ewula1 16.03.05, 17:21 Ech tam...zakladam c.d. bo tam juz sporo wpisow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula1 :-(( 16.03.05, 17:21 niestety usg sie nie odbylo.....bo nie dowiezli sprzetu hehehe to chyba tylko w naszej "kochanej" ojczyznie tak moze byc bleeeeeeee jestem zla bo tak sie cieszylam na to badanie(( Odpowiedz Link
tromysza Re: :-(( 16.03.05, 21:10 Dziewczynki, dziś się dowiedziałam, że jutro rano lecę służbowo do Londynu. Odezwę się po powrocie- w pon. tak więc nie złoście się, że mnie nie ma. Ewa, kurczę, ale paranoja z tym USG. Napisałam Ci na priva. lecę. ściskam Odpowiedz Link
kingakw Re: :-(( 16.03.05, 21:19 Tromyszko, spokojnego lotu. Ewcia, faktycznie takie rzeczy to tylko w naszym kraju się zdarzają. Mnie jutro nie będzie, no może ok. 19. Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:06 no tak...i niestety musze z zalem stwierdzic ze jak magdulka i mola przestaly odwiedzac nasz watek to od razu jest makabrycznie tu pusto( szkoda ze sie na nas obraziły...mysle ze to nie musialo sie tak skonczyc chlip chlip pamietki nie ma,kasiuuli nie ma, kattrin nie ma...a i inne ktore czasami cosik tu wtrącaly tez ich nie ma ( naprawde to smutne. A u mnie dzis 10dc, wczoraj bylo przytulanko i bylo bardzo milutko.Jutro zrobie sobie tescik owu zeby zobaczyc jak z owulacja i tak raczej na spokoj. Choc w glebi duszy nie jestem spokojna ale to z innego powodu...juz nie moge zniesc tej bezczynnosci bez pracy...Boze kiedy ja w koncu cos znajde...naprawde płakac mi sie chce.Na tyle roznych ofert codziennie odpowiadam, a nie jestem jakims tam przymułem tylko ma swoje doswiadczenie zawodowe i nic(Trace juz nadzieje a pieniadze sa mi naprawde potrzebne. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:17 Hello ,ja się na nikogo nie obraziłam.Wczoraj miałam zły dzień bo byłam u nowego fryzjera i mnie źle żmija obcięła.Dzis idę na poprawkę i obcinam włosy troszkę krócej.Boję się krótkiej fryzurki bo nie wiem czy dam radę z układaniem moich sztywnych kłaków.Mam w domu program ,który dobiera kom fryzurkę ) .Mam nadzieję ze będzie dobrze. Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 11:35 oooo Madzia sie tu odezwala a ja na waszym tamtym watku napisalam hihihi Czy to program jakis specjalny na cd czy mozna go przeslac mailem?Bo jesli tak to jestm chetna. A jesli chodzi o krotkie wlosy to sa tego plusy i minusy: raczej powinno sie latwiej teraz ukladac wlosy, mniej sie przetluszcaja a rano wstajesz,przeczeszesz i juz gotowe ale trzeba czesciej chodzic do fryzjera na wyrownanie bo jesli odrosna i juz sie zapuszcza to jest koszmar! Mialam kiedy raz w zyciu krotkie wlosy i wlasnie z tego wzgledu juz nigdy sie na takie nie skusze hihi Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 12:37 Jestem, jestem miałam okropny dzień wczoraj, ale dziś powinno być lepiej. A pamiętke to ja chyba zamorduje, co ona sobie myśli, tyle czasu bez jakiegokolwiek odzewu? To niemożliwe. Martwię sie o nią. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 12:37 Czesc, wpadłam na chwilke bo mam szkolenie, ale zrobili nam przerwę wiec moge troszke odpocząc. Kurcze ale tydzień a jutro siedze w pracy chyba do samego rana do soboty (tyle mam do zrobienia), koszmar i jak tu życ??? Poza tym wszystko chyba dobrze, mam nadzieje, prl pięknie spadła, w pon. do gina na cytke, i sprawdzenie czy zwiekszyc czy zmniejszyc ilosc bromka i co dalej działamy. Buziaki Kasia Odpowiedz Link
mola16 A i jeszcze.. 17.03.05, 12:44 Ewciu, nie martw się, ta sytuacja musi się zmienić, przeciez nie może trwać wiecznie. Wiesz, moja koleżanka kiedyś była w podobnej sytuacji ani ona ani jej mąz nie mieli w pracy. Ale za ostatnie pieniądze kupili malutkie akwarium, po jakimś czasie (niezbyt długim) i ona i jej mąż dostali pracę. Zmeinieli akwarium na większe. Ona dostała propozycje lepszej pracy. Zastanawiali się jakie znaczenie ma właśnie akwarium w ich życiu... Zmienili na większe. Ona założyła firmę i bardzo dobrze prosperuje. Więc akwarium w ich domu jest na bardzo ważnym miejscu. Ale to taka historyja na poprawę humoru i wcale nie oznacza, że musisz kupić akwarium, hi, hi,hi. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 13:06 Ewciu ja mam ten program na płytce i nie da rady go wysłać ,szkoda bo jest fajny.Dziś ide znów do fryzjera i obcinam się na krótko ) ale jazda nigdy nie miałam takiej fryzurki. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 15:02 Katrrin, no pochwal się tą swoję prl. Ewciu, co do Twojego dołka to Ci odpisałam i chcę dodać jeszcze, że na realizowanie się zawodowo masz jeszcze czas do emerytury, a teraz się nie denerwuj bo to źle działa na straranka . Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 17.03.05, 18:29 Cześć dziewczynki. Dziś odebrałam prl, wyszła 22,70 ng/mL. Wiem, że mogłaby być niższa, ale i tak to najniższa jaką miałam narazie, ostatnio miałam 34 a potem 24,40, wiec jest oki. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 08:14 Czesc w ten piatkowy straszny dzień. Co do dobrych wiadomosci to moja prl spadła od ponad 46 ng/ml na 17,2 ng/ml. Wiec świetnie, bromek nadal brany a w pon. wizyta u gina. Dzis kolejny dzień wariacji w pracy, juz szczerze mam dosyc...dobrze ze jutro juz weekend... A co dziewczynki u Was?Buziaki Kasia Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:34 Kinia i jak u Ciebie z plamieniami, są czy nie ma?? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 09:38 Na razie nie ma, ale zdarzały się także od 24 dc, czyli teraz w poniedziałek. Potem zaczne mieć nadzieję Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:54 Witam kobietki w piątek . Kinga, widzę że wszystko jest na dobrej drodze No i obu Wam gratuluję kolejnego sukcesuw walce z prl. A mnie dopada jakaś deprecha. Mam dość tego żygania !!!!!! Jestem głodna, chcę móc wejść do mojej kuchni, chce móc nażreć się do bólu, chcę mieć ochotę na schabowego szynkę i kiełbaskę, chcę znowu lubić owoce, chce mieć dużo energii, niechcę przesypiać życia i sapać po wejściu na 2 piętro. CHCĘ CHOĆ NA JEDEN DZIEŃ BYĆ ZNOWU SOBĄ !!! Przepraszam kochane, że tak marudzę i wprowadzam smętny nastrój, ale naprawdę chce mi sie płakać Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:59 Kasiuulka witam w klubie, ja mam takie wahania ze szok, chyba cały dzień bede marudzic i narzekac z przerwami na jakies pozytywne mysli hihihi Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 10:58 widze ze nikogo nie ma, wiec sobie ponarzekam troszke. Własnie czekam na uzgadnianie bilansu, koszmar jak sie zacznie to bede siedziec w pracy chyba do jutra rana, buu, az mi sie płakac chce. No ale szukam pozytywów i znalazłam, mogę sobie z Wami posiedziec na forum i poczytac zaległosci. Czuje sie tez fatalnie, dzis rano miałam straszne bóle @@, myslałam juz ze dostałam @@, ale nie tylko sluzik wyleciał. Kurcze szok przezyłam... no i znowu szukanie pozytywów i znowu odnaleziono, normalka poowulacyjna, spokojnie Co za dzień, płakac mi sie chce na zmiane z głupawką, histerycznym śmiechem i wkurwką. Chyba pogoda tak na mnie zle działa. Dobrze ze juz weekend i do tego wydłuzony jak dla mnie, uffff. Odpoczne sobie przynajmiej. Skrócony tydzień ten i następny, huurrraaaa. I znowu pozytyw, i jak tu byc normalnym... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:07 Mój podły nastrój jest tak silny, że nawet wczoraj zaczęłam "bluźnić", że ja już nie chcę być w ciąży, że to okropne i że uduszę się przy tym kiblu. Naprawdę nigdy w życiu nie spodziewałam się, że to może być takie męczące. Ja już naprawdę nic nie jem a i tak mnie "trzepie" nad tym kiblem. Wyżygałam juz nawet chyba całą żółć. Tfu, to wstrętne. Wczoraj np przez cały dzien zjadłam 1 jabłko i wypiłam wodę mineralną,a i tak spędziłam sporo czasu w toalecie. Mój lekarz stwierdził, że niedługo będzie musiał mnie zacząć dożywiać kroplówką, a jak tak strasznie boję się igły Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:08 szczerze to gin cos Ci powinnien dac na te straszne wymioty... kurcze przeciez musisz cosk jesc... ojj tak mi przykro... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:12 A jakże dał, zastrzyk w dupę, który nie poskutkował. No cóż teraz tylko modlę się, żeby nie wyszło mi tak że podczas Świąt będę jeździć na kroplówę . Wszyscy będą zajadać się świątecznymi pysznościami, a ja... buuuuuuuuuuuu Sorry chyba muszę przestać pisać o tym jak mi źle, bo poodstraszam Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:16 mnie napewno nie)) Pisz moze bedzie Ci lepiej jak sie wyzalisz, nie raz jest to bardzo potrzebne. Znam z autopsji... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:47 Wiecie dziewczyny jak ja bardzo chciałam tego dziecka, ale dopadają mnie teraz takie makabryczne myśli, że mam przeje.... teraz się tak męczę, cały czas stres, mam "obcego" w brzuchu, potem będę jak wieloryb a na końcu mnie porozrywa........ I nie mam wyjścia, ucieczki AAAAAAAAAAA kto powiedział, że ciąża to taki piękny okres !!!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:45 O Matko, Kasiula to ty cały czas jeszcze masz wymioty? Cholibka, myślałąm, że one już u Ciebie mineły. Przeciez to trwa chyba ponad dwa miechy cio? Masakra. Ale ja miałam szczęscie, że mnie to ominęło. Katrin i Kinguś gratulacje, prolaktyna w normie więc teraz czekamy na efekty. Oj juz nie mogę się doczekac aż któraś z was dołączy do ciężarówek. No chciałabym aby wszystkie dołączyły ale wiem jakie jest zycie i na pewno nie stanie sie to tak od razu. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 11:50 teraz musimy sie wziasc w przysłowiową "kupe" i trzymac kciuki za Kinie)))) Ona pierwsza , ma najblizej do testu)) Trzymajmy mocno kciuki i bedzie kolejna cieżarówka))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:03 Tak, tak. Kingus pierwsz a jeśli się nie mylę to ty tuz za nią? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:10 chyba ja nie odrazu, ale Kinia pierwsza tak tak tak Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:08 Hello kochane.Widzę że nasz Kasiula przechodzi katusze,moze zanim wstaniesz rano a będąc w łóżku zjedz miętusa,sucharka i popij minerlaną i odczekaj 10-15 minut.Mojej znajomej to troszkę pomagało a mdłości miała całą ciąże. U mnie w domu było wczoraj wielkie sprzątanie.Przyszła do mnie mama i pomyła mi okna ,zmieniła fieranki ,jest kochana.Sama bym nie dokonała takiego wyczynu. Cieszę się że już święta tuż tuż.Zrobię pyszną sałatkę ale placków w tym roku nie piekę żeby się za bardzo nie objadać.W czwartek czeka mnie ważenie u gina i zobaczymy ile mam na plusie . Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:17 Oj ja chyba coś upichce na te święta. Mam na coś ochotę ale sama nie wiem na co. Czy może jakieś ciasteczka czy konkretne ciasto. Hmm musze poszperać w internecie, może cos ciekawego znajdę. A może ty macie pomysł na pyszne i szybkie w przygotowaniu ciasto? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:54 Madziu nie strasz mnie, bo ja tego nie przeżyję. A jedzenia przed wstaniem też już próbowałam (kanapeczka, orzeszki, rodzynki, sucharki, krakersy itd) NIE DZIAŁA Ojej, a u mnie w domu jeszcze w ogóle nie widać i nie czuć świąt. Muszę się zebrać w sobie i coś z tym zrobić. Wczoraj już ustaliłyśmy z mamą, co kto organizuje na święta , ja wykpiłam sie paroma cistami, które zamówię w sparwdzonej cukierni Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:27 Nareszcie sie doczekalam!!!!!!!!!! Uffffffff,odetchnelam z ulga) Kasiuula i inne dzieki za wspracie! Zawsze trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. A tak na marginesie wrozka sie sprawdzila w 100% (w marcu rozmowa a od kwietnia praca- tak powiedziala) hihihihi. Tak wiec teraz sobie popracuje, zarobie troszke pieniazkow, wyremontuje mieszkanko a potem tylko patrzec jak pojawi sie fasoleczka)) Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 12:56 Ewciu gratuluję !!!! Bardzo się cieszę. Powodzonka w tej nowej pracy. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:18 Szkoda, że tu znowu taka pucha. Miłego weekendu dziewczynki, ja mam już dośc na ten tydzień i spadam do domciu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:21 ja jestem cały czas, ale nikowo wiecej nie ma, buuuu Odpowiedz Link
luna333 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:30 właśnie się dowiedziałam że żeby zajść w ciążę -trzeba usiąść na siedzeniu na którym siedziała ciężarówka ma się sprawdzić do pół roku i ponoć płeć dzidzi będzie taka sama moja starająca się kumpelka spróbowała..ale niestety następnego dnia dostała @ może za krótko siedziała? chyba się z nią na krzesła zamienię Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:37 ojj Lunko ile razy ja siedziałam po ciężąróweczkach i nic do tej pory.... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 18.03.05, 15:57 Ja też siedziałam na miejscu cieżarówki ale zaszłam dopiero po 1,5 roku. Może faktycznie za krótko siedziałąm, że tak długo to zeszło. Ale przecież ją zastepowałam w pracy więc chyba troszkę posiedziałam na tym krzesełku... Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 08:48 Cześć dziewczyny, ktoś chetny na poranna kawusie i plotki. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 13:29 Dziś dziewczynki odpoczywają i cisza nastała . Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 19.03.05, 13:44 Ja nie spię, ale chętnie bym pospała, latam w szlafroku i nic mi się nie chce. Odpowiedz Link
ewula1 dobry wieczór 19.03.05, 19:46 Ech ta sobota tak mi szybko minela ze ani sie obejrzalam a tu juz ta godzina Mezus w kuchni szykuje pyszna pizze a ja cosik skrobne hihihi Musze sie wami nacieszyc bo jak od 18 kwietnia pojde na szkolenie do nowej pracy to rzadko bede tu zagladac(( pewnie bede miala nauki co nie miara!!!Ale i tak sie ciesze A jesli chodzi o staranka to sa w toku oczywiscie dzis mam 12dc, zrobilam test owu i juz jest druga kreseczka ale z doswiadczenia wiem ze ta najmocniejsza bedzie jutro. Wczoraj bylo przytulanko wiec z kolejnym poczekamy do jutra coby plemniczki sie zregenerowaly hihihihi Jajniczek lekko daje o sobie znac czyli wszystko w normie Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 09:10 Cześć dziewczyny. U mnie w sumie wszystko oki. Walczę z przeziębieniem, plamień nie ma, za to wczoraj od południa miałam okropne mdłości, momentami to aż mi się słabo robiło. Niestety dziś od rana są znowu. Mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź jakiejś grypy. Odpowiedz Link
balbina11 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 10:43 Koszmarnie się czuję po luteinie. Mam wrażenie, że połknęłam balon z kamieniami w środku. Przemniana materii zupełnie stnęła na głowie. Bez sensu. Chyba przestanę jeść... Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 11:41 Balbinko strasznie mi przykro, że tak Ci szkodzi luteina, może zadzwoń do swojej ginki i zapisze Ci cos innego...może duphaston. Odpowiedz Link
violettka29 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 20.03.05, 20:08 witam was dziewczyni. Od jakiegos czasu jestem czytelnicza waszego forum az wkoncu sie zdecydowalam o ile przyjmniecie mnie dolaczyc do waszego grona? Bede wam wdzieczna. ja jestem w 3 miesiacu ciazy widze ze sporo z was tez juz jest w ciazy co mnie bardzo cieszy Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 09:58 Cześć dziewczyny, jak tam w poniedziałek, kto zje ze mną sniadanie )) ? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 10:47 Hello.Witam w słoneczny poniedziałek.Dziś byłam na badankach i zobaczymy jak one się mają.Kurcze dziś 1-szy dzień wiosny a na polu nie za ciepło ,u mnie 2/3 stopnie na plusie.Wiosna przychodź !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ewula1 Hellloooo! 21.03.05, 10:54 Kingus ja juz po sniadanku hehehe A jak tam Twoje plamienia? sa czy ich nie ma? Ktory to w ogole u Ciebie dc??? Jak sie czujesz?Pisz! U mnie dzis 14dc i chyba owu mialam z wczoraj na dzisiaj bo wczoraj mialam juz taki silny bol jajnika ze nospe musialam brac ale na przytulanko wystarczylo mi ochoty hihihihi Magdulka jak tylko bedziesz miala wyniki badan to dawaj znac!! Odpowiedz Link
kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:02 Witam kochane w ten piękny poniedziałek. Ja po piątkowym apogeum złego samopoczucia, dzisiaj już czuję się dużo lepiej. W czasie weekendu tylko raz wymiotowałam i nawet coś zjadłam i od razu poprawił mi sie humor, Boże mam taką cichę nadzieję, że mi przechodzi (puk, puk odpukać w niemalowane) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:10 Trzymam kciuki za Ewulę i Kingę i za II.Dziś będę wyniki ok 15,00 to dam znać. Kasiula juz pomalutku będzie dobrze,ale czemu tak długo Cię trzyma .Takie złe samopoczucie potrafi dac w kość.W czwartek była u mnie szwagierka i powiedziała że zmizerniałam na buzi faktycznie ja chudnę a brzuch mi rosnie.Nogi mam szuplejsze co mi pasuje ) kości mi wystają krucze -te obok szyi.Tyłek tez zrobił się zgrabny.Kurcze ten mój mały pasozycik daje w kosć )) Odpowiedz Link
kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:51 U mnie 24 dc, plamień nie ma i tak szzcerze mówiąć myślę, że jestem w ciąży, chociaż nie mam najmniejszych objawów tego stanu, nawet piersi mnie nie bolą : ((( Nic kompletnie nic... tylko to dziwne pzreczucie. Pewnie się oszukuję. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 11:57 Wow, Kinguś no to jeszcze mocniej trzymam kciuki. Ale byłoby super. Pisz szybko dokładnie jak się czujesz i skąd to przekonanie. Ja naprawdę wierze w tzw "kobiecą intuicję" Odpowiedz Link
kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:03 Nie wiem skąd to przeczucie, tak się dziwnie czuje psychicznie, bo objawów zero... no chyba że liczyć dotychczasowy brak plamień. Ale i tak test kupie najwcześniej w czwartek... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:22 Ojej ,ojej ale było by super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok ,ja chyba oszleję do piątku ,serio.Trzymam piąstki za brak @@-szona wrednego.A tak na marginesie to ja tez czułam że zaszłam ,czułam się inaczej niz zwykle.Kobieca intuicja tralalal. Odpowiedz Link
kingakw Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:31 Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie kusi by już zatestować, ale staram się być twarda ) Odpowiedz Link
kasiuula Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:57 Oj kinguś będziesz trzymać nas w niepewności do piątku ??? Ojej Odpowiedz Link
tromysza Re: Hellloooo! 21.03.05, 12:32 Cześć dziewczynki, ja wczoraj wieczorem wróciłam z Londynu. Było super. Ewcia, gratuluję pracy- napisz mi coś więcej na priva!!!!, kinga- wow- ja jestem pewna, że intuicja się sprawdza. Co w ogóle u Was słychać? kattrin? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 12:46 Hej Tromyszko ,Kattrin ma duzo pracy i może jutro cos skrobnie.g Kinguś wytrzymasz do piątku-musisz Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 12:50 A ty Tromyszko który masz dc? Trzymam mocno kciukasy za Kingę a potem za Ewulę. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 13:02 Wytrzymam wytrzymam ) Wole mieć pewność.... co do tego co zobaczę. Odpowiedz Link
ewula1 :-)( 21.03.05, 13:00 dziewuszki dziekuje ale do mojego konca cyklu jeszcze troszke a przed nami oprocz kingi jeszcze tromyszka hihihi wiec im trzeba dopingowac) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 13:57 Jest tu jeszcze ktoś, bo za chwilkę idę do pracy Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 14:00 jestem jestem !!! MAsz rację kinguś trzeba być rozsądnym . Musimy poczekać z Twoim testem do piątku Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 21.03.05, 14:06 Kasiulka powiedz mi jedna rzecz od kiedy Ciebie zaczęły męczyć dolegliwości z żołądkiem? Odpowiedz Link
kasiuula Kinguś 21.03.05, 15:07 Wiesz ja już tak dokładnie to nie pamiętam. Na początku przestały mi tylko niektóre rzeczy smakować, a później jakoś tak się rozkręcało. Ale na samiutkim początku przez pierwsze 3-4 tygodni po owu nie miałam żadnych nudności Odpowiedz Link
kasiuula Re: Kinguś 21.03.05, 15:50 Ja już spadam do domciu, Kignga melduj rano czy u Ciebie bez zmian Odpowiedz Link
ewula1 hmmmm 21.03.05, 16:08 u tromyszki chyba 28dc ale w koncu nie wiem czy ma jakies objawy czy nie Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 08:12 Czesc dziewczynki, wracam do żywych, mam nadzieje ze na dłuzej juz, moze do świat sie uda) U mnie nic ciekawego, wczoraj byłam u gina, powiedział ze zaczynam roczną kuracje bromergonem, zachodzic mam niby normalnie, prl jest unormowana, czyli przeszkód teoretycznie brak, ale niestety okres teraz nie za bardzo na płodzenie dzidzi... jedyną smutna rzeczą którą mi powiedział to to, ze niestety tylko szpital po zajsciu...moze nie odrazu, na początku lezenie w domku ale przynajmniej od 3-4 miesiąca pewnie juz bede musiała lezec w szpital pod stałą opieką lekarzy. Grozi mi przedwczesny poród lub poronienie w późniejszym okresie ciązy. Takze mam straszny dylemat... no ale cóz, tak nie raz bywa Ale juz nie o mnie... Kinia, bardzo sie ciesze ze tych paskudztw nie dostałas, oby tak dalej a do piatku juz bliziutko, mocno trzymam kciuki, Tromyszka pisz co u Ciebie??Ewula gratuluje pracy))A ciezarówki zdawac relacje co u Was? Buziaki strasznie zmęczona i zchorowana Kasia Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:42 Halo, halo. Witajcie kochane. Kinga i co ??? Strasznie jestem ciekawa Katrrin już taki nasz macieżyński los, że aby móc cieszyć się naszymi skarbami to najpierw nieźle musimy się namęczyć. Ja też czasami czuję się tak jak chodzący inkubator, ale nagroda przewyższa wszystkie cierpienia. Mam nadzieję, że szybko zaciążysz i że wszystko będzie w porządku. Tromysza - daj znać co u Ciebie A cała reszta gdzie?? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:47 Witam w ten słoneczny wiosenny dzień.Jak wiecie wczoraj byłam na badaniach,wszystko w normie.Hemoglobina mi spadała z 14 na 13 ale i tak jest w normie.Ginek mi mówił ,że w każdym trymestrze będzie spadać o jedno w dół i tak tez się stało. Ewa gratuluję pracy ,Kiguś oby te plamienia nie przyszły,za tromyszke też trzymam kciuki. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 10:50 ja chyba musze zamknąc sie w jakims szpitalu teraz... rycze dzis cały dzień i znowu mi strasznie niedobrze, czym ja sie znowu strułam, krzycze na wszystkich i płakac mi sie chce... ja mam juz dosc... Boze jak mi jest niedobrze.... Odpowiedz Link
tromysza Cześć kochane 22.03.05, 11:16 Ale miło, że wszystkie piszecie ))) częstujcie się herbatą (to ciężarówki) i kawą. Ja dziś mam 29 dc. ale na nic się nie nastawiam. naprawdę. Czekam na @ ( bo moja intuicja mówi mi, że nie jestem w ciąży) i od następnego cyklu przez 3 m- ce próbuję testy owu od Ewy. Czyli wracam do starań, ale już bardziej na luzie. kattrin, jak ja Cię dobrze rozumiem. mi też czasem tak źle...hormony szaleją. mnie już od tygodnia boli brzuch jak na @. koszmar jakiś. no nic- pozostaje mieć nadzieje, że ten koszmar się skończy i w koncu tak jak magdulka, kasiuula i molcia zobaczymy II kreski. molcia, a kiedy Ty masz USG? przecież właściwie powinnaś już znać płeć. E, ja to czuję, że będzie syn. Z innej beczki- miałam wczoraj straszny dzień. Stwierdzam, że świat reklamy i PR to brudny, zepsuty świat. Pełen plotek i zawiści. Kompletnie tu nie pasuje. Dobrze, że mam obok kochającego męża. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Cześć kochane 22.03.05, 11:21 Ja u Moli czuję córcię a u Kasiuli to nie wiem jeszcze ) Dzieweczynki ,przyszła wiosna ,duzo ciepła ,słoneczka.Teraz będzie Wam łatwiej się przytulac z mezusiami ,bardziej romantycznie.Mały wypad za miasto,spiew ptaków ,szum wody .......super. Odpowiedz Link
tromysza Re: Cześć kochane 22.03.05, 11:29 I ja czuję, że moje dziecko przyjdzie do mnie tej wiosny. )))) wiem to. I pewnie pocznie się gdzieś, kiedy matka winem upojona odda się ojcu, nad jeziorem, w lesie, w ślicznej toyotce. No ciekawe, czyja intuicja sie sprawdzi. Twoja, magdulko czy moja. Czujesz się jak inkubatorek- hmm, to dopiero początek. najważniejsze, że nie jesteś gruba. Dbasz o siebie. będziesz się dobrze czuć. Nie możesz się już doczekać, kiedy przytulisz swojego synka, co? tak się cieszę. Będę taka szczęśliwa jak wszystkie zaciążymy. i ciekawam jaka będzie płciowa statystyka naszego wątku. Buziak Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:29 zazdroszcze Wam, ze macie tak dobrze... ja sie dzis przytulam tylko do kibelka... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:40 nie wiem, od wczoraj jest mi tak strasznie ze umieram, ani zjesc ani wypic bo odrazu kibelek grany. Myslałam ze dzis mi przejdzie, wczoraj byłam w domku i umierałam, ale nic z tego dzis czuje sie jeszcze gorzej...co za g.... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:47 Przepraszam Katrrin, ale jak czytam Twojego posta że przytulasz się do kibelka to chce mi się krzyczeć A JA WRESZCIE K..... NIE. Przepraszam, że jestem taka wstrętna, ale wiesz mi że dobrze Cie rozumiem Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 11:54 Kasiuula przeszło z Ciebie na mnie))) która chce wziąsc teraz ode mnie???? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:01 Kasiu, ale ja nie te fluidki wysyłam cały czas w Waszą stronę !!!! Łap kochana te właściwe Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:03 ja biorę rzyganie. Ale w pakiecie z ciążą. Inne mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:09 a bez pakietu???nie da rady?? to nie są pewnie ciązowe powitania kibelka.... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:11 Przyzwyczaili się kurcze wszyscy do pakietów i dodatków w promocji Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 12:11 no kochana, bardzo Cię lubię i chcę Ci ulżyć, ale masochistką nie jestem. Oj nie. )))))) Odpowiedz Link
tromysza kasiuula 22.03.05, 12:12 Rynek nas rozpieszcza. toyotka w promocji, to i ciąża w promocji. cha cha Odpowiedz Link
magdulka26 Re: kasiuula 22.03.05, 12:53 Ha ha promocje Wam się marzą .Ja też chcę dostać w promocji cos fajnego ale jeszcze nie wiem co ,może wózek ) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: kasiuula 22.03.05, 13:02 No ja już mam swoje 4-kółka ale je trzeba tankować ) a Ty kasiula masz juz upatrzony pojazd ? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: kasiuula 22.03.05, 13:08 ja nic nie chce, zadnych promocji tylko zabierzcie ode mnie te koszmarne spotaknia z kibelkiem, prosze..... Odpowiedz Link
kingakw :((((((((( 22.03.05, 13:42 Jestem okropna, od rana brzuch mnie bolał małpowo, do tego śluzik zmienil kolor z bialego na jakiś taki kremowy, więc nie wytrzymałam i kupiłam test, zrobiłam go przed chwilą... I kreska. Wiem, że to za wcześnie, wiem że nie rano, ale chcialam wiedzieć czy mam się dalej stresowac. Plus taki że teraz juz czekam tylko na @... ehh... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:00 Oj głuptasie ,za wczesnie zrobiłaś.Poczekaj i zrób w czwartek rano )Jak jest ciąża to test powiniej juz pokazać .Kup quicka to sa najlepsze testy. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:04 To był quick, ale teraz zrobie test tylko jak @ nie przyjdzie w piatek, inaczej kupie następny dopiero za miesiąc. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:09 Kingus za wczesnie, ale teraz czekamy na nieprzyjscie @@ i wtedy dopiero powtórz test. Ja trzymam kciuki) Ten brak plamien co musi oznaczac... Odpowiedz Link
tromysza kiedy 22.03.05, 14:11 Waszym zdaniem powinno się robić test? kiedy kinga zrobiła? Podobno są kobiety, którym test nie wychodzi pozytywny nawet w dniu spodziewanej @. magdulka, dlaczego? Odpowiedz Link
kingakw Re: kiedy 22.03.05, 14:12 Kasia, tylko że mi we wrześniu wyszedl w 28 dc, dlatego sądziałam, że jak fasolka jest to i II juz będą. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:11 Tromyszko, dzis 25 dc , @ w pietek. A brak plamień, nie wiem, może mi się cykl popierniczył i będę miała później @. Do bani z ta moja intuicją. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:13 Kinga nie mów tak dopóki nie ma to wszystko gra, potem bedziesz sie zamartwiac. Tromyszko nieraz do zapłodnienia dochodzi później i dlatego w terminie @@ jeszcze testy nie wychodzą. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:17 Nic już z tego nie wiem, przeczucie jedno, testy co innego. Ide spać, bo jestem wykończona. Od dwóch dni same złe wiadomości... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:18 Kingus połóz sie wyspij a jutro zaświeci pięknie dla Ciebie słoneczko)) Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:18 kinga, znam wiele przypadków, że test nie wychodził przed @, a nawet w dniu @. Ja bardziej wierzę Twojej intuicji. kochanie, wyluzuj się. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:23 a Ty tromyszko co nic nie piszesz kiedy termin???i jak sie czujesz?? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:25 Mój? ja mam cykle- 27 dniowe- 28 dniowe, a czasem 29. Najpóźniej dostaję @- 30 dc. Dziś mam 29 dc. i wiem, że dostanę @- no po prosty czuję to. ja w tym m-ce nawet się nie starałam, nawet nie wiem czy trafiłam w te dni. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:33 ))))))))))))))))))))))))))))))))))) taaaa, jeśli wierzyć wróżkom. Ale ja nie wierzę. Wierzę w wiosnę. )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:38 tak czy siak wiosna juz od wczoraj hihihiihi)) takze.... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:40 No juz jestem. Mieliśmy w pracy awarię na łączach telekomunikacyjnych i dopiero teraz naprawili. USG mam 5 kwietnia (chociaż miałąm już miec robione jak byłam ostatnio) i mam nadzieję, że już poznam płeć dziecka. No i ciekawe która dobrze tytpowała. Chociaż wiele wskazuje, że będzie to chłopak. Ale zobaczymy. Będę się cieszyc jak się dowiem, ze wszystko w porządeczku i nieważne czy to chłopiec czy dziewczynka. Oj laseczki, jak ja nie moge się doczekac pierwszej zaciązonej, przecież zła passa została przerwana więc co teraz nastąpiło? Jakaś cisza przed burzą? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:44 No mam nadzieje, ze bedzie chłopak)) fajnie same chłopaki by były)) Czekaj cierpliwie juz niedługo))jedna to juz za 3 dnidruga moze jutro... ach ja tez sie nie moge doczekac... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 14:50 Czyzby formowanie nowej drużyny piłkarskiej??? Suuuper. No wskakiwac na nowe watki dziewczynki, wskakiwać. Czekam na wieści o nowych objawach. Kinguś ja przed planowana @ też czułam się bardzo senna. A potem były II kreski, na dzień przed @ z popołudniowyego siku wyszła bardzo, ale to bardzo słabiuteńka kreseczka, prawie niewidoczna (ha, ja ja widziałam). Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:12 Teraz będzie wysyp ciężarówek.Wszystkie ogłoszą że są w ciazy ,bez wyjątku.Ale by było super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kinguś nie łam się ,jeszcze @ nie ma więc uszy do góry. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:17 A ja uważam, że wysyp będzie kwiecień-maj. Tak czuję. W końcu to Wodniki. Dużo ich jest. Dziewczynki, na mnie teraz nie liczcie. ja naprawdę mam niezłą intuicję. I mówię: nawet się nie starałam. Pierwsza będzie kinga... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:32 Oj, to tak czesto bywa, że nie starałaś się a dzidzia może być. A skąd ty wiesz na 100%? Ja też się nie starałam i co? Kończe 4 miesiąc. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:37 No tak mi się wydaje. No bo skoro starałam się i nie wychodziło. To dlaczego miałoby wyjść, kiedy się nie starałam. To dość nielogiczne by było, prawda???? ) Odpowiedź brzmi: kobieca intuicja. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:42 kobieca nie kobieca, wiosna dziewczynki, bociany wracają i bedą sie do Was pchac drzwiami i oknami, nawet jak nie bedziecie sie starac!!!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:44 Absolutnie nielogiczne. Ale mój mąż cały czas powtarza, że najlepsza receptą na zaciązenie jest przestać się starać. Powtarza to za każdym razem jak ktos pyta sie o naszą ciążę. Uff, jakie to przewrotne... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:47 No racja w tym jest. Ale tak jak mówię- nie w tym wypadku. A Mola, jak Ty się w ogóle czujesz? jak brzuszek? Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:57 Czuję się rewelacyjnie, jeszcze gdybym miała taką samą ochotę na seks jak przed ciążą i lekko odstający brzuszke to nie powiedziałbym, że jestem w ciązy. No i humorki czasami mnie dopadają. Ale one bywały jak ciązy nie było, np. przed @. Ja tez spadam do domku. Tromyszko trzymam kciuki. To pojutrze testowanie? Czy wstrzymujesz się z testami? Odpowiedz Link