Dodaj do ulubionych

Tromyszaaa i inne:-)))

16.03.05, 17:21
Ech tam...zakladam c.d. bo tam juz sporo wpisow.
Obserwuj wątek
    • ewula1 :-(( 16.03.05, 17:21
      niestety usg sie nie odbylo.....bo nie dowiezli sprzetu hehehe to chyba tylko w
      naszej "kochanej" ojczyznie tak moze byc bleeeeeeee
      jestem zla bo tak sie cieszylam na to badaniesad((

• tromysza Re: :-(( 16.03.05, 21:10
        Dziewczynki, dziś się dowiedziałam, że jutro rano lecę służbowo do Londynu.
        Odezwę się po powrocie- w pon. tak więc nie złoście się, że mnie nie ma.
        Ewa, kurczę, ale paranoja z tym USG. Napisałam Ci na priva. lecę. ściskam
        • kingakw Re: :-(( 16.03.05, 21:19
          Tromyszko, spokojnego lotu. Ewcia, faktycznie takie rzeczy to tylko w naszym
          kraju się zdarzają. Mnie jutro nie będzie, no może ok. 19.
    • ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:06
      no tak...i niestety musze z zalem stwierdzic ze jak magdulka i mola przestaly
      odwiedzac nasz watek to od razu jest makabrycznie tu pustosad( szkoda ze sie na
      nas obraziły...mysle ze to nie musialo sie tak skonczyc chlip chlip
      pamietki nie ma,kasiuuli nie ma, kattrin nie ma...a i inne ktore czasami cosik
      tu wtrącaly tez ich nie ma sad( naprawde to smutne.
      A u mnie dzis 10dc, wczoraj bylo przytulanko i bylo bardzo milutko.Jutro zrobie
      sobie tescik owu zeby zobaczyc jak z owulacja i tak raczej na spokoj.
      Choc w glebi duszy nie jestem spokojna ale to z innego powodu...juz nie moge
      zniesc tej bezczynnosci bez pracy...Boze kiedy ja w koncu cos znajde...naprawde
      płakac mi sie chce.Na tyle roznych ofert codziennie odpowiadam, a nie jestem
      jakims tam przymułem tylko ma swoje doswiadczenie zawodowe i nicsad(Trace juz
      nadzieje a pieniadze sa mi naprawde potrzebne.
      • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:17
        Hello ,ja się na nikogo nie obraziłam.Wczoraj miałam zły dzień bo byłam u
        nowego fryzjera i mnie źle żmija obcięła.Dzis idę na poprawkę i obcinam włosy
        troszkę krócej.Boję się krótkiej fryzurki bo nie wiem czy dam radę z układaniem
        moich sztywnych kłaków.Mam w domu program ,który dobiera kom fryzurkę smile) .Mam
        nadzieję ze będzie dobrze.
        • ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:35
          oooo Madzia sie tu odezwala a ja na waszym tamtym watku napisalam hihihi
          Czy to program jakis specjalny na cd czy mozna go przeslac mailem?Bo jesli tak
          to jestm chetna.
          A jesli chodzi o krotkie wlosy to sa tego plusy i minusy: raczej powinno sie
          latwiej teraz ukladac wlosy, mniej sie przetluszcaja a rano
          wstajesz,przeczeszesz i juz gotowesmile ale trzeba czesciej chodzic do fryzjera
          na wyrownanie bo jesli odrosna i juz sie zapuszcza to jest koszmar! Mialam
          kiedy raz w zyciu krotkie wlosy i wlasnie z tego wzgledu juz nigdy sie na takie
          nie skusze hihi
    • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 12:37
      Jestem, jestem miałam okropny dzień wczoraj, ale dziś powinno być lepiej. A
      pamiętke to ja chyba zamorduje, co ona sobie myśli, tyle czasu bez
      jakiegokolwiek odzewu? To niemożliwe. Martwię sie o nią.
    • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 12:37
      Czesc, wpadłam na chwilke bo mam szkolenie, ale zrobili nam przerwę wiec moge
      troszke odpocząc. Kurcze ale tydzień a jutro siedze w pracy chyba do samego
      rana do soboty (tyle mam do zrobienia), koszmar i jak tu życ???
      Poza tym wszystko chyba dobrze, mam nadzieje, prl pięknie spadła, w pon. do
      gina na cytke, i sprawdzenie czy zwiekszyc czy zmniejszyc ilosc bromka i co
      dalej działamy.
      Buziaki Kasia
    • mola16 A i jeszcze.. 17.03.05, 12:44
      Ewciu, nie martw się, ta sytuacja musi się zmienić, przeciez nie może trwać
      wiecznie. Wiesz, moja koleżanka kiedyś była w podobnej sytuacji ani ona ani jej
      mąz nie mieli w pracy. Ale za ostatnie pieniądze kupili malutkie akwarium, po
      jakimś czasie (niezbyt długim) i ona i jej mąż dostali pracę. Zmeinieli
      akwarium na większe. Ona dostała propozycje lepszej pracy. Zastanawiali się
      jakie znaczenie ma właśnie akwarium w ich życiu... Zmienili na większe. Ona
      założyła firmę i bardzo dobrze prosperuje. Więc akwarium w ich domu jest na
      bardzo ważnym miejscu. Ale to taka historyja na poprawę humoru i wcale nie
      oznacza, że musisz kupić akwarium, hi, hi,hi.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 13:06
      Ewciu ja mam ten program na płytce i nie da rady go wysłać ,szkoda bo jest
      fajny.Dziś ide znów do fryzjera i obcinam się na krótko smile) ale jazda nigdy nie
      miałam takiej fryzurki.
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 15:02
        Katrrin, no pochwal się tą swoję prl.
        Ewciu, co do Twojego dołka to Ci odpisałam i chcę dodać jeszcze, że na
        realizowanie się zawodowo masz jeszcze czas do emerytury, a teraz się nie
        denerwuj bo to źle działa na straranka smile.
        • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 18:29
          Cześć dziewczynki. Dziś odebrałam prl, wyszła 22,70 ng/mL. Wiem, że mogłaby być
          niższa, ale i tak to najniższa jaką miałam narazie, ostatnio miałam 34 a potem
          24,40, wiec jest oki.
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 08:14
          Czesc w ten piatkowy straszny dzień. Co do dobrych wiadomosci to moja prl
          spadła od ponad 46 ng/ml na 17,2 ng/ml. Wiec świetnie, bromek nadal brany a w
          pon. wizyta u gina.
          Dzis kolejny dzień wariacji w pracy, juz szczerze mam dosyc...dobrze ze jutro
          juz weekend...
          A co dziewczynki u Was?Buziaki Kasia
          • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:31
            Witajcie, ja na chwilke z pracy.
            • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:34
              Kinia i jak u Ciebie z plamieniami, są czy nie ma??
              • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:38
                Na razie nie ma, ale zdarzały się także od 24 dc, czyli teraz w poniedziałek.
                Potem zaczne mieć nadzieję smile
                • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:41
                  Ja Ci mówie , nie przyjdą!!!
                  • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:54
                    Witam kobietki w piątek smile. Kinga, widzę że wszystko jest na dobrej drodze wink
                    No i obu Wam gratuluję kolejnego sukcesuw walce z prl.
                    A mnie dopada jakaś deprecha. Mam dość tego żygania !!!!!! Jestem głodna, chcę
                    móc wejść do mojej kuchni, chce móc nażreć się do bólu, chcę mieć ochotę na
                    schabowego szynkę i kiełbaskę, chcę znowu lubić owoce, chce mieć dużo energii,
                    niechcę przesypiać życia i sapać po wejściu na 2 piętro. CHCĘ CHOĆ NA JEDEN
                    DZIEŃ BYĆ ZNOWU SOBĄ !!!
                    Przepraszam kochane, że tak marudzę i wprowadzam smętny nastrój, ale naprawdę
                    chce mi sie płakać
                    • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:59
                      Kasiuulka witam w klubie, ja mam takie wahania ze szok, chyba cały dzień bede
                      marudzic i narzekac z przerwami na jakies pozytywne mysli hihihi
    • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:58
      widze ze nikogo nie ma, wiec sobie ponarzekam troszke. Własnie czekam na
      uzgadnianie bilansu, koszmar jak sie zacznie to bede siedziec w pracy chyba do
      jutra rana, buu, az mi sie płakac chce. No ale szukam pozytywów i znalazłam,
      mogę sobie z Wami posiedziec na forum i poczytac zaległosci.
      Czuje sie tez fatalnie, dzis rano miałam straszne bóle @@, myslałam juz ze
      dostałam @@, ale nie tylko sluzik wyleciał. Kurcze szok przezyłam... no i znowu
      szukanie pozytywów i znowu odnaleziono, normalka poowulacyjna, spokojniesmile
      Co za dzień, płakac mi sie chce na zmiane z głupawką, histerycznym śmiechem i
      wkurwką. Chyba pogoda tak na mnie zle działa. Dobrze ze juz weekend i do tego
      wydłuzony jak dla mnie, uffff. Odpoczne sobie przynajmiej. Skrócony tydzień ten
      i następny, huurrraaaa. I znowu pozytyw, i jak tu byc normalnym...
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:07
        Mój podły nastrój jest tak silny, że nawet wczoraj zaczęłam "bluźnić", że ja
        już nie chcę być w ciąży, że to okropne i że uduszę się przy tym kiblu.
        Naprawdę nigdy w życiu nie spodziewałam się, że to może być takie męczące. Ja
        już naprawdę nic nie jem a i tak mnie "trzepie" nad tym kiblem. Wyżygałam juz
        nawet chyba całą żółć. Tfu, to wstrętne. Wczoraj np przez cały dzien zjadłam 1
        jabłko i wypiłam wodę mineralną,a i tak spędziłam sporo czasu w toalecie. Mój
        lekarz stwierdził, że niedługo będzie musiał mnie zacząć dożywiać kroplówką, a
        jak tak strasznie boję się igły
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:08
          szczerze to gin cos Ci powinnien dac na te straszne wymioty... kurcze przeciez
          musisz cosk jesc... ojj tak mi przykro...
          • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:12
            A jakże dał, zastrzyk w dupę, który nie poskutkował. No cóż teraz tylko modlę
            się, żeby nie wyszło mi tak że podczas Świąt będę jeździć na kroplówę sad.
            Wszyscy będą zajadać się świątecznymi pysznościami, a ja... buuuuuuuuuuuu
            Sorry chyba muszę przestać pisać o tym jak mi źle, bo poodstraszam
            • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:16
              mnie napewno niesmile)) Pisz moze bedzie Ci lepiej jak sie wyzalisz, nie raz jest
              to bardzo potrzebne. Znam z autopsji...
              • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:47
                Wiecie dziewczyny jak ja bardzo chciałam tego dziecka, ale dopadają mnie teraz
                takie makabryczne myśli, że mam przeje.... teraz się tak męczę, cały czas
                stres, mam "obcego" w brzuchu, potem będę jak wieloryb a na końcu mnie
                porozrywa........ I nie mam wyjścia, ucieczki
                AAAAAAAAAAA kto powiedział, że ciąża to taki piękny okres !!!!!
    • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:45
      O Matko, Kasiula to ty cały czas jeszcze masz wymioty? Cholibka, myślałąm, że
      one już u Ciebie mineły. Przeciez to trwa chyba ponad dwa miechy cio? Masakra.
      Ale ja miałam szczęscie, że mnie to ominęło.
      Katrin i Kinguś gratulacje, prolaktyna w normie więc teraz czekamy na efekty.
      Oj juz nie mogę się doczekac aż któraś z was dołączy do ciężarówek. No
      chciałabym aby wszystkie dołączyły ale wiem jakie jest zycie i na pewno nie
      stanie sie to tak od razu.
      • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:50
        teraz musimy sie wziasc w przysłowiową "kupe" i trzymac kciuki za Kiniesmile))))
        Ona pierwsza , ma najblizej do testusmile)) Trzymajmy mocno kciuki i bedzie
        kolejna cieżarówkasmile)))))))))))))))))))))
        • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:03
          Tak, tak. Kingus pierwsz a jeśli się nie mylę to ty tuz za nią?
          • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:10
            chyba ja nie odrazu, ale Kinia pierwsza tak tak tak
        • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:08
          Hello kochane.Widzę że nasz Kasiula przechodzi katusze,moze zanim wstaniesz
          rano a będąc w łóżku zjedz miętusa,sucharka i popij minerlaną i odczekaj 10-15
          minut.Mojej znajomej to troszkę pomagało a mdłości miała całą ciąże.

U mnie w domu było wczoraj wielkie sprzątanie.Przyszła do mnie mama i pomyła mi
          okna ,zmieniła fieranki ,jest kochana.Sama bym nie dokonała takiego wyczynu.
          Cieszę się że już święta tuż tuż.Zrobię pyszną sałatkę ale placków w tym roku
          nie piekę żeby się za bardzo nie objadać.W czwartek czeka mnie ważenie u gina
          i zobaczymy ile mam na plusie .
          • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:17
            Oj ja chyba coś upichce na te święta. Mam na coś ochotę ale sama nie wiem na
            co. Czy może jakieś ciasteczka czy konkretne ciasto. Hmm musze poszperać w
            internecie, może cos ciekawego znajdę. A może ty macie pomysł na pyszne i
            szybkie w przygotowaniu ciasto?
          • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:54
            Madziu nie strasz mnie, bo ja tego nie przeżyję. A jedzenia przed wstaniem też
            już próbowałam (kanapeczka, orzeszki, rodzynki, sucharki, krakersy itd) NIE
            DZIAŁA

Ojej, a u mnie w domu jeszcze w ogóle nie widać i nie czuć świąt. Muszę się
            zebrać w sobie i coś z tym zrobić.
            Wczoraj już ustaliłyśmy z mamą, co kto organizuje na święta , ja wykpiłam sie
            paroma cistami, które zamówię w sparwdzonej cukierni smile
    • ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:27
      Nareszcie sie doczekalam!!!!!!!!!! Uffffffff,odetchnelam z ulgasmile) Kasiuula i
      inne dzieki za wspracie! Zawsze trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. A tak na
      marginesie wrozka sie sprawdzila w 100% (w marcu rozmowa a od kwietnia praca-
      tak powiedziala) hihihihi. Tak wiec teraz sobie popracuje, zarobie troszke
      pieniazkow, wyremontuje mieszkanko a potem tylko patrzec jak pojawi sie
      fasoleczkasmile))
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:56
        Ewciu gratuluję !!!! Bardzo się cieszę. Powodzonka w tej nowej pracy.
        • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:18
          Szkoda, że tu znowu taka pucha. Miłego weekendu dziewczynki, ja mam już dośc na
          ten tydzień i spadam do domciu
          • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:21
            ja jestem cały czas, ale nikowo wiecej nie ma, buuuu
            • luna333 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:30
              właśnie się dowiedziałam że żeby zajść w ciążę -trzeba usiąść na siedzeniu na
              którym siedziała ciężarówka wink ma się sprawdzić do pół roku i ponoć płeć dzidzi
              będzie taka sama smile moja starająca się kumpelka spróbowała..ale niestety
              następnego dnia dostała @ sad może za krótko siedziała? chyba się z nią na
              krzesła zamienię smile
              • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:37
                ojj Lunko ile razy ja siedziałam po ciężąróweczkach i nic do tej pory....
                • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:57
                  Ja też siedziałam na miejscu cieżarówki ale zaszłam dopiero po 1,5 roku. Może
                  faktycznie za krótko siedziałąm, że tak długo to zeszło. Ale przecież ją
                  zastepowałam w pracy więc chyba troszkę posiedziałam na tym krzesełku...
    • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 08:48
      Cześć dziewczyny, ktoś chetny na poranna kawusie i plotki.
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 13:29
      Dziś dziewczynki odpoczywają i cisza nastała .
    • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 13:44
      Ja nie spię, ale chętnie bym pospała, latam w szlafroku i nic mi się nie chce.
    • ewula1 dobry wieczór 19.03.05, 19:46
      Ech ta sobota tak mi szybko minela ze ani sie obejrzalam a tu juz ta godzinasmile
      Mezus w kuchni szykuje pyszna pizze a ja cosik skrobne hihihi Musze sie wami
      nacieszyc bo jak od 18 kwietnia pojde na szkolenie do nowej pracy to rzadko
      bede tu zagladacsad(( pewnie bede miala nauki co nie miara!!!Ale i tak sie
      cieszesmile
      A jesli chodzi o staranka to sa w toku oczywisciesmile dzis mam 12dc, zrobilam
      test owu i juz jest druga kreseczka ale z doswiadczenia wiem ze ta
      najmocniejsza bedzie jutro. Wczoraj bylo przytulanko wiec z kolejnym poczekamy
      do jutra coby plemniczki sie zregenerowaly hihihihi Jajniczek lekko daje o
      sobie znac czyli wszystko w normiesmile
    • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 09:10
      Cześć dziewczyny. U mnie w sumie wszystko oki. Walczę z przeziębieniem, plamień
      nie ma, za to wczoraj od południa miałam okropne mdłości, momentami to aż mi
      się słabo robiło. Niestety dziś od rana są znowu. Mam nadzieję, że to nie jest
      zapowiedź jakiejś grypy.
    • balbina11 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 10:43
      Koszmarnie się czuję po luteinie. Mam wrażenie, że połknęłam balon z kamieniami
      w środku. Przemniana materii zupełnie stnęła na głowie. Bez sensu. Chyba
      przestanę jeść...
      • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 11:41
        Balbinko strasznie mi przykro, że tak Ci szkodzi luteina, może zadzwoń do
        swojej ginki i zapisze Ci cos innego...może duphaston.
        • violettka29 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 20:08
          witam was dziewczyni. Od jakiegos czasu jestem czytelnicza waszego forum az
          wkoncu sie zdecydowalam o ile przyjmniecie mnie dolaczyc do waszego grona? Bede
          wam wdzieczna. ja jestem w 3 miesiacu ciazy widze ze sporo z was tez juz jest w
          ciazy co mnie bardzo cieszysmile
          • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 09:58
            Cześć dziewczyny, jak tam w poniedziałek, kto zje ze mną sniadanie smile)) ?
            • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 10:47
              Hello.Witam w słoneczny poniedziałek.Dziś byłam na badankach i zobaczymy jak
              one się mają.Kurcze dziś 1-szy dzień wiosny a na polu nie za ciepło ,u mnie 2/3
              stopnie na plusie.Wiosna przychodź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • ewula1 Hellloooo! 21.03.05, 10:54
                Kingus ja juz po sniadanku hehehe A jak tam Twoje plamienia? sa czy ich nie ma?
                Ktory to w ogole u Ciebie dc??? Jak sie czujesz?Pisz!
                U mnie dzis 14dc i chyba owu mialam z wczoraj na dzisiaj bo wczoraj mialam juz
                taki silny bol jajnika ze nospe musialam bracsad ale na przytulanko wystarczylo
                mi ochoty hihihihi
                Magdulka jak tylko bedziesz miala wyniki badan to dawaj znac!!
                • kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:02
                  Witam kochane w ten piękny poniedziałek. Ja po piątkowym apogeum złego
                  samopoczucia, dzisiaj już czuję się dużo lepiej. W czasie weekendu tylko raz
                  wymiotowałam i nawet coś zjadłam i od razu poprawił mi sie humor, Boże mam taką
                  cichę nadzieję, że mi przechodzi (puk, puk odpukać w niemalowane)
                  • magdulka26 Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:10
                    Trzymam kciuki za Ewulę i Kingę i za II.Dziś będę wyniki ok 15,00 to dam znać.

Kasiula juz pomalutku będzie dobrze,ale czemu tak długo Cię trzyma .Takie złe
                    samopoczucie potrafi dac w kość.W czwartek była u mnie szwagierka i powiedziała
                    że zmizerniałam na buzi sad faktycznie ja chudnę a brzuch mi rosnie.Nogi mam
                    szuplejsze co mi pasuje smile) kości mi wystają krucze -te obok szyi.Tyłek tez
                    zrobił się zgrabny.Kurcze ten mój mały pasozycik daje w kosć smile))
                    • kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:51
                      U mnie 24 dc, plamień nie ma i tak szzcerze mówiąć myślę, że jestem w ciąży,
                      chociaż nie mam najmniejszych objawów tego stanu, nawet piersi mnie nie bolą :
                      ((( Nic kompletnie nic... tylko to dziwne pzreczucie. Pewnie się oszukuję.
                      • kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:57
                        Wow, Kinguś no to jeszcze mocniej trzymam kciuki. Ale byłoby super. Pisz szybko
                        dokładnie jak się czujesz i skąd to przekonanie. Ja naprawdę wierze w
                        tzw "kobiecą intuicję"
                        • kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:03
                          Nie wiem skąd to przeczucie, tak się dziwnie czuje psychicznie, bo objawów
                          zero... no chyba że liczyć dotychczasowy brak plamień. Ale i tak test kupie
                          najwcześniej w czwartek...
                          • magdulka26 Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:22
                            Ojej ,ojej ale było by super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Szok ,ja chyba oszleję do piątku ,serio.Trzymam piąstki za brak @@-szona
                            wrednego.A tak na marginesie to ja tez czułam że zaszłam ,czułam się inaczej
                            niz zwykle.Kobieca intuicja tralalal.
                            • kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:31
                              Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie kusi by już zatestować, ale staram się być
                              twarda smile)
                              • kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:57
                                Oj kinguś będziesz trzymać nas w niepewności do piątku ??? Ojej
                            • tromysza Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:32
                              Cześć dziewczynki, ja wczoraj wieczorem wróciłam z Londynu. Było super. Ewcia,
                              gratuluję pracy- napisz mi coś więcej na priva!!!!, kinga- wow- ja jestem
                              pewna, że intuicja się sprawdza.
                              Co w ogóle u Was słychać? kattrin?
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 12:46
      Hej Tromyszko ,Kattrin ma duzo pracy i może jutro cos skrobnie.g

Kinguś wytrzymasz do piątku-musisz
      • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 12:50
        A ty Tromyszko który masz dc? Trzymam mocno kciukasy za Kingę a potem za Ewulę.
        • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 13:02
          Wytrzymam wytrzymam smile) Wole mieć pewność.... co do tego co zobaczę.
    • ewula1 :-)( 21.03.05, 13:00
      dziewuszki dziekuje ale do mojego konca cyklu jeszcze troszke a przed nami
      oprocz kingi jeszcze tromyszka hihihi wiec im trzeba dopingowacsmile)
      • kingakw Re: :-)( 21.03.05, 13:17
        A tromyszka ktory dc ma?? Bo nic sie nie przyznaje.
    • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 13:57
      Jest tu jeszcze ktoś, bo za chwilkę idę do pracy sad
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 14:00
        jestem jestem !!! MAsz rację kinguś trzeba być rozsądnym crying. Musimy poczekać z
        Twoim testem do piątku
        • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 14:06
          Kasiulka powiedz mi jedna rzecz od kiedy Ciebie zaczęły męczyć dolegliwości z
          żołądkiem?
          • kasiuula Kinguś 21.03.05, 15:07
            Wiesz ja już tak dokładnie to nie pamiętam. Na początku przestały mi tylko
            niektóre rzeczy smakować, a później jakoś tak się rozkręcało. Ale na samiutkim
            początku przez pierwsze 3-4 tygodni po owu nie miałam żadnych nudności
            • kasiuula Re: Kinguś 21.03.05, 15:50
              Ja już spadam do domciu, Kignga melduj rano czy u Ciebie bez zmian
    • mola16 Tromysza 21.03.05, 15:43
      To zdradzisz nam który to dc????
    • ewula1 hmmmm 21.03.05, 16:08
      u tromyszki chyba 28dc ale w koncu nie wiem czy ma jakies objawy czy nie wink
    • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 08:12
      Czesc dziewczynki, wracam do żywych, mam nadzieje ze na dłuzej juz, moze do
      świat sie udasmile) U mnie nic ciekawego, wczoraj byłam u gina, powiedział ze
      zaczynam roczną kuracje bromergonem, zachodzic mam niby normalnie, prl jest
      unormowana, czyli przeszkód teoretycznie brak, ale niestety okres teraz nie za
      bardzo na płodzenie dzidzi... jedyną smutna rzeczą którą mi powiedział to to,
      ze niestety tylko szpital po zajsciu...moze nie odrazu, na początku lezenie w
      domku ale przynajmniej od 3-4 miesiąca pewnie juz bede musiała lezec w szpital
      pod stałą opieką lekarzy. Grozi mi przedwczesny poród lub poronienie w
      późniejszym okresie ciązy. Takze mam straszny dylemat... no ale cóz, tak nie
      raz bywasad
      Ale juz nie o mnie...
      Kinia, bardzo sie ciesze ze tych paskudztw nie dostałas, oby tak dalej a do
      piatku juz bliziutko, mocno trzymam kciuki,
      Tromyszka pisz co u Ciebie??Ewula gratuluje pracysmile))A ciezarówki zdawac
      relacje co u Was?
      Buziaki strasznie zmęczona i zchorowana Kasia
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:42
        Halo, halo. Witajcie kochane.
        Kinga i co ??? Strasznie jestem ciekawa
        Katrrin już taki nasz macieżyński los, że aby móc cieszyć się naszymi skarbami
        to najpierw nieźle musimy się namęczyć. Ja też czasami czuję się tak jak
        chodzący inkubator, ale nagroda przewyższa wszystkie cierpienia. Mam nadzieję,
        że szybko zaciążysz i że wszystko będzie w porządku.
        Tromysza - daj znać co u Ciebie
        A cała reszta gdzie??
        • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:47
          Witam w ten słoneczny wiosenny dzień.Jak wiecie wczoraj byłam na
          badaniach,wszystko w normie.Hemoglobina mi spadała z 14 na 13 ale i tak jest w
          normie.Ginek mi mówił ,że w każdym trymestrze będzie spadać o jedno w dół i tak
          tez się stało.
          Ewa gratuluję pracy ,Kiguś oby te plamienia nie przyszły,za tromyszke też
          trzymam kciuki.
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:50
          ja chyba musze zamknąc sie w jakims szpitalu teraz... rycze dzis cały dzień i
          znowu mi strasznie niedobrze, czym ja sie znowu strułam, krzycze na wszystkich
          i płakac mi sie chce... ja mam juz dosc... Boze jak mi jest niedobrze....
          • tromysza Cześć kochane 22.03.05, 11:16
            Ale miło, że wszystkie piszecie smile))) częstujcie się herbatą (to ciężarówki) i
            kawą.
            Ja dziś mam 29 dc. ale na nic się nie nastawiam. naprawdę. Czekam na @ ( bo
            moja intuicja mówi mi, że nie jestem w ciąży) i od następnego cyklu przez 3 m-
            ce próbuję testy owu od Ewy.
            Czyli wracam do starań, ale już bardziej na luzie.
            kattrin, jak ja Cię dobrze rozumiem. mi też czasem tak źle...hormony szaleją.
            mnie już od tygodnia boli brzuch jak na @. koszmar jakiś.
            no nic- pozostaje mieć nadzieje, że ten koszmar się skończy i w koncu tak jak
            magdulka, kasiuula i molcia zobaczymy II kreski.
            molcia, a kiedy Ty masz USG? przecież właściwie powinnaś już znać płeć. E, ja
            to czuję, że będzie syn.
            Z innej beczki- miałam wczoraj straszny dzień. Stwierdzam, że świat reklamy i
            PR to brudny, zepsuty świat. Pełen plotek i zawiści. Kompletnie tu nie pasuje.
            Dobrze, że mam obok kochającego męża.
            • magdulka26 Re: Cześć kochane 22.03.05, 11:21
              Ja u Moli czuję córcię a u Kasiuli to nie wiem jeszcze smile)
              Dzieweczynki ,przyszła wiosna ,duzo ciepła ,słoneczka.Teraz będzie Wam łatwiej
              się przytulac z mezusiami ,bardziej romantycznie.Mały wypad za miasto,spiew
              ptaków ,szum wody .......super.
              • tromysza Re: Cześć kochane 22.03.05, 11:29
                I ja czuję, że moje dziecko przyjdzie do mnie tej wiosny. smile)))) wiem to. I
                pewnie pocznie się gdzieś, kiedy matka winem upojona odda się ojcu, nad
                jeziorem, w lesie, w ślicznej toyotce.
                No ciekawe, czyja intuicja sie sprawdzi. Twoja, magdulko czy moja.
                Czujesz się jak inkubatorek- hmm, to dopiero początek. najważniejsze, że nie
                jesteś gruba. Dbasz o siebie. będziesz się dobrze czuć. Nie możesz się już
                doczekać, kiedy przytulisz swojego synka, co? tak się cieszę.
                Będę taka szczęśliwa jak wszystkie zaciążymy. i ciekawam jaka będzie płciowa
                statystyka naszego wątku.
                Buziak
    • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:29
      zazdroszcze Wam, ze macie tak dobrze... ja sie dzis przytulam tylko do
      kibelka...
      • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:29
        Ale czym Ty się zatrułaś?
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:40
          nie wiem, od wczoraj jest mi tak strasznie ze umieram, ani zjesc ani wypic bo
          odrazu kibelek grany. Myslałam ze dzis mi przejdzie, wczoraj byłam w domku i
          umierałam, ale nic z tego dzis czuje sie jeszcze gorzej...co za g....
      • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:47
        Przepraszam Katrrin, ale jak czytam Twojego posta że przytulasz się do kibelka
        to chce mi się krzyczeć A JA WRESZCIE K..... NIE.
        Przepraszam, że jestem taka wstrętna, ale wiesz mi że dobrze Cie rozumiem
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:54
          Kasiuula przeszło z Ciebie na mniesmile))) która chce wziąsc teraz ode mnie????
          • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:01
            Kasiu, ale ja nie te fluidki wysyłam cały czas w Waszą stronę !!!! Łap kochana
            te właściwe
            • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:03
              ja biorę rzyganie. Ale w pakiecie z ciążą. Inne mnie nie obchodzi.
              • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:09
                a bez pakietu???nie da rady?? to nie są pewnie ciązowe powitania kibelka....
                • kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:11
                  Przyzwyczaili się kurcze wszyscy do pakietów i dodatków w promocji smile
                • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:11
                  no kochana, bardzo Cię lubię i chcę Ci ulżyć, ale masochistką nie jestem. Oj
                  nie. smile))))))
                  • tromysza kasiuula 22.03.05, 12:12
                    Rynek nas rozpieszcza.
                    toyotka w promocji, to i ciąża w promocji. cha cha
                    • magdulka26 Re: kasiuula 22.03.05, 12:53
                      Ha ha promocje Wam się marzą .Ja też chcę dostać w promocji cos fajnego ale
                      jeszcze nie wiem co ,może wózek smile)
                      • kasiuula Re: kasiuula 22.03.05, 12:59
                        No proszę każda by chciała mieć swoje 4 kółka
                        • magdulka26 Re: kasiuula 22.03.05, 13:02
                          No ja już mam swoje 4-kółka ale je trzeba tankować smile) a Ty kasiula masz juz
                          upatrzony pojazd ?
                        • kattrin1 Re: kasiuula 22.03.05, 13:08
                          ja nic nie chce, zadnych promocji tylko zabierzcie ode mnie te koszmarne
                          spotaknia z kibelkiem, prosze.....
                          • kingakw :((((((((( 22.03.05, 13:42
                            Jestem okropna, od rana brzuch mnie bolał małpowo, do tego śluzik zmienil kolor
                            z bialego na jakiś taki kremowy, więc nie wytrzymałam i kupiłam test, zrobiłam
                            go przed chwilą... I kreska. Wiem, że to za wcześnie, wiem że nie rano, ale
                            chcialam wiedzieć czy mam się dalej stresowac. Plus taki że teraz juz czekam
                            tylko na @... ehh...
    • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:00
      Oj głuptasie ,za wczesnie zrobiłaś.Poczekaj i zrób w czwartek rano smile)Jak jest
      ciąża to test powiniej juz pokazać .Kup quicka to sa najlepsze testy.
      • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:04
        To był quick, ale teraz zrobie test tylko jak @ nie przyjdzie w piatek, inaczej
        kupie następny dopiero za miesiąc.
        • tromysza kingunia 22.03.05, 14:08
          który masz dc? kiedy powinnaś dostać @?
        • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:09
          Kingus za wczesnie, ale teraz czekamy na nieprzyjscie @@ i wtedy dopiero
          powtórz test. Ja trzymam kciukismile) Ten brak plamien co musi oznaczac...
          • tromysza kiedy 22.03.05, 14:11
            Waszym zdaniem powinno się robić test? kiedy kinga zrobiła? Podobno są kobiety,
            którym test nie wychodzi pozytywny nawet w dniu spodziewanej @. magdulka,
            dlaczego?
            • kingakw Re: kiedy 22.03.05, 14:12
              Kasia, tylko że mi we wrześniu wyszedl w 28 dc, dlatego sądziałam, że jak
              fasolka jest to i II juz będą.
          • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:11
            Tromyszko, dzis 25 dc , @ w pietek. A brak plamień, nie wiem, może mi się cykl
            popierniczył i będę miała później @. Do bani z ta moja intuicją.
            • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:13
              Kinga nie mów tak dopóki nie ma to wszystko grasmile, potem bedziesz sie
              zamartwiac.
              Tromyszko nieraz do zapłodnienia dochodzi później i dlatego w terminie @@
              jeszcze testy nie wychodzą.
              • kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:17
                Nic już z tego nie wiem, przeczucie jedno, testy co innego. Ide spać, bo jestem
                wykończona. Od dwóch dni same złe wiadomości...
                • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:18
                  Kingus połóz sie wyspij a jutro zaświeci pięknie dla Ciebie słoneczkosmile))
                • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:18
                  kinga, znam wiele przypadków, że test nie wychodził przed @, a nawet w dniu @.
                  Ja bardziej wierzę Twojej intuicji. kochanie, wyluzuj się.
                  • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:23
                    a Ty tromyszko co nic nie piszesz kiedy termin???i jak sie czujesz??
                    • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:25
                      Mój? ja mam cykle- 27 dniowe- 28 dniowe, a czasem 29. Najpóźniej dostaję @- 30
                      dc. Dziś mam 29 dc.
                      i wiem, że dostanę @- no po prosty czuję to. ja w tym m-ce nawet się nie
                      starałam, nawet nie wiem czy trafiłam w te dni.
                      • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:31
                        aha czyli następny cykl Twój??
                        • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:33
                          smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          taaaa, jeśli wierzyć wróżkom.
                          Ale ja nie wierzę. Wierzę w wiosnę. smile))
                          • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:38
                            tak czy siak wiosna juz od wczoraj hihihiihismile)) takze....
    • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:40
      No juz jestem. Mieliśmy w pracy awarię na łączach telekomunikacyjnych i dopiero
      teraz naprawili. USG mam 5 kwietnia (chociaż miałąm już miec robione jak byłam
      ostatnio) i mam nadzieję, że już poznam płeć dziecka. No i ciekawe która dobrze
      tytpowała. Chociaż wiele wskazuje, że będzie to chłopak. Ale zobaczymy. Będę
      się cieszyc jak się dowiem, ze wszystko w porządeczku i nieważne czy to
      chłopiec czy dziewczynka.
      Oj laseczki, jak ja nie moge się doczekac pierwszej zaciązonej, przecież zła
      passa została przerwana więc co teraz nastąpiło? Jakaś cisza przed burzą?
      • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:44
        No mam nadzieje, ze bedzie chłopaksmile)) fajnie same chłopaki by byłysmile))
        Czekaj cierpliwie juz niedługosmile))jedna to juz za 3 dnismiledruga moze jutro...
        ach ja tez sie nie moge doczekac...
        • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:50
          Czyzby formowanie nowej drużyny piłkarskiej??? Suuuper. No wskakiwac na nowe
          watki dziewczynki, wskakiwać. Czekam na wieści o nowych objawach. Kinguś ja
          przed planowana @ też czułam się bardzo senna. A potem były II kreski, na dzień
          przed @ z popołudniowyego siku wyszła bardzo, ale to bardzo słabiuteńka
          kreseczka, prawie niewidoczna (ha, ja ja widziałam).
          • magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:12
            Teraz będzie wysyp ciężarówek.Wszystkie ogłoszą że są w ciazy ,bez wyjątku.Ale
            by było super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Kinguś nie łam się ,jeszcze @ nie ma więc uszy do góry.
            • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:17
              A ja uważam, że wysyp będzie kwiecień-maj. Tak czuję. W końcu to Wodniki. Dużo
              ich jest. Dziewczynki, na mnie teraz nie liczcie. ja naprawdę mam niezłą
              intuicję. I mówię: nawet się nie starałam.
              Pierwsza będzie kinga...
              • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:32
                Oj, to tak czesto bywa, że nie starałaś się a dzidzia może być. A skąd ty wiesz
                na 100%? Ja też się nie starałam i co? Kończe 4 miesiąc.
                • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:37
                  No tak mi się wydaje. No bo skoro starałam się i nie wychodziło. To dlaczego
                  miałoby wyjść, kiedy się nie starałam. To dość nielogiczne by było,
                  prawda???? smile)
                  Odpowiedź brzmi: kobieca intuicja.
                  • kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:42
                    kobieca nie kobieca, wiosna dziewczynki, bociany wracają i bedą sie do Was
                    pchac drzwiami i oknami, nawet jak nie bedziecie sie starac!!!!!
                  • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:44
                    Absolutnie nielogiczne. Ale mój mąż cały czas powtarza, że najlepsza receptą na
                    zaciązenie jest przestać się starać. Powtarza to za każdym razem jak ktos pyta
                    sie o naszą ciążę. Uff, jakie to przewrotne...
                    • tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:47
                      No racja w tym jest. Ale tak jak mówię- nie w tym wypadku.
                      A Mola, jak Ty się w ogóle czujesz? jak brzuszek?
                      • mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:57
                        Czuję się rewelacyjnie, jeszcze gdybym miała taką samą ochotę na seks jak przed
                        ciążą i lekko odstający brzuszke to nie powiedziałbym, że jestem w ciązy. No i
                        humorki czasami mnie dopadają. Ale one bywały jak ciązy nie było, np. przed @.
                        Ja tez spadam do domku. Tromyszko trzymam kciuki. To pojutrze testowanie? Czy
                        wstrzymujesz się z testami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka