Dodaj do ulubionych

Znowu ja? Śpiochy kochane!

10.05.05, 07:38
Było krakać? Było? To wykrakałam. Nie bolały bimbały mnie po owu i masz!!
Brodawki dziwnie wielkie i napuchnięte i bolą!!

Ale pociesza mnie tempka dzisiejsza 37,15 smile
Obserwuj wątek
    • annalalik No faktycznie śpią chyba wszystkie hihi 10.05.05, 08:11
      To ja ide zjesc śniadanko hihi
      • cleodark Re: No faktycznie śpią chyba wszystkie hihi 10.05.05, 08:49
        cześć Aniu i wszyskim Foremkomsmile
        Tempkę to masz pięknasmile)
        U mnie chyba dupasad
        może w czerwcu?
        • annalalik Re: No faktycznie śpią chyba wszystkie hihi 10.05.05, 08:50
          No a co z tymi testami?
          • tuptuch witajcie 10.05.05, 08:54
            kochane, a my juz dawno nie spimy, ale sie przytulałyśmy i troszke nam zeszło.
            teraz Julek układa klocki, a ja zaraz muszę zrobić jej śniadanko, bo już
            woła "mniam, mniam" z zadziwiającą częstotliwością. Zamówiłam dla niej
            książki "Julek i Julka" i czekam z niecierpliwością kiedy przyjdą.
            Aniu, śliczna temperaturka. oj oj
            • annalalik Re: witajcie 10.05.05, 08:58
              Czesc Magda smile
              Jak tam? Kiedy odstawianko? smile
              • tuptuch Re: witajcie 10.05.05, 09:00
                pewnie juz niedlugo, ha ha

teraz sniadanko. pa
                • annalalik Re: witajcie 10.05.05, 09:01
                  smacznego smile
                  • bania79 Re: witajcie 10.05.05, 09:10
                    Ania, no no! Cudna tempka i te bimbały!!! Trzymam kciukasy i normalnie humor mi
                    z samego rańca poprawiłaś. Mnie boli prawy jaj...
                    • annalalik Bania 10.05.05, 09:16
                      Witam. Ciesze sie ze poprawiam humorek smile
                      Boli Cię jajniczek mówisz smile To bardzo pozytywnie hihi
                      • bania79 Re: Bania 10.05.05, 09:20
                        he he, wiesz ja zwykle nie zauważałam takich rzeczy, ale teraz się wczuwam.
                        Dziś 11 dc i tempka 36.4 czyli o jedną kreseczkę wyżej. No i wczoraj było
                        przytulanko. Czytam "Kod Leonarda da Vinci" i tak sie wczułam, że mi ochota
                        przeszła, ale mnie mężuś zaraz postawił do pionu! hi hi
                        • annalalik Re: Bania 10.05.05, 09:29
                          No to masz przefajnego męża (czemu my jeszcze nie mamy jego fotki...
                          Moj tez zagaduje juz ale jeszcze ta noc bedzie u rodzicow a potrem... oj bedzie
                          sie dzialo.
                          Te moje brodawki takie dziwne... Ja jestem mało na dotyk wrażliwa w tym miejscu
                          (no chyba ze podczas przytulania) ale teraz to juz przesada - nie moge stanika
                          wlozyc bo normalnie wariuje - świetne uczucie ale nie cały czas.... nigdy tak
                          nie mialam...
    • asiulka1976 jaki poniedzialek taki caly tydzien...........:O(( 10.05.05, 09:24
      mam w d... ten swiat , jestem wqur.... i bede przeklinac jak nigdy w zyciu !!!
      moze od poczatku.... wczorajszy scenariusz znacie........
      potem było jeszcze gorzej, M wrocil po 22-ej i padl na lozko, za oczywiscie
      obrazona ale przy wieczornej toalecie zauwazylam plodny sluz no i ten bolacy
      jajnik caly dzien wiec zaczelam do M sie przytulac a ON "zmeczony jestem" to ja
      na bok i w ryk !! przytulil sie i po chwili juz mial płytki oddech- spał !!! Ja
      podczas tego płaczu dostałam olśnienia ze jutro (dzis) bedzie 4 dni po stosunku
      i ze badanka mozna zrobić, pomyslalam ze skoro wie ze placze w nocy to moze sie
      sgodzi. Rano spytalam czy zrobiMY te badanie a on "dzis nieee, moze jutro"
      mowie ze jutro nie bo za pozno , musi byc 4 dni ani5 ani3 tylko 4 !! a on "dzis
      sie zle czuje" DO CHOLERY a ja co !! od 2 dni mam doła i mam swiat w d...
      co za swiat...............
      • annalalik Asiulko :( 10.05.05, 09:27
        Ja nie wiem co Ci powiedziec...
        Jest mi przykro ze tak sie u Ciebie porobilo sad
      • sabi35 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 09:36
        Asiu, Asiu, co to się porobiło. Może twój M trochę też zestresowany tym twoim
        stresem? Bo mój to nawet ze złamanym żebrem nie może odmówić wink)))))
        Ale my się nie staramy specjalnie. Oj, spróbuj go może zaprosić do kina albo
        idźcie gdzieś na drinka i nie mów nic o płodnych dniach i śluzie (no mam
        nadzieję, że tego nie robisz smile
        Trzymaj się dzielnie (ja to trochę znam sprzed kilkunastu lat, więc rozumiem
        twoją frustrację)
        • asiulka1976 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 09:53
          sabi no pewno ze mu nie mowie co i jak ikiedy "te dni" no i pierwszy raz taki
          mam stresowy cykl nie wiem czemu mozle dlatego ze z tym super sluzem wiaze
          (ałam) nadzieje hhmmm
          kino, drinka kochana ,kiedy ??? on po pracy jak przychodzi to pada- dosłownie
          ze zmeczenia wstaje o 5-tej a przychodzi o 21-szej , no dzis wstal o 8-mej ale
          i tak wroci o 21-szej, cholerka a moze jakas kochanka ??????? musze go
          przewąchać jak wróci ZART ja wiem ze to prawdziwy pracoholik i tyle !! nie bede
          tu pisac i opisywac ale jak na swoj wiek i to co dokonal to naprawde co
          niektorzy sie dziwia jak go poznaja i pytaja sie czyto napewno on jest "szefem"
          hihiiihihi ale niestety pracujac po 8 godzin nic by nie mial.
          Tak widze ze go zaczynam braonic a ja przeciez zła jestem na niego !!!
          • sabi35 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 10:03
            Bardzo dobrze że zaczynasz go bronić smile
            Ja sama jak patrzę na moich szefów to zastanawiam się kiedy zdążyli spłodzić
            dzieci wink)))) Ale pewnie jeszcze przed karierą.
            Kochanki pewnie nie ma, nie martw się, ale musi uważać żebyś ty sobie nie
            znalazła w końcu zastępstwa (bo dni płodne są niebezpieczne dla kobiety)
            • asiulka1976 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 10:06
              a zebys wiedziala ze przedwczoraj mialam takie mysli hihhhi tylko musialabym
              poszukac podobnego do M a on piegus i latem ciemny rudy to bym szukala i
              szukala hihiihihi
              • sabi35 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 10:08
                No jak ty jesteś blondynką to musisz uważać, bo para blondynów (albo rudych) za
                diabła nie może mieć czarnowłosego dziecka wink)))))
                • asiulka1976 Re: jaki poniedzialek taki caly tydzien.......... 10.05.05, 10:23
                  jestem brunetka surprised)) i musze kochanka szukac o piwnych oczach bo oboje z M mamy
                  takie no ale tesciowa blekitne to zawsze mozna powiedziec ze w genach po babci

oj zarty, zarty
    • annalalik BANIA i Asiulka 10.05.05, 09:31
      Zapodajcie mi linki jeszcze raz do swoich wykresów. Zapodziałam w poczcie u
      rodziców a teraz chce je u siebie zapisac bo na chwilke tu jestem.
      • cleodark Re: BANIA i Asiulka 10.05.05, 09:39
        Ania,
        Jak swój wykresik ładnie rozpiszę to też podesłać?
        • annalalik Cleodark 10.05.05, 09:43
          JASNE
        • bania79 Asiulka 10.05.05, 09:43
          Słońce moje kochane, też nie wiem jak cię pocieszyć, ale tak to czasem z tymi
          naszymi mężami jest! No nie rozumieją powagi sytuacji! Pogadaj z nim jeszcze.
          Wyjaśnij jakie to dla ciebie ważne, ale bez nerwów! Wiesz, że kłótnia i wymówki
          tylko pogorszą sytuację! Noo, będzie dobrze...
    • jedna_chwilka Dziewczynki :) 10.05.05, 09:44
      Witam, witam
      Aniu no jestem pod wrażeniem, no no, nie poznaje kolezanki smile wykresik i objawki mniamniuśne smile

Asieńko - no i cóż tu teraz powiedzieć, bądź dzielna...a może w tym co napisała Sabi jest troszkę racji? Kochana zrób dziś coś dla siebie, coś co Cię uspokoi i zrelaksuje, no bo w końcu i Tobie coś się należy.

Tuptuch - całuski dla Julci smile

Bania - jak tam wczoraj, opowiadaj?
      • bania79 Re: Dziewczynki :) 10.05.05, 09:45
        Co wczoraj Jagódko???
        • jedna_chwilka Re: Dziewczynki :) 10.05.05, 09:46
          Nie szłaś gdzieś wczoraj?
          • bania79 Re: Dziewczynki :) 10.05.05, 09:49
            Dzisiaj idę! Wczoaraj sobie śliczne szpile kupiłam na tę okazję (naciągnęłam,
            że niby na urodziny i że niby mi się należy za te tłumaczenia!!!)i dzisiaj idę
            na pokza mody: Moda i sztuka w muzeum architektury! Wypinzdrzam się, że ho ho i
            mam zamiar świetnie bawić! ha
            • annalalik Re: Dziewczynki :) 10.05.05, 09:52
              Ja tez myslalam ze to bylo wczoraj hihihi
      • annalalik Jagoda 10.05.05, 09:50
        Tam takie objawiki ... ja tam sie nie nakrecam hihi
        • jedna_chwilka Re: Aniu 10.05.05, 09:54
          no wiem, wiem smile
          • annalalik Jagoda 10.05.05, 09:58
            Bo wiesz jak to jest - nie chce pozniej ryczec. Co ma byc to bedzie. Zaczelam
            sie nawet modlic o cierpliwosc i odwage smile A teraz ziolka antystresowe wypije
            by sie nie denerwowac (a tak serio to one mi poprostu smakuja hihi)
            • bania79 Aniu 10.05.05, 10:04
              Pewnie, że się nie nakręcaj! Wykresik jest po to, żeby łądnie wyglądał i
              pozwolił nam poznać swoje ciałka! hi hi a nie po to, żeby nam dzidziusie
              pokazywać! he he
              • annalalik Bania 10.05.05, 10:05
                Mój wykresik jest po to byście mogły go podziwiać hehehe
                To czy się uda to już nie w moich rękach - tylko Bóg wie jak bedzie
                Jestem sceptyczna smile
                • bania79 Re: Bania 10.05.05, 10:10
                  Aniu, racjonalnie rzecz ujmując to my wszystkie tutaj już powinnyśmy być
                  ciężarówy! I niedługo będziemy i sobie inne wykresy będziemy opowiedać, a
                  zdjęcie mężusia zaraz znajdę i prześlę!
                  • sabi35 Wszystkie 10.05.05, 10:12
                    No właśnie, komu to ja obiecałam zdjęcia z weekendu w Hamburgu (w wiadomym
                    hotelu)?
                    • jedna_chwilka Re: Wszystkie 10.05.05, 10:13
                      mi nie, ale chętnie rzucę okiem smile
                      Cześć Sabinko smile
                    • annalalik Re: Wszystkie 10.05.05, 10:16
                      No ja tez sie na nie pisze smile
                  • annalalik Re: Bania 10.05.05, 10:14
                    Racja hihi
                    • bania79 dla mnie też Sabi!! 10.05.05, 10:15

• annalalik Porządkuje :) 10.05.05, 10:23

• annalalik JAGODA 10.05.05, 10:23
        A jak Tobie się imprezka udała?
        • jedna_chwilka Re: JAGODA 10.05.05, 10:30
          no nawet nawet,
          znaczy kilka fajnych osób, ciekawe pogawędki, odświeżenie kontaktów - bilans in plus
          • annalalik Re: JAGODA 10.05.05, 10:34
            Ciesze sie bardzo smile
    • sabi35 Re: Znowu ja? Śpiochy kochane! 10.05.05, 11:07
      Wysłałam. Mam nadzieję, że doszło.
    • jedna_chwilka Dostałam :) 10.05.05, 11:14
      i już odpisałam smile
      • bania79 Re: Dostałam :) 10.05.05, 11:18
        ja też! dzięki! Kurcze, właśnie mnie koleżanka zagaiła o ciążę!
        buuuuuuuuuuuuuuuuuu
        Dopóki gadam o tym tylko z wami to jest ok!
        • sabi35 Re: Dostałam :) 10.05.05, 11:26
          E, no coś ty. Mogę wam powiedzieć jako doświadczona matka i parokrotnie
          ciężarna, że stan bezciążowy i bezdzietny ma też swoje zalety, ale przekonacie
          się o tym będąc w końcu matkami (bo że każdej to będzie dane, to jestem pewna).
          Dlatego korzystajcie z życia na całego i komunikujcie to całemu światu
          pytającemu o potomstwo smile
          • bania79 Re: Dostałam :) 10.05.05, 11:38
            Staram się Sabi, ale chalpnęłam niepotrzebnie takiej niezbyt dyskretnej
            koleżance, że się staramy i teraz za to płacę! Na dodatek ona też ma podobne
            plany, ale ponieważ to narazie tylko plany to uważa, że to hop siup. Może i w
            jej przypadku tak będzie, czego jej życzę, ale póki nie zacznie się starać to
            nie pojmie o co w staraniu chodzi. Co do korzystania z życia, to ja wychodzę z
            założenia (być może mylnego), że dzidziuś ni9e skomplikuje mi bardzo życia i
            nadal będę mogła z niego w pełni korzystać! Tzn. od czasu do czasu zaszaleć!!
            • sabi35 Re: Dostałam :) 10.05.05, 11:44
              Ja też tak myślałam wink Ale przkonasz się sama, że to ogromna zmiana, i ma
              swoje blaski i cienie. W niedzielę była u mnie przyjaciółka z małą córeczką i
              było bardzo fajnie, ale ja miałam mieszane uczucia, czy będzie mi się jeszcze
              chciało wstawać w nocy i skoro świt, powracać do dawnej figury, wszędzie biegać
              z wózkiem itd. No, ale i tak strasznie chcemy mieć te dzieci. Uff.
              • bania79 Sabi 10.05.05, 11:58
                Wiem, moja siostrunia też ma 10-cio miesięczną córeczkę i chyba od tego właśnie
                tak mi się mocno włączył instynkt macierzyński! Widziałam, że było jej na
                pocztku ciężko, ale i tak mnie to nie zniechęca. Tym bardziej, że chciałabym
                mieć 2 lub 3 dzieci. Jakoś trzeba to rozłożyć w czasie...żeby z pracą pogodzić
                i w ogóle! Wiem, że później będę barzekać, bo ja narzekalska jestem, ale tak
                bardzo chciałabym...
                • sabi35 Re: Sabi 10.05.05, 12:04
                  Wiem, wiem, ale dla własnej higieny psychicznej można sobie też troszkę
                  poobrzydzać ten stan, wtedy podchodzi się do tego z mniejszymi oczekiwaniami i
                  prawie bezstresowo smile Ja np. dawniej myślałam, że jak urodzę dziecko to będę w
                  końcu szczęśliwa na obczyźnie, a okazało się, że było to bardziej
                  skomplikowane. Dopiero odkąd mam dziecko, pracę, nowego faceta i robię to co
                  lubię, jestem szczęśliwa. I może dlatego łatwiej jest mi się zrelaksować.
                  • bania79 Re: Sabi 10.05.05, 12:19
                    Napewno masz rację Sabi. Może ja jestem jeszcze taka narwana, bo się krótko
                    staram?? Kto wie...ale będę sie luzować powolutku. Przynajmniej dziś!
    • ewaq Re: Znowu ja? Śpiochy kochane! 10.05.05, 11:41
      Ech, spiochem to ja bede zaraz sad Nie moge sobie z bolem glowy poradzic i
      temperatura, wiec moze choc uda mi sie zasnac...
      • bania79 Re: Znowu ja? Śpiochy kochane! 10.05.05, 11:43
        No to pośpij sobie Ewa koniecznie! A co wkońcu nalezy ci się...
        • jedna_chwilka Ewaq 10.05.05, 11:45
          zimny okład na czoło i kark sobie zrób i poleż sobie
          • ewaq Re: Ewaq 10.05.05, 11:48
            szoku termicznego bym doznala, taka goraca jestem wink Ale rzeczywiscie, ide sie
            polozyc, nie ma co sie nadwyrezac tym bardziej przed kompem. Zajrze do Was
            pozniej jak dam rade.
            • jedna_chwilka Re: Ewaq 10.05.05, 11:52
              ok, będziemy tu smile
              • bania79 No i cicho się zrobiło 10.05.05, 13:09
                Ja mam kosmiczne tłumaczonko...
    • annalalik Przyszłam i porządkuje 10.05.05, 13:32
      smile
      Prawy sutek juz prawie nie boli za to lewy... łohoho
      • annalalik SABI 10.05.05, 13:33
        Fotki śliczne - dzieki
      • annalalik Was nie ma 10.05.05, 13:50
        to ide troche posprzatac i zjesc zupke
        • bania79 pojawiam się i znikam 10.05.05, 14:11
          Ania, zazdroszcze ci tej porządkowatości
          • annalalik Bania 10.05.05, 14:12
            Ja to lubie smile
            • bania79 Re: Bania 10.05.05, 14:15
              No i fajowsko; ja narazie też nawet sprzątam bo mieszkanko nowe i mało się
              brudzi, ale ogólnie jak urządzałam to się starałam wszystko takie wybierać,
              żebym sie potem nienapracowała...hehe
              • cytrusowa dołączam się 10.05.05, 14:28
                jestem, choc łweb mi trzaska - pogoda sie zmienia w koncu na lepsza
                bylam oddac krew, bo przecie 3 dc - kazali, to poszlam.
                pozniej ide na usg w 11 dc chyba - ale sie za mnie tu wzieli, nono. jestem pod
                wrazeniem.
                aha, i zeby bylo jasne - rzucili mnie maz na gleboka wode i musialam sie meczyc
                ze swoim niemieckim z laską-pigulą.
                aha, no i tradycyjnie juz, nie wklula mi sie w jedna rąsie, to meczyla druga. w
                koncu z sukcesem.
                Traz rozumiem dlaczego polskie pielegniarki maja takie wzieciesmile
                no a z drugiej strony u mnie z zyulami zawsze cienko bylosad
                • bania79 Re: dołączam się 10.05.05, 14:31
                  No Cytruś nareszcie!! Bo myslałam, ze już wszystcy się gzdie indzioej
                  przenieśli! Dobrze, ze się za ciebie wzięli. Tak trzymać! I z tym niemieckim to
                  świetnie, trzeba się przełąmac i mowić!!
                • annalalik Czesc Madziu 10.05.05, 14:32
                  Ciesze sie ze sie tam za Ciebie wzieli smile)
                  • cytrusowa Re: Czesc Madziu 10.05.05, 14:39
                    ach ja was po prostu kocham!!!
                    bez was nie dalabym rady!!!
                    • annalalik Re: Czesc Madziu 10.05.05, 14:43
                      NO ba!!
                      • cytrusowa no ba! 10.05.05, 14:51
                        leb mi trzaska kochane...

co do pani dr udzielajacej porad na forum, to - szczegolnie do ani - ten sposob
                        z ibupromem to od niej wiem.
                        swego czasu pisalam, oj pisalam...
                        • annalalik Re: no ba! 10.05.05, 14:52
                          smile
                        • asiulka1976 Re: no ba! 10.05.05, 14:53
                          madziu a czy ty mierzysz cisnienie moze to z cisnieniem masz broblem albo z
                          prolaktynka !!! mnie tez rypala ciagle glowa i jak biore bromka zapomnialam co
                          to bole głowy !!!
                          • cytrusowa Re: no ba! 10.05.05, 15:00
                            asiulka, to zdecydownaie cisnienie. juz Ci kiedys mowilam, ja
                            niskocisnieniowiec. a poza tym @ przyszla w niedziele, i zle sie czylam nawet
                            wczoraj - leb bolala, wiec dzis to pozostalosci chyba...
    • asiulka1976 jestem zla na M nie odzywam sie 10.05.05, 14:42
      przyszedl przed chwila i patrze umie sam parówki sobie ugotowac ho ho
      pomyslalam tez obrażony to i ja a co !! nie odzywam sie surprised))
      do diabła jasnego !!!!!
      gadalam z polozna "nasza" powiedzila ze plemniczki i ten super sluz mogly
      dotrwac do owu ale ona tej owu nie widzi bo nie ma skoku !! ze i przez nerwy
      moglam zablokowac bbuuuu i tak juz po ptokach surprised(( ze wogole ona widzi po moich
      tempkach ze ostatnio to kiebskie sa a jak były super to ja sluzu nie mialam ,
      co za pech , no !!
      • annalalik A my i tak cie kofamy i wierzymy w Twój śluz :) 10.05.05, 14:53

• bania79 Re: A my i tak cie kofamy i wierzymy w Twój śluz 10.05.05, 15:12
          Tytuł jest czadowy! NOOO Zaraz idę sobie!
          • annalalik Bania 10.05.05, 15:19
            I imprezka bedzie hura!!!
            • bania79 Re: Bania 10.05.05, 15:20
              noo! muszę leciec na autobus; jutro poczytam sobie wasze wywody! mam nadzieję,
              że będę w stanie
              • annalalik Re: Bania 10.05.05, 15:21
                3m si ei baw dobrze
    • annalalik PORZADKUJE 10.05.05, 15:25

• asiulka1976 Re: Znowu ja? Śpiochy kochane! 10.05.05, 15:38
      poprawiajac sobie humor zmienilam sygnaturke tongue_out
      • annalalik Śliczna 10.05.05, 15:42

• annalalik Asiulko 10.05.05, 15:50
        Jak monsz?
        • jedna_chwilka Re: Ania 10.05.05, 15:56
          no co mnie tak spychasz z tym "fajnie"
          halo?! jestem przecież
          i też cę wiedzieć czy już sobie odgrzał parówki?
          • asiulka1976 Re: 10.05.05, 16:14
            Przyszedl i ..... ja w pokoju "w biurze" a on kreci sie po kuchni i slysze ze
            cos szuka ale twardo "tu" siedzialam i slyysze lodówka itp potem niby po wode
            poszlam patrze a on parówki sobie gotuje oczy mi z orbit wyszly bo przeciez on
            nawet nie wie gdzie w kuchni garnki sa a kuchnia kilka szafek ma (zreszta
            widzialyscie zdjecia).Przyszedl z tymi parówkami do pokoju zjadl wypil herbate
            i poszedl do parcy ale..... talarz kubek zostal w pokoju no i uwalony garnek po
            parówkach TEZ wwrrr
    • jedna_chwilka fajna :) 10.05.05, 15:40
      • annalalik Re: fajna :) 10.05.05, 16:16
        no i widzisz - Asiulka Cie teraz spycha wink
    • annalalik Jagoda 10.05.05, 16:00
      OKI OKI - juz nie spycham kochana kiss
      • jedna_chwilka Re: Ania 10.05.05, 16:19
        dobrze już dobrze, jaka Ty zadziorna smile nie poznaję koleżanki
        • annalalik Jagoda 10.05.05, 16:20
          ja zadziorna?
          zdaje Ci sie...
          kiss
          • cytrusowa Re: Asiulka 10.05.05, 16:23
            po prostu facet!
            moj ma to samo, otwiera lodowkie i nic nie widzi...

zostaw naczynia w pokoju, w koncu je sprzatnie! i od tej chwili bedzie
            pamietal, zeby zbierac ze stolu.
            ja mojego przecwiczylam, ze to co zostawi jak krowa placki, to sobie stoi.
            oj dlugo stoi...az mu glupio i teraz stara sie sprzątac tego samego wieczora...
            • jedna_chwilka Re: Asiulka 10.05.05, 16:25
              mój ma manię zostawiania noża z reszteczką niewtartego w chleb masła opartego o zlew. Jak ja tego nie znoszę!
              albo reszteczki (takiej której do niczego nie użyję) majonezu w słoiku w lodówce!
              • asiulka1976 Re: Asiulka 10.05.05, 16:27
                a moj łyżeczki tez oparte o zlew, zrobi kawe zamerda i opiera o zlew a
                nastepnego dnia druga po tygodniu 7 stoi surprised) ale sprzatam je szybciej.
            • asiulka1976 Re: Asiulka 10.05.05, 16:26
              kochana teraz jak spojrze na biuro to ledwo moge pisac 3 butelki po piwie
              (puste) 5 !! kubków oh sześć na jednym talerz stoi i nie zauważyłam , dwie
              miseczki hhmm nie wiem po czym cała "kupa" wysmarkanych chusteczke !! ale ja
              mam doibrze jak kto przychodzi zamykam biuro dzrwiami suwanymi i czyściutko surprised)
              ten talrz po partówkach tez do "biura" wstawie , a co !!!
              • annalalik Re: Asiulka 10.05.05, 16:29
                ja nie mam takiego problemu - wychowalam se menza tak ze zanosi wszystko do
                zzlewu - czasem nawet zmyje ale rzadko. Ale lepsze to niz zostawione naczynia w
                pokoju smile
              • asiulka1976 o co chodzi ????? 10.05.05, 16:29
                z tym fajnym , slicznym i spychaniem ??? cos nie wiem chyba surprised(
                • annalalik Re: o co chodzi ????? 10.05.05, 16:31
                  o sygnaturce Twojej pisałyśmy i niechcacy "fajna" (sygnaturka) Jagody
                  zepchnelam w dol pytajac o Twojego M
                  • asiulka1976 Re: o co chodzi ????? 10.05.05, 16:32
                    ahaaaa a sygnaturka sie popsuła bbuu moze cos z serwerem hhmm
                    • asiulka1976 Re: o co chodzi ????? 10.05.05, 16:33
                      no jest juz surprised)
    • asiulka1976 do lewego :O) 10.05.05, 16:33
      surprised) aniu teraz ja porzadkuje ;o)
    • annalalik Asiulko 10.05.05, 16:36
      Dziekuje smile
      • asiulka1976 Re: Asiulko 10.05.05, 16:58
        wiesz co aniu mi ta twoja tempka na ciazowa wyglada !!!!!!
        • annalalik Asiulko 10.05.05, 16:58
          Kracz kracz to wykraczesz
          ja tam sie nie nastawiam smile
          • asiulka1976 Re: Asiulko 10.05.05, 16:59
            Krraaa kraaaa kkrrraaaa
            • annalalik Re: Asiulko 10.05.05, 17:01
              jak ja Cie lubie smile))))
              ale ja poczekam - nie powiem mam nadziei troche ale...
              zaraz do położnej pisze smile
    • ewaq Re: Znow tu jestem 10.05.05, 16:43
      ale tylko na chwilke, bo temp. juz 38,8 sad
      Zastanawiam się, czy ta moja choroba to nie reakcja obronna
      organizmu na TO coś nowego we mnie. Mam nadzieję, ze nie...
      • annalalik ewaq 10.05.05, 16:51
        Kiedy idziesz do ginka?
        • ewaq Re: ewaq 10.05.05, 16:53
          bylam wczoraj w związku z tym brudnym sluzem, ale nic innego jeszcze mi nie
          dolegało. Zadzwonię chyba do niego, tylko niech mężulo wróci, zeby w razie
          czego było jak gdzieś podjechać.
          • annalalik Re: ewaq 10.05.05, 16:56
            zadzwon - koniecznie.
            3mam kciuki za Ciebie
          • asiulka1976 Re: ewaq 10.05.05, 16:56
            no i co ci mowil ??
          • annalalik Re: ewaq 10.05.05, 16:57
            a w zwiazku z tym śluzem co Ci powiedział?
            • ata76 Re: Witam!!! 10.05.05, 17:02
              no widzę, że dziś niektóre w bojowych nastrojach są!!!!

Aniu, proszę proszę, czyżby się udało!!Tego Tobie życzę z całego serca!!!

• annalalik Re: Witam!!! 10.05.05, 17:03
                Atko - nic sie jeszcze nie udalo smile
                Tylko Asiulka kracze smile
                • jedna_chwilka Re: Witam!!! 10.05.05, 17:03
                  te bojowe nastroje to do mnie alibi?
                  • annalalik Re: Witam!!! 10.05.05, 17:04
                    chyba do Asiulki smile
                • ata76 Re: Witam!!! 10.05.05, 17:04
                  no no o...czytałam Ania o bolących sutkach, to chyba dobry objaw!!!!
                  • ata76 Re: Jagoda.. 10.05.05, 17:05
                    a Ty też w bojowym nastroju????
                    • jedna_chwilka Re: Atko 10.05.05, 17:06
                      eee nieee, takie tam żarty z Anią ale kto wie, może można je oderać jak nastrój bojowy smile
                    • ata76 Re: ... 10.05.05, 17:08
                      ja dziś wpracy byłam cały dzień bojowo nastawiona i po zakończeniu swojej
                      pracy, spytalam się kolegów, czy jeszcze długo im zejdzie, po czym jak
                      usłyszalam, że nie, to się ubrałam, wstałam i pożegnałam.....szef nawet nie
                      zaoponował (u nas jest tak, że wszyscy raczej muszą czekać aż panowie skończą,
                      w drugą stronę to nie działa), ale dziś postanowiłam, że nie będę na nich
                      czekać i poszłam sobie!!!
                      • jedna_chwilka Re: ... 10.05.05, 17:10
                        dobrze, też bym poszla smile
                  • ewaq Re: Witam!!! 10.05.05, 17:09
                    Potwierdzam, mnie juz niecaly tydzien po owulacji zaczely potwornie bolec i byl
                    to dobry objaw smile Tyle ze teraz cale piersi tak straszliwie mnie bola, ze
                    ciezko mi sie jakos energiczniej ruszac. Na dodatek juz sie powiekszyly i jak
                    tak bedzie przez nastepne 8 miesiecy, to ja "wysiadam" smile
                    • annalalik Re: Witam!!! 10.05.05, 17:15
                      ja mam 6 dpo...
            • ewaq Re: ewaq 10.05.05, 17:06
              Już zadzwoniłam - mam na wstępie wypróbować domowe sposoby - herbate z lipy,
              cytryna, a nawet piwo grzane, no i to co mam od internisty - rutinoscorbin i
              homeogene na gardlo. W razie gdyby temp. nie ustępowała to paracetamol albo
              apap, byle nie aspiryne.
              A jesli o sluz chodzi, to gim przepisal mi luteine dopochwowo 2 tabl. co 12
              godzin na jakies 3 tyg., ale dzis juz sluzu nie ma smile
              • ata76 Re: ewaq 10.05.05, 17:10
                to szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!!!!!
                • asiulka1976 Re: 10.05.05, 17:11
                  tak to do mnie z tym nastrojem ,wlasnie sie wyzyłam na odkurzaczu hihhii az
                  mnie ramiona bolą hihihihi
                  krraa kkrraaaa
                  • ata76 Re: 10.05.05, 17:13
                    czasami takie sprzęty się przydają bo się mozna na nich z lekka wyładować, a
                    one słowa nie powiedzą wink
                • ewaq Re: ewaq 10.05.05, 17:11
                  Dzięki. Spadam do lozeczka, bo nic tu po mnie sad
                  • jedna_chwilka Re: ewaq 10.05.05, 17:12
                    leć i wyśpij się
                    • ata76 Re: ewaq 10.05.05, 17:13
                      sen to też lekarstwo w pewnym sensie smile
                      • jedna_chwilka Re: ewaq 10.05.05, 17:15
                        nawet chyba na wiele dolegliwości,
                        ja czasem chętnie zapadłabym w sen zimowy (znaczy taki długi)
                        • ata76 Re: ewaq 10.05.05, 17:15
                          też tak mam czasami.....hmmmmm nawet często wink
                          • jedna_chwilka sen 10.05.05, 17:17
                            tylko otrząsam się wtedy i myślę sobie - kurcze, żeby tylko nie przespać tego co najważniejsze!
    • jedna_chwilka Asiulka? 10.05.05, 17:13
      chilli Ty Kochana jednak za sprzątanie się wzięłaś, widzę - a biura też?
      • asiulka1976 Re: Asiulka? 10.05.05, 17:15
        nieeeeeeee biuro zasune drzwiami surprised)) ale pokoiki posprzatane tylko kucnia
        zostala ale sie boje ze szklanki z tej złosci pobije wole dzis odkurzacz i
        mopa surprised)
        • jedna_chwilka Re: Asiulka? 10.05.05, 17:16
          a jak on, znaczy M tak wpada w ciągu dnia, to Ty nie możesz na niego zapolować? - tak sobie teraz pomyślałam...? hę?
          • asiulka1976 Re: Asiulka? 10.05.05, 17:28
            oj zadko mu sie zdaza ale poluje, poluje surprised))
      • annalalik A ja 10.05.05, 17:17
        wlasnie zjadlam obiadek i ide teraz obciac mezusia - pobawie sie w fryzjerke
        hihi (wieczorem jeszcze brata bede obcinala smile )
        • ata76 Re: A ja 10.05.05, 17:19
          no proszę nasza Ania nie dość, że pilnuje porządku, to jeszcze fach ma w ręku i
          strzyć potrafi....o innych zaletach nie wspominam smile
          • ata76 Re: A w Gdyni... 10.05.05, 17:22
            pada...... sad
          • annalalik Re: A ja 10.05.05, 17:22
            No co ty Atko - maszynką ich obcinam wiec zadna to zdolnosc czy fach smile
            • ata76 Re: A ja 10.05.05, 17:24
              i skromna jak zawsze smile

chwilowo znikam....muszę też zabrać się za porządki sad
              • annalalik Pa Atko 10.05.05, 17:26
                Moze bedziesz wieczorem?
            • jedna_chwilka i skromna jaka 10.05.05, 17:28
    • kruszyna75 Cześć Dziewczyny 10.05.05, 17:46
      Poczytałam już sobie co wypisywałyście dzisiaj smile
      Ja duuuuuuuuuzo odpoczywam
      Asiulka - a może spróbuj zaplanowac takie wyjście do kina czy cuś, to wtedy
      będzie wiedział, że ma wrócić do domciu wcześniej
      Ania - czyżby jutro już do domciu?????????? smile))))))))))))))
      • annalalik KRUSZYNKA 10.05.05, 17:47
        Tak - jutro juz w domku bede i spac bedziemy w swoim łóżeczku kochanym... spac
        hihi
      • asiulka1976 Re: Cześć Dziewczyny 10.05.05, 17:48
        oj kruszynko zeby to takie proste było ...........
    • annalalik No i co tam dziewczyny? 10.05.05, 19:23
      Śpicie? kiss
      • jedna_chwilka Nie, nie śpimy 10.05.05, 19:39
        ale mam ochotę teraz na sen zimowy
        adrenalinę podniosla mi kobita jedna prze telefon,
        zepsulo sie autko,
        I jeszcze zadzwonil namolny kuzyn
        I jeszcze PAN ma do zrobienia impreze a nie moze dogadac sie z organizatorem bo
        debil jest (organizator oczywiscie)
        • asiulka1976 NPR obrazkowo 10.05.05, 19:43
          rewelacja !!! www.npr.prolife.pl/plansze_spis.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka