      zastaly zastapione bokserkami, komorka absolutnie nie moze byc noszona w
      spodniach, spac mezulek powinien bez gateksmile No i efekty sa juz po m-cusmile))
      Powodzenia!!!
      • emania29 Re: czym futrować męża??? 11.03.05, 20:02
        Ja mężusiowi w tym miesiącu daje Salfazin 1x dziennie i macę 3x na dzień,
        możesz kupić bez recepty. Na efekty przyjdzie poczekać na koniec marca dziś mój
        8dc. Powodzeniasmile
    • asiulka1976 Re: czym futrować męża??? 12.03.05, 11:20
      umamy.homestead.com/koncepcja_nat.html
    • vernalis1 Re: czym futrować męża??? 12.03.05, 11:21
      Jest jescze jedna sprawa- z dziediny fizjologi: plemniczki lubia srodowisko
      kwasne, czyli wit. C; ostatnio moi znajomi , którzy starali się o dzidzię od
      dłuższego czasu, zbadali plemniczki pod tym katem. okazało sie,że brakuje im
      kwsu, tzn. Wit C. Prawda jakie to błache? smile Pan połykał wit. i sa już
      EFEKTY!!!!!!!!! To już 16-y tydzień.smile smile smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka