pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 08:57 Atko idę teraz na zakupy, jak wrócę ma tu być jakieś info...... Odpowiedz Link
nitka111 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 08:59 Ha!! Zdążyłam zani wpisów pojawiło się za dużo i dołączam się: Ata czekamy i kciuki trzymamy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:03 ona pewno jeszcze śpi, nie rozumiem jak może spać, jak wie, że my tu czekamy.... nie będę dzwonić i jej budzić....ATA WSTAWAJ!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:03 na serio lecę do sklepu.... dzwoń młoda na komórkę!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:08 jestem i ja - czekam niecierpliwie Odpowiedz Link
nitka111 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:13 A ona pewnie śpi i nie wie że się denerwujemy. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:21 Gdzie tam śpi zobaczyła II i poleciała do apteki po drugi test a tam kolejka ) Wczoraj po 3 dniach wydziubałam lekarstwo z zeba ( ale co jak dalej boli !! wziełam tabletke no i zobaczymy do poniedzialku musze wytrzymac ( nawet mi sie do szkoły nie chce iśc. Odpowiedz Link
romkaforever Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:23 ciao, jestem i ja. No kurde też chce wiedzeć. Ata! Odpowiedz Link
nitka111 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:23 A może zobaczyła i zemdlała, a ona chyba sama w domu. Odpowiedz Link
nitka111 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:25 Albo dodzwonić się do męża nie może........ Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:27 dobra to ja do niej zadzwonie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 09:28 Cześć Dziewczyny!!!! No niestety początek kwietnia do mnie nie należy (( Jedna kreseczka i nie chce być inaczej (( A miało być tak pięknie......... ale nie załamuje się... może następnym razem się uda. Na razie odstawiam duphaston zgodnie z zaleceniami lekarza i czekam na @ Odpowiedz Link
nitka111 :((( 02.04.05, 09:30 Następnym razem się uda, przecież bociany dopiero się zadomowiają. Odpowiedz Link
ata76 Re: :((( 02.04.05, 09:34 no właśnie.... na pewno tak będzie!!!!!!!!!!! Na razie kończę dziewczyny, wpadnę do Was wieczorem Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :((( 02.04.05, 09:35 no to wszystko jeszcze przed Tobą/Wami. Bądź spokojna zobaczysz swoje upragnione kreseczki A dziś zaplanuj sobie dzień tak aby myślami nie wracać myślami do testowania. Całuję Cię Beatko, to dla Ciebie dziś świeci Słońce Odpowiedz Link
romkaforever Re: :((( 02.04.05, 09:37 No na pewno w kwietniu, słuchaj to dni płodne będą około 17 IV nie? Bo ja mam urodziny i zbieram ludziska do mojego urodzinowego życzenia, w którym będę życzyła sobie ciąży dla wszystkich oczekujących zgłoszonych mi. Po lutowych imieninowych życzonkach wiele tu było zaciążeń. Więc zgłaszać się. Odpowiedz Link
nitka111 Re: :((( 02.04.05, 09:41 To ja się Romciu zgłaszm. A tak w ogóle to wiosna na razie chłodnawa, no to przytulać się dziewczynki przytulać ;O. Bartka mam z "mroźnej zimy" no to............. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :((( 02.04.05, 09:43 jak się nie pokrzani, to moje płodne dni będą kapkę po 17ym ale dołącz mnie do życzeń Rany gościa - czaszka mi dziś pęka Asiulek Kochana - wszystko wydłubałaś dokładnie? szystko wyjmij z zęba, bo jak boli aż tak długo, to się nie przytruł ale za to pozwolił rozwijać się bakteriom beztlenowym...oj żebyś Ty zapalenia okostnej nie miała. Reagujesz na ciepłe i zimne płyny? Czy zimne w buzi daje Ci ulgę? Odpowiedz Link
romkaforever Re: :((( 02.04.05, 09:49 No koduje koduje ochotniczki, pierwsza była Pszczola, potem Nitka potem, jedna - chwilka , czekamy na Ate. ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :((( 02.04.05, 09:53 wpisz ją zaocznie na moją prośbę. Sie teraz będzie zastanawiała czy chce być zapisana czy nie... Odpowiedz Link
romkaforever Re: :((( 02.04.05, 09:56 hi hi hi , no chyba nie będzie sie zastanawiać )) Ale jakby co to ją na ochotnika wpiszemy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :((( 02.04.05, 09:57 Romka ja 17.04 mam teścik, ale możesz mnie zaocznie wpisać... a ty imieniny kiedy miałaś??? Odpowiedz Link
ata76 Re: :mam chwilkę nim wyjdę z domu więc .... 02.04.05, 10:11 Romka pewnie, że mnie wpisuj: jak nie jak tak!!! Zgodnie z zalecami Jednej_chwilki wybieram się dziś do fryzjera, potem wpadnę do rodzinki, a wieczorem pewnie tutaj... Dzięki Dziewczyny za dobre słowo, teraz ja trzymam za Was kciuki, a poza tym u mnie jeszcze iskierka nadziei, bo przecież @ niet. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :mam chwilkę nim wyjdę z domu więc .... 02.04.05, 10:14 a mnie dzis nic nierobienie dopadlo, nie mam sily wstac z łóżka. Krzysiek zrobił mi śniadanie i podał do łóżla. Kurde muszę się zwlec na bazar, bo w lodówce mam tylko światło Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :mam chwilkę nim wyjdę z domu więc .... 02.04.05, 10:16 Dżizes jak ja bym chciała dostać śniadanko do łózka, ale to awykonalne, ponieważ mój Pan i Władfca o 9,45 wstał, a ja o tej godzinie, to już ze sklepou wróciłam..... kurde Jagoda masz klawo))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :mam chwilkę nim wyjdę z domu więc .... 02.04.05, 10:19 no Egon klawo jak cholera! czasem tak mam a poza tym mu na rękę że śniadanie zrobi bo jest łakomczuszkiem i wyjada okruszki nie dość, że je normalnie to jeszcze ma bonus w postaci okruszków )) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: :mam chwilkę nim wyjdę z domu więc .... 02.04.05, 10:23 no a ja jeszcze nie jasdłam, tylko odpisywalam na maila, o! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: 02.04.05, 10:13 dzien dobry milym paniom!!! o poranku, hihihi. Widzę, że jeszcze ciociami nie zostaniemy, ale taksobie kalkuluje, ze to sie juz niedlugo zmieni - moze wlasnie tego 17 kwietnia??? No ja tam bede testowac, o ile @ nie przyjdzie za tydzien dokladnie. Bo termin @ przypada na piątek - zobaczymy wiec. Ale polopiryne na bolesne okresy i tak wezme, bo nie sadze by cos z tego sexiku bylo... Jedno co mam to caly czas obrzmiale i powieksone piersi. Nie wiem naprawde skąd to cudo! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 02.04.05, 10:14 Kochana to akurat bardzo dobrze wróży, a jeśli chodzi o Atę to tak, póki @ nie ma to- jest nadzieja)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 02.04.05, 10:16 po masowaniu męską dłonią aha się dopisałam do młodych mężatek Cytruniu - w sprawie o której napisałaś wczoraj Odpowiedz Link
romkaforever Re: 02.04.05, 10:20 No kurde Pszczola nawet nie pamiętasz że byłaś pierwsza zgłoszona do urodzinowego życzenia??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 02.04.05, 10:24 doczytałam Kochana już wszytsko wiem, ja wiem, że byłam namber łan, ale nie pamiętałam kiedy i doczytałam... pokornie błagam o wybaczenie.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 02.04.05, 10:23 mi się podobała wczorajsza dyskusja w sprawie młodych mężatek!!!! Brawo Cytrusowa)) uwielbiam kobiety z "klasą"))) i charakterem))) moja teściowa jest trochu inna od twojej, aczkolwiek poświęciła swoje życie dzieciom, bo teść umarł szybko... aczkowliek mam nieodparte wrażenie, że coś ostatnio mam pretensyje do mnie, nie wiem o co... nie dochodzę... śmieszy mnie to i tyle... ja do niej nie mam żadnych... niech się samam z tym upora... Odpowiedz Link
jedna_chwilka dobra dziewczynki 02.04.05, 10:23 ja wstaję i lecę na targ, potem cuś ugotuję i posprzątam do zobaczenia wieczorkiem słoneczne buziaczki Odpowiedz Link
romkaforever Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:24 Na razie , ide umys owłosienie głowy, nie ma go zbyt dużo ale umyś wypada . wieczorkiem zajrzę, tylko o której bo wczoraj się spóźniłam? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:25 my tak po trochu przez cały dzień w łikendy, a potem kole 18-20 różnie))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:29 a ja jem sniadanie zi zaraz spadam. Trzeba w koncu pojechać odebrać meble do pokoju, hihi. cos w rodzaju mebloscianki, bo nic nie ammy tylko stol i kanape. caly sprzet stoi na ziemi Poza tym musz edokupic ziemie do kwiatkow, bo we wczorajszym ferworze kwiatowych zakupów zapomnialam. No i cos do jedzenia też - chlopakow trza bedzie nakarmic, jak sie juz anmęczą z wnoszeniem pakunków calusy kochane Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:25 ja do fryca się będę pacykować... kobiety też fajna... kurtka na wacie sami fajni ludzie wokół mnie )) Odpowiedz Link
nitka111 Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:27 Nie ma mnie dzisiaj, bo idę na imieniny do mamy. Nie obgadujcie mnie za bardzo. Może wpadnę później. Pa pa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:28 Niteczko no coś ty!!!!! my nigdy nikogo, chyba, że życzliwie))) Odpowiedz Link
nitka111 Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:29 Hihihihi wiem, wiem )))). Ja tylko tak . Odpowiedz Link
romkaforever Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 10:39 no jedną sucha "niteczke" możemy na tobie zostawić )))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 11:08 Ej Pszczoła, co sie dziwisz? Że aż :0 zrobilaś? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 11:11 ze śmichu szczena mi opadła i mogłyście zobaczyć przez moment wszystkie moje plomby to wszystko!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: dobra dziewczynki 02.04.05, 12:26 Ja bym tez chciala pójść do fryzjera ale mam takie cieniutkie włoski że nie mogę sobie dobrac dobrego fryzjera w Pile. Każdy jak mnie scina to mowi "oj jakie ma pani cieniutkie wloski, no piórka poprostu". jak bym nie wiedziała!!! Brutale i tyle wam powiem a żaden nie umie ich ściąć żeby jako tako wyglądały, nie są żadkie tylko cienkie. Uuuu Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 12:35 dobra już przeczytałam wszystko Ata, glowa do góry, dopóki nie ma @ wszystko możliwe, a jeżeli nawet przyjdzie uda się nastepnym razem )))) Romka, wpisz mnie, ja jak Pszczoła testuje 17.04. plizzzzzzzzzz Chwilka, no z tym śniadaniem to masz miodzio Nitka - zyczenia najlepsze dla Mamy Dziewczyny, pogoda pikna (przynajmniej w Warszwce) można zpodac więc jakis spacerek albo rolki. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 14:22 Kruszynka - coś Ty w nocy robiła, że tak późno do nas przyszła??? Nooo, pięknie mamy. Byłam pod Halą na Banacha i w tak pięknych okolicznościach przyrody szybciej zrobiłam zakupy i chyba jestem gupia jak but, bo kupiłam młodą kapustę na obiad i ziemniaki - nie pytajcie ile wybuliłam ale tak cudnie świeciło słońce, że postanowiłam zaszaleć - a to się Krzysiek ucieszy Już mi się pyrka. Nawet rosół nastawiłam, jak w prawdziwej polskiej rodzinie na obiad niedzielny ale będzie pysznie. Halo kobity obiad Wam stawiam Odpowiedz Link
cytrusowa Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:15 pycha! dzieki z aobiadek. A moze sie wymienimy bo ja będę eksperymentować O! co byscie zrobiły z takich produktów: brokuły, szt.1; mieso mielone mieszakne, pół kilo; makaron, ziemniaki, ser do zapiekania tego wszystkiego Oczywiście to nie musi być zapiekanka, tylko se pomyślałam, że byłaby najłatwiejsza. Mielone odpadają, bo po pierwsze, brak cebuli i bułki czerwstwej, po drugie nie przepadam za mielonymi. Co mi proponujecie kobitki??? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:23 zapiekanka wusuwa się na czoło!!!! Ale możesz pokombinowac brokuły zapiekane z serem do tego zapiekane ziemniaczki wedle przepisu Asiulki (pamiętasz?), a z mięska to jak nie mielone to może zapiecz razem z makaronem i uczta gotowa, wyżerka pierwsza klasa. Ja po prostu uwielbiam wszytko co jest pieczone )))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:27 wróciłam od fryca... jak zwykle niezadowolona... widno to taka nasza rodzinna cecha...optitoliła mnie na amen. za 2 tygodnie będę dopiero zadowolona... normalka. u nas też pięknie)) sonko świeci na całego. ja będę miała dzisiaj na obiadek rybke, smażoną. z ziemniaczkami i surówą z kapusty białej i marchewą i ogórasem. petarda!!! właśnie idę robić, ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia do was. pozdrowionka)) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:41 pszczoła, na pewno wyglądasz super, zawsz etak jest po zmianie )))))) Wyslij fotkę to ocenimy. Smacznego z tym obiadkiem Ja tez idę robić. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:53 właśnie sobie związałam w węzeł i fotkę zrobię jak dojdę do siebie po "prześlicznnym" widoku w lusterku)) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:28 te ziemniaczki zapiekane to byly też moje kochana!!! no wlasnie tak myslalam o zapieczeniu makaronu z mielonym A brokuly moze na parze...marcheweczka też.... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:42 uuuuuups, to sorki - za te ziemniaczki, kaję sie przed Tobą, wybaczysz co plizzzzzzzzzzzz?????? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 15:20 Późno poszłam spać..... ha ha ha zresztą my spiochy jesteśmy, co nie oznacza, że wstaliśmy o niewiadomo której ))) Chwilka, swojego czasu mieszkaliśmy na Ochocie i często robiłam zakupy pod halą Banacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To były czas mieć taki bazarek pod nosem teraz mi tego brakuje. Wczoraj załatwiałam sobie wymianę paszportu (2,5 roku po slubie a ja mam paszport jeszcze z panienskich czasów) i przy okazji prawko jazdy też. W czwartek zatrzymał mnie do kontroli baaaaaardzo przystojny policeman. No, było na co popatrzeć ale do prawka (też na panienskie) się przyczepił. mandaciku nie wlepił, bo ja byłam świecie przekonana, że ja prawka nie muszę zmieniać, ahhhh... Odpowiedz Link
pszczolaasia Cytrusowa:))))) 02.04.05, 15:59 weszłam sobie na wątek młodych mężatek, żeby sprawdzić jak się toczy wojna teściowa- synowa i mam szczerą nadzięję, ze nie odebrałaś moich słów jako atak na twoją osobę????? pradwa???????? bo się zastanawiam tak.... widzisz u mojej teściowej jest wręcz odwrotnie... jej ulubionym dzieckiem jest jej córka, której poświęciła wszystko, która ma dupowatego męża... a mój Tomek jest traktowany trochę przez pryzmat swojego szwagra zupełnie nie wiem dlaczego, ale niewiele mnie to obchodzi. ja wiem jaki on jest i to wszystko co mi do szczęścia jest potrzebne. on jest mój, odpowiada mi, kocham go a co myśli o nim cała reszta świata... niewiele mnie obchodzi. także mam szczerą nadzieję, że nie gniewasz się na mnie..powiedz, że nie.... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Cytrusowa:))))) 02.04.05, 16:10 kochana, a czemu mialabym sie gniewać????? Zresztą tam już odpisałam Ja lubię swoją teściową, po prostu nie leży mi jej nadskakiwanie, nadopiekuńczość i cheć wiedzienia o wszystkim. Czuję się wtedy niezręcznie i ieswojo. Ale ogolnie jest oki. A to, że naskakuje Marcinowi, jej sprawa - widać ze to lubi, nadskakuje też starszemu synowi. Marcinowi to już wiecej zdecydowanie, bo to ukochany synuś, niespodziewany - wpadka w wieku ponad 40 lat, wiec mozesz sobie wyobrazic. Poki mi nie podburza Marcina, czy mi nic nie mówi, nie wtrąca się, jest oki. Ogólnie to jest kochana, gdyby nie... Ja też nie jestem święta, nie ma takich. No przepraszam - jest o Ojciec Święty! Ale to inny temat. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cytrusowa:))))) 02.04.05, 16:12 kotku ulżyło mi ... serio, serio... powiedz mi, a często masz takie krwawienia z nosa?? brakuje Ci może czegoś, jakiś witamin, cholerka żelaza???? może powinnaś zrobić jakieś badanka... no nie wiem, generalnie krwawienia z nosa świadczą o osłabieniu organizmu... poszukam cóś jak zjem obiadek w necie, ale niepodoba mi się to.... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Cytrusowa:))))) 02.04.05, 16:17 no mnie tez nie. Ale ogolnie to ja miewam takie krwawienia np. na wiosne i jesien - takie przesilenie czy co... no i jestem alergikiem jak wiesz, wiec to moze mieć coś wspólnego... jeszcze jedno - moje ciśnienie niskie... cholera wie - no i dzis se podzwigałam. a skąd ja mam wiedzieć, czego mi brakuje Może to ciąża, hihihih. ŻART Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Cytrusowa:))))) 02.04.05, 16:22 Cytruś, ale Ty chyba niedługo testujesz co???????? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 16:24 Cytruś, ja też tam odpowiedziałam, może bardziej odnośnie tego co mówił tamten gościu. Mam nadzieję, że przeczytałaś to co napisałam na priva. ))))))))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 16:27 kruszyna, pewnie ze tak - nawet Ci odpisałam Testuje za tydzien, o ile nie dostane @ Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 16:39 oj, to poczta mi zaszwankowała, bo sprawdzałam rano... ale już sobie przeczytałam ... takie życie uzewnętrzniać zawsze się możesz, kiedy tylko będziesz chciała Cytruś, to trzymamy kciuki przez ten tydzień )) mooooooooooooooooocno Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 17:56 Jadę w odwiedziny do swojej psipsiółki. Będę wieczorkiem to sie odezwę, może jakiś czacik? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: witam w weekend- ATA daj znać..... 02.04.05, 18:09 o kurde balans, ale sobie dobrze pojemy Cytrusowa co Ty masz z tym krwawieniem o matko ale się wystraszyłam, słuchaj toż to badania czeba porobić. Cholercia w tej Szwabii! Jak się mają sprawy z ubezpieczeniem, hę? A propos teściowych - ja też mam fajną, oczywiście boję się z nią zamieszkać, bo na odległość jest wszycho ok. A kto wie jak będzie na co dzień? Ma serce na dłoni i najchętniej zagłaskałaby na "śmierć". Lubi też czasem ustawiać i wydawać dyspozycje ale ja wiem, że jeśli mi cuś nie pasi, to mam prawo o tym powiedzieć i ona się nie obraża, to cenne jest, bo podczas rozmowy z nią wiem, że jestem traktowana jak partner a nie dziecko, które nie ma prawa głosu. A że PAN jest typem niepokornym to wiem, że będzie się słuchał Mamy tylko wtedy gdy uzna to dla nas za dobre ale nie na siłę. Zaskoczyła mnie teściowa bardzo ostatnio, w Święta u Babci, bo nawet dowcipnie o seksie można było porozmawiać i to przy Babci, która też miała cuś do dodania No zrobiło to na mnie wrażenie, bo teściowa jest raczej konserwa, jakoś nowocześnie się nie ubiera ale ma bardzo światły umysł, jest ciekawa świata, wiedzy i stara się rozumieć pokolenie młodych włącznie z młodzieżowym slangiem... Brzmi jak pean? Kurde, chyba tak. Jeszcze dziś tu wpadnę Odpowiedz Link
asiulka1976 chwilko 02.04.05, 19:22 wydziubałam z zeba wszystko , chyba chodzi w głab bo z boków jeszcze to biale jest ale ze sroda az do korzenia wszystko , wiem bo pamietam jak wkladal sadysta watke a potem lekarstwo i teraz ta watke wyjęłam, na cieple zimnie nie reaguje po prostu cmi ale jeszcze po ścianach nie chodze jedna tabletka przeciw bol. i 5 godz spokoju, jak jem zapycham tą dziure aby jedzenie nie wlazło. Pamietam jak bolał mnie inny ząb ale był zamkniety pląbą to nawet tabletki nie pomagały a teraz to wytrzymam do poniedzialku lub wtorku. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Asiulek 02.04.05, 19:55 no to jak tak, to dobry znak możliewe jest też, że dostałaś zbyt silną dawkę trucizny dlatego po wyjęciu jeszcze ćmi. świetnie, że nie reagujesz na ciepłe - bo to już by było do bani, a tak niewykluczone, że ząb trzeba będzie dotruć ale to już nie będzie bolało... uff - kamień z serca mi spadł Odpowiedz Link
pszczolaasia a ja mam dzisiaj 02.04.05, 19:47 teoretycznie dzień owu.....hm.... pisałam kiedyś, że nie mam bólu owulacyjnych jajników...ale dzisiaj tak mnie trochę jakby szarpnęło, ćmiło... hmm. może nigdy nie zwracałam na to uwagi, bo biorę to na karb tych cholernych zaparć....hmmm. to dobry znak? asiulek jak mnie tak ćmnęło? śluzik prima sort... do dzieła... pozdrowionka. Odpowiedz Link
romkaforever Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 19:55 No dziewczynki, szkoda że was nie ma na czaciku. Ja dzisiaj mam komp w posiadaniu M bo ma cos waznego do pracy do zrobienia. Wóz sie psuje trzeba zarabiac na naprawy Mam nadzieję że jutro będę mogla do was zajrzeć. Pa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 19:59 no będę działać, ale pradoksalnie dzisiaj mi się nie chce...gupia jestem po prostu, a może też trochę się źle czuje, jakby przeziębiona... dobra koniec prywaty- Romka czemu my nie mamy twojego zdjęcia w skrzyneczce????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:04 no chyba to zrobię, ale wiesz taka trochę przeziębiona się czuje i powiem ci szczerze Jagoda, wk...wia mnie to nieziemsko, bo mam obawy, że przez to może się nie udać kurka blaszka... a.. tak sobie tyko gadam... winko se walnę a jakże, nawet zaraz...pozdrowionka Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:07 no to grzaniec by Ci się nadał a tak poważnie to jakaś aspirynka albo coldrex... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:08 aaaa tam ja leki stosuje tylko naturalne- grzaniec mówisz... hm....dobry pomysł ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:16 nie no Pszczoła bądź świadoma swoich czynów Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 19:59 no to tyleśmy dziś uwidziały Pszczoły... paczcie jak się zestroiła do tego ciurlania, nawet do fryca pojszła. Ty masz Pszczoła łeb, na swoją kolejną owulację pójdę do koesmetyczki, fryyzjera i manicure, może nawet pedicure se zrobię żeby piętą PANA nie porysować ( to żart oczywiście, bo mnie weźmiecie za fleję zapuszczoną) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:00 Jagoda mnie zawsze tak pogodnie nastawi wiecie... nie mogę...))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:05 ale ja mam tylko slubne zdjęcie, i wysyłać na maile forumowe? bo innych nie mam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:06 spoko!!!! też tam wchodzimy, a potem robimy podmiankę wiesz o tym? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:07 Romka, dawaj, dawaj!!! Ja tez dalam swego czasu ślubne Pszczolaasia - winko i spoko, starczy. Nie myśl o powinnościach żony Asiulka, no to masz pecha z tym zębem - mi dobrze zatruła na szczęscie. Ale następnym razem jak Ci zrobi, to będzie już dobrze, zobaczysz Reszta babek - co jest, gdzie się szwędacie??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:09 Kruszyna na plotach Niteczka w gości pojechala... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:11 aha, to my zostałysmy na naszych witrualnych plotach. ale się nażarłam, Bozhe! a zaraz kwiatki bede przesadzac... Jaka pogoda w Trójmieście? Bo ja dziś...miałam gołe nogi i klapki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koło popołudnia zrobiło się plus 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:14 mnie nikt nie pyta ale odpowiem, że w Stolicy było pięknie i cieplutko 14 stopni, na klapki jeszcze nie był czas ale widziałam dziśę na spacerze z psem w klapkach Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:15 cieplutenko, sloneczko nawala caly dzien , ale zeby od razu w klapkach... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:05 no miło mi ale jak masz szyję narwaną to jej choć ociupinkę dorównaj Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja mam dzisiaj 02.04.05, 20:07 muszę się po prostu rozruszac trochę bo cóś senna jestem ,ale jak se z wami gadam to mi już trochu lepiej )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Romana 02.04.05, 20:10 ślubne nie ślubne, co tam tam jesteś pewnie wyfiokowana i cała cudna ja wysłałam zdjęcia z cyklu mały ogrodnik i wszystkie laski zachwycały się zielenią choć ja byłam na pierwszym planie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Romana 02.04.05, 20:13 Jagoda!!!! tob tez sie zachwycalysmy!!!! kurde ogonki polskie mi znikly.... a moje mieszkanko kto chce obejrzec.... dobra wysylam... Odpowiedz Link
romkaforever Re: 02.04.05, 20:19 No wyslalam tylko sprawdźcie bo nie wiem czy dobrze, na forumowe konta Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 02.04.05, 20:23 Kochana chyba jestem jakaś niekumata - nie roztwiera mnie się Odpowiedz Link
romkaforever Re: 02.04.05, 20:24 no to pewnie ja cos skopalam, momencik. postaram się naprawic Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 02.04.05, 20:24 a na którego czata eprzyjaciolki czy przyszle mamy ? Odpowiedz Link
nitka111 No to jestem 02.04.05, 21:49 Romka - ja nic nie mam żadnego zdjęcia Kruszyna - i tak jesteś dobra ja prawko wymieniłam w zeszłym miesiącu po 5 latach małżeństwa Odpowiedz Link
pszczolaasia Asiulka 02.04.05, 23:13 jeszcze raz chciałabym Ci podziękować za przypomnienie o światełku, ale jeśli natkaszczerbatka nie chce tego robić, to.... sama nie wiem... jutro napiszę... pozdrawiam. biedna Gwiazdeczka... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka 02.04.05, 23:22 wiesz wydaje mi sie ze ona jest zapracowana, napisz raz jeszcze jako prosba o nowe swiatełko. Odpowiedz Link