Dodaj do ulubionych

Kupiłam test, ale....

21.04.05, 09:43
Od wczoraj odczuwał bole @. Jej nadal nie ma, ale testu nie zrobiłam. Widziałam łezkę szczęścia u mojego męża, że może się nam udało. Nie chce mu dawać rozczarowań sad Jak myślicie czy w ciąży mogą być takie bóle jak na @? Prysła moja nadzieja...
Obserwuj wątek
    • kruszyna75 Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 09:53
      Ja miałam takie bóle jak na @ i zresztą nadal mam, chociaż z dnia na dzień
      mniejsze.
      • czekajacaa Dzięki Kruszynka... 21.04.05, 09:55
        Dałaś mi małą nadzieję smile Boże tak bardzo bym chciała. Gdyby chodziło tylko o mnie zrobiłabym test, ale mąż....on tak bardzo chce...I cały czas mam uczucie jakby coś mi leciało...
    • czekajacaa Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 09:54
      Jak myślicie, jest jeszcze jakaś szansa? Jest mi smutno sad
      • tromysza Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 09:55
        ja też mam takie bóle. wiem, ze nie powinny być silne. tylko tyle.
        • czekajacaa Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 09:58
          Bóle nie są silne, ale są. Piersi mam cały czas powiększone, a przed @ to góra jeden dzień. Twarda jestem, że nie robię testu....ale te oczy męża pełne nadzieiii....nie umiem narazie
      • kruszyna75 Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 10:13
        nie martw się na zapas, naprawdę. Szansa jest, @ nie przyszła, a dopóty jest
        nie ma jest nadzieja smile)))))))))))
    • joana5 Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 09:55
      pewnie, ze często sa bóle jak na @
      zrób może ten test co....?
      • czekajacaa Joana5... 21.04.05, 09:57
        wcześniej napisałam, że nie chcę zawieść męża, a może inaczej dać mu złudnej nadzieii...
        • badarka Re: Joana5... 21.04.05, 10:16
          To zrób po kryjomu, w pracy, czy gdzieś. Teraz to już powinien Ci wyjść
          niezależnie od pory.

Trzymam kciuki z całych sił.

ps. Do grobu mnie wpędzisz, wiesz? wink
          • czekajacaa Macie rację 21.04.05, 10:32
            Obiecuję sobie, że jutro jak wstręciucha nie przyjdzie...oby to robię test z rana, będzi najbardziej wiarygodny. Wstanę wcześniej niż moja połówka i zrobię. A po przyjściu do pracy, bo w domu nie chcę wchodzę na forum dam znać oki? Mam nadzieję, że tydzień pracy zakończę pomyślną wiadomością Papa
    • kattrin1 Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 10:37
      ja tez czekam, niby od pozytywnego testu owulacyjnego mineło 14 dni, ale boje
      sie tak bardzo zrobic ten test, ze az mi ciarki przechodzą po plecach,
      szczególnie ze tempka raczej skacze niz wznosi sie do góry...sad((
      Dziewczynki moje drogie trzymam za Was kciuki mocno mocnosmile))))Kasia
      • kruszyna75 Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 12:10
        Kattrin, ja też miałam skaczącą tempkę od 36.7 do 37.0 i za nic się nie chciała
        ustabilizować, dopiero po poztywnym teście ustaliła się na 36.9 a dzisiaj
        skoczyła sobie na 37.0.
        • kattrin1 Kruszynko:)) 21.04.05, 12:14
          Lejesz miód na moje serduszko. Naprawde miałas skoki? a jaką miałas podstawową
          tempke ciała??? mi skacze tempka miedzy 36,5 a 36,85 i nie chce sie unormowac
          wogóle...
          • kruszyna75 Kattrin 21.04.05, 12:22
            www2.fertilityfriend.com/home/787a9
            Kattrin to jest mój wykresik, zobacz sobie.
            • kattrin1 Kruszynko zobacz... 21.04.05, 12:42
              u mnie gorzej jest niestety sad(((((((
              zobacz...www2.fertilityfriend.com/home/98970
              a test owu pozytywny w 10 dc...
              • kruszyna75 Re: Kruszynko zobacz... 21.04.05, 12:48
                Kattrin, u mnie wygląda to tak, że ja mam generalnie niskie tempki (w I fazie
                to już bardzo niskie), u Ciebie są wysokie. Nie wiem, FF nie wyznaczył owu, ale
                pik LH był. Może nie pękł pęcherzyk, sama nie wiem, taka skacząca też może
                świadczyć, że owu była, ale ciałko żółte nie pracuje dobrze. A bierzesz coś w
                II fazie (Duphaston czy coś w tym stylu)?
                • kattrin1 Re: Kruszynko zobacz... 21.04.05, 12:53
                  nic nie biorę bo mam piekny progesteron przewaznie powyzej normy, badany
                  kilkakrotnie i nie potrzeba mi brac wspomagaczy. Dlatego tak sie dziwie i
                  zastanawiam co sie dzieje...ja mam faze II 13-14 dniową, wiec wg testu dzis
                  powinnm dostać @@ a jej ani widu ani słychu i nie wiem co jest grane? czy mam
                  patrzec na tempke czy na testy Ewy?
                  • kruszyna75 Re: Kruszynko zobacz... 21.04.05, 12:57
                    Kattrin tam niżej napisałaś, że masz swędzące piersi smile (ale to brzmi !!!), a
                    to jest znak, że faktycznie prg mógł Ci urosnąć do pięknego poziomu. Skąd taka
                    tempka w II fazie to ja już nie mam pojęcia. Zrób test ale z tego pierwszego
                    porannego moczu, albo idź zrobić betę.
    • czekajacaa Zrób test kattrin. 21.04.05, 11:52
      Zrób i daj mi odwagę, żebym i ja zatestowałasmile Powodzenia, trzymam kciukismile Będziesz spokojna, kto jak kto ale ja Ci takie rady daję, a sama się boję, ale jutro robięsmile Może być z drugiego siku, tak ok 10?
      • kattrin1 Re: Zrób test kattrin. 21.04.05, 12:03
        z tego co wiem to mozna z drugiego siku, ale chyba lepiej z porannego. Ja sie
        tak boje jak nigdy dotąd. Zawsze testy robiłam od tak, poprostu, a teraz mam
        takiego stracha i nie moge sie przemóc.
        Czekajacaa mogę Ci dodac odwagi tylko ustnie, bo ja chyba spanikuje w ostatnim
        momencie. dzis ide do lekarza moze on mi co podpowie...
        ja tez trzymam kciuki i jak sie odwazysz odrazu daj znacsmile))))
    • p.magdalenka Re: Kupiłam test, ale.... 21.04.05, 12:05
      Ja jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy tez bylam przekonana ze @ przyjdzie bo
      bóle menstruacyjne mialam. ale miałam tez inne objawy swiadczace jednak o
      ciazy. nie patrz na wielkosc piersi tylko na sutki i brodawki czy sie nie
      powiekszyły i czy to nie one sa bolesne no i lekko nabrzmiale TE
      dolne "usteczka". poza tym jestes spokojna bo pewnie wiesz ze to juz!!!
      pozdrawiam M.
      • czekajacaa Do Kattrin1 i P.magdalenki 21.04.05, 12:16
        Kattrin1 może to, że teraz się boisz jest jakimś znakiemsmile oby...zycz Ci tego z całego serca.
        P.magdalenko brodawki mam normalne...chyba. Nie wiem do końca, ale chyba są takie jak zwyklesad, ale może u mnie objawem jest to, że od kilku dni mam uczucie jakby mi coś leciało, podobnie jak przy @. I jeszcze jedno z rana mój mocz ma brzydki żółto-brązowawy kolor, a przy drugim razie jest już ładny przezroczysty, ale to chyba nie jest przeszkoda?
        • p.magdalenka Re: Do Kattrin1 i P.magdalenki 21.04.05, 12:26
          ja pamietam brodawki i jesli chodzi o mocz to wiesz ja jak ide siusiu czy na
          dluzsze posiedzenie to mam zwyczaj w trakcie czytac gazetki albo ksiazki a na
          poczatku ciazy nie moglam wytrzymac bo mocz mial taki dziwny zapach ze mnie
          odrzucało a koloru nie pamietam bo mam koloryzator do wody w kibelku niebieski
          wiec i tak bym nie wiedziała smile. a no i nie moglam spac w cieple. był to
          styczen zimnica cholerna a ja zakrecałam grzejniki i otwierałam okno i co
          chwile przekrecalam koldre na druga zimniejsza strone. a potem przyszły objawy
          typowo ciazowe mdlosci i ból podbrzusza. a i cera zrobiła sie suuuper jedwabna.
          pozdrawiam.
          • kattrin1 Re: Do Kattrin1 i P.magdalenki 21.04.05, 12:47
            Ja nie widze nic jesli chodzi o brodawki, za to pieką mnie piersi, raz mocniej
            a raz wogóle nie czuje. I bola mnie troszke i swedzą.
          • czekajacaa Re: Do P.magdalenki 21.04.05, 13:13
            Wiesz, że mam takie samo uczucie, że jak będę w ciąży to urodzę dziewuszkę albo bliźniaki. Kochana jestessmile Dobrze, że jesteście...
          • czekajacaa Objawy ciązy... 21.04.05, 13:14
            Aha z rana dopóki nie jestem w pracy nic nie piję, więc powinno być ok. Ale będę chciała wstać wcześniej i póki mężiś będzie spał zrobić test
        • asiulka1976 objawy i testy ....... 21.04.05, 12:27
          To nie takie proste jakby sie wydawało surprised)
          objawy ciazowe sa identyczne z @ niestety! czasem wogole nie ma zadnych objawów
          a ciaza jest surprised) tak samo z beta hcg słyszalam od kolezanki ktora robila ze
          test jej wyszedl pozytywny a beta NIE a teraz ma pieknego synka !
          DLATEGO : najbardziej zalecane sa testy po terminie @ i mozna wtedy robić nawet
          o 18-tej wyjdzie na 100% jak jest ciaza !!!!!
          przed terminem @ stezenie hormonu ciazowego jest tak małe ze czasem jest nie do
          wykrycia przez jakie kolwiek testy nawet krwi, no i co najsmutniejsze moze byc
          ciaza a @ przyjdzie co bedzie oznaczac ze nie doszlo do zagniezdzenia surprised(
          • czekajacaa Re: objawy i testy ....... 21.04.05, 12:35
            U mnie jest dziś 5 dzień po dostawieni Luteiny. Jutro zrobię chyba z porannego, chyba, że mężulek wstanie równie wcześnie jak ja, to jak będę w pracy ok. 10. Już po terminie @, więc z drugiego też powinno wyjść co?
            • p.magdalenka Re: objawy i testy ....... 21.04.05, 12:47
              jak ja sie denerwuje. podswiadomie wiem ze sie uda i juz bym chciala wiedziec a
              moze dwa plemniczki dotarły i bedziesz mama blizniakow? Przepraszam ze tak sie
              podniecam nie swoja ciaza ale to zawsze jakos tak cieplo na serduchu sie robi
            • kruszyna75 Re: objawy i testy ....... 21.04.05, 12:54
              tylko nie pij za dużo przed tym drugim, żeby mocz nie był zbyt rozcieńczony.
              Trzymam kciuki smile
              • czekajacaa jeszcze to... 21.04.05, 13:15
                cera zrobiła mi się jedwabista rzeczywiście, ale to chyba za wcześnie, bo z moich wyliczeń jakby coś to 3 tydzień.
                • bania79 Re: jeszcze to... 21.04.05, 13:52
                  kurcze ja cie czekającaa podziwiam!!! twardzielka z ciebie....rób ten test bo
                  się całe forum o ciebie martwi!
                  • czekajacaa jutro z rana :-) 21.04.05, 15:19
                    Już podjęłam decyzje. Nastawiam budzik wcześniej i do dzieła. Kochane trzymajcie kciuki bo tak się boję, że aż mnie ściska w żołądkusmile
                    • bania79 Re: jutro z rana :-) 21.04.05, 15:54
                      No to trzymamay kciuki! tylko pamiętaj, z daleka od wody i pipetki uzywaj!
                      Powodzenia. Będzie co ma być!!
                      • czekajacaa Re: jutro z rana :-) 21.04.05, 16:00
                        Tak co ma być to będzie. Ale teraz zaczynam wierzyć w II kreseczki, bo jeśli nie to niedobrze ze mną Dziś jest 15 dzień od odstawienia Luteiny. Jutro kochane mniej więcej o 6:10. Jeszcze rak proszę trzymajcie kciuki, już się nie mogę doczekać smile
                        • cleodark Re: jutro z rana :-) 22.04.05, 08:04
                          Czy już coś wiesz?,
                          Napisz bo czekamysmile
    • kattrin1 I jak pisz szybciutko... 22.04.05, 08:08
      czekam na kolejne dobre wiesci, jak test, napisz prosze...trzymam mocno
      kciukasy i puchna mi łapkismile))
      • badarka Re: I jak pisz szybciutko... 22.04.05, 09:20
        na wstrzymanym oddechu piszę:
        Icoco? noco?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka