kattrin1 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 15:51 Hej kobitki ja sie żegnam na jakis czas... dam znac jak bedzie lepiej( Buziaki, i Wesołych udanych i słonecznych Świat))))))))) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 16:39 Juz wstałam, mam wrażenie, że wcale się nie kładłam. Ale ilez mozna spać. Tromyszko, a mi się wydaje że to Ty będziesz pierwsza )) Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 16:59 To sobie pogadałyśmy, kingunia. Cha cha cha. )))))))) A dlaczego Ty taka zmęczona jesteś??? Nie trać nadziei. 25 dc to wcześnie!!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 17:09 Dziś wstałam o 6 i jakoś w nocy spać nie mogłam, więc musiałam odespać. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 17:13 tromysza to kiedy testujesz jak @ jutro nie przyjdzie?? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 17:16 w ogóle się nad tym nie zastanawiam, bo najpóźniej jutro dostanę @. Dziwię się, że jeszcze jej nie ma. kinga, ja nie jestem w ciąży!!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 17:25 Ktoś musi być, skoro to nie ja, to Ty zostajesz, kolejne dni startuja kattrin i ewcia Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 22.03.05, 17:34 Niestety, może to jeszcze nie czas na kolejny wysyp. Najpierw długo nic, potem trzy, a potem znów nic. A potem znów wysyp. Tylko kiedy ten wysyp????? Odpowiedz Link
tromysza kobiety w ciąży 22.03.05, 17:39 Mają dużo śluzu, prawda? nawet na dzień, dwa przed spodziewaną @ i w ? zaciażone, prawda? Odpowiedz Link
ewula1 no co wy!!!! 22.03.05, 17:47 )) teraz na mnie czas??? absolutnie nie hihihi ja zaczynam niedlugo nowa prace i musze troche popracowac zanim bedzie fasolka no i wrozki......ale juz sie nie bede powtarzala) najpierw kinga potem tromyszka a nastepnie kattrin...natomiast ja....uuuuuuuuuu...przyszly rok to jeszcze hektar czasu hihihi Odpowiedz Link
mola16 Re: no co wy!!!! 22.03.05, 17:56 A ty dalej w te wróżki wierzysz??? No nie jak wysyp to wysyp i to wszystkie na raz. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 08:54 Cześć dziewczynki, dziś znacznie lepiej. Szukam pozytywów, znaczy piwko z koleżankami, które odkładam od dwóch tygodni, spotkanie z przyjaciółkami ze studiów też będzie możliwe... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 09:19 mola, a Ty nie wierzysz we wróżki? Sama mówiłaś, że jakiemuś Twojemu koledze przepowiedziano, że jego kobieta zajdzie we wrześniu i zaszła... No, ale do tego trzeba mieć dystans. ja dziś dostałam rano @. Tak zresztą jak czułam- ta cholerna intuicja mnie nie myli. No nic- wierzę, że za m-ce, dwa powie mi coś zupełnie innego. Ściskam Was mocno wiosennie. Bo pogoda piękna. P.S tak naprawdę to już mam szczerze dosyć. Trudno mi wierzyć, że ktoś kto nie zachodzi 7 m-ce zajdzie w 8 czy 9. kur.......... Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 09:17 Tromyszko..przyznaj się w końcu, że nie ma @ i jest ciążą... )) Odpowiedz Link
tromysza kingus 23.03.05, 09:20 wyżej masz odpowiedź. Mówię Ci, że będziesz pierwsza. W końcu Tobie udało się za pierwszym razem. Teraz też Ci się uda. - max za 2 razem. Uwierz. Odpowiedz Link
kingakw Re: kingus 23.03.05, 09:23 Kurczaki... co za niewdzięczny miesiąc. Może poprostu ma to być kwiecień. Dziewczyny jak @ przyjdzie w piatek, umówimy się na piwo po świetach? Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 10:04 Faktycznie nie wierzę we wróżki a jesli nawet to bardzo abrdzo jestem do tego uprzedzona. No mój kolega był i jemu wróżka przepowiedziała, że jego żona będzie we wrześniu w ciązy i była ale to jeszcze nic nie znaczy. Ja byłam tylko jeden raz i to chyba z 10 lat temu i prawie nic nie pamiętam co mi powiedział. Pamietam tylko, że będę miałą trójkę dzieci (chłopak, dziewczyna, chłopak) i absolutnie nic więcej. A gdybym miała wierzyć we wszystkie przepowiednie to po pierwsz nie miałabym męza (tak mi przepowiadano) nie miałabym dzieci (też mi tak przepowiadano) i jeszcze inne tam takie. Więc jesli coś słysze, że wróżka komus coś pzrepowiedziałą to biorę do tego spory dystans. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 10:38 Dziewczynki. Za godzinke mykam do pracy, jutro nie ma mnie cały dzień, a w piatek prosto z pracy wyjeżdzam na świeta do rodzinki. W związku z tym chcę teraz złożyć wam życzenia moje kochane netowe siostrzyczki. Życzę Wam więc spełnienia marzeń, zwłaszcza tego, które nas tutaj połaczyło. Życzę Wam by to co wydaje się niespełnialne, spełniło się wbrew wszystkiemu. Życzę Wam samych dobrych ludzi na waszych drogach oraz By najlepsze chwile dnia dzisiejszego, były najgorszymi dnia jutrzejszego. Tego wszystkiego pragne wam życzyć z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych. Bardzo was wszystkie Kocham. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszaaa i inne:-))) 23.03.05, 10:44 Właśnie się popłakalam. kinga, pięknie napisałaś )))) Trzymaj się, słonko. Odpowiedz Link
tromysza gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:27 yyyyyyyyyyyyyyyyyy kattrin, napisz czy lepiej się czujesz!!!! chyba, że wyjechałaś Odpowiedz Link
kattrin1 Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:30 czuje sie fatalnie, gorzej niz wczoraj, a sie nie odzywam bo nie chce Wam psuc humoru(( Odpowiedz Link
kattrin1 Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:39 a na świeta siedze w domu przy kibelku((((((((((((((( Odpowiedz Link
tromysza Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:43 hmm, dziwne. Ale byłaś u lekarza???? Często tak masz? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:44 nie byłam, nie mam tak czesto, wogóle tak nie mam... i jest mi zle... Odpowiedz Link
tromysza Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 11:54 no to może jesteś w ciąży? masz @? robiłaś test? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: gdzie wy jesteście? 23.03.05, 12:00 nie wiem, nie mam jeszcze @@, nie robiłam testu... ja juz nic nie wiem, jst mi strasznie niedobrze, piecze mnie brzuch, boli @@, kłuje mój kikucik szyjki i mam wszystkiego po dziurki w nosie... niech to sie wkońcu SKOŃCZY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link