annalalik 25.04.05, 07:15 Dziś ja pierwsza ) Pozniej zluzuję trochę bo muszę jaskinie posprzątać a mam ochotę to dość gruntownie zrobić. Słonko świeci, jest ciepluśko aż miło wstać wcześnie. DZIEŃ DOBRY!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik ATA 25.04.05, 07:16 Co do Twojej wypowiedzi z sobotniego wieczora - dziwne ale wiem o czym piszesz. Rozumię to nawet bardzo Kofana. Miłego dnia Ci życzę ) Odpowiedz Link
annalalik Re: ATA 25.04.05, 07:19 A wogole to mialas dac znac co z kompem - moj monsz nawet pytal ale... ATA milczy ( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 07:52 cześć, ja właaaaaaaaaaaaaśnie wstałam)))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 07:55 Czesc Pszczolko - jak samopoczucie?? ja sobie juz poodkurzalam meble i dywany, jeszcze musze zmyc podlogi i łazienke sprzatnac )) Chomikowi tez musze posprzatac Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:01 samopoczucie PETARDA!!!!!!!!! zara niestety idę z babcią do lekarza więc nie będzie mnie na chwilkę, ale nie marwtić się wrócę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia do Aty 25.04.05, 08:01 moje słońce, powtarzam dam ci znać, czy się obrazić, bo szczerze mówiąc mam dość jak się trochę, to mało powiedziane, niedoceniasz. nie przypominam sobie, żebyśmy się zaczęły przyjaźnić bo stanowisz dla mnie dobre tło (tym postanowiłam się nie obrazić, chociaż w pierwszym momencie szlag mnie trafił) wybrałyśmy się chyba dla innych atutów, tak mi się do tej pory zdawało. tak samo z twoim Krzysiem. nie zapoominaj, że ja widziałam wasze "chodzenie" ze sobą i zapewniam Was dziewczyny, że to była lwica salonowa )))) ja nie wiem skąd to przekonanie, że ona jest tłem. ale... nie mnie to sądzić, to co ja uważam, widać nie zgadza się z tym co Ata sądzi. może nie jesteś Atko wyszczekana, co mnie nieraz w kłopoty wpędziło, może, ale nie czeba być wyszczekanym do diabła, żeby być dusza towarzystwa, że przypomnę ci sywlestra tego roku, źle się bawiłaś, wszyscy cię unikali? chyba nie..... poza tym w pracy faktycznie wołają na nas siostry, pszczoły, nieszczęścia , które chodzą parami i powiedz mi Atko, w którym z tych stweirdzeń widać moją, rzekomą dominację? w którym? bo ja, widzę tutaj rozpartrywanie nas jako całości, pewnej całości, czy się mylę???? z ta pozytywną myślą mam nadzieję, że kończę ten temat. Jagoda będzie dobrze obaczysz, tak jak Ata pisała, jeszcze będziesz się smiać z tego ,że się tak bałaś))) Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:06 Właśnie dotarłam )) A wiecie jaki miałam piękny sen (albo to już schiza jakaś...)? Śnił mi się TEST. Z dwiema cudownymi kreseczkami, a mojemu M. jeszcze leiej, bo małe, bardzo ładne dziecko, nasze dziecko. Nie wiem, skąd wiedział, ale zapewniał mnie, że na pewno było nasze )) Buźka dla wszystkich z rana Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:08 NIE OPOWIADAJ snow bo sie nie spelnia!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:19 Eee... nie wierzę w takie rzeczy odkąd cyganka mi powróżyła (dopadła mnie na ulicy) a potem powiedziała, żebym przypdakiem w to nie wierzyła, bo wierzy się w Boga, a nie w przesądy. Tak że aniu, ja wolę uważać, że to po prostu piękny sen i chciałam podzielić się tym z Wami ) A co ma być, to i tak będzie... Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:25 Witam z rana!!!!! znów wp racy ((((((( Ania wczoraj znów mi się komp zwisił, pojawił się błękitny ekran z napisamy, nic nie działało i musiałam go restartować (2 razy), ale Ciebie już nie było, więć nie mogłam się skontaktować!! Pszczoła, wiesz nie chce na forum robić zbytniego zamieszania, ale widzę że Ty moją wypowiedż zrozumiałaś nieco opatrznie!! Piszesz tu o czymś, o czym ja w ogóle nie pisałam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:33 Powiem pozniej menszowi co Ci sie pojawia przy zwisie i zobaczymy co dalej ok? Buzki Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:42 ok, ja i tak nastawiam się na formatowanie!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:48 Kochane moje, mam nietypowe pytanie z innej beczki Czy dobrze kojarzę, że któraś z Was mieszka w Holandii lub Niemczech? Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:56 Pytam, bo... kto wie, czy też gdzieś w te okolice nie wyfrunę. Nie wiadomo jeszcze nic konkretnie, ale wolałabym mieć przemyślane to i owo, zwłaszcza, jeżeli chodzi o starania. Poczekam na Cytrusową )) Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 09:16 no faktycznie pogadaj z Cytrusową, bo faktycznie leiej wiedzieć za wczasu, niż być niemile zaskoczoną na miejscu!!! Odpowiedz Link
bania79 cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:24 Witem was wszytkie, muszę przeczytac wasze wynurzenia weekendowe i zaraz wracam! Aniu L. jak nowy ginek? Atka, dzięki za zdjęcia! Pięknotka z ciebie! Miłego dzionka... Dzisiaj mam zamiar popracować, więc nie będę aż taka aktywna, ale postaram się nie zawieść. Przede mną wielki tydzień. Staram się nie podniecać, ale do 1 maja powinno się okazać czy coś nam wyszło tym razem. Nareszcie z mężusiem (po dogłębnej analizie kalendarza) doszliśmy do wniosku, że mamy imię dla syneczka!!!) teraz niech się chłopak tylko zechce pojawić! Buziaków milion! Odpowiedz Link
annalalik Re: cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:27 Czesc Bania. Ginio super - poczytasz o nim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=23039177&s=3 tam jest raporcik ) Odpowiedz Link
ata76 Re: cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:31 ja też muszę popracować niestety..... ależ nie chce mi się nic robić ((( a jeśli chodzi o foty, to czasami uda mi się dobrze wyjść Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 09:38 Mam nadzieję, że mnie raczej Cytruś podniesie na duchu niż "niemile zaskoczy" )) Oby! Odpowiedz Link
annalalik MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY :)) do śmiacia 25.04.05, 09:24 "Dziś rano odbywałem podróż autobusem miejskim. Siedziałem sobie z małżonką na takim poczwórnym siedzeniu, gdzie dwie pary pasażerów siedzą na przeciw siebie. Po drugiej stronie siedział młody chłopak oraz moherowa babcia (12 batalion 22 pułku Moherowych Beretów "Rydzyk, Honor i Ojczyzna"). Chłopak odebrał telefon i tak mówi: - Aniu, będe u ciebie dzis o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie jedyna. Po chwili odbiera drugi telefon: - Cześc Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro o 20. Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret... A chłopakowi znowu dzwoni telefon: -Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty Staszku. Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczeła biednego chłopaka wyzywać od zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spąsowiał na twarzy, ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci: - Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium." Odpowiedz Link
annalalik A ja juz: 25.04.05, 09:29 mieszkanko posprzątałam że aż lśni ) A jak pachnie hehe Jeszcze musze fotki isc wywolac dzis i prezent kupic koledze na urodzinki ) No i obiad dobry menszowi zrobic ) Odpowiedz Link
bania79 ginek Ani 25.04.05, 09:36 Dzieki za linka Aniu kochana. Już sobie poczytałam. Cieszę się, że ci się nareszcie jakiś przyzwoity trafił doktorek! Terez to juz tyklko będziemy dni z Tobą liczyć...A ja bym chciała bliźniaki! Pszczoła, a ty nie chcesz więcej niż 2 dzieciorów?? Bo ja to 3 albo więcej! Odpowiedz Link
tola79 Re: Bania 25.04.05, 09:41 Mój M. mówi, że jeśli chodzi o ilość dzieci, to jest gotów kupić busa )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 25.04.05, 09:53 Popatrz, mój mężuś o samochodzie mówi to samo Tola! Ja mam 3 siostry, więc dla mnie duża (6 osobowa) rodzinka to normalka! Mieszkanko musielibyśmy większe kupić, ale to z czasem. Ale mi się marzy! Mieszkamy na nowym osiedlu, i wczoarj obserwowaliśmy sąsiadów: 80% ma małe dzieciaczki, bo to takie ludziska w zbliżonym do nas wieku! I w takiej chwili zdaję sobie sprawę jak bardzo ja też chcę!!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Bania 25.04.05, 09:57 Ja też bardzo, bardzo bym już chciała. U nas w rodzinie wszyscy mają małe dzieci, albo właśnie się okazuje, że są w ciąży Cieszę się z nimi, ale cóż, po cichu także trochę zazdroszczę... Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 25.04.05, 10:09 ja tez niestety straszna zazdrośnica jestem. Moja siorka ma córunię Oliwkę i myślą o drugim dziecku. Czasem żartują sobie wredoty, że oni drugie będą mieli a my nadal pierszego nie, ale ja ciągle mam nadzieję! to dopiero 3 miesiąc starań, więc nie mogę narzekać. Długo nam zeszło zanim w ogóle się zdecydowaliśmy. Uważałam, że trzeba mieć pewną sytuację w pracy, mieszkanie, mniejsze długi. A teraz jak widzę, że to wcale nie tak od razu sie udaje, żałuję, że czekaliśmy! Żona mojego kuzyna zaciążyła zaraz po ślubie, a oni są bezrobotni, bez mieszkania i w ogóle! A wyluzowani na maksa! też tak bym chciała czasem, a nie wszystko zaplanowane w szczególe!!! Odpowiedz Link
bania79 Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:26 Czyżbyście dawały mi znać, że czas wziąć się do roboty??? Odpowiedz Link
ata76 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:33 ja bym chciala mieć tylko dwójeczkę, a M conajmniej dwójeczkę!!! u mnie w rodzince też większość albo ma dzieci, albo właśnie jest w ciąży, ale z mojej strony, bo od strony mężusia to on jest najstarszy i ma młodsze rodzeństwo, które dopiero co założyło rodzinę, tudzież jest na etapie myślenia o tym i a braciszek to jeszcze za młody, żeby w ogóle o tym mysleć Odpowiedz Link
tola79 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:37 U mnie wszyscy się już dorobili dzieciaczków i dobijają nas pytaniami "A WY kiedy?" I zawsze, jak się dowiedzą, że np. byłam u lekarza (nie jest istatne, jakiego , wyczekują, czy COŚ powiemy ) Taaa... Mam dziś sporo pracy, ale będę zaglądać do was Odpowiedz Link
bania79 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:49 Mi kiedyś po jakiejś imprezce u rodziców "rodzinka"(wujki i ciocie) próbowała wmówić, że jestem w ciąży! A ja tylko dużo się najadłam... Strasznie denerwują mnie ich uwagi, uważają, że nie mam dzieci bo kariera mi do głowy uderzyła!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:54 no witam dziewczęta))) uprzejmie donoszę, że wróciłam i kcialam powiedzieć, że w kwestii komentarzy mojej rodzinki to jest tak- rodzina męża, nie ma śmiałości pytać mnie i ani męża moja rodzina nie jest taka nieśmiała niestety, zwłaszcza moja mamusia piłowała mnie, komentowała, ja się z nią kłóciłam, raz się tak nawet pożarłyśmny, że drzwiami czaskałyśmy w te i wewte, Ata zna moją mamusię i wie o czym mówię. w końcu odpuścili sobie. i nagle- bach- Asia jest w ciąży... mamusia osłabła, teściowa w kościele na mszę dała i jest ok. jeśli chodzi o ilość dzieci, to ja chcialabym parkę- chłopca i dziewczynkę, mogą być bliźniaki)))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:56 Ja tez wrocilam z zakupikow ) Ok 12 bede miala fotki śliczne (znaczy czy sliczne to sie okaze) to wam podeśle tylko musze zeskanowac. Teraz przegladam oferty pracy bo oczywiscie nadal nikt sie nie odzywa chetny do zatrudnienia mnie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:59 a ja się zara za obiadek powoli dla Mensza zabieram... poza tym, nudze się.....nuda, nuda.... Cytruś, Jagoda, Kruszyna, Asiulka, Romka, Sabi, Zebra, Joanna gdzie jesteście ????? no i Magda Tuptuch, się nie ozdywa do nas, bo Nitka pewno za swoją pięknotą lata- Bartusiem))))))))))))))))))))))) - piekło i szatani to cała ja!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:06 Jasne ze dostane - kiedys ) Niech narazie zaluj Ci ktorzy nie chca mnie zatrudniac A tak serio to naprawde jestem dobita sytuacja w PL. Mam wykształcenie, praktyke, umiejetności i nie ma dla mnie przacy ... dupa Odpowiedz Link
bania79 Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:08 Ania, dostaniesz pracę. Spoko kochanieńka! Ku pokrzepieniu powiem ci, że mój mężuś 9 m-cy szukał, znalazł i po 6 m-cach zmienił! i teraz nareszcie zadowolony chodzi. Pszczioła, a ty w domku siedzisz? Nie chodzisz do roboty?? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:10 Bania ja nie wiem czy wiesz al;e ja juz od lutego 2004 szukam... Odpowiedz Link
bania79 Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:13 O cholerka! Taki kraj wredny no!!! My mieszkaliśmy 2 lata w Londynie. Wróciliśmy do Polski na ślub i tak nam się już zostało. Początki były straszliwe, ale powoli wychodzimy na prostą! tzn. żyjemy według nowych polskich realiów z OGROMNYMI kredytami do 2034 roku! Będzie dobrze Ania. Wkońcu znajdzie się ktoś kto cię doceni, albo lepiej szybko zaciązysz i nie będziesz musiała narazie pracować! Odpowiedz Link
annalalik Bania 25.04.05, 11:17 Pewnie ze bedzie dobrze. Narazie nie jestesmy zadluzeni - po slubie w sierpniu wyszlismy na prosta, monsz ma fajna prace ale kasa zawsze sie przyda no nie? Ccemy kupic auto ale odlozenie czegokolwiek z 1 pensji jest trudne a nie chcemy sie zadluzac. Ale wiem wiem - bedzie git Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:13 Bania tak, na l4- nudzię się przeokropnie, doktorek powiedział, że nie uspokoi się póki mała kropka, nie zamacha do niego rączkami i nogami, ale ja znim pogadam,ja tam w domu nie będę siedzieć 9 m-cy) w zyciu macieja...ja kcem do pracy!!!!!!!!!!!!! tak chociaż na żywca pogadać mogę)))) Odpowiedz Link
bania79 Pszczoła i urlopik 25.04.05, 11:20 Rozumiem z tym L4. Pewnie, że teraz na początku musisz o siebie zadbać i lepiej wysiedzieć te pare tyg. w domu! Ja bardzo chciałabym pójść na zwolnienie, bo leń ze mnie straszliwy i uwielbiam spać, ale nie miałabym czego po powrocie szukać w pracy! Więc, tak jak moja siostrunia, w miarę możliwości będę pracować do ostatniego dnia! Póki co, w pracy nie mam zbyt dużego stresa, więc powinno być ok! Ale baaaaaaaaaardzo chciałabym się polenić przez te 9 m-cy! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła i urlopik 25.04.05, 11:22 ja jestem za żwotna, mnie energia rozpiera))) wiesz ja mogę spać teoretycznie do której chce.... ale nie zdarzyło mi się jeszcze pospać do 9-tej, raz bym kciała, żeby zobaczyć jak to jest..... )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nitka111 Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:22 Ja tylko sięwitam i idę na spacer z Bartkiem, będę później Pa Odpowiedz Link
nitka111 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:31 i stało się........dopięłam swego i na 99i1/2% jedziemy nad morze, na tydzień.!!!!!!!!!!!! Szykujcie pogodę. Odpowiedz Link
bania79 nad morze 25.04.05, 11:32 Ja tez jadę nad morze na dłuuuuuuuugi weekend! Do teściów nad morze! już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link
bania79 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:31 cześć Nitka! Pszczoła, ja też normalnie mam mnóstwo entuzjazmu i energii, ale jakoś tak moja obecna praca mnie rozmemłała! Z pewnych względów niewiele się dzieje i prawie nie mam roboty i to sprawia, że chyba wolałabym siedzieć w domku i gotować obiadki! Dobra, już nie narzekam, bo wiem, że nie powinnam! Odpowiedz Link
ata76 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:33 hello Nitka!!!!!!!!!!! a ja za to chętnie bym poleżała 9 miesięcy, no ale najpierw trzeba być w ciąży a tak trochę bardziej poważnie, to czuję się straszliwie przemęczona.....i od razu dementuje to nie objaw ciązy, tylko tak zawsze mam na wiosnę!!!! Odpowiedz Link
bania79 atka 25.04.05, 11:35 Ty Atka, to zupełnie jak ja! Też mi się spać i jeść chce, ale już nie próbuję robić z tego objawów ciąży! Co będzie to będzie. Ty też chyba testujesz na dniach co? Odpowiedz Link
ata76 Re: atka 25.04.05, 12:25 testuje 30!!!! kurde nie mam nawet czasu przeczytać dokładnie co napisałyście ((( Odpowiedz Link
annalalik ATA 25.04.05, 11:35 Pszczoła też przekonywała że u niej to przesilenie wiosenne i co.... ) Odpowiedz Link
bania79 Re: ATA 25.04.05, 11:42 Aniu, widzę, że zawsze można liczyć na twoje wsparcie! Strasznie niecierpliwa jestem ostatnimi czasy, ale wiem, że muszę być twardzielką! Wczoarj byłam na wycieczce rowerowej, zerwałam sobie bukiecik niezapominajek i wdepnęłam w gówneinko! Mam nadzieję, że na szczęście! Odpowiedz Link
annalalik Re: ATA 25.04.05, 11:44 Gówienko!!! To napewno bedziesz miala szczescie (pamiętacie dziewczyny ptasią kupe?? Banius - mojego mensza jednego dnia zaatakowały gołąbki kupką poranną - tez czekam na to BIG szczescie) Odpowiedz Link
joana5 można? 25.04.05, 11:41 Cześć Babeczki Mam nadzieję, że jeszcze mnie nie skreśliłyście? Wiecie co, chyba wraca mi dobry humor. W czwartek byłam u ginki, zrobiłam bete, w sobote resztę badań i znowu betę, a dzisiaj "konsultowałam" z ginką wyniki telefonicznie i powiedziała, ze wszystko jest w porządku, że beta wzrosła dwukrotnie i wizyta czeka mnie dopiero 4 maja. Może teraz będę bardziej przyjazna dla otoczenia, bo ostatnie dni to normalnie bez kija nie podchodź, upierdliwa byłam tak, że łoj. Odpowiedz Link
annalalik CO TO ZA PYTANIE 25.04.05, 11:42 Jasne ze mozna hehe. Czesc Joana - juz zastanawialam sie co sie z Toba dzieje. No ale jak juz jestes to super ) Odpowiedz Link
bania79 Joana 25.04.05, 11:44 Jak wszystkie badanka są OK, to tylko się cieszyć! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Ja w każdym razie trzymnam kciukasy i jestem dobrej myśli! Odpowiedz Link
bania79 Gówienko 25.04.05, 11:47 No ja liczę, że przyniesie szczęście mi to wdepnięte gówienko! I tobie Aniu tez gołębie obesraństwa! hi hi Odpowiedz Link
joana5 dzięki dziewczyny :) 25.04.05, 11:52 ja też mam nadzieję, ze bedzie wszystko dobrze, staram się myśleć pozytywnie, staram sie... Odpowiedz Link
jedna_chwilka :) 25.04.05, 11:48 cześć Dziewczynki u mnie nie przesilenie a przemęczenie i to mega rozmiarów. Chętnie zasnęłabym z twarzą na klawiaturze tylko potem te przyciski by mi zostawiły ślady na skórze, takie odgnioty na polikach. Boję się myśleć co mam jeszcze do roboty w pracy, bo mnię to paraliżuje a tak w ogóle, to fajnie jest Was czytać, no straśśśnie fajnie, tylko kurde jak w tamenicy się odpowiada i szybko żeby ktuś bez ramię nie zajrzał, to choroby nerwowej można dostać abo tiku kakiegoś Odpowiedz Link
bania79 Re: :) 25.04.05, 11:51 Ojej chwilunia, to ty może nie odpowiadaj bo się nabawisz nerwa jakiegoś! My przecie wiemy, że ty z nami jesteś! Odpowiedz Link
annalalik Re: :) 25.04.05, 11:53 Jagoda to moze jakis urlopik?? W sumie zbliza sie dlugi weekend wiec moze wypoczniesz? Stanowczo za duzo pracujesz!! Polecam na te stresy herbatkę z wellnesa antystresowa - pomaga. ACHA - mam dla was cos super - kupilam na walentines day menszowi taki olejek gęsty do kąpieli z Bielendy z olejkiem z ylang ylang - jest to taki płynik erotyczny (aromatyczna kapiel pobudzajaca - nadaje sie tez pod prysznic bo jest bardzo gesty). Pan M sobie chwali i naprawde ten zapach jest hmmmm pobudzajacy hehe Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :) 25.04.05, 12:03 Dziewczynki - nie mogie wziąć urlopu , nie mam zwyczaju chorować, gieneralnie jestem ze stali. Dzięki Wam za troskę, co ja bym bez tych ciepłych słów zrobiła ... Długi łikend, to będą moje pierwsze dni w nowym miejscu, po sprzedaniu domu i już jestem zestresowana. Jeśli chodzi o ukojenie nerw, to piję po 6 melis dziennie - nic nie dajo, czasem biere kalms - ale tez nic nie daje, pryskam se takim zapachowym na poduszkie dla odstresowania - fakt szybciej zasypiam ale wybudzam sie w nocy i do kąpieli dodaję kropelkie czegośtam - ładnie pachnie al żeby tam zara jakiś spokoj A w...pracy no nie cierpie jak ktos przewiesza mi sie przez biurko i paczy co mam na ekranie. Sieją takich czy sami sie rodzo? Odpowiedz Link
annalalik Ja lece 25.04.05, 11:56 po fotki i po jakas bulke bom glodna jak wilk!! Dzis 8 dc i kupilam winko ) Na FF mam zolte światło więc kto wie kto wie )) Guajazyl i ziolka poszly w ruch a wineczko polwytrawne dzis zaczne Odpowiedz Link
bania79 Chwilka 25.04.05, 12:12 Sami się rodzą tacy niestety! Wścibskie i ciekawskie! Powiem wam, że ptrzed chwilą dowiedziałam się newsa roku! Nas dyrektor zaadoptował dwójkę dzieci! Podziwiam faceta i normalnie mam ochotę go uściskać!!! Cudowny człoweik! Odpowiedz Link
cleodark Witam, i .... 25.04.05, 12:17 Wielkie gratulacje Joana)))))beta będzie wielka ps. Przeczytajcie mojego posta dziewczynki o.k co o tym sądzicie? Odpowiedz Link
asiulka1976 Witam............. 25.04.05, 12:36 Kregosłup mnie tak napie........ bo innego słowa nie ma -dosłownie !! W piatek było petarda na pokazie, w sobote malowałam dziewczyny siedzace na zwykłym krzesle (no wyobrazcie sobie ja siedze na zwykłym krzesle a TY mnie malujesz- no i tak 6 godzin, kregosłup rewelacyjnej pozycji to nie ma), myslalam ze wczoraj bedzie lepiej ale skąd jeszcze gorzej !! najpierw modelki trzeba było malowac w tej samej pozycji po 2 godz kregosłup sie przyzwyczaił tylko ze wyprostowac sie nie mogłam !! potem zaproponowano nam abyśmy wystawiły sie obok sceny i malowały chetnych widzów (czyli wyobrazcie sobie kolejke jak powiedziano to przez mikrofon "wizazystki maluja za darmo w odcieniach wiosny" (pokaz WIOSNA))po 2 godz wpadłysmy na pomysł pożycznia krzeseł wysokich z jakiegoś baru ale pod warunkiem wymalowania obsługi wwwwwwwrrrrrrrrrr Kochane dzis śpie na karimacie........ materac za miekki. Ps. Zakfaliwikowalam sie na pokaz mis wybrzeza- jako wizazystka !!!!!!! modelki beda pokazane w internecie, jak beda gdzies twarze pomalowane przeze mnie to wysle linki )) Ide sie połozyc....... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka! 25.04.05, 12:41 Nie no gratuluję! Wiedziałam, że tak będzie - aż chce mi się powiedzieć a nie mówiłam! Bejbe ale tam w tromyszowym wątku się porobiło - zmień im tytuł błagam Cię o to, żeby juz tam "mama" nie było... Odpowiedz Link
kruszyna75 hejka 25.04.05, 12:24 witam, żyję jeszcze ale mam pracy od zarąbania, dopiero teraz mam możliwość zaglądnięcia. pewno dopiero wieczorkiem zobaczę co Wy tu wypisałyście i sobie z Wami pogadam. Szefowa znów woła więc lecę. pa,pa Odpowiedz Link
romkaforever Ciao 25.04.05, 12:30 jestem, z pracy wróciłam, muszę wam mój sen opowiedzieć bo nie może mi sie spelnić. Matko jedyna ja dzisiaj całą noc ze wściekłym lisem walczyłam, strasznie bestia chciała mnie ugryżć!!! A ja w panice że przeciez nie moge teraz na nic zachorować! Ludzieee ja to mam sny. ale przynajmniej nikogo nie mordowałam Odpowiedz Link
romkaforever A propos 25.04.05, 12:50 a propos tego co pisałyscie wyzej, ja to bym sie cieszyła ze zwolnienia na całe 9 m-cy. Leniuch jestem i lubie pospac długo i kawke pić przed TV i czytac, i puzzle układać i .... O matko ale mam pomysłów, tylko ciąży jeszcze brakuje. Bo czas to juz sobie rozplanowałam. Odpowiedz Link
bania79 Re: A propos 25.04.05, 12:53 Romcia, to my byśmy się cudnie dobrały razem. ja do tego wszystkiego uwielbiam jeszcze gotować, więc nareszcie miałabym dość na to czasu. Ale masz rację, narazie to my musimy zaciążyć! Czego ci z całego serduszka życzę! Biedna Tromyszka!! Odpowiedz Link
cleodark Re: A propos 25.04.05, 12:57 Jak dowiedziałam się o Tromyszy to moje wywody na temat czy teraz zachodzić czy za miesiac są takie beznadziejnie głupie, że jest mi wstyd za siebie. Przeszłam to samo co Tromyszka i serce mi się kraje. Wielka strata! Cleo Odpowiedz Link
tola79 Re: A propos 25.04.05, 13:00 Wiecie co, ja czasem też marzę o tym. Uwielbiam być w domu, po prostu być, więc i gotować bym mogła, sprzątać, sprzątać, no nie wiem, co, wszystko! Pracy nie mam złej, ale bywa różnie. Kurczaki, jak ja bym chciała JUŻ )) Odpowiedz Link
bania79 No Tolcia 25.04.05, 13:07 My to już już i może się uda! Trzeba wierzyć. Wczoaaraj nawet się w kościele specjalnie o to pomodliłam, choć zwykle nie lubię stosować teorii "jak trwoga to do Boga!". Ale tym razem stosuję wszystkie środki... Cleo, ja nie potrafię sobie wyobrazić takiej straty, ale wiem, że czas leczy rany i trzeba się podnieść i próbować dalej. Samo zaciążenie oznacza, że może się udać. Poronienie czasem może być lepszym złem, bo utrzymanie słabej ciązy przez 9 m-cy może się nie udać... i strata w późniejszym czasie jest WIELKĄ stratą. Nie mam takich doświadczeń, ale wiele współczucia i zrozumienia dla mam aniołków! Trzymaj się dzielnie, twój post też jest dla nas bardzo ważny! Odpowiedz Link
cleodark Kochana Bania 25.04.05, 13:12 Moja Droga, Bardzo Ci dziękuję, dobry człek z Ciebie) Odpowiedz Link
bania79 Cleo 25.04.05, 13:18 Trzeba się wspierać, bo nikt nas nie rozumie lepiej niż my siebie tutaj nawzajem...Ja to już nawet mojemu mężusiowi powiedziałam o naszym "kółku różańcowym" i muszę przyznać, że nawet się chłopak głośno nie śmiał. Stwierdził, że jak tego mi trzeba to niech sobie klikam z wami! Odpowiedz Link
annalalik FOTKI 25.04.05, 13:35 posłałam fotrczki dla Was ) Z sylwestra jeszcze, ze świąt wielkiej nocy i z minionego weekendu ) Odpowiedz Link
romkaforever A co sie stało 25.04.05, 14:27 a co sie stalo z Tromyszą bo ja nic nie wiem, w zeszłym tygodniu wyszly jej 2 krechy, stalo się cos??? Odpowiedz Link
annalalik Re: A co sie stało 25.04.05, 14:30 Romuś ja też nie wiem nic - caly weekend mnie nie bylo a teraz jak chcialam poczytac co tam sie stalo to watku niet Odpowiedz Link
joana5 Re: A co sie stało 25.04.05, 14:33 ja tam zaglądnęłam wcześniej nie zagłębiałam się zbytnio, ale z tego co zrozumiałam, to niestety tym razem Tromysza nie będzie jeszcze mamą Odpowiedz Link
tola79 Re: Poszły sobie wszystkie, a mi sie nie chce pra 25.04.05, 14:31 Banieczko kochana, ja mam dziś starszznie duzo pracy i takich, co to przez ramię zaglądają, też akurat dzisiaj nie brak. Bo zazwyczaj siedzę sama w pokoiku. Jak tylko moge, to wskakuję na forum. Może troszkę później,jak już sobie pójdą ci moi, będę mogła popisać, zwłaszcza, że dziś do dłużej pracuję. A dziewczyny gdzie? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Poszły sobie wszystkie, a mi sie nie chce pra 25.04.05, 14:34 Ja jestem, tylko porządek w kompie robiłam i poczty sprawdzałam. Odpowiedz Link
tola79 nie wiem, jak zapytać... 25.04.05, 14:37 Dziewczyny..... nie wiem, czy pytać, szukałam tamtego wątku Tromyszki i nie ma... czy Tromyszka....? (( Odpowiedz Link
bania79 Tromyszka 25.04.05, 14:35 pamiętka napisała, że Tromyszka niestety poroniła; nie ma już wątku, bo Tromysza "mama" bardzo w oczy bodło! Odpowiedz Link
bania79 Tola 25.04.05, 14:41 To ja jakby co, jestem do 16:30; poniedziałki to dla mnie największa mordęga, ale dziś pogoda piękna, więc optymizm mnie nie opuszcza! Co dobrego gotujesz Ania?? Odpowiedz Link
annalalik Bania 25.04.05, 14:43 Sznycle z indyka z ziemniaczkami i sosikiem i suróweczką Odpowiedz Link
tola79 Bania 25.04.05, 15:15 Ja jeszcze dłużej, bo do 17 dzisiaj. Też nie lubię poniedziałków, człowiek po niedzieli przychodzi taki niepozbierany, a tu pracować trzeba Odpowiedz Link
tola79 Re: wątku tamtego nie ma, bo 25.04.05, 14:49 Boże, jak mi przykro, tak się z nią cieszyłam Odpowiedz Link
bania79 Re: wątku tamtego nie ma, bo 25.04.05, 14:52 wszystkie się cieszyłyśmy, bo to przecież cudowna sprawa. Ale będziemy ją wspierać i uda się znowu szybciutko! Ania, to ja do ciebie wpadne na obiad...U mnie rybka będzie, jak ją zrobię o 18!!! Odpowiedz Link
nitka111 Obiadek :) 25.04.05, 14:58 A ja mam kotleciki z piersi z indyka w cieście kokosowym, ziemniaczki i sałatę lodową z sosem vinegre. Odpowiedz Link
bania79 Re: Obiadek :) 25.04.05, 15:02 No i się zrobiłam głodna, a do obiadku z mężusiem jeszcze tyle czasu. A oglądałyście Pascala i jego filety z dorsza w aluminiowych kopertkach?? mniam mniam, może w któryś weekedzik upichcę takie cudo! Odpowiedz Link
tola79 Re: Obiadek :) 25.04.05, 15:17 Nic nie mówcie, bo mi aż burczy w brzuchu, taka jestem głodna, a w pracy mogę się ratować co najwyżej słonymi paluszkami... Wyjść nie wyjdę, bo nie da rady, a na dodatek w domu tylko rosół z niedzieli... Odpowiedz Link
bania79 Re: 1dc 25.04.05, 15:03 kolejna szansa przed Tobą!!! Będzemy cię wspierać kochaniutka i się uda! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 1dc 25.04.05, 15:17 Tak, 12 cykl zaczynam ale ten bedzie konkretny bez marudzenia i bezczynnego czekania, juz 3dc ide na badanie LH i cos tam jeszcze (nie pamietam). Zobaczymy jakie wyniki jesli beda złe to od razu do gina jak wzgl;edne to poczekam na nast. cykl i pojde w okolicach owu zobaczyc pecherzyki ) Ps. Plecy juz nie bola , ból przeszedl na brzuch i glowa ćmi wwwwwwwrrrrrrrrr Odpowiedz Link
annalalik ASIULKO 25.04.05, 15:21 Tylko pamietaj - LH i FSH w zadnym razie nie musza byc 1:1 - tak mi powiedzial moj ginek specjalista od hormonow. Bedzie dobrze zobaczysz. Jedziemy prawie rowno - ja mam 11 cykl. Bedzie dobrze. Ja wierze Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ASIULKO 25.04.05, 15:40 no wlasnie co prawda jeszcze nie patrzalam na normy ale suma badan w tym cyklu mnie przeraża 214 zł !!!!!!!!!!!!!! progesteron 2X (po skoku 3 dni bez duh.i po 7 dniach z duph) prolaktyna LH 2X (3dc i w okresie owu) FSH 2X (3dc i w okresie owu) TSH (tarczyca ale moze odpusze w tym mies) T3 (j.w) T4 (j.w) Robie na wlasna reke ale wiem ze i tak ginek mnie wysle a nawet dodatkowe badania nie zaszkodza przynajmiej zobacze czy sa OK a sa NAPEWNO !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: ASIULKO 25.04.05, 15:43 Podejście super - oby tak dalej. Wierz mi Asiulko ze warto zrobic te badania. Ja tez wydalam mase kasy na nie ale jestem przynajmniej spokojna. Odpowiedz Link
nitka111 JAGODA !!!!!!!!! 25.04.05, 15:16 Zapraszam do Krakowa, będziesz mojemu dziecku włączała śmieciareczkę, tak mniej więcej 40 - 50 razy dziennie, ja odpadam, już zaczynam nucić. Odpowiedz Link
bania79 taaa, to może ja jednak nie chcę syneczka hi hi 25.04.05, 15:23 Żartuję sobie!!! Twój Baruś Nitka to sama słodycz. Wiecie co, ja widzę, że już za bardzo się rozkręciłam. Przestaję tyle gadać i tylko poczytam jak za dawnych czasów... No, pogadajcie sobie! Odpowiedz Link
cytrusowa dzien dobry 25.04.05, 15:24 milym paniom, ktore w dzien powszedni jak zwykle sie rozgadaly Odpowiedz Link
tola79 Do Cytrusowej ;-) 25.04.05, 15:26 Cześć Cytrusko Nie wiem, czy czytałaś od początku, ale ja dziś szczególnie szeroko się do Ciebie uśmiecham )) Odpowiedz Link
tola79 Re: taaa, to może ja jednak nie chcę syneczka hi 25.04.05, 15:24 Daj spokój, gdzie idziesz, zostań!! )) Odpowiedz Link
cytrusowa tola 25.04.05, 15:29 wiem, czytlam. coz mam Ci napisac - co chcesz wieziec kochana??? jedna_chwilka, poczta juz przyszla, mnie nie bylo - zostawiali awizo i trzeba isc odebrac Odpowiedz Link
tola79 Cytruś! 25.04.05, 15:48 Cytruś, sama nie wiem, co ja chcę. Tak naprawdę, to jeszcze nie wiadomo, czy mnie tam wywieje, ale to jedna z możliwości, jeśli chodzi o nasze plany. I zaczęłam się zastanawiać, jak to wszystko zorganizować. Możesz mi na priva napisać kilka słów, jak sobie radzisz, jak jest z dostępem do opieki zdrowotnej, lekarzami... Biję się z myślami, wiesz. Będę Ci bardzo, bardzo wdzięczna ) Odpowiedz Link
nitka111 A' propos syneczka 25.04.05, 15:29 Moja sąsiadka, synka ma już trochę odchowanego , a teraz malutką córeczkę. Kiedyś siedziałyśmy na ławce pod blokiem, a dzieci bawiły się. I własnie ta sąsiadka patrząc na rozrabiających chłopców ( w tym swojego i mojego ), stwierdziła: Jak to dobrze, że mam córeczkę. A za jej plecami, córa drugiej sąsiadki wraz z przyjaciółką wspinały się po drzewach. Pokazałam jej to i wspólnie stwierdziłyśmy, że płeć w tym przypadku nie ma znaczenia ))). Odpowiedz Link
bania79 Re: A' propos syneczka 25.04.05, 15:36 no pewnie masz Nitka rację; zostałam jeszcze narazie, ale postaram się, żeby co drui post nie był mój! Obiecuję poprawę... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Niteczko! 25.04.05, 15:45 Lecę, tylko najpierw wyprawię do Krakowa swoją Szefową ok? Pacz jaki hicior ta śmieciara Całus mocny dla Bartusia! Odpowiedz Link
jedna_chwilka ASIULKO 25.04.05, 15:38 Straśśśnie mocno Cię po główce głaszczę i miziam po poliku Zaczynamy od nowa z nową doobeltową siłą Odpowiedz Link
jedna_chwilka Bania bez numerów 25.04.05, 15:43 bo jak się Pszczoła dowie, że chcesz milczeć, to zobaczysz! Odpowiedz Link
tola79 Re: Bania bez numerów 25.04.05, 15:49 Bania, Ty sobie żartów nie rób, wracaj ino myk! ) Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania bez numerów 25.04.05, 15:58 Ania, ty łobuzie! A ja już kombinowałam kto ewenytualnie zlitowałby sie nad koteczkami... śliczne są no! Ja też kiedyś miałam kotka, nazywał się bandyta i był fajniutki! Ale musiałam go oddać, bo wyjechałam z Polski...cóż! Dziewczymki kochane, przecie wiecie, że ja tu ciągle z wami jestem; Asiulka1976 tak sobie pomyślałam, ze ja to chyba nie umiem okazać dość serca innym; teraz zdałam sobie sprawę co naprawdę oznacza 1 dc (bo ja naprawę wolno kumata jestem) i bardzo mi przykro, że @wredota przyszła! I wiem, że miałaś nadzieję...Ale zobaczysz, że się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 25.04.05, 16:21 Mozna sie jednak rozweselić: Podczas diety zjeśc 4 ciastka, potrzymać malutkie dziecko kolezanki i posłuchać jak wrzeszczy po załozeniu czapki na głowe ) albo przeczytac cos takiego: Idzie wiosna z dala słonko z góry napier*ala żaba w stawie tyłek moczy k... jaki świat uroczy Tak uroczy jak cholerka ide zupe robić aaaaa ogorkowej jeszcze nie robiłam )) Odpowiedz Link
ata76 Re: 25.04.05, 16:25 Asiulek nowy cykl to nowe wyzwania!!!!!!! a poza tym jak pisałam wcześniej "coś się kończy coś zaczyna" taki jest właśnie 1 dc, bo z jednej strony to koniec nadziei a z drugiej właśnie początek nowej, bo teraz zaczynasz znowu starania!!! a jeśli chodzi o Tromyszę, to też strasznie mi przykro ((( Odpowiedz Link
ata76 Re: Ania 25.04.05, 16:26 dzięki za fotki i maile!!!! Fotki super!!!!!!!!!!!!!! Maile też A gdzie Pszczoła??????????????? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 25.04.05, 16:28 Pszczoła poszła dawnoooo pichcic obiadek dla mezunia Odpowiedz Link
ata76 Re: Ania 25.04.05, 16:30 to cóż ona za cudo mu przygotowuje, że to tyle trwa????????????????????? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 25.04.05, 16:31 a ja wiem??? nie mam pojecia. Moze w miedzyczasie sie zdrzemnela hehe Odpowiedz Link
cytrusowa a ja 25.04.05, 16:32 mam dzis 19dc, o! przez nasze docieranie sie w weekend byly ciche dni i z zaleconego przez lekarke przytualnia nici. Pani dr w srode zrobila mi usg, na ktorym bylo widac pecherzyki i powiedziala, ze najlepiej kochac sie w pt i sob, bo prawdopodobnie, na jej oko pęknie w niedziele. no a u nas jak to u nas - poprztykalismy sie, a na pogodzenie to wczoraj zaszalelismy, ale pewnie za pozno Odpowiedz Link
ata76 Re: a ja 25.04.05, 16:48 Cytruś ,Ty ię nie przejmuj nigdy nic nie wiadomo, może akurat udało się Wam na ostatni dzwonek!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:33 email od Ani znaczy ) Tak własnie robi sie profesjonalny make-up nie chwalac sie umiem taki )) Ostatnio malujac modelki i MODELI stweirdzilysmy ze piekni BEZ makijazu to oni nie sa hihihihiihi po to wymyslaja te super podkłady hihihiihih Aha dodam cos do tego, odkryłam nowość i polecam w 100% wyprubowane na mnie najpierw i teraz na modelkach, po prostu rewelacja !! baza przeżroczysta naklada sie najpierw, potem podklad i puder. Baza czyli cos takiego co kamufluje rozne niedoskonałosci a ta o ktorej pisze kamufluje swiecące sie miejsca, ja mam takie wlasnei w swerze T czyli czolo,nos,broda i posmarowalas sie i przez caly wieczor NIC ani błysku )) ostatnio lecialam do pociagu, potem autobusu jak wpadlam do kolezanki to powiedziala "ale masz make-up" patrze w lustro twarz sucha )) koszt cuda 22 zł dostepny w kazdym kosmetycznym, firmy nie podam bo za reklame NIE ZAPŁACILI ;o) Ps.inglot Odpowiedz Link
jedna_chwilka a jak sie ma fioletowe napuchniete 25.04.05, 16:36 wory pod oczami Asiulek, kurna nic mi nie pomaga! Ani oklad ani żadne mazidła kryjące - weź mnie cuś z tym zrób bejbe Odpowiedz Link
bania79 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:37 Asiulka, podaj firmę co?? Ale ja to bym chciała się tak umieć umalować...Niesesty samodzielnie umiem tylko nałożyć puder i pomalować rzęsy! cienie to dla mnie czarna magia!!!! nie umiem malować paznokci i w ogole, a moj mężuś ma mamę strojnisie i ona wypinzdrzona cały czas chodzi i się chłopak przywyczaił i ciągle na mnie narzeka...Ale ja nie potrafię! Musisz mnie kiedyś nauczyć aSIULKA! Odpowiedz Link
ata76 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:51 fakt makijaż czyni cuda, jak widać na złączonych fotkach od Ani ))) ale ponoć są dziewczyny tak ładne naturalnie, że im makijaż nie potrzebny, więc Bania nie przejmuj się!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik BAZA 25.04.05, 16:38 mam ta baze co Asiulka pisze i faktycznie BARDZO POLECAM!!!! Jest rewelacyjna Odpowiedz Link
bania79 Re: BAZA 25.04.05, 16:39 widzicie, niekumata jestem! dopiero teraz dzobaczyłam ps!! Boniu, ratujcie mnie przed światem! Odpowiedz Link
annalalik Re: BAZA 25.04.05, 16:41 Ona jest bezbarwna i naklada sie ja pod podkladzik. Buzka jest po niej gladziutka i taka pudrowo gładka ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: BAZA 25.04.05, 16:45 a nie wałkuje się pod koniec dnia? abo cy cuś, bo ja w ciągu dnia nie poprawiam w kiblu urody (abo to czeba ja miec hihi) Odpowiedz Link
bania79 Re: BAZA 25.04.05, 16:43 o chwilka, dzięki ci, że zadałaś to pytanie, bo nie chciałam na podwójnego głupola wyjść!Muszę zaraz lecieć, bo mężuś ma usg gula na głowie. Martwie się bardzo co to takiego może być, ale jestem dobrej myśli! I tak sobie chytrze myślę, jak on może usg przede mną robić... Odpowiedz Link
bania79 Re: Gul 25.04.05, 16:45 jutro się mogę dopiero odezwać i nie wiem czy wynik dziś będzie! Mam nadzieję, że to nic takiego. Chirurg mu zlecił... Odpowiedz Link
ata76 Re: :)) 25.04.05, 17:06 no no no..... czujna jak zawsze!!!! jeszcze raz dzięki za maile! muszę na chwilkę opuścić forum, bo jeszcze nie jadłam obiadu, a męża nie ma więc, muszę liczyć tylko na siebie (( zaczyna głowa mnie boleć......pewnie właśnie z głodu Odpowiedz Link
annalalik Re: :)) 25.04.05, 17:09 Atuś mojego mensza tez jeszcze nie ma w domku - niestety nie wiem o ktorej wroci - musial zostac w pracy. Obiadek juz mam zrobiony ale nie chce sama jesc a potem znow odgrzewac. Odpowiedz Link
asiulka1976 chwilko 25.04.05, 17:08 napuchniete czy fioletowe ?? moze to dziedziczne ?? napisz cos wiecej, moze uczulenie na krem pod oczy ?? Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 25.04.05, 17:11 ja tez mam takie zakola pod oczami - lekko jakby sinawe - ale mowia ze to moze byc od tego ze nosze okulary. Czasem chcialabym ich nie zakladac ale wtedy musze umiejetnie korektor nałożyća niestety nie jestem tak jak Ty mistrzynia makijazu. Udaje sie ale ile ja sie przy tym wsciekam... Odpowiedz Link
asiulka1976 since pod oczami...... 25.04.05, 17:18 kochane jesli sa czasem to moze z niewyspania lub moze byc wpływ genetyczny ale starczy spojrzec na dziadków lub babcie nie zawsze rodziców!! Poprawia picie wody z cytryna ale wiecej tej cytryni niz wody !! Albo i tu specjalistka (np.ja) powinnam miec w małym opakowaniu bez napisu co to w srodku jest masc na hemoroidy ) tak,tak, jednorazowo mozna sobie posmarowac pod oczami ale delikatnie !!!!!!!!!!!! najlepiej przed wielkim wyjsciem;wesele wlasny slub itp. Z opuchlizna jest gorzej moze byc spowodowane choroba nerek , krazenia, mozna tylko niestety zmiejszyc np. kostka lodu lub wyjetym z lodówki zimnym kremem pod oczy, lub swiezym plasterkiem ogórka lub ziemniaka. Odpowiedz Link
asiulka1976 since pod oczami......ps 25.04.05, 17:21 zapomnialm dopisac ze pod since mozna kupić baze pomaranczowa ktora redukuje fioletoey kolor ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:12 jak, kiedy.... kurde byłam na dworze, cerowałam skarpety z siorą.... nawet nie widziałam , że mi tak zleciało..... Bania nie waż się tyko czytać, pisać masz)) Jagoda męczona, biedna Jagoda, już niedługo długi łikend i będzie oks, mam nadzieję, ze będziesz do nas zaglądać w czasie długiego łikendu? Asiulek, cholera tak mi przykro.... wiesz zreztą... Cytruś pogodziła się z mężem,) i dobrze, to jest nasza wojowniczka)) kurde Tromyszka poroniła, nie mogę się z tym pogodzić... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:20 o Boże!!!!!!!1 co się stało do diabła, miała taka piękną betę!!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś wie????????? o matko jak ja jej współczuje.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczolko 25.04.05, 17:24 ona wroci to opowie............ teraz nie powinnas słuchac ani czytac o takich sprawach !!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczolko 25.04.05, 17:25 no wiem, ale kurde żal mi jej niepomiernie, tak się cieszyła.... kurde no!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pszczoła 25.04.05, 17:26 uspokoj sie do diaska Wszystkim nam przykro jak cholera. Ty musisz dbać o siebie i o KOGOS jeszcze! Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 25.04.05, 17:29 Jagoda - Ty to potrafisz do porządku przywołać! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 25.04.05, 17:30 ależ dbam tofana Jagodo)) i jak sytuacja na froncie, będziesz z nami w długi łikend czy nie? uda ci się wpaść na Chwilkę? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 25.04.05, 17:30 ależe dzie? we w Trójmieście? cy tu w necie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 25.04.05, 17:35 boszszszszzzzz przyjechałabyć do trójmiasta???????????????? wpadaj, ja mam czy pokoje, przewaletuje cię jakoś.... Pana możesz wziąć... mój sie nudzić nie będzie)))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda wysłałas do mnie maila 25.04.05, 17:38 adresowanego do Asiulki, a ja wysłalam ci odpowiedz do Ciebie do siebie.... może powinnyśmy się lepczyć..... wyślę go asiulce i tobie jeszczcze raz odpowiedż..... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jagoda wysłałas do mnie maila 25.04.05, 18:43 masz go Asiek, czy nie z pół godziny temu poszedł))) Odpowiedz Link
izulek1 Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:41 Biedulka bardzo mi przykro(( Życie nie powinno wystawiać nas na takie próby Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:55 no, i po raz pierwszy w tym sezonie doczekalam sie burzy!!!! a co za burzą idzie, a wlasciwie co nastąpilo chwile przed nia - tv siadlo, hihihih. ta super swietna antena sat zalozona przez wlasciciela-swira, po prostu nie dziala, buhaha siedze se w ciszy, powinnam sie pakowac,a le mi sie nie chce - straszne. No i z mokrtmi wlosami, bo mi sie ie chce suszyc - cos mam mega lenia!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:12 a macie www.inglot.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=27&page=view&catid=1&PageNo=2&key=7&hit=1 jak nie wejdzie to moze ten link glinki.com/?l=kdgjjt Odpowiedz Link
annalalik Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:16 No dokladnie ta baze mam - kupilam bo potrzebowalam na slub moj ) Kosmetyczka ktora mi robila makijaz byla zachwycona ) Uzywala swoich kosmetykow tylko moja baza byla hehe Odpowiedz Link
asiulka1976 Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:22 wlasnie dlatego ja kupilam na slub ktory bede malowac kolezanke, niestety lub stety wszystko co kupuje musze na sobie wyprubować )) aby klientce wytłumaczzyc jak dziala i czego moze sie spodziewac. Ale jest rewelacyjna !! Odpowiedz Link
pszczolaasia poczytajcie se:)))) 25.04.05, 17:34 > > 16 pytań LUDZKOSCI. można powiedzieć retorycznych > > > > > > > > 1. Dlaczego słońce przyciemnia ludziom skore, a rozjaśnia włosy? > > > > 2. Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? > > > > 3. Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w totka"? > > > > 4. Dlaczego, żeby skończyć prace w Windows trzeba nacisnąć na "Start"? > > > > 5. Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do > > mycia naczyń z prawdziwej cytryny? > > > > 6. Dlaczego człowiek, który inwestuje wasze pieniądze nazywa się > > niszczyciel (broker)? > > > > 7. Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? > > > > 8. Dlaczego Noe nie zabił tych 2 komarów? > > > > 9. Po co jest sterylizowana igła przy wykonaniu kary śmierci przez > > zastrzyk? > > > > 10. Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału, co > > czarne skrzynki? > > > > 11. Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono > > teflon do patelni? > > > > 12. Dlaczego kamikadze nakładają kaski? > > > > 13. Jaki jest synonim słowa "synonim"? > > > > 14. Skoro Superman jest taki mądry, to, dlaczego zakłada majtki na > > spodnie? > > > > 15. Dlaczego w lodowce jest światło a w zamrażalniku nie? > > > > 16. Kaczor Donald zawsze chodzi bez dolnej części garderoby, > > dlaczego wiec jeżeli wychodzi spod prysznica to jest zakryty > > ręcznikiem? Odpowiedz Link
ata76 Re: ależ się narobiłam... 25.04.05, 17:55 ugotowałam na obiad pyzy z twarogiem (mrożone) ....kurczaki ile przy tym roboty a w kwetii długiego weekendu, to muszę się poskarżyć...wspaniała firma D....piwiedziała, że oni muszą dostać kontenery na środę i nic ich nie interesuje, że musimy specjalnie tylko dla nich przychodzić!!!! Odpowiedz Link
annalalik ATA 25.04.05, 17:59 Przykro mi Atko. Jesli to Cie pocieszy to powiem Ci ze moj maz tez pracuje w dlugi weekend przez co jestem niepocieszona Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ATA 25.04.05, 18:04 i ja i ja tez pracuje )) no ale z przyjemnosci tylko! bo kasy za to 0zł hihihihi ale mam nadzieje ze zaprocentuje w przyszłosci ) Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 25.04.05, 18:05 ja cały czas się łudzę, że może jeszcze uda mi się nie przyjść do pracy (znaczy sami chłopacy przyjdą), ale marne szanse na to (((( Odpowiedz Link
ata76 Re: coś na poprawę humoru!!! 25.04.05, 18:08 Komendant strazy pozarnej zjawia sie w remizie. Wolnym krokiem idzie korytarzem do swojego gabinetu. Siada za biurkiem, powoli wypija kawe, przeciaga sie, ziewa, nie spieszac sie wlacza megafon i mówi: - No, chlopaki, zbierac sie! Jest robota! Pali sie urzad skarbowy... Dialogi polityczne u fryzjera: - Co tam nowego w polityce, sir? - Niewiele sir, podobno rząd Kenii upadł. - Ciekawe, a jak to się stało? - Złamała się gałąź podczas posiedzenia gabinetu. Wpada uradowany małżonek do domu: - Kochanieee, wygraliśmy szóstkę w totka. No wygraliśmy szóstkę!!! Czemu się nie cieszysz? - Bo wiesz, moja mama umarła. - No k*rwa jak się darzy to się darzy! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ATA 25.04.05, 18:45 mój tez pracuje w długi łikend... remanenta będą robić, co za głupia firma... szkoda słów.... Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 25.04.05, 18:48 no Krzysiek raczej nie będzie pracowal i to mnie najbardziej wkurza, bo od 05 maja jedzie na poligon i nie będzie go do 20, więc byłaby okazją trochę się sobą nacieszyć. Teraz co dwa dni ma służbę, czyli dziś , w środę i sobotę (24 h). Po prostu miodzio!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ATA 25.04.05, 18:06 taaa... a ja wam jeszcze nie napisalam, jak sie dalam podejsc walsnemu mezowi - az sie dziwie. bilet mialam wykupiony na lot powrotny we wtorek za tydzien - jak mi rezerowal bilet, to sie pare razy pytal czy nba pewno chce wtedy wracac. a ja, ze tak - wiadomo, chce byc z rodizna i znajomymi, ustalilismy, ze jak bede chciala, to ok, a ze on ma focha, to zrozumiale, bo bedzie sam, i bedzie tesknil... no ale wczoraj mi przypomnial, ze w niedziele jest 1 maj, dla kazdego to normalne swieto a dla nas to rocznica zareczyn. A ze ja nie mam poczucia czasu, to nawet nie wiedzialam ze wtedy przypada 1 maj, no i maz skutecznie mnie wyleczyl z pamiertania o datach - mowil,z e u niego w rodiznie tego sie nie pilnuje. a u mnie tak. No to ja ulegla zona mowie se - ok! No i efekt byl - wiec wiadomo, ze zmieniam date powrotu. i kurde - zla troche jestem - lece tylko na 4 dni, a tak sie cieszylam na pobyt z Mamą i Tatą, n o i imprezki czy spotkania, a teraz??? Nawet nie zdaze wszystkiego porzadnie zalatwic. No dobra, ale bede na rocznice razem z mezem. wczorja mu wyjasnilam, ze przeciez obchodzi sie rocznice slubu, nie wiem czemu akurat on chce obchodzic rocznice zareczyn.... Odpowiedz Link
annalalik CYTRUS 25.04.05, 18:10 faceci sie nawet romantyczni robia jesli czegos chca. Ale co Ci szkodzi - obchodzcie i to i to - bedziemilej ) Potem tez oprocz urodzin dziecka bedziecie rocznice poczecia świętowac hehe Odpowiedz Link
ata76 Re: CYTRUS 25.04.05, 18:12 ale zrobiłaś na mnie wrażenie, bo my rocznicy zaręczyn nie obchodzimy (( fju fju fju Odpowiedz Link
annalalik ATA, Cytruś 25.04.05, 18:13 My obchodzimy i to bardzo HUCZNIE - zaręczyliśmy się w sylwestra hehe Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA, Cytruś 25.04.05, 18:19 patrząc na to w ten sposób, to masz rację, obchodzimy ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 25.04.05, 18:17 no,no cytruś no faktycznie 4 dni to nawet sie nie spotkamy ( my juz nawet nie obchodzimy rocznicy "chodzenia" hihihi a zareczyny....... dlugo by opowiadac nie mila historia i dlatego nie obchodzimy. No a na slubna to owszem )) bylismy teraz w gorach hihihihiihi Ps. Moze nie historia a dzien w ktorym byly zareczyny. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 25.04.05, 18:48 ja nawet nie pamiętam kiedy były zaręczyny... latem jakoś mąż na plaży się oświadczył... ale kiedy , jaki miesiąc za Boga nie pamiętam)))) i on też nie... jestem pewna, tak szczerze mówiąc, to my nawet rocznycy ślubu już nie obchodzimy, po co tak naprawdę..... tak sobie tylko życzonka składamy i tyle)))) Odpowiedz Link
annalalik Porządek musi być :)) 25.04.05, 18:22 A mężuś właśnie dzwonił ze niedlugo bedzie - obiadek grzeje i bedziemy jesc ) No raczej obiadokolacje ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pszczoła 25.04.05, 18:30 kurtka na wacie - martwie się, odezwij sie blagam Cie na kolanach Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda gości miałam:))))))))))))))))) 25.04.05, 18:51 wariatka jaedna, moja tofana Jagoda))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sie nie martw, ja się czuje petarda!!!!! dzisiaj cały dzionek z chustką na głowie siedziałam na słonku!!! witaminki "d" się nałykałam to co ma być mi źle? tylkoe wiecie... tak po prostu smutno mi z powodu ogólnie znanego... Odpowiedz Link
cleodark ATA na dwa fronty:)) 25.04.05, 19:01 Ata Twój linka dla palaczek się nie otwiera i koniec kropka. tak poza tym to ja też popalam wstrętny nałóg a ja niewolnik Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA na dwa fronty:)) 25.04.05, 19:02 oj to wkleję jeszcze raz!!! ja niedawno rzuciłam !!!!! Odpowiedz Link
annalalik A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:42 Dzis 8 dc a jak wiecie mialam ostatnio owu w 10 dc wiec... )) zaczynamy ))))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:46 no widze ze beda ruchy strategiczne, haha pytanko do majacych tv kablowa UPC - od kiedy jest nowy okres rozliczeniowy? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:52 ja moja droga Cytrusiu, której jak doiczytałam jednak nie obaczę, ale wybaczam, tylko Canal +, ktorego od 01.05 nie będę mieć. zastanawiam się czy nie założyć sobie UPC i chyba takz robię)))) ale na razie nie mam pojęcia))) Odpowiedz Link
kruszyna75 melduję się 25.04.05, 19:51 oczywiście pospałam sobie po pracy, ale smutno mi z powodu Tromyszki, dopiero teraz doczytałam ((( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: melduję się 25.04.05, 19:53 no...... cześć Kruszynko wyspana? ja w dzień nie mogę... ale za to wstałam o 7 z groszami... jakoś tak przed 8)) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: melduję się 25.04.05, 19:59 dobra alski, to ja spadam i ide korzystac z ostatnich chwil z mezusiem. a jutro jak mi sie oczywiscie uda, to zamelduje sie juz z Gdanska! \trzymajcie kciuki, by jutro zbyt nie trzeslo w samolocie - nie lubie tego! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: melduję się 25.04.05, 20:07 no Cytruś, czymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 19:53 do dzieła Bella- dzięki za foto- PETRADA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 19:58 ups, jakieś zdjęcia są gnam oglądnąć Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:03 Ciesze sie ze fotki sie podobaja - to tylko skany wiec nie najlepsza jakosc ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:05 zdjęcia super, a to zdjęcie z Sylwka - PETARDA!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:10 Ania a ten Rajmund to męża brat? podobny takoś jakoś... Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:14 RAJMUND to mój mąż!!!! a ten drugi to jego brat !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:15 ooooooooooooooo pokrzaniło mi się sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wybaczenia upraszam..... ukłoniki dla Rajmunda))))))))))))))))))))))))))))))) ale bracia podobni są))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:19 wybaczam - a podobni sa tylko szanowny pan brat jest młodszy 2 latka. Młodszy a predzej zonaty i dzieciaty ) Odpowiedz Link
asiulka1976 muppety to był szałłłłłł 25.04.05, 20:39 Kochana jagodo PETARDA !! ale to były czasy ho,ho a pamietacie te ludziki takie małe gumowe chyba były, co ?? i gązo hihihihihih Odpowiedz Link
kruszyna75 Już jestem 25.04.05, 20:44 sorki, Mąż zapodał temat rozliczenia się z fiskusem, brrrrr Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Już jestem 25.04.05, 20:48 hihihhihi a moj "szef" u ktorego jestem zatrudniona- znajomy jeszcze mi nie dał pit-u wiec chyba sie 3 maja rozlicze wwwwrrrrrrr bo chyba ten termin najpozniej co ??? Odpowiedz Link
kruszyna75 Oj, faktycznie Muppety mnie rozwaliły :)))))) 25.04.05, 20:53 Asiulka co do terminu nie jestem pewna czy to nie 02.05 Odpowiedz Link
annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 20:53 Ja sie juz dawno rozliczylam i nawet zwrocik byl jakis ) Ile tego winka pic? Bo ja juz 2 lampki mam za soba a dobre cholerstwo - tylko coby nie przesadzic )) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 20:54 Ania, pij będziesz łatwiejsza hihihihihihihihi.... ja tak zawsze Tomusiowi gadam ))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:18 dawaj Kruszynko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:24 Pszczółko, wiesz co mam od czasu do czasu taki beżowy śluz, to nie są plamienia ani nie jest tego dużo, trochę na bieliznie, nigdy na papierze po wizycie w wc. Nie wiem czy mam sie martwić, masz albo miałaś może cos takiego. Dopiero w środę mam usg i się zapytam doktorka, ale może Ty wiesz czy to może być jeszcze od zagnieżdżania się Fasolindy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:26 ja nie mam, ale to może byc od zagnieżdżenia się chyba, ale pogadaj z lekarzem )) myslę, że jest Oks) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:28 wiesz póki nie ma plamienia to spoko macieju, zresztą niektóre to zplamieniami i 9 m-cy przchodzą, po porstu ja mialam niefart i tyle Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:29 no mam nadzieję ta ilośc to taka jak pół paznokcia od małego palca u ręki. I nie codziennie. To chyba nie mam się czym martwić. Ale doktorka zapytam Odpowiedz Link
annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:19 Czemu nie mozesz?? Mam zaćmienie albo zamulilo mozg od promili... Bo ja rzadko tak wogole pije alhohol dziewczyny. No ale dla dobra rodziny i dla poczecia dziecka to ja sie poswiecam ) Znaczy winko bardzo lubie szczegolnie czerwone polwytrawne wiec zadne to poswiecenie. Nawet mąż 100% abstynent pozwala mi sie napic ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:21 Aniu kofana, ja teraz to nawyżej pół kieliszka wina mogę )))))))) od czasu do czasu coby Fasolindy nie upijac tak od początku. Przyjdzie i na nią czas że nauczy się sama pić )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Już jestem 25.04.05, 21:22 a mi wino nie wchodzi, na pifo mam ochotę...... może bezalkoholowe se kupie.... Odpowiedz Link
annalalik KRUSZYNKO 25.04.05, 21:25 To ja wiem ze fasolinda ale... no wlasnie mowia ze winko to niby mozna w ciazy tak 1 lampeczke miesiecznie czy cos Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:26 no ale tak na upicie się to poczekam tak z 1.5 roku albo i więcej )))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:31 Zeby sie upic to mnie duzo trzeba nawet jesli malo pije. Za to do dobrego humoru niewiele Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Już jestem 25.04.05, 21:22 no wlasnie kruszynko, czemu nie mozesz ?? lampka wina w ciazy nie zaszkodzi tak jak i kawa !! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:25 spoko, nie zamierzam rezygnować tak na full, ale na pewno nie moge w takich ilościach jak do tej pory. A pamiętacie te nasze głupawki na czacie hihihihihi po częsci to przez duuuuuużą ilość winka ))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:29 NO TO JA SIE TAK NIE BAWIE!!! Ze mna nie mieliscie po wplywem % glupawek... ale moja wina bo za krotko jestem. Jeszcze nadrobie ) 3 lampeczka sie wlewa ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:31 Aniu, to było przed twym przybyciem w nasze progi, zresztą to chyba w ogóle był mój pierwszy czat w zyciu więc jak w ogole miałam głupawkę bo nie mogłam za dziewcyznami nadążyć )))))))))) Anuś nadrobimy, nadrobimy.... jak ja Was tu dorwałam to ja tak szybko tej znajomości nie zakończę )))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Asiulka!!!!!!!!! 25.04.05, 21:27 Jesteś kochana, to może przeczytaj tam na górze pytanie do Pszczółki, może wiesz skąd takie beżowy śluz może być. Odpowiedz Link
ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:33 wiecie tak mi troszku głupoi, że ja tu teraz z takimi przyziemnymi sprawami wyskoczę, ale przeżyłam szok przed chwilą, a mianowicie właćzyłam sobie pranie rzeczy "jedwabnych", no i skończyło się i zadowolona podchodzę do pralki, otwieram łokienko, a tu chlup mi woda na podłogę. Kurczaki byłam pewna, że przy praniu jedwabiu też wodę odwirowywuje.....czlowiek całe życie się uczy i gupi umiera Jagoda przeboje petarda, aż się łezka w oku kręci ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36 Ata )))))))))))) ja kiedys po prostu w trakcie prania otworzyłam pralkę bo sobie ubzdurałam, że się pranie skończyło. To było dawno i pralki nie miały jeszcze zabezpieczeń więc bez problem drzwiczki otwarte i woda myk na podłogę oj działo się działo ))) Witaj w klubie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36 nie odwirowuje bo to jedwabne wlasnie - ale czesc praleczek moze odwirowac. No ale racja Atus - czlowiek sie cale zycie uczy A ty wogole pierdoły gadasz !!!! O ile mniej przyziemny od zalanej łazienki jest sluzik, winko czy głupawki??? Wszystko z jednej polki Forum ) Dodaj jeszcze plastikowe rury i wszystko pasi Odpowiedz Link
ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:39 łał, ale zostałam przywołana do porządku ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:40 jakiego porządku))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:41 No Pszczoła !!! 3 posty wyzej czy 4 poczytaj ) Odpowiedz Link
ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:41 ".....A ty wogole pierdoły gadasz !!!!....." Odpowiedz Link
annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:42 Ale Atuś - nie uraziłam mam nadzieje co? )) Odpowiedz Link
ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:43 no co TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:44 No i dobrze - Pszczoła nadążyła? Odpowiedz Link
pszczolaasia Kruszyno, że ty się nie boisz..... 25.04.05, 21:37 ja się bym bała.... ))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik KRUSZYNKO 25.04.05, 21:37 Ty to jestes tez super - ja po tym winku nie mam pamieci do takich... jak to ATA mowi??? PRZYZIEMNYCH rzeczy. Nie od parady glowe mial ten co mowil "w pracy sie nie pije" czy jakos tak ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:39 nie nadążam((( już nie kumam o czym wy piszecie, musze się cofnąć.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:41 znaczy się już wypiłaś)))) aaaaa kadarkę tak? kumam, fszystko jasne))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:42 ojoj kaderce stanowczo mówię TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:43 a tam cala to nie - pol wypilam winka tylko - SAMA. Pycha. Nie moge go kupowac normalnie bo by maz mial za dobrze ze mna Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:45 Sama!!!!!!!!!!!!!!!! pół flaszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ania nie dokazuj miła, nie dokazuj!!!!!!!!!!!!!! przeca ile wy kcecie tych dzieci??????? 10 za jednom razom????????? pół flaszki????????? szalona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! agada , że nieśmaiła od maleńkości))))) Odpowiedz Link
annalalik Pszczola 25.04.05, 21:47 Pół flaszki 0,70 to dużo?? Toć to ino 3 lampki Pszczoła. Ty pijaczki ze mnie nie rób!! Narazie wesoła jestem ) Na bliźniaki 2 jajowe poluje hehe Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:48 AAAAA a przy kompie stoi zdjecie chrzesniaczki - tak dla motywacji hihihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:49 acha, pojemność zwiększa z postu na post))))))) zauważyłyście to? niedługo będzie pół flaszki z literka... i jakimś zdjęciem się wymiguje))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczola 25.04.05, 21:53 no chwilkę mnie nie było!!!!!!!!!!! no normalnie chwilke i ile tu przybyło!!!!!!! gaduły jedne ))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:53 zapewne Atko, zapewne)))) dobra ja ide powoli spatku.... Kruszyna wyspana bo w dzień spała, a ja śpiąca tera jezdem, do witra.... papatki))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:54 do witra Pszczoła!!!!! pamiętaj że jutro dzwonię z pracy!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik PAPA 25.04.05, 21:54 ja tez ide zaraz "spac" papapapapapapapapapappapapapa Pszczółko Odpowiedz Link
asiulka1976 juz na CHATA !!!!!!!!!! 25.04.05, 21:57 ania co ty pozadku nie pilnujesz !! ;o) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:54 No pszczoła - to napewno jest 0,75 bo sprawdzil monsz )) A do tego... nie wiem czy wiecie na polsacie leci american pie ) Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:55 ano wiemy wiemy ,ale ja już kiedyś się skarżyłam, zę tv mam w drugim pokoju, więc albo siedzę tu, albo tam Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:57 no to tylko ja jak walnieta latam miedzy pokojami hehe - bo tez jak Ty Atus nie mam kompa tam gdzie Tv albo na odwrot ) Odpowiedz Link
kruszyna75 pa, pa Pszczółko śpij dobrze 25.04.05, 21:56 i wcale wyspana nie jestem ))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: pa, pa Pszczółko śpij dobrze 25.04.05, 21:56 wiecie, że mnie przeraża ta sennośc, bo ja zawsze niewyspana, to co to będzie w ciązy???????????????????? Odpowiedz Link
annalalik :((((9 25.04.05, 21:59 Asiulka nakrzyxczała... (( dyżurna zawiodła. ALE MOZE A CO - WAGARUJE DZIS Odpowiedz Link
annalalik Re: :((((9 25.04.05, 22:04 ale ja sie bede tylko po winku buntowac czyli srednio raz w miesiacu - no chyba ze zechcecie mnie zmienic na "lepszy model" dyzurnej ) Odpowiedz Link
ata76 Re: :((((9 25.04.05, 22:20 eeeeeeeeeeeeeee zaraz lepszy model...nie ulepsza się czegoś, co dobrze "działa" Odpowiedz Link
ata76 Re: mnie wywaliło z czata :(((((( 25.04.05, 22:21 i nie mogę wejśc ponownie (((( To spokojnej nocki dziewczyny i kolorowych snów!!!!!! Odpowiedz Link