Dodaj do ulubionych

Witam wszystkie maniaczki forum :)))

25.04.05, 07:15
Dziś ja pierwsza smile)
Pozniej zluzuję trochę bo muszę jaskinie posprzątać a mam ochotę to dość
gruntownie zrobić.
Słonko świeci, jest ciepluśko aż miło wstać wcześnie.
DZIEŃ DOBRY!!
Obserwuj wątek
    • annalalik ATA 25.04.05, 07:16
      Co do Twojej wypowiedzi z sobotniego wieczora - dziwne ale wiem o czym piszesz.
      Rozumię to nawet bardzo Kofana.
      Miłego dnia Ci życzę smile)
      • annalalik Re: ATA 25.04.05, 07:19
        A wogole to mialas dac znac co z kompem - moj monsz nawet pytal ale... ATA
        milczy sad(
    • pszczolaasia Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 07:52
      cześć, ja właaaaaaaaaaaaaśnie wstałamsmile))))))))))))
      • annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 07:55
        Czesc Pszczolko - jak samopoczucie??

ja sobie juz poodkurzalam meble i dywany, jeszcze musze zmyc podlogi i łazienke
        sprzatnac smile))
        Chomikowi tez musze posprzatac smile
        • pszczolaasia Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:01
          samopoczucie PETARDA!!!!!!!!! zara niestety idę z babcią do lekarza więc nie
          będzie mnie na chwilkę, ale nie marwtić się wrócę!!!!!!!!!!!!
      • pszczolaasia do Aty 25.04.05, 08:01
        moje słońce, powtarzam dam ci znać, czy się obrazić, bo szczerze mówiąc mam
        dość jak się trochę, to mało powiedziane, niedoceniasz. nie przypominam sobie,
        żebyśmy się zaczęły przyjaźnić bo stanowisz dla mnie dobre tło (tym
        postanowiłam się nie obrazić, chociaż w pierwszym momencie szlag mnie trafił)
        wybrałyśmy się chyba dla innych atutów, tak mi się do tej pory zdawało. tak
        samo z twoim Krzysiem. nie zapoominaj, że ja widziałam wasze "chodzenie" ze
        sobą i zapewniam Was dziewczyny, że to była lwica salonowa smile)))) ja nie wiem
        skąd to przekonanie, że ona jest tłem. ale... nie mnie to sądzić, to co ja
        uważam, widać nie zgadza się z tym co Ata sądzi. może nie jesteś Atko
        wyszczekana, co mnie nieraz w kłopoty wpędziło, może, ale nie czeba być
        wyszczekanym do diabła, żeby być dusza towarzystwa, że przypomnę ci sywlestra
        tego roku, źle się bawiłaś, wszyscy cię unikali? chyba nie..... poza tym w
        pracy faktycznie wołają na nas siostry, pszczoły, nieszczęścia , które chodzą
        parami i powiedz mi Atko, w którym z tych stweirdzeń widać moją, rzekomą
        dominację? w którym? bo ja, widzę tutaj rozpartrywanie nas jako całości, pewnej
        całości, czy się mylę????
        z ta pozytywną myślą mam nadzieję, że kończę ten temat.
        Jagoda będzie dobrze obaczysz, tak jak Ata pisała, jeszcze będziesz się smiać z
        tego ,że się tak bałaśsmile)))
    • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:06
      Właśnie dotarłam smile)) A wiecie jaki miałam piękny sen (albo to już schiza
      jakaś...)? Śnił mi się TEST. Z dwiema cudownymi kreseczkami, a mojemu M.
      jeszcze leiej, bo małe, bardzo ładne dziecko, nasze dziecko. Nie wiem, skąd
      wiedział, ale zapewniał mnie, że na pewno było nasze smile)) Buźka dla wszystkich
      z rana smile
      • annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:08
        NIE OPOWIADAJ snow bo sie nie spelnia!!!
        • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:19
          Eee... nie wierzę w takie rzeczy odkąd cyganka mi powróżyła (dopadła mnie na
          ulicy) a potem powiedziała, żebym przypdakiem w to nie wierzyła, bo wierzy się
          w Boga, a nie w przesądy. Tak że aniu, ja wolę uważać, że to po prostu piękny
          sen i chciałam podzielić się tym z Wami smile) A co ma być, to i tak będzie...
          • ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:25
            Witam z rana!!!!!

znów wp racy sad(((((((

Ania wczoraj znów mi się komp zwisił, pojawił się błękitny ekran z napisamy,
            nic nie działało i musiałam go restartować (2 razy), ale Ciebie już nie było,
            więć nie mogłam się skontaktować!!

Pszczoła, wiesz nie chce na forum robić zbytniego zamieszania, ale widzę że Ty
            moją wypowiedż zrozumiałaś nieco opatrznie!! Piszesz tu o czymś, o czym ja w
            ogóle nie pisałam!!!!!!!!!!!!!!
            • annalalik Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:33
              Powiem pozniej menszowi co Ci sie pojawia przy zwisie i zobaczymy co dalej ok?
              Buzki
              • ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:42
                ok, ja i tak nastawiam się na formatowanie!!!!!
          • tola79 Ups... Aniu, oczywiście :)) 25.04.05, 08:25
            • annalalik Re: Ups... Aniu, oczywiście :)) 25.04.05, 08:33
              smile))
    • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:48
      Kochane moje, mam nietypowe pytanie z innej beczki smile Czy dobrze kojarzę, że
      któraś z Was mieszka w Holandii lub Niemczech?
      • ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:50
        Cytrusowa!!!!!
        • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:56
          I dzięki Ata smile)
      • ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:50
        Cytrusowa!!!!!
        • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 08:56
          Pytam, bo... kto wie, czy też gdzieś w te okolice nie wyfrunę. Nie wiadomo
          jeszcze nic konkretnie, ale wolałabym mieć przemyślane to i owo, zwłaszcza,
          jeżeli chodzi o starania. Poczekam na Cytrusową smile))
          • ata76 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 09:16
            no faktycznie pogadaj z Cytrusową, bo faktycznie leiej wiedzieć za wczasu, niż
            być niemile zaskoczoną na miejscu!!!
            • bania79 cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:24
              Witem was wszytkie, muszę przeczytac wasze wynurzenia weekendowe i zaraz
              wracam! Aniu L. jak nowy ginek? Atka, dzięki za zdjęcia! Pięknotka z ciebie!
              Miłego dzionka... Dzisiaj mam zamiar popracować, więc nie będę aż taka aktywna,
              ale postaram się nie zawieść. Przede mną wielki tydzień. Staram się nie
              podniecać, ale do 1 maja powinno się okazać czy coś nam wyszło tym razem.
              Nareszcie z mężusiem (po dogłębnej analizie kalendarza) doszliśmy do wniosku,
              że mamy imię dla syneczka!!!) teraz niech się chłopak tylko zechce pojawić!
              Buziaków milion!
              • annalalik Re: cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:27
                Czesc Bania. Ginio super - poczytasz o nim
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=23039177&s=3
                tam jest raporcik smile)
              • ata76 Re: cześć Kochanieńkie 25.04.05, 09:31
                ja też muszę popracować niestety..... ależ nie chce mi się nic robić sad(((

a jeśli chodzi o foty, to czasami uda mi się dobrze wyjść
            • tola79 Re: Witam wszystkie maniaczki forum :))) 25.04.05, 09:38
              Mam nadzieję, że mnie raczej Cytruś podniesie na duchu niż "niemile
              zaskoczy" smile)) Oby!
    • annalalik MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY :)) do śmiacia 25.04.05, 09:24
      "Dziś rano odbywałem podróż autobusem miejskim. Siedziałem sobie z
      małżonką na takim poczwórnym siedzeniu, gdzie dwie pary pasażerów
      siedzą na przeciw siebie. Po drugiej stronie siedział młody chłopak
      oraz moherowa babcia (12 batalion 22 pułku Moherowych Beretów
      "Rydzyk, Honor i Ojczyzna"). Chłopak odebrał telefon i tak mówi:
      - Aniu, będe u ciebie dzis o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie
      jedyna.
      Po chwili odbiera drugi telefon:
      - Cześc Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro
      o 20.
      Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret... A chłopakowi znowu
      dzwoni telefon:
      -Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty
      Staszku.
      Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczeła biednego chłopaka wyzywać od
      zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spąsowiał na twarzy,
      ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci:
      - Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium."
      • ata76 Re: MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY :)) do śmiacia 25.04.05, 09:27
        smile)))))))))))
      • annalalik A ja juz: 25.04.05, 09:29
        mieszkanko posprzątałam że aż lśni smile) A jak pachnie hehe
        Jeszcze musze fotki isc wywolac dzis i prezent kupic koledze na urodzinki smile)
        No i obiad dobry menszowi zrobic smile)
        • bania79 ginek Ani 25.04.05, 09:36
          Dzieki za linka Aniu kochana. Już sobie poczytałam. Cieszę się, że ci się
          nareszcie jakiś przyzwoity trafił doktorek! Terez to juz tyklko będziemy dni z
          Tobą liczyć...A ja bym chciała bliźniaki! Pszczoła, a ty nie chcesz więcej niż
          2 dzieciorów?? Bo ja to 3 albo więcej!
          • annalalik Bania 25.04.05, 09:39
            Ja to bym chciala 2 dzieci - blizniaki tez moga byc smile)
            • tola79 Re: Bania 25.04.05, 09:41
              Mój M. mówi, że jeśli chodzi o ilość dzieci, to jest gotów kupić busa smile))
              • bania79 Re: Bania 25.04.05, 09:53
                Popatrz, mój mężuś o samochodzie mówi to samo Tola! Ja mam 3 siostry, więc dla
                mnie duża (6 osobowa) rodzinka to normalka! Mieszkanko musielibyśmy większe
                kupić, ale to z czasem. Ale mi się marzy! Mieszkamy na nowym osiedlu, i wczoarj
                obserwowaliśmy sąsiadów: 80% ma małe dzieciaczki, bo to takie ludziska w
                zbliżonym do nas wieku! I w takiej chwili zdaję sobie sprawę jak bardzo ja też
                chcę!!!!!!
                • tola79 Re: Bania 25.04.05, 09:57
                  Ja też bardzo, bardzo bym już chciała. U nas w rodzinie wszyscy mają małe
                  dzieci, albo właśnie się okazuje, że są w ciąży smile Cieszę się z nimi, ale cóż,
                  po cichu także trochę zazdroszczę...
                  • bania79 Re: Bania 25.04.05, 10:09
                    ja tez niestety straszna zazdrośnica jestem. Moja siorka ma córunię Oliwkę i
                    myślą o drugim dziecku. Czasem żartują sobie wredoty, że oni drugie będą mieli
                    a my nadal pierszego nie, ale ja ciągle mam nadzieję! to dopiero 3 miesiąc
                    starań, więc nie mogę narzekać. Długo nam zeszło zanim w ogóle się
                    zdecydowaliśmy. Uważałam, że trzeba mieć pewną sytuację w pracy, mieszkanie,
                    mniejsze długi. A teraz jak widzę, że to wcale nie tak od razu sie udaje,
                    żałuję, że czekaliśmy! Żona mojego kuzyna zaciążyła zaraz po ślubie, a oni są
                    bezrobotni, bez mieszkania i w ogóle! A wyluzowani na maksa! też tak bym
                    chciała czasem, a nie wszystko zaplanowane w szczególe!!!
                    • bania79 Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:26
                      Czyżbyście dawały mi znać, że czas wziąć się do roboty???
                      • ata76 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:33
                        ja bym chciala mieć tylko dwójeczkę, a M conajmniej dwójeczkę!!!

u mnie w rodzince też większość albo ma dzieci, albo właśnie jest w ciąży, ale
                        z mojej strony, bo od strony mężusia to on jest najstarszy i ma młodsze
                        rodzeństwo, które dopiero co założyło rodzinę, tudzież jest na etapie myślenia
                        o tym i a braciszek to jeszcze za młody, żeby w ogóle o tym mysleć

• tola79 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:37
                          U mnie wszyscy się już dorobili dzieciaczków i dobijają nas pytaniami "A WY
                          kiedy?" I zawsze, jak się dowiedzą, że np. byłam u lekarza (nie jest istatne,
                          jakiego wink, wyczekują, czy COŚ powiemy smile) Taaa...
                          Mam dziś sporo pracy, ale będę zaglądać do was smile
                          • bania79 Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:49
                            Mi kiedyś po jakiejś imprezce u rodziców "rodzinka"(wujki i ciocie) próbowała
                            wmówić, że jestem w ciąży! A ja tylko dużo się najadłam... Strasznie denerwują
                            mnie ich uwagi, uważają, że nie mam dzieci bo kariera mi do głowy uderzyła!!
                            • pszczolaasia Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:54
                              no witam dziewczętasmile)))
                              uprzejmie donoszę, że wróciłam i kcialam powiedzieć, że w kwestii komentarzy
                              mojej rodzinki to jest tak-
                              rodzina męża, nie ma śmiałości pytać mnie i ani męża
                              moja rodzina nie jest taka nieśmiała niestety, zwłaszcza moja mamusia piłowała
                              mnie, komentowała, ja się z nią kłóciłam, raz się tak nawet pożarłyśmny, że
                              drzwiami czaskałyśmy w te i wewte, Ata zna moją mamusię i wie o czym mówię. w
                              końcu odpuścili sobie. i nagle- bach- Asia jest w ciąży... mamusia osłabła,
                              teściowa w kościele na mszę dała i jest ok.
                              jeśli chodzi o ilość dzieci, to ja chcialabym parkę- chłopca i dziewczynkę,
                              mogą być bliźniakismile))))
                              • annalalik Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:56
                                Ja tez wrocilam z zakupikow smile) Ok 12 bede miala fotki śliczne (znaczy czy
                                sliczne to sie okaze) to wam podeśle tylko musze zeskanowac.
                                Teraz przegladam oferty pracy bo oczywiscie nadal nikt sie nie odzywa chetny do
                                zatrudnienia mnie...
                                • pszczolaasia Re: Gdzie się podziewacie? 25.04.05, 10:59
                                  a ja się zara za obiadek powoli dla Mensza zabieram... poza tym, nudze
                                  się.....nuda, nuda....
                                  Cytruś, Jagoda, Kruszyna, Asiulka, Romka, Sabi, Zebra, Joanna gdzie
                                  jesteście ????? no i Magda Tuptuch, się nie ozdywa do nas, bo Nitka pewno za
                                  swoją pięknotą lata- Bartusiemsmile)))))))))))))))))))))))
                                  -
                                  piekło i szatani to cała ja!!!!!
                                  • pszczolaasia Anbia nie łam się 25.04.05, 11:00
                                    dostaniesz parcę obaczyszsmile)))
                                    • annalalik Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:06
                                      Jasne ze dostane - kiedys smile) Niech narazie zaluj Ci ktorzy nie chca mnie
                                      zatrudniac smile
                                      A tak serio to naprawde jestem dobita sytuacja w PL. Mam wykształcenie,
                                      praktyke, umiejetności i nie ma dla mnie przacy ... dupa
                                      • bania79 Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:08
                                        Ania, dostaniesz pracę. Spoko kochanieńka! Ku pokrzepieniu powiem ci, że mój
                                        mężuś 9 m-cy szukał, znalazł i po 6 m-cach zmienił! i teraz nareszcie
                                        zadowolony chodzi. Pszczioła, a ty w domku siedzisz? Nie chodzisz do roboty??
                                        • annalalik Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:10
                                          Bania ja nie wiem czy wiesz al;e ja juz od lutego 2004 szukam...
                                          • bania79 Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:13
                                            O cholerka! Taki kraj wredny no!!! My mieszkaliśmy 2 lata w Londynie.
                                            Wróciliśmy do Polski na ślub i tak nam się już zostało. Początki były
                                            straszliwe, ale powoli wychodzimy na prostą! tzn. żyjemy według nowych polskich
                                            realiów z OGROMNYMI kredytami do 2034 roku! Będzie dobrze Ania. Wkońcu znajdzie
                                            się ktoś kto cię doceni, albo lepiej szybko zaciązysz i nie będziesz musiała
                                            narazie pracować!
                                            • annalalik Bania 25.04.05, 11:17
                                              Pewnie ze bedzie dobrze. Narazie nie jestesmy zadluzeni - po slubie w sierpniu
                                              wyszlismy na prosta, monsz ma fajna prace ale kasa zawsze sie przyda no nie?
                                              Ccemy kupic auto ale odlozenie czegokolwiek z 1 pensji jest trudne a nie chcemy
                                              sie zadluzac. Ale wiem wiem - bedzie git
                                        • pszczolaasia Re: Ania nie łam się 25.04.05, 11:13
                                          Bania tak, na l4- nudzię się przeokropnie, doktorek powiedział, że nie uspokoi
                                          się póki mała kropka, nie zamacha do niego rączkami i nogami, ale ja znim
                                          pogadam,ja tam w domu nie będę siedzieć 9 m-cysmile) w zyciu macieja...ja kcem do
                                          pracy!!!!!!!!!!!!! tak chociaż na żywca pogadać mogęsmile))))
                                          • bania79 Pszczoła i urlopik 25.04.05, 11:20
                                            Rozumiem z tym L4. Pewnie, że teraz na początku musisz o siebie zadbać i lepiej
                                            wysiedzieć te pare tyg. w domu! Ja bardzo chciałabym pójść na zwolnienie, bo
                                            leń ze mnie straszliwy i uwielbiam spać, ale nie miałabym czego po powrocie
                                            szukać w pracy! Więc, tak jak moja siostrunia, w miarę możliwości będę pracować
                                            do ostatniego dnia! Póki co, w pracy nie mam zbyt dużego stresa, więc powinno
                                            być ok! Ale baaaaaaaaaardzo chciałabym się polenić przez te 9 m-cy!
                                            • pszczolaasia Re: Pszczoła i urlopik 25.04.05, 11:22
                                              ja jestem za żwotna, mnie energia rozpierasmile))) wiesz ja mogę spać teoretycznie
                                              do której chce.... ale nie zdarzyło mi się jeszcze pospać do 9-tej, raz bym
                                              kciała, żeby zobaczyć jak to jest..... smile))))))))))))))))))
    • nitka111 Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:22
      Ja tylko sięwitam i idę na spacer z Bartkiem, będę później Pa
      • pszczolaasia Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:27
        cześć Niteczkosmile))))))))))
      • annalalik Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:28
        czesc Nitka smile))
        • nitka111 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:31
          i stało się........dopięłam swego i na 99i1/2% jedziemy nad morze, na
          tydzień.!!!!!!!!!!!! Szykujcie pogodę.
          • bania79 nad morze 25.04.05, 11:32
            Ja tez jadę nad morze na dłuuuuuuuugi weekend! Do teściów nad morze! już się
            nie mogę doczekać!
        • bania79 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:31
          cześć Nitka! Pszczoła, ja też normalnie mam mnóstwo entuzjazmu i energii, ale
          jakoś tak moja obecna praca mnie rozmemłała! Z pewnych względów niewiele się
          dzieje i prawie nie mam roboty i to sprawia, że chyba wolałabym siedzieć w
          domku i gotować obiadki! Dobra, już nie narzekam, bo wiem, że nie powinnam!
        • ata76 Re: Dzień dobry :))) 25.04.05, 11:33
          hello Nitka!!!!!!!!!!!

a ja za to chętnie bym poleżała 9 miesięcy, no ale najpierw trzeba być w
          ciąży wink

a tak trochę bardziej poważnie, to czuję się straszliwie przemęczona.....i od
          razu dementuje to nie objaw ciązy, tylko tak zawsze mam na wiosnę!!!!
          • bania79 atka 25.04.05, 11:35
            Ty Atka, to zupełnie jak ja! Też mi się spać i jeść chce, ale już nie próbuję
            robić z tego objawów ciąży! Co będzie to będzie. Ty też chyba testujesz na
            dniach co?
            • ata76 Re: atka 25.04.05, 12:25
              testuje 30!!!!

kurde nie mam nawet czasu przeczytać dokładnie co napisałyście sad(((
          • annalalik ATA 25.04.05, 11:35
            Pszczoła też przekonywała że u niej to przesilenie wiosenne i co.... smile)
            • bania79 Re: ATA 25.04.05, 11:42
              Aniu, widzę, że zawsze można liczyć na twoje wsparcie! Strasznie niecierpliwa
              jestem ostatnimi czasy, ale wiem, że muszę być twardzielką! Wczoarj byłam na
              wycieczce rowerowej, zerwałam sobie bukiecik niezapominajek i wdepnęłam w
              gówneinko! Mam nadzieję, że na szczęście!
              • annalalik Re: ATA 25.04.05, 11:44
                Gówienko!!! To napewno bedziesz miala szczescie (pamiętacie dziewczyny ptasią
                kupe?? Banius - mojego mensza jednego dnia zaatakowały gołąbki kupką poranną -
                tez czekam na to BIG szczescie)
    • joana5 można? 25.04.05, 11:41
      Cześć Babeczkismile Mam nadzieję, że jeszcze mnie nie skreśliłyście?
      Wiecie co, chyba wraca mi dobry humor. W czwartek byłam u ginki, zrobiłam bete,
      w sobote resztę badań i znowu betę, a dzisiaj "konsultowałam" z ginką wyniki
      telefonicznie i powiedziała, ze wszystko jest w porządku, że beta wzrosła
      dwukrotnie i wizyta czeka mnie dopiero 4 maja. Może teraz będę bardziej
      przyjazna dla otoczenia, bo ostatnie dni to normalnie bez kija nie podchodź,
      upierdliwa byłam tak, że łoj.
      • annalalik CO TO ZA PYTANIE 25.04.05, 11:42
        Jasne ze mozna hehe. Czesc Joana - juz zastanawialam sie co sie z Toba dzieje.
        No ale jak juz jestes to super smile)
      • bania79 Joana 25.04.05, 11:44
        Jak wszystkie badanka są OK, to tylko się cieszyć! Wszystko będzie dobrze,
        zobaczysz! Ja w każdym razie trzymnam kciukasy i jestem dobrej myśli!
        • bania79 Gówienko 25.04.05, 11:47
          No ja liczę, że przyniesie szczęście mi to wdepnięte gówienko! I tobie Aniu tez
          gołębie obesraństwa! hi hi
        • joana5 dzięki dziewczyny :) 25.04.05, 11:52
          ja też mam nadzieję, ze bedzie wszystko dobrze, staram się myśleć pozytywnie,
          staram sie...
    • jedna_chwilka :) 25.04.05, 11:48
      cześć Dziewczynki smile
      u mnie nie przesilenie a przemęczenie i to mega rozmiarów.
      Chętnie zasnęłabym z twarzą na klawiaturze tylko potem te przyciski by mi zostawiły ślady na skórze, takie odgnioty na polikach.
      Boję się myśleć co mam jeszcze do roboty w pracy, bo mnię to paraliżuje a tak w ogóle, to fajnie jest Was czytać, no straśśśnie fajnie, tylko kurde jak w tamenicy się odpowiada i szybko żeby ktuś bez ramię nie zajrzał, to choroby nerwowej można dostać abo tiku kakiegoś smile
      • bania79 Re: :) 25.04.05, 11:51
        Ojej chwilunia, to ty może nie odpowiadaj bo się nabawisz nerwa jakiegoś! My
        przecie wiemy, że ty z nami jesteś!
      • annalalik Re: :) 25.04.05, 11:53
        Jagoda to moze jakis urlopik?? W sumie zbliza sie dlugi weekend wiec moze
        wypoczniesz? Stanowczo za duzo pracujesz!!
        Polecam na te stresy herbatkę z wellnesa antystresowa - pomaga.
        ACHA - mam dla was cos super - kupilam na walentines day menszowi taki olejek
        gęsty do kąpieli z Bielendy z olejkiem z ylang ylang - jest to taki płynik
        erotyczny (aromatyczna kapiel pobudzajaca - nadaje sie tez pod prysznic bo jest
        bardzo gesty). Pan M sobie chwali i naprawde ten zapach jest hmmmm pobudzajacy hehe
        • jedna_chwilka Re: :) 25.04.05, 12:03
          Dziewczynki - nie mogie wziąć urlopu sad, nie mam zwyczaju chorować, gieneralnie jestem ze stali.
          Dzięki Wam za troskę, co ja bym bez tych ciepłych słów zrobiła ...
          Długi łikend, to będą moje pierwsze dni w nowym miejscu, po sprzedaniu domu i już jestem zestresowana.
          Jeśli chodzi o ukojenie nerw, to piję po 6 melis dziennie - nic nie dajo, czasem biere kalms - ale tez nic nie daje, pryskam se takim zapachowym na poduszkie dla odstresowania - fakt szybciej zasypiam ale wybudzam sie w nocy i do kąpieli dodaję kropelkie czegośtam - ładnie pachnie al żeby tam zara jakiś spokoj sad
          A w...pracy no nie cierpie jak ktos przewiesza mi sie przez biurko i paczy co mam na ekranie. Sieją takich czy sami sie rodzo?
    • annalalik Ja lece 25.04.05, 11:56
      po fotki i po jakas bulke bom glodna jak wilk!!
      Dzis 8 dc i kupilam winko smile) Na FF mam zolte światło więc kto wie kto wie smile))
      Guajazyl i ziolka poszly w ruch a wineczko polwytrawne dzis zaczne smile
      • bania79 Chwilka 25.04.05, 12:12
        Sami się rodzą tacy niestety! Wścibskie i ciekawskie! Powiem wam, że ptrzed
        chwilą dowiedziałam się newsa roku! Nas dyrektor zaadoptował dwójkę dzieci!
        Podziwiam faceta i normalnie mam ochotę go uściskać!!! Cudowny człoweik!
        • cleodark Witam, i .... 25.04.05, 12:17
          Wielkie gratulacje Joanasmile)))))beta będzie wielka

ps. Przeczytajcie mojego posta dziewczynki o.k
          co o tym sądzicie?
          • joana5 Re: Witam, i .... 25.04.05, 12:32
            dzięki i trzymam Cie za słowo wink
          • asiulka1976 Witam............. 25.04.05, 12:36
            Kregosłup mnie tak napie........ bo innego słowa nie ma -dosłownie !!
            W piatek było petarda na pokazie, w sobote malowałam dziewczyny siedzace na
            zwykłym krzesle (no wyobrazcie sobie ja siedze na zwykłym krzesle a TY mnie
            malujesz- no i tak 6 godzin, kregosłup rewelacyjnej pozycji to nie ma),
            myslalam ze wczoraj bedzie lepiej ale skąd jeszcze gorzej !! najpierw modelki
            trzeba było malowac w tej samej pozycji po 2 godz kregosłup sie przyzwyczaił
            tylko ze wyprostowac sie nie mogłam !! potem zaproponowano nam abyśmy wystawiły
            sie obok sceny i malowały chetnych widzów (czyli wyobrazcie sobie kolejke jak
            powiedziano to przez mikrofon "wizazystki maluja za darmo w odcieniach wiosny"
            (pokaz WIOSNA))po 2 godz wpadłysmy na pomysł pożycznia krzeseł wysokich z
            jakiegoś baru ale pod warunkiem wymalowania obsługi wwwwwwwrrrrrrrrrr
            Kochane dzis śpie na karimacie........ materac za miekki.

Ps. Zakfaliwikowalam sie na pokaz mis wybrzeza- jako wizazystka !!!!!!!
            modelki beda pokazane w internecie, jak beda gdzies twarze pomalowane przeze
            mnie to wysle linki surprised))

Ide sie połozyc.......
            • jedna_chwilka Asiulka! 25.04.05, 12:41
              Nie no gratuluję! Wiedziałam, że tak będzie - aż chce mi się powiedzieć a nie mówiłam!

Bejbe ale tam w tromyszowym wątku się porobiło - zmień im tytuł błagam Cię o to, żeby juz tam "mama" nie było... sad
      • kruszyna75 hejka 25.04.05, 12:24
        witam, żyję jeszcze ale mam pracy od zarąbania, dopiero teraz mam możliwość
        zaglądnięcia. pewno dopiero wieczorkiem zobaczę co Wy tu wypisałyście i sobie z
        Wami pogadam. Szefowa znów woła więc lecę. pa,pa
        • romkaforever Ciao 25.04.05, 12:30
          jestem, z pracy wróciłam, muszę wam mój sen opowiedzieć bo nie może mi sie
          spelnić. Matko jedyna ja dzisiaj całą noc ze wściekłym lisem walczyłam,
          strasznie bestia chciała mnie ugryżć!!! A ja w panice że przeciez nie moge
          teraz na nic zachorować! Ludzieee ja to mam sny. ale przynajmniej nikogo nie
          mordowałam wink
          • joana5 Re: Ciao 25.04.05, 12:31
            no to Ty dzielna kobita jesteś smile
      • joana5 Re: Ja lece 25.04.05, 12:28
        no to się bedzie działooooo!smile
        • romkaforever A propos 25.04.05, 12:50
          a propos tego co pisałyscie wyzej, ja to bym sie cieszyła ze zwolnienia na całe
          9 m-cy. Leniuch jestem i lubie pospac długo i kawke pić przed TV i czytac, i
          puzzle układać i .... O matko ale mam pomysłów, tylko ciąży jeszcze brakuje. Bo
          czas to juz sobie rozplanowałam.
          • bania79 Re: A propos 25.04.05, 12:53
            Romcia, to my byśmy się cudnie dobrały razem. ja do tego wszystkiego uwielbiam
            jeszcze gotować, więc nareszcie miałabym dość na to czasu. Ale masz rację,
            narazie to my musimy zaciążyć! Czego ci z całego serduszka życzę!
            Biedna Tromyszka!!
            • cleodark Re: A propos 25.04.05, 12:57
              Jak dowiedziałam się o Tromyszy to moje wywody na temat czy teraz zachodzić czy
              za miesiac są takie beznadziejnie głupie, że jest mi wstyd za siebie.
              Przeszłam to samo co Tromyszka i serce mi się kraje. Wielka strata!
              Cleo
            • tola79 Re: A propos 25.04.05, 13:00
              Wiecie co, ja czasem też marzę o tym. Uwielbiam być w domu, po prostu być, więc
              i gotować bym mogła, sprzątać, sprzątać, no nie wiem, co, wszystko! Pracy nie
              mam złej, ale bywa różnie. Kurczaki, jak ja bym chciała JUŻ smile))
              • bania79 No Tolcia 25.04.05, 13:07
                My to już już i może się uda! Trzeba wierzyć. Wczoaaraj nawet się w kościele
                specjalnie o to pomodliłam, choć zwykle nie lubię stosować teorii "jak trwoga
                to do Boga!". Ale tym razem stosuję wszystkie środki...
                Cleo, ja nie potrafię sobie wyobrazić takiej straty, ale wiem, że czas leczy
                rany i trzeba się podnieść i próbować dalej. Samo zaciążenie oznacza, że może
                się udać. Poronienie czasem może być lepszym złem, bo utrzymanie słabej ciązy
                przez 9 m-cy może się nie udać... i strata w późniejszym czasie jest WIELKĄ
                stratą. Nie mam takich doświadczeń, ale wiele współczucia i zrozumienia dla mam
                aniołków! Trzymaj się dzielnie, twój post też jest dla nas bardzo ważny!
                • cleodark Kochana Bania 25.04.05, 13:12
                  Moja Droga,
                  Bardzo Ci dziękuję, dobry człek z Ciebiesmile)
                  • bania79 Cleo 25.04.05, 13:18
                    Trzeba się wspierać, bo nikt nas nie rozumie lepiej niż my siebie tutaj
                    nawzajem...Ja to już nawet mojemu mężusiowi powiedziałam o naszym "kółku
                    różańcowym" i muszę przyznać, że nawet się chłopak głośno nie śmiał.
                    Stwierdził, że jak tego mi trzeba to niech sobie klikam z wami!
    • annalalik FOTKI 25.04.05, 13:35
      posłałam fotrczki dla Was smile) Z sylwestra jeszcze, ze świąt wielkiej nocy i z
      minionego weekendu smile)
      • bania79 Re: FOTKI 25.04.05, 13:42
        Ja dostałam i odpisałam już! Ślicznusie...
        • bania79 Poszły sobie wszystkie, a mi sie nie chce pracowac 25.04.05, 14:22
          • annalalik Ja jestem 25.04.05, 14:27
            tylko sobie obiadek pichce smile
          • romkaforever A co sie stało 25.04.05, 14:27
            a co sie stalo z Tromyszą bo ja nic nie wiem, w zeszłym tygodniu wyszly jej 2
            krechy, stalo się cos???
            • annalalik Re: A co sie stało 25.04.05, 14:30
              Romuś ja też nie wiem nic - caly weekend mnie nie bylo a teraz jak chcialam
              poczytac co tam sie stalo to watku niet sad
              • joana5 Re: A co sie stało 25.04.05, 14:33
                ja tam zaglądnęłam wcześniej nie zagłębiałam się zbytnio, ale z tego co
                zrozumiałam, to niestety tym razem Tromysza nie będzie jeszcze mamąsad
          • tola79 Re: Poszły sobie wszystkie, a mi sie nie chce pra 25.04.05, 14:31
            Banieczko kochana, ja mam dziś starszznie duzo pracy i takich, co to przez
            ramię zaglądają, też akurat dzisiaj nie brak. Bo zazwyczaj siedzę sama w
            pokoiku. Jak tylko moge, to wskakuję na forum. Może troszkę później,jak już
            sobie pójdą ci moi, będę mogła popisać, zwłaszcza, że dziś do dłużej pracuję. A
            dziewczyny gdzie?
            • nitka111 Re: Poszły sobie wszystkie, a mi sie nie chce pra 25.04.05, 14:34
              Ja jestem, tylko porządek w kompie robiłam i poczty sprawdzałam.
              • tola79 nie wiem, jak zapytać... 25.04.05, 14:37
                Dziewczyny..... nie wiem, czy pytać, szukałam tamtego wątku Tromyszki i nie
                ma... czy Tromyszka....? sad((
            • bania79 Tromyszka 25.04.05, 14:35
              pamiętka napisała, że Tromyszka niestety poroniła; nie ma już wątku, bo
              Tromysza "mama" bardzo w oczy bodło!
              • romkaforever Re: Tromyszka :(((( 25.04.05, 14:37
                O kurczątko, strasznie mi przykro.
                • tola79 Re: Tromyszka :(((( 25.04.05, 14:43
                  Biedna Tromyszka...... sad((((
                  • jedna_chwilka Re: do Toli 25.04.05, 14:46
                    do skrzynki gazetowej Ci coś wrzuciłam ....
                    • tola79 Re: do Toli 25.04.05, 14:50
                      Dzięki Jagódko
              • bania79 Tola 25.04.05, 14:41
                To ja jakby co, jestem do 16:30; poniedziałki to dla mnie największa mordęga,
                ale dziś pogoda piękna, więc optymizm mnie nie opuszcza!
                Co dobrego gotujesz Ania??
                • annalalik Bania 25.04.05, 14:43
                  Sznycle z indyka z ziemniaczkami i sosikiem i suróweczką
                • tola79 Bania 25.04.05, 15:15
                  Ja jeszcze dłużej, bo do 17 dzisiaj. Też nie lubię poniedziałków, człowiek po
                  niedzieli przychodzi taki niepozbierany, a tu pracować trzeba wink
    • jedna_chwilka wątku tamtego nie ma, bo 25.04.05, 14:41
      został skasowany
      • tola79 Re: wątku tamtego nie ma, bo 25.04.05, 14:49
        Boże, jak mi przykro, tak się z nią cieszyłam sad
        • bania79 Re: wątku tamtego nie ma, bo 25.04.05, 14:52
          wszystkie się cieszyłyśmy, bo to przecież cudowna sprawa. Ale będziemy ją
          wspierać i uda się znowu szybciutko!
          Ania, to ja do ciebie wpadne na obiad...U mnie rybka będzie, jak ją zrobię o
          18!!!
          • jedna_chwilka Re: jedzenie 25.04.05, 14:53
            ja też chcę dziś rybkę!!!
          • annalalik BANIA 25.04.05, 14:53
            zapraszam - starczy i dla Ciebie smile
            • nitka111 Obiadek :) 25.04.05, 14:58
              A ja mam kotleciki z piersi z indyka w cieście kokosowym, ziemniaczki i sałatę
              lodową z sosem vinegre.
              • joana5 Re: Obiadek :) 25.04.05, 14:59
                no ja nie mogę Szalone! a u mnie pomidorowa sad
                • bania79 Re: Obiadek :) 25.04.05, 15:02
                  No i się zrobiłam głodna, a do obiadku z mężusiem jeszcze tyle czasu. A
                  oglądałyście Pascala i jego filety z dorsza w aluminiowych kopertkach?? mniam
                  mniam, może w któryś weekedzik upichcę takie cudo!
                  • tola79 Re: Obiadek :) 25.04.05, 15:17
                    Nic nie mówcie, bo mi aż burczy w brzuchu, taka jestem głodna, a w pracy mogę
                    się ratować co najwyżej słonymi paluszkami... Wyjść nie wyjdę, bo nie da rady,
                    a na dodatek w domu tylko rosół z niedzieli...
    • asiulka1976 1dc 25.04.05, 15:01
      bez komentarza...........
      • bania79 Re: 1dc 25.04.05, 15:03
        kolejna szansa przed Tobą!!! Będzemy cię wspierać kochaniutka i się uda!
      • annalalik Re: 1dc 25.04.05, 15:04
        NOWY CYKL NOWA SZANSA!!
        Nie łam się
        • nitka111 Re: 1dc 25.04.05, 15:13
          sad
          • asiulka1976 Re: 1dc 25.04.05, 15:17
            Tak, 12 cykl zaczynam ale ten bedzie konkretny bez marudzenia i bezczynnego
            czekania, juz 3dc ide na badanie LH i cos tam jeszcze (nie pamietam).
            Zobaczymy jakie wyniki jesli beda złe to od razu do gina jak wzgl;edne to
            poczekam na nast. cykl i pojde w okolicach owu zobaczyc pecherzyki surprised)

Ps. Plecy juz nie bola , ból przeszedl na brzuch i glowa ćmi wwwwwwwrrrrrrrrr
            • annalalik ASIULKO 25.04.05, 15:21
              Tylko pamietaj - LH i FSH w zadnym razie nie musza byc 1:1 - tak mi powiedzial
              moj ginek specjalista od hormonow. Bedzie dobrze zobaczysz. Jedziemy prawie
              rowno - ja mam 11 cykl. Bedzie dobrze. Ja wierze
              • asiulka1976 Re: ASIULKO 25.04.05, 15:40
                no wlasnie co prawda jeszcze nie patrzalam na normy ale suma badan w tym cyklu
                mnie przeraża 214 zł !!!!!!!!!!!!!!
                progesteron 2X (po skoku 3 dni bez duh.i po 7 dniach z duph)
                prolaktyna
                LH 2X (3dc i w okresie owu)
                FSH 2X (3dc i w okresie owu)
                TSH (tarczyca ale moze odpusze w tym mies)
                T3 (j.w)
                T4 (j.w)

Robie na wlasna reke ale wiem ze i tak ginek mnie wysle a nawet dodatkowe
                badania nie zaszkodza przynajmiej zobacze czy sa OK a sa NAPEWNO !!!!!!!!!!
                • annalalik Re: ASIULKO 25.04.05, 15:43
                  Podejście super - oby tak dalej. Wierz mi Asiulko ze warto zrobic te badania. Ja
                  tez wydalam mase kasy na nie ale jestem przynajmniej spokojna.
      • tola79 Asiulka 25.04.05, 15:16
        Asiulka, przytulam...
    • nitka111 JAGODA !!!!!!!!! 25.04.05, 15:16
      Zapraszam do Krakowa, będziesz mojemu dziecku włączała śmieciareczkę, tak mniej
      więcej 40 - 50 razy dziennie, ja odpadam, już zaczynam nucić.
      • bania79 Re: JAGODA !!!!!!!!! 25.04.05, 15:17
        przyślijcie tą smieciareczke co??
        • nitka111 Re: JAGODA !!!!!!!!! 25.04.05, 15:19

• bania79 taaa, to może ja jednak nie chcę syneczka hi hi 25.04.05, 15:23
            Żartuję sobie!!! Twój Baruś Nitka to sama słodycz. Wiecie co, ja widzę, że już
            za bardzo się rozkręciłam. Przestaję tyle gadać i tylko poczytam jak za dawnych
            czasów... No, pogadajcie sobie!
            • cytrusowa dzien dobry 25.04.05, 15:24
              milym paniom, ktore w dzien powszedni jak zwykle sie rozgadaly
              • tola79 Do Cytrusowej ;-) 25.04.05, 15:26
                Cześć Cytrusko smile Nie wiem, czy czytałaś od początku, ale ja dziś szczególnie
                szeroko się do Ciebie uśmiecham smile))
            • tola79 Re: taaa, to może ja jednak nie chcę syneczka hi 25.04.05, 15:24
              Daj spokój, gdzie idziesz, zostań!! smile))
              • tola79 Bania, zostań :) 25.04.05, 15:26
                • cytrusowa tola 25.04.05, 15:29
                  wiem, czytlam.
                  coz mam Ci napisac - co chcesz wieziec kochana???

jedna_chwilka, poczta juz przyszla, mnie nie bylo - zostawiali awizo i trzeba
                  isc odebracsmile
                  • tola79 Cytruś! 25.04.05, 15:48
                    Cytruś, sama nie wiem, co ja chcę. Tak naprawdę, to jeszcze nie wiadomo, czy
                    mnie tam wywieje, ale to jedna z możliwości, jeśli chodzi o nasze plany. I
                    zaczęłam się zastanawiać, jak to wszystko zorganizować. Możesz mi na priva
                    napisać kilka słów, jak sobie radzisz, jak jest z dostępem do opieki
                    zdrowotnej, lekarzami... Biję się z myślami, wiesz. Będę Ci bardzo, bardzo
                    wdzięczna smile)
              • nitka111 A' propos syneczka 25.04.05, 15:29
                Moja sąsiadka, synka ma już trochę odchowanego smile, a teraz malutką córeczkę.
                Kiedyś siedziałyśmy na ławce pod blokiem, a dzieci bawiły się. I własnie ta
                sąsiadka patrząc na rozrabiających chłopców ( w tym swojego i mojego smile ),
                stwierdziła: Jak to dobrze, że mam córeczkę. A za jej plecami, córa drugiej
                sąsiadki wraz z przyjaciółką wspinały się po drzewach. Pokazałam jej to i
                wspólnie stwierdziłyśmy, że płeć w tym przypadku nie ma znaczenia smile))).
                • bania79 Re: A' propos syneczka 25.04.05, 15:36
                  no pewnie masz Nitka rację; zostałam jeszcze narazie, ale postaram się, żeby co
                  drui post nie był mój! Obiecuję poprawę...
      • jedna_chwilka Re: Niteczko! 25.04.05, 15:45
        Lecę, tylko najpierw wyprawię do Krakowa swoją Szefową ok?
        Pacz jaki hicior ta śmieciara smile
        Całus mocny dla Bartusia!
    • jedna_chwilka ASIULKO 25.04.05, 15:38
      Straśśśnie mocno Cię po główce głaszczę i miziam po poliku smile Zaczynamy od nowa z nową doobeltową siłą smile
      • jedna_chwilka Pędzi, pędzi śmieciareczka :) 25.04.05, 15:39
      • jedna_chwilka Bania bez numerów 25.04.05, 15:43
        bo jak się Pszczoła dowie, że chcesz milczeć, to zobaczysz!
        • tola79 Re: Bania bez numerów 25.04.05, 15:49
          Bania, Ty sobie żartów nie rób, wracaj ino myk! smile)
          • bania79 Re: Bania bez numerów 25.04.05, 15:58
            Ania, ty łobuzie! A ja już kombinowałam kto ewenytualnie zlitowałby sie nad
            koteczkami... śliczne są no! Ja też kiedyś miałam kotka, nazywał się bandyta i
            był fajniutki! Ale musiałam go oddać, bo wyjechałam z Polski...cóż! Dziewczymki
            kochane, przecie wiecie, że ja tu ciągle z wami jestem; Asiulka1976 tak sobie
            pomyślałam, ze ja to chyba nie umiem okazać dość serca innym; teraz zdałam
            sobie sprawę co naprawdę oznacza 1 dc (bo ja naprawę wolno kumata jestem) i
            bardzo mi przykro, że @wredota przyszła! I wiem, że miałaś nadzieję...Ale
            zobaczysz, że się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • cytrusowa tola, 25.04.05, 16:09
              sprawdz poczte - napisalam
              • tola79 Cytruś, DZIĘKI 25.04.05, 16:18
            • annalalik BANIA 25.04.05, 16:12
              ale koteczki przesliczne hehe
              • joana5 fuj fuj fuj 25.04.05, 16:19
                koteczki są fuj
              • asiulka1976 Re: 25.04.05, 16:21
                Mozna sie jednak rozweselić:
                Podczas diety zjeśc 4 ciastka, potrzymać malutkie dziecko kolezanki i posłuchać
                jak wrzeszczy po załozeniu czapki na głowe surprised) albo przeczytac cos takiego:

Idzie wiosna z dala
                słonko z góry napier*ala
                żaba w stawie tyłek moczy
                k... jaki świat uroczy smile

Tak uroczy jak cholerka ide zupe robić aaaaa ogorkowej jeszcze nie robiłam surprised))
                • ata76 Re: 25.04.05, 16:25
                  Asiulek nowy cykl to nowe wyzwania!!!!!!!

a poza tym jak pisałam wcześniej "coś się kończy coś zaczyna" taki jest właśnie
                  1 dc, bo z jednej strony to koniec nadziei a z drugiej właśnie początek nowej,
                  bo teraz zaczynasz znowu starania!!!

a jeśli chodzi o Tromyszę, to też strasznie mi przykro sad(((
                  • ata76 Re: Ania 25.04.05, 16:26
                    dzięki za fotki i maile!!!!

Fotki super!!!!!!!!!!!!!! Maile też smile

A gdzie Pszczoła???????????????
                    • annalalik Re: Ania 25.04.05, 16:28
                      Pszczoła poszła dawnoooo pichcic obiadek dla mezunia
                      • ata76 Re: Ania 25.04.05, 16:30
                        to cóż ona za cudo mu przygotowuje, że to tyle trwa?????????????????????
                        • annalalik Re: Ania 25.04.05, 16:31
                          a ja wiem??? nie mam pojecia. Moze w miedzyczasie sie zdrzemnela hehe
                      • cytrusowa a ja 25.04.05, 16:32
                        mam dzis 19dc, o!
                        przez nasze docieranie sie w weekend byly ciche dni i z zaleconego przez
                        lekarke przytualnia nici.
                        Pani dr w srode zrobila mi usg, na ktorym bylo widac pecherzyki i powiedziala,
                        ze najlepiej kochac sie w pt i sob, bo prawdopodobnie, na jej oko pęknie w
                        niedziele.
                        no a u nas jak to u nas - poprztykalismy sie, a na pogodzenie to wczoraj
                        zaszalelismy, ale pewnie za poznosad
                        • ata76 Re: a ja 25.04.05, 16:48
                          Cytruś ,Ty ię nie przejmuj nigdy nic nie wiadomo, może akurat udało się Wam na
                          ostatni dzwonek!!!!!!!!
                  • asiulka1976 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:33
                    email od Ani znaczy surprised)
                    Tak własnie robi sie profesjonalny make-up nie chwalac sie umiem taki surprised))
                    Ostatnio malujac modelki i MODELI stweirdzilysmy ze piekni BEZ makijazu to oni
                    nie sa hihihihiihi po to wymyslaja te super podkłady hihihiihih

Aha dodam cos do tego, odkryłam nowość i polecam w 100% wyprubowane na mnie
                    najpierw i teraz na modelkach, po prostu rewelacja !! baza przeżroczysta
                    naklada sie najpierw, potem podklad i puder. Baza czyli cos takiego co
                    kamufluje rozne niedoskonałosci a ta o ktorej pisze kamufluje swiecące sie
                    miejsca, ja mam takie wlasnei w swerze T czyli czolo,nos,broda i posmarowalas
                    sie i przez caly wieczor NIC ani błysku surprised)) ostatnio lecialam do pociagu,
                    potem autobusu jak wpadlam do kolezanki to powiedziala "ale masz make-up"
                    patrze w lustro twarz sucha surprised)) koszt cuda 22 zł dostepny w kazdym
                    kosmetycznym, firmy nie podam bo za reklame NIE ZAPŁACILI ;o)

Ps.inglot
                    • jedna_chwilka a jak sie ma fioletowe napuchniete 25.04.05, 16:36
                      wory pod oczami Asiulek, kurna nic mi nie pomaga! Ani oklad ani żadne mazidła kryjące - weź mnie cuś z tym zrób bejbe
                    • bania79 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:37
                      Asiulka, podaj firmę co?? Ale ja to bym chciała się tak umieć
                      umalować...Niesesty samodzielnie umiem tylko nałożyć puder i pomalować rzęsy!
                      cienie to dla mnie czarna magia!!!! nie umiem malować paznokci i w ogole, a moj
                      mężuś ma mamę strojnisie i ona wypinzdrzona cały czas chodzi i się chłopak
                      przywyczaił i ciągle na mnie narzeka...Ale ja nie potrafię! Musisz mnie kiedyś
                      nauczyć aSIULKA!
                      • ata76 Re: brytnej czy jak to sie pisze....... 25.04.05, 16:51
                        fakt makijaż czyni cuda, jak widać na złączonych fotkach od Ani smile)))

ale ponoć są dziewczyny tak ładne naturalnie, że im makijaż nie potrzebny, więc
                        Bania nie przejmuj się!!!!!!!
                    • annalalik BAZA 25.04.05, 16:38
                      mam ta baze co Asiulka pisze i faktycznie BARDZO POLECAM!!!! Jest rewelacyjna smile
                      • bania79 Re: BAZA 25.04.05, 16:39
                        widzicie, niekumata jestem! dopiero teraz dzobaczyłam ps!! Boniu, ratujcie mnie
                        przed światem!
                        • jedna_chwilka Re: BAZA 25.04.05, 16:40
                          i co to się z tą bazą robi?
                          • annalalik Re: BAZA 25.04.05, 16:41
                            Ona jest bezbarwna i naklada sie ja pod podkladzik. Buzka jest po niej
                            gladziutka i taka pudrowo gładka smile)
                            • jedna_chwilka Re: BAZA 25.04.05, 16:45
                              a nie wałkuje się pod koniec dnia? abo cy cuś, bo ja w ciągu dnia nie poprawiam w kiblu urody (abo to czeba ja miec hihi)
                              • annalalik Re: BAZA 25.04.05, 16:49
                                mnie sie nie zdarzylo by cos sie z nia dzialo
                          • bania79 Re: BAZA 25.04.05, 16:43
                            o chwilka, dzięki ci, że zadałaś to pytanie, bo nie chciałam na podwójnego
                            głupola wyjść!Muszę zaraz lecieć, bo mężuś ma usg gula na głowie. Martwie się
                            bardzo co to takiego może być, ale jestem dobrej myśli! I tak sobie chytrze
                            myślę, jak on może usg przede mną robić...
                            • bania79 do jutra!!!! kochaneczki moje! 25.04.05, 16:44
                            • jedna_chwilka Gul 25.04.05, 16:44
                              Bania - pisz po usg!
                              • bania79 Re: Gul 25.04.05, 16:45
                                jutro się mogę dopiero odezwać i nie wiem czy wynik dziś będzie! Mam nadzieję,
                                że to nic takiego. Chirurg mu zlecił...
                                • jedna_chwilka Re: Gul 25.04.05, 16:46
                                  dobra, czekamy
                                • tola79 zmykam i ja 25.04.05, 16:48
                                  pa, kochane moje, do jutra smile
                                  • ata76 Re: zmykam i ja 25.04.05, 16:49
                                    papapapa zmykające dziewczyny!!!!
    • annalalik :)) 25.04.05, 17:02
      Porządeczku trochę zrobie smile)
      • ata76 Re: :)) 25.04.05, 17:06
        no no no..... czujna jak zawsze!!!!

jeszcze raz dzięki za maile!

muszę na chwilkę opuścić forum, bo jeszcze nie jadłam obiadu, a męża nie ma
        więc, muszę liczyć tylko na siebie sad((

zaczyna głowa mnie boleć......pewnie właśnie z głodu
        • annalalik Re: :)) 25.04.05, 17:09
          Atuś mojego mensza tez jeszcze nie ma w domku - niestety nie wiem o ktorej wroci
          - musial zostac w pracy. Obiadek juz mam zrobiony ale nie chce sama jesc a potem
          znow odgrzewac.
      • asiulka1976 chwilko 25.04.05, 17:08
        napuchniete czy fioletowe ?? moze to dziedziczne ?? napisz cos wiecej, moze
        uczulenie na krem pod oczy ??
        • annalalik Asiulko 25.04.05, 17:11
          ja tez mam takie zakola pod oczami - lekko jakby sinawe - ale mowia ze to moze
          byc od tego ze nosze okulary. Czasem chcialabym ich nie zakladac ale wtedy musze
          umiejetnie korektor nałożyća niestety nie jestem tak jak Ty mistrzynia makijazu.
          Udaje sie ale ile ja sie przy tym wsciekam...
          • asiulka1976 since pod oczami...... 25.04.05, 17:18
            kochane jesli sa czasem to moze z niewyspania lub moze byc wpływ genetyczny ale
            starczy spojrzec na dziadków lub babcie nie zawsze rodziców!! Poprawia picie
            wody z cytryna ale wiecej tej cytryni niz wody !!
            Albo i tu specjalistka (np.ja) powinnam miec w małym opakowaniu bez napisu co
            to w srodku jest masc na hemoroidy surprised) tak,tak, jednorazowo mozna sobie
            posmarowac pod oczami ale delikatnie !!!!!!!!!!!! najlepiej przed wielkim
            wyjsciem;wesele wlasny slub itp.
            Z opuchlizna jest gorzej moze byc spowodowane choroba nerek , krazenia, mozna
            tylko niestety zmiejszyc np. kostka lodu lub wyjetym z lodówki zimnym kremem
            pod oczy, lub swiezym plasterkiem ogórka lub ziemniaka.
            • asiulka1976 since pod oczami......ps 25.04.05, 17:21
              zapomnialm dopisac ze pod since mozna kupić baze pomaranczowa ktora redukuje
              fioletoey kolor surprised)
        • pszczolaasia Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:12
          jak, kiedy.... kurde byłam na dworze, cerowałam skarpety z siorą.... nawet nie
          widziałam , że mi tak zleciało..... Bania nie waż się tyko czytać, pisać
          maszsmile)) Jagoda męczona, biedna Jagoda, już niedługo długi łikend i będzie oks,
          mam nadzieję, ze będziesz do nas zaglądać w czasie długiego łikendu?
          Asiulek, cholera tak mi przykro.... wiesz zreztą...
          Cytruś pogodziła się z mężem,smile) i dobrze, to jest nasza wojowniczkasmile))
          kurde Tromyszka poroniła, nie mogę się z tym pogodzić...
          • asiulka1976 Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:13
            tak surprised(
            • pszczolaasia Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:20
              o Boże!!!!!!!1 co się stało do diabła, miała taka piękną betę!!!!!!!!!!!!!!!
              czy ktoś wie????????? o matko jak ja jej współczuje....
              • asiulka1976 Re: pszczolko 25.04.05, 17:24
                ona wroci to opowie............ teraz nie powinnas słuchac ani czytac o takich
                sprawach !!!!!!!!
                • pszczolaasia Re: pszczolko 25.04.05, 17:25
                  no wiem, ale kurde żal mi jej niepomiernie, tak się cieszyła.... kurde
                  no!!!!!!!!
              • jedna_chwilka Pszczoła 25.04.05, 17:26
                uspokoj sie do diaska
                Wszystkim nam przykro jak cholera. Ty musisz dbać o siebie i o KOGOS jeszcze!
                • annalalik Re: Pszczoła 25.04.05, 17:29
                  Jagoda - Ty to potrafisz do porządku przywołać!
                • pszczolaasia Re: Pszczoła 25.04.05, 17:30
                  ależ dbam tofana Jagodosmile)) i jak sytuacja na froncie, będziesz z nami w długi
                  łikend czy nie? uda ci się wpaść na Chwilkę?
                  • jedna_chwilka Re: Pszczoła 25.04.05, 17:30
                    ależe dzie? we w Trójmieście? cy tu w necie?
                    • pszczolaasia Re: Pszczoła 25.04.05, 17:35
                      boszszszszzzzz przyjechałabyć do trójmiasta???????????????? wpadaj, ja mam czy
                      pokoje, przewaletuje cię jakoś.... Pana możesz wziąć... mój sie nudzić nie
                      będziesmile))))))))))))
                      • pszczolaasia Jagoda wysłałas do mnie maila 25.04.05, 17:38
                        adresowanego do Asiulki, a ja wysłalam ci odpowiedz do Ciebie do siebie....
                        może powinnyśmy się lepczyć..... wyślę go asiulce i tobie jeszczcze raz
                        odpowiedż.....
                        • asiulka1976 Re: Jagoda wysłałas do mnie maila 25.04.05, 18:04
                          no i gdzie on ???
                          • pszczolaasia Re: Jagoda wysłałas do mnie maila 25.04.05, 18:43
                            masz go Asiek, czy nie z pół godziny temu poszedłsmile)))
              • izulek1 Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:41
                Biedulka bardzo mi przykrosad(( Życie nie powinno wystawiać nas na takie próby sad
                • cytrusowa Re: Tromysza poroniła????????????? 25.04.05, 17:55
                  no, i po raz pierwszy w tym sezonie doczekalam sie burzy!!!!
                  a co za burzą idzie, a wlasciwie co nastąpilo chwile przed nia - tv siadlo,
                  hihihih. ta super swietna antena sat zalozona przez wlasciciela-swira, po
                  prostu nie dziala, buhaha

siedze se w ciszy, powinnam sie pakowac,a le mi sie nie chce - straszne. No i
                  z mokrtmi wlosami, bo mi sie ie chce suszyc - cos mam mega lenia!!!
                  • ata76 Re: mega leń!!!! 25.04.05, 17:56
                    rozumiem aż za dobrze !!!!!!!!!!
    • asiulka1976 Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:12
      a macie
      www.inglot.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=27&page=view&catid=1&PageNo=2&key=7&hit=1
      jak nie wejdzie to moze ten link glinki.com/?l=kdgjjt
      • annalalik Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:16
        No dokladnie ta baze mam - kupilam bo potrzebowalam na slub moj smile) Kosmetyczka
        ktora mi robila makijaz byla zachwycona smile) Uzywala swoich kosmetykow tylko moja
        baza byla hehe
        • asiulka1976 Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:22
          wlasnie dlatego ja kupilam na slub ktory bede malowac kolezanke, niestety lub
          stety wszystko co kupuje musze na sobie wyprubować surprised)) aby klientce
          wytłumaczzyc jak dziala i czego moze sie spodziewac. Ale jest rewelacyjna !!
          • annalalik Re:jeszcze raz BAZA 25.04.05, 17:24
            popieram smile
            • pszczolaasia poczytajcie se:)))) 25.04.05, 17:34

> > 16 pytań LUDZKOSCI. można powiedzieć retorycznych wink
              > >
              > >
              > >
              > > 1. Dlaczego słońce przyciemnia ludziom skore, a rozjaśnia włosy?
              > >
              > > 2. Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami?
              > >
              > > 3. Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w
              totka"?
              > >
              > > 4. Dlaczego, żeby skończyć prace w Windows trzeba nacisnąć na
              "Start"?
              > >
              > > 5. Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do
              > > mycia naczyń z prawdziwej cytryny?
              > >
              > > 6. Dlaczego człowiek, który inwestuje wasze pieniądze nazywa się
              > > niszczyciel (broker)?
              > >
              > > 7. Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy?
              > >
              > > 8. Dlaczego Noe nie zabił tych 2 komarów?
              > >
              > > 9. Po co jest sterylizowana igła przy wykonaniu kary śmierci przez
              > > zastrzyk?
              > >
              > > 10. Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału, co
              > > czarne skrzynki?
              > >
              > > 11. Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono
              > > teflon do patelni?
              > >
              > > 12. Dlaczego kamikadze nakładają kaski?
              > >
              > > 13. Jaki jest synonim słowa "synonim"?
              > >
              > > 14. Skoro Superman jest taki mądry, to, dlaczego zakłada majtki na
              > > spodnie?
              > >
              > > 15. Dlaczego w lodowce jest światło a w zamrażalniku nie?
              > >
              > > 16. Kaczor Donald zawsze chodzi bez dolnej części garderoby,
              > > dlaczego wiec jeżeli wychodzi spod prysznica to jest zakryty
              > > ręcznikiem?
              • annalalik Re: poczytajcie se:)))) 25.04.05, 17:37
                smile))
                • ata76 Re: ależ się narobiłam... 25.04.05, 17:55
                  ugotowałam na obiad pyzy z twarogiem (mrożone) ....kurczaki ile przy tym
                  roboty wink

a w kwetii długiego weekendu, to muszę się poskarżyć...wspaniała firma
                  D....piwiedziała, że oni muszą dostać kontenery na środę i nic ich nie
                  interesuje, że musimy specjalnie tylko dla nich przychodzić!!!!
                  • annalalik ATA 25.04.05, 17:59
                    Przykro mi Atko. Jesli to Cie pocieszy to powiem Ci ze moj maz tez pracuje w
                    dlugi weekend sad przez co jestem niepocieszona
                    • asiulka1976 Re: ATA 25.04.05, 18:04
                      i ja i ja tez pracuje surprised)) no ale z przyjemnosci tylko! bo kasy za to 0zł
                      hihihihi ale mam nadzieje ze zaprocentuje w przyszłosci surprised)
                    • ata76 Re: ATA 25.04.05, 18:05
                      ja cały czas się łudzę, że może jeszcze uda mi się nie przyjść do pracy (znaczy
                      sami chłopacy przyjdą), ale marne szanse na to sad((((
                      • ata76 Re: coś na poprawę humoru!!! 25.04.05, 18:08
                        Komendant strazy pozarnej zjawia sie w remizie. Wolnym krokiem idzie korytarzem
                        do swojego gabinetu. Siada za biurkiem, powoli wypija kawe, przeciaga sie,
                        ziewa, nie spieszac sie wlacza megafon i mówi:
                        - No, chlopaki, zbierac sie! Jest robota! Pali sie urzad skarbowy...

Dialogi polityczne u fryzjera:
                        - Co tam nowego w polityce, sir?
                        - Niewiele sir, podobno rząd Kenii upadł.
                        - Ciekawe, a jak to się stało?
                        - Złamała się gałąź podczas posiedzenia gabinetu.

Wpada uradowany małżonek do domu:
                        - Kochanieee, wygraliśmy szóstkę w totka. No wygraliśmy szóstkę!!! Czemu się
                        nie cieszysz?
                        - Bo wiesz, moja mama umarła.
                        - No k*rwa jak się darzy to się darzy!

• pszczolaasia Re: ATA 25.04.05, 18:45
                        mój tez pracuje w długi łikend... remanenta będą robić, co za głupia firma...
                        szkoda słów....
                        • ata76 Re: ATA 25.04.05, 18:48
                          no Krzysiek raczej nie będzie pracowal i to mnie najbardziej wkurza, bo od 05
                          maja jedzie na poligon i nie będzie go do 20, więc byłaby okazją trochę się
                          sobą nacieszyć. Teraz co dwa dni ma służbę, czyli dziś , w środę i sobotę (24
                          h). Po prostu miodzio!!!!
                    • cytrusowa Re: ATA 25.04.05, 18:06
                      taaa...
                      a ja wam jeszcze nie napisalam, jak sie dalam podejsc walsnemu mezowi - az sie
                      dziwie.
                      bilet mialam wykupiony na lot powrotny we wtorek za tydzien - jak mi rezerowal
                      bilet, to sie pare razy pytal czy nba pewno chce wtedy wracac. a ja, ze tak -
                      wiadomo, chce byc z rodizna i znajomymi, ustalilismy, ze jak bede chciala, to
                      ok, a ze on ma focha, to zrozumiale, bo bedzie sam, i bedzie tesknil...
                      no ale wczoraj mi przypomnial, ze w niedziele jest 1 maj, dla kazdego to
                      normalne swieto a dla nas to rocznica zareczyn.
                      A ze ja nie mam poczucia czasu, to nawet nie wiedzialam ze wtedy przypada 1
                      maj, no i maz skutecznie mnie wyleczyl z pamiertania o datach - mowil,z e u
                      niego w rodiznie tego sie nie pilnuje. a u mnie tak.
                      No to ja ulegla zona mowie se - ok!
                      No i efekt byl - wiec wiadomo, ze zmieniam date powrotu. i kurde - zla troche
                      jestem - lece tylko na 4 dni, a tak sie cieszylam na pobyt z Mamą i Tatą, n o i
                      imprezki czy spotkania, a teraz???
                      Nawet nie zdaze wszystkiego porzadnie zalatwic.
                      No dobra, ale bede na rocznice razem z mezem.
                      wczorja mu wyjasnilam, ze przeciez obchodzi sie rocznice slubu, nie wiem czemu
                      akurat on chce obchodzic rocznice zareczyn....
                      • annalalik CYTRUS 25.04.05, 18:10
                        faceci sie nawet romantyczni robia jesli czegos chca. Ale co Ci szkodzi -
                        obchodzcie i to i to - bedziemilej smile) Potem tez oprocz urodzin dziecka
                        bedziecie rocznice poczecia świętowac hehe
                        • ata76 Re: CYTRUS 25.04.05, 18:12
                          ale zrobiłaś na mnie wrażenie, bo my rocznicy zaręczyn nie obchodzimy sad((

fju fju fju
                          • annalalik ATA, Cytruś 25.04.05, 18:13
                            My obchodzimy i to bardzo HUCZNIE - zaręczyliśmy się w sylwestra hehe
                            • ata76 Re: ATA, Cytruś 25.04.05, 18:14
                              my też w sylwestra smile)))

• annalalik Re: ATA, Cytruś 25.04.05, 18:17
                                no widzisz Atuś smile) wiec tez obchodzicie hehe
                                • ata76 Re: ATA, Cytruś 25.04.05, 18:19
                                  patrząc na to w ten sposób, to masz rację, obchodzimy smile)))
                            • asiulka1976 Re: 25.04.05, 18:17
                              no,no cytruś no faktycznie 4 dni to nawet sie nie spotkamy surprised(
                              my juz nawet nie obchodzimy rocznicy "chodzenia" hihihi a zareczyny.......
                              dlugo by opowiadac nie mila historia i dlatego nie obchodzimy. No a na slubna
                              to owszem surprised)) bylismy teraz w gorach hihihihiihi

Ps. Moze nie historia a dzien w ktorym byly zareczyny.
                              • pszczolaasia Re: 25.04.05, 18:48
                                ja nawet nie pamiętam kiedy były zaręczyny... latem jakoś mąż na plaży się
                                oświadczył... ale kiedy , jaki miesiąc za Boga nie pamiętamsmile)))) i on też
                                nie... jestem pewna, tak szczerze mówiąc, to my nawet rocznycy ślubu już nie
                                obchodzimy, po co tak naprawdę..... tak sobie tylko życzonka składamy i
                                tylesmile))))
    • annalalik Porządek musi być :)) 25.04.05, 18:22
      A mężuś właśnie dzwonił ze niedlugo bedzie - obiadek grzeje i bedziemy jesc smile)
      No raczej obiadokolacje smile)
    • jedna_chwilka Pszczoła 25.04.05, 18:30
      kurtka na wacie - martwie się, odezwij sie blagam Cie na kolanach
    • jedna_chwilka Idę do domu 25.04.05, 18:44
      dokąd jeszcze go mam,
      całus mocny
      • ata76 Re: Idę do domu 25.04.05, 18:50
        ja chwilo znikam!!! Wpadnę później!!!!
      • pszczolaasia Jagoda gości miałam:))))))))))))))))) 25.04.05, 18:51
        wariatka jaedna, moja tofana Jagodasmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        sie nie martw, ja się czuje petarda!!!!! dzisiaj cały dzionek z chustką na
        głowie siedziałam na słonku!!! witaminki "d" się nałykałam to co ma być mi źle?
        tylkoe wiecie... tak po prostu smutno mi z powodu ogólnie znanego...
    • cleodark ATA na dwa fronty:)) 25.04.05, 19:01
      Ata Twój linka dla palaczek się nie otwiera i koniec kropka.
      tak poza tym to ja też popalam sad wstrętny nałóg a ja niewolnik
      • ata76 Re: ATA na dwa fronty:)) 25.04.05, 19:02
        oj to wkleję jeszcze raz!!!

ja niedawno rzuciłam !!!!!
        • pszczolaasia Re: ATA na dwa fronty:)) 25.04.05, 19:38
          ja też!!!!!!!!!!!!!
          • annalalik A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:42
            Dzis 8 dc a jak wiecie mialam ostatnio owu w 10 dc wiec... smile))
            zaczynamy smile)))))))
            • cytrusowa Re: A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:46
              no widze ze beda ruchy strategiczne, haha

pytanko do majacych tv kablowa UPC - od kiedy jest nowy okres rozliczeniowy?
              • pszczolaasia Re: A ja popijam winko :)) 25.04.05, 19:52
                ja moja droga Cytrusiu, której jak doiczytałam jednak nie obaczę, ale wybaczam,
                tylko Canal +, ktorego od 01.05 nie będę mieć. zastanawiam się czy nie założyć
                sobie UPC i chyba takz robięsmile)))) ale na razie nie mam pojęciasmile)))
            • kruszyna75 melduję się 25.04.05, 19:51
              oczywiście pospałam sobie po pracy, ale smutno mi z powodu Tromyszki, dopiero
              teraz doczytałam sad(((
              • pszczolaasia Re: melduję się 25.04.05, 19:53
                no...... cześć Kruszynkosmile wyspana? ja w dzień nie mogę... ale za to wstałam o
                7 z groszami... jakoś tak przed 8smile))
                • cytrusowa Re: melduję się 25.04.05, 19:59
                  dobra alski, to ja spadam i ide korzystac z ostatnich chwil z mezusiem.
                  a jutro jak mi sie oczywiscie uda, to zamelduje sie juz z Gdanska!
                  \trzymajcie kciuki, by jutro zbyt nie trzeslo w samolocie - nie lubie tego!
                  • pszczolaasia Re: melduję się 25.04.05, 20:07
                    no Cytruś, czymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • pszczolaasia Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 19:53
              do dzieła Bella- dzięki za foto- PETRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • kruszyna75 Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 19:58
                ups, jakieś zdjęcia są gnam oglądnąć smile
              • annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:02
                Hehehe
              • annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:03
                Ciesze sie ze fotki sie podobaja - to tylko skany wiec nie najlepsza jakosc smile)
                • kruszyna75 Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:05
                  zdjęcia super, a to zdjęcie z Sylwka - PETARDA!!!!!
                  • pszczolaasia Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:10
                    Ania a ten Rajmund to męża brat? podobny takoś jakoś...
                    • annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:14
                      RAJMUND to mój mąż!!!! a ten drugi to jego brat !!!
                      • pszczolaasia Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:15
                        ooooooooooooooo pokrzaniło mi się sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wybaczenia
                        upraszam..... ukłoniki dla Rajmundasmile)))))))))))))))))))))))))))))))
                        ale bracia podobni sąsmile)))
                        • annalalik Re: Ania goł, goł, goł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 20:19
                          wybaczam - a podobni sa tylko szanowny pan brat jest młodszy 2 latka. Młodszy a
                          predzej zonaty i dzieciaty smile)
                          • asiulka1976 muppety to był szałłłłłł 25.04.05, 20:39
                            Kochana jagodo PETARDA !! ale to były czasy ho,ho a pamietacie te ludziki takie
                            małe gumowe chyba były, co ?? i gązo hihihihihih
              • kruszyna75 Już jestem 25.04.05, 20:44
                sorki, Mąż zapodał temat rozliczenia się z fiskusem, brrrrr
                • asiulka1976 Re: Już jestem 25.04.05, 20:48
                  hihihhihi a moj "szef" u ktorego jestem zatrudniona- znajomy jeszcze mi nie dał
                  pit-u wiec chyba sie 3 maja rozlicze wwwwrrrrrrr bo chyba ten termin najpozniej
                  co ???
                  • kruszyna75 Oj, faktycznie Muppety mnie rozwaliły :)))))) 25.04.05, 20:53
                    Asiulka co do terminu nie jestem pewna czy to nie 02.05
                • annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 20:53
                  Ja sie juz dawno rozliczylam i nawet zwrocik byl jakis smile)

Ile tego winka pic? Bo ja juz 2 lampki mam za soba a dobre cholerstwo - tylko
                  coby nie przesadzic smile))
                  • kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 20:54
                    Ania, pij będziesz łatwiejsza hihihihihihihihi.... ja tak zawsze Tomusiowi
                    gadam wink)))))))
                    • annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:00
                      Kadarka polwytrawna - pychaaaaaaaaaaaaa
                      • kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:05
                        cholipcia, że ja teraz nie moge smile))))))
                        • kruszyna75 Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:06
                          • pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:18
                            dawaj Kruszynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • pszczolaasia Kruszyna mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 21:22
                              bo się już denerwuje....
                            • kruszyna75 Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:24
                              Pszczółko, wiesz co mam od czasu do czasu taki beżowy śluz, to nie są plamienia
                              ani nie jest tego dużo, trochę na bieliznie, nigdy na papierze po wizycie w wc.
                              Nie wiem czy mam sie martwić, masz albo miałaś może cos takiego. Dopiero w
                              środę mam usg i się zapytam doktorka, ale może Ty wiesz czy to może być jeszcze
                              od zagnieżdżania się Fasolindy.
                              • pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:26
                                ja nie mam, ale to może byc od zagnieżdżenia się chyba, ale pogadaj z
                                lekarzem smile)) myslę, że jest Okssmile)
                                • pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:28
                                  wiesz póki nie ma plamienia to spoko macieju, zresztą niektóre to zplamieniami
                                  i 9 m-cy przchodzą, po porstu ja mialam niefart i tylesmile
                                • kruszyna75 Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:29
                                  no mam nadzieję smileta ilośc to taka jak pół paznokcia od małego palca u ręki. I
                                  nie codziennie. To chyba nie mam się czym martwić. Ale doktorka zapytam smile
                                  • pszczolaasia Re: Pszczoła jesteś??? Bo mam pytanie 25.04.05, 21:30
                                    pewno, że taksmile)))))
                                    • kruszyna75 dzięki Pszczółko :) 25.04.05, 21:32
                        • annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:19
                          Czemu nie mozesz?? Mam zaćmienie albo zamulilo mozg od promili...

Bo ja rzadko tak wogole pije alhohol dziewczyny. No ale dla dobra rodziny i dla
                          poczecia dziecka to ja sie poswiecam smile) Znaczy winko bardzo lubie szczegolnie
                          czerwone polwytrawne wiec zadne to poswiecenie. Nawet mąż 100% abstynent
                          pozwala mi sie napic smile)
                          • kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:21
                            Aniu kofana, ja teraz to nawyżej pół kieliszka wina mogę smile)))))))) od czasu do
                            czasu coby Fasolindy nie upijac tak od początku. Przyjdzie i na nią czas że
                            nauczy się sama pić smile))))))))))))))))))))))))))
                            • pszczolaasia Re: Już jestem 25.04.05, 21:22
                              a mi wino nie wchodzi, na pifo mam ochotę...... może bezalkoholowe se kupie....
                            • annalalik KRUSZYNKO 25.04.05, 21:25
                              To ja wiem ze fasolinda ale... no wlasnie mowia ze winko to niby mozna w ciazy
                              tak 1 lampeczke miesiecznie czy cos
                              • kruszyna75 Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:26
                                no ale tak na upicie się to poczekam tak z 1.5 roku albo i więcej smile))))))))))))
                                • annalalik Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:31
                                  Zeby sie upic to mnie duzo trzeba nawet jesli malo pije. Za to do dobrego
                                  humoru niewiele smile
                          • asiulka1976 Re: Już jestem 25.04.05, 21:22
                            no wlasnie kruszynko, czemu nie mozesz ??
                            lampka wina w ciazy nie zaszkodzi tak jak i kawa !!
                            • kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:25
                              spoko, nie zamierzam rezygnować tak na full, ale na pewno nie moge w takich
                              ilościach jak do tej pory.
                              A pamiętacie te nasze głupawki na czacie hihihihihi po częsci to przez
                              duuuuuużą ilość winka wink)))))))))))))
                              • annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:29
                                NO TO JA SIE TAK NIE BAWIE!!!
                                Ze mna nie mieliscie po wplywem % glupawek... ale moja wina bo za krotko
                                jestem. Jeszcze nadrobie smile)

3 lampeczka sie wlewa smile)
                                • kruszyna75 Re: Już jestem 25.04.05, 21:31
                                  Aniu, to było przed twym przybyciem w nasze progi, zresztą to chyba w ogóle był
                                  mój pierwszy czat w zyciu więc jak w ogole miałam głupawkę bo nie mogłam za
                                  dziewcyznami nadążyć smile))))))))))
                                  Anuś nadrobimy, nadrobimy.... jak ja Was tu dorwałam to ja tak szybko tej
                                  znajomości nie zakończę smile))))))))
                            • annalalik Re: Już jestem 25.04.05, 21:25
                              NO NIE!!! tez tak mowie
                            • kruszyna75 Asiulka!!!!!!!!! 25.04.05, 21:27
                              Jesteś kochana, to może przeczytaj tam na górze pytanie do Pszczółki, może
                              wiesz skąd takie beżowy śluz może być.
                              • ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:33
                                wiecie tak mi troszku głupoi, że ja tu teraz z takimi przyziemnymi sprawami
                                wyskoczę, ale przeżyłam szok przed chwilą, a mianowicie właćzyłam sobie pranie
                                rzeczy "jedwabnych", no i skończyło się i zadowolona podchodzę do pralki,
                                otwieram łokienko, a tu chlup mi woda na podłogę. Kurczaki byłam pewna, że przy
                                praniu jedwabiu też wodę odwirowywuje.....czlowiek całe życie się uczy i gupi
                                umiera wink

Jagoda przeboje petarda, aż się łezka w oku kręci wink)))))))))))))))))
                                • kruszyna75 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36
                                  Ata smile)))))))))))) ja kiedys po prostu w trakcie prania otworzyłam pralkę bo
                                  sobie ubzdurałam, że się pranie skończyło. To było dawno i pralki nie miały
                                  jeszcze zabezpieczeń więc bez problem drzwiczki otwarte i woda myk na podłogę
                                  oj działo się działo smile)))
                                  Witaj w klubie smile
                                • pszczolaasia Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36
                                  smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:36
                                  nie odwirowuje bo to jedwabne wlasnie - ale czesc praleczek moze odwirowac. No
                                  ale racja Atus - czlowiek sie cale zycie uczy

A ty wogole pierdoły gadasz !!!!
                                  O ile mniej przyziemny od zalanej łazienki jest sluzik, winko czy głupawki???
                                  Wszystko z jednej polki Forum smile) Dodaj jeszcze plastikowe rury i wszystko
                                  pasismile
                                  • ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:39
                                    łał, ale zostałam przywołana do porządku smile)))))))))))))))))
                                    • pszczolaasia Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:40
                                      jakiego porządkusmile)))))))))))))))
                                      • annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:41
                                        No Pszczoła !!! 3 posty wyzej czy 4 poczytaj smile)
                                  • ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:41
                                    ".....A ty wogole pierdoły gadasz !!!!....."
                                    • annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:42
                                      Ale Atuś - nie uraziłam mam nadzieje co? wink))
                                      • ata76 Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:43
                                        no co TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • annalalik Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:44
                                          No i dobrze - Pszczoła nadążyła?
                                          • pszczolaasia Re: nie w temacie zupełnie!!! 25.04.05, 21:45
                                            powoli...powoli....
    • kruszyna75 Ha, zabawiłam się w dyżurną :) 25.04.05, 21:33
      • kruszyna75 Ale Ania spoks, to jednorazowy wyskok :) 25.04.05, 21:34
        • pszczolaasia Kruszyno, że ty się nie boisz..... 25.04.05, 21:37
          ja się bym bała.... smile)))))))))))
      • annalalik KRUSZYNKO 25.04.05, 21:37
        Ty to jestes tez super - ja po tym winku nie mam pamieci do takich... jak to
        ATA mowi??? PRZYZIEMNYCH rzeczy. Nie od parady glowe mial ten co mowil "w pracy
        sie nie pije" czy jakos tak smile)
        • pszczolaasia Re: KRUSZYNKO 25.04.05, 21:39
          nie nadążamsad((( już nie kumam o czym wy piszecie, musze się cofnąć....
          • annalalik Pszczola 25.04.05, 21:41
            bo ja tak plote 3 po 3
            • pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:41
              znaczy się już wypiłaśsmile)))) aaaaa kadarkę tak? kumam, fszystko jasnesmile)))
              • ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:42
                ojoj kaderce stanowczo mówię TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:43
                a tam cala to nie - pol wypilam winka tylko - SAMA. Pycha. Nie moge go kupowac
                normalnie bo by maz mial za dobrze ze mna smile
                • ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:44
                  a niech ma smile))))))))))))))) co mu będziesz żałować
                • pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:45
                  Sama!!!!!!!!!!!!!!!! pół flaszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Ania nie dokazuj miła, nie dokazuj!!!!!!!!!!!!!! przeca ile wy kcecie tych
                  dzieci??????? 10 za jednom razom????????? pół flaszki?????????
                  szalona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! agada , że nieśmaiła od maleńkoścismile)))))
                  • annalalik Pszczola 25.04.05, 21:47
                    Pół flaszki 0,70 to dużo?? Toć to ino 3 lampki Pszczoła. Ty pijaczki ze mnie
                    nie rób!! Narazie wesoła jestem smile) Na bliźniaki 2 jajowe poluje hehe
                    • annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:48
                      znaczy flaszka to pomylilam 0,75 l jest
                  • annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:48
                    AAAAA a przy kompie stoi zdjecie chrzesniaczki - tak dla motywacji hihihi
                    • pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:49
                      acha, pojemność zwiększa z postu na postsmile))))))) zauważyłyście to? niedługo
                      będzie pół flaszki z literka... i jakimś zdjęciem się wymigujesmile)))))))
                      • ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:50
                        to wpływ winka za pewne smile)))
                        • kruszyna75 Re: Pszczola 25.04.05, 21:53
                          no chwilkę mnie nie było!!!!!!!!!!! no normalnie chwilke i ile tu
                          przybyło!!!!!!!
                          gaduły jedne smile)))))))))))
                        • pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:53
                          zapewne Atko, zapewnesmile))))
                          dobra ja ide powoli spatku.... Kruszyna wyspana bo w dzień spała, a ja śpiąca
                          tera jezdem, do witra.... papatkismile)))))))))))))))))
                          • ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:54
                            do witra Pszczoła!!!!!

pamiętaj że jutro dzwonię z pracy!!!!!!
                          • annalalik PAPA 25.04.05, 21:54
                            ja tez ide zaraz "spac" papapapapapapapapapappapapapa Pszczółko
                          • asiulka1976 juz na CHATA !!!!!!!!!! 25.04.05, 21:57
                            ania co ty pozadku nie pilnujesz !! ;o)
                            • kruszyna75 Re: juz na CHATA !!!!!!!!!! 25.04.05, 21:58
                              ooooo Asiulka przyszła smile)))))))
                      • annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:54
                        No pszczoła - to napewno jest 0,75 bo sprawdzil monsz smile))
                        A do tego... nie wiem czy wiecie na polsacie leci american pie smile)
                        • pszczolaasia Re: Pszczola 25.04.05, 21:55
                          dzwoń Atuś, dzwońsmile))))))))))))
                        • ata76 Re: Pszczola 25.04.05, 21:55
                          ano wiemy wiemy ,ale ja już kiedyś się skarżyłam, zę tv mam w drugim pokoju,
                          więc albo siedzę tu, albo tam sad
                          • annalalik Re: Pszczola 25.04.05, 21:57
                            no to tylko ja jak walnieta latam miedzy pokojami hehe - bo tez jak Ty Atus nie
                            mam kompa tam gdzie Tv albo na odwrot smile)
                        • kruszyna75 pa, pa Pszczółko śpij dobrze 25.04.05, 21:56
                          i wcale wyspana nie jestem smile)))))))
                          • ata76 Re: pa, pa Pszczółko śpij dobrze 25.04.05, 21:56
                            wiecie, że mnie przeraża ta sennośc, bo ja zawsze niewyspana, to co to będzie w
                            ciązy????????????????????
                            • annalalik :((((9 25.04.05, 21:59
                              Asiulka nakrzyxczała... sad(( dyżurna zawiodła. ALE MOZE A CO - WAGARUJE DZIS
                              • ata76 Re: :((((9 25.04.05, 22:02
                                czyżby pierwszy bunt?????
                                • annalalik Re: :((((9 25.04.05, 22:04
                                  ale ja sie bede tylko po winku buntowac czyli srednio raz w miesiacu - no chyba
                                  ze zechcecie mnie zmienic na "lepszy model" dyzurnej smile)
                                  • ata76 Re: :((((9 25.04.05, 22:20
                                    eeeeeeeeeeeeeee zaraz lepszy model...nie ulepsza się czegoś, co dobrze "działa"
                                    • ata76 Re: mnie wywaliło z czata :(((((( 25.04.05, 22:21
                                      i nie mogę wejśc ponownie sad((((

To spokojnej nocki dziewczyny i kolorowych snów!!!!!!
                                      • kruszyna75 Ata włącz gg 25.04.05, 22:22
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka