paula242 05.06.05, 21:18 Czy słyszałyście moze o tej klinice.Jacy są lekarze i wogóle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi18 Re: Provita w Katowicach 05.06.05, 21:52 Tak, lecze sie tam jestem bardzo zadowolona ,chociaz jeszcze nie mam efektów Wspaniała atmosfera, wrecz rodzinnaPolecam Odpowiedz Link
annba Re: Provita w Katowicach 05.06.05, 22:00 a czy możesz powiedzieć, jakie są koszty leczenia? ja mam zamiar w lipcu lub sierpniu umówić się na pierwszą wizytę u nich i chciałabym wiedzieć na ile mam się przygotować...ile kosztują wizyty, ile badania będę wdzięczna za info pozdr aneta Odpowiedz Link
pepsi18 Re: Provita w Katowicach 05.06.05, 22:37 Oczywiscie, za pierwsza wspólna z mezem placiłam cos 150 (wizyta 1,5 godziny) Nie odawalaja tam roboty. , potem kazda wizyta 60, a USG 30 .U nich mozna tez kupic tabletki do stymulacji, pregnyl itd. to jest bardzo wygodne ,a ceny takie jak w aptece. Zajrzyj na strone :www.provita.pl lub www.provita.com.pl , nie pamietam dokładnie. pozdrawiam Odpowiedz Link
paula242 Re: Provita w Katowicach 06.06.05, 14:53 dziękuje pepsi chyba mnie upewniłaś w mojej decyzji Odpowiedz Link
paula242 Re: Provita w Katowicach 06.06.05, 14:56 pepsi a czy możesz powiedzieć który z tamtych lekarzy jest najlepszy a przynajmniej do którego ty chodzisz? Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: Provita w Katowicach 06.06.05, 16:24 Witaj Paula przepraszam Pepsi, że odpowiem za Ciebie. Pepsi chodzi do dr.Kiecki, Ja do dr.Tomanka, jest jeszcze dr.Grettka, dr.Ogrodnik, jak sama widzisz sporo ich jest, więc jeżeli chodzi o Twój wybór no to masz problem. Powodzenia. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
paula242 Re: Provita w Katowicach 06.06.05, 16:46 dziękuje właśnie słyszałam że dobry jest Tomanek i Grettka.Powiesz mi jaki jest ten Tomanek? Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: Provita w Katowicach 07.06.05, 10:22 CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
samanta25 Re: Provita w Katowicach 07.06.05, 10:52 Podaję zainteresowanym adres strony kliniki na której jest cennik www.klinikanieplodnosci.pl/ Ja leczę się u dr Kiecki i jestem zadowolona ) ******** czekam na cud 42 cykl byle do lipca......... www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
paula242 Re: Provita w Katowicach 07.06.05, 14:46 Dziękuje dziewczyny za pomoc.Chyba wybiore się do Tomanka Odpowiedz Link
agness33 Re: Provita w Katowicach 08.07.05, 20:00 Cześć Ja leczyłam sie u niego ok 1 roku. Miałam 2 inseminacje i już nawet była mowa o invitro. Coś mnie podkuciło -zmieniłam lekarza. Całe szczęście okazało sie że mam endometriozę ( w trakcie leczenia) i nie byłoby szansy na invitro. Odpowiedz Link
bzubza ile zaciążonych? 08.06.05, 05:45 Ciekawa jestem ile jest dziewczyn zaciążonych, które chodziły do PROVITY? Wizyty są drogie, lekarze fajni, ale czy skuteczni? Odpowiedz Link
asiak78 Re: ile zaciążonych? 08.06.05, 07:59 Bzubza ja jestem przykładem ich skuteczności Właśnie jestem w 10tc po drugiej inseminacji w Provicie. Powodzenia i sądzę, że to bardzo dobry wybór!!! Odpowiedz Link
samanta25 Re: ile zaciążonych? 08.06.05, 10:08 Bzubza twierdzisz, że wizyty są drogie ??? To porównaj sobie z cenami z Novomedici z Mysłowic albo innych klinik Ja nie twierdzę, że są tanie ale niestety teraz wszędzie trzeba płacić. Chodziłam do lekarza, który za samą wizytę brał 100zł ..... ******** czekam na cud 42 cykl byle do lipca......... www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
mrzawka Re: Provita w Katowicach 10.06.05, 20:10 Tak naprawdę to jest tam cała Ekipa z Bytomia tyle, że bez dr Horaka. Właścicielem kliniki jest dr. Grettka. Róznica między provitą a kliniką w Bytomiu jest w cenie oraz tym że w provicie mają lepszy sprzęt. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annba Re: Provita w Katowicach 25.06.05, 21:21 umówiłam się na pierwszą wizytę w provicie u dr Kiecki. i wiecie co..mój M nie za bardzo ze mną chce się tam wybrać. jest już chyba zmęczony tymi wizytami - byliśmy już u jakichś 6-7 lekarzy. cholera.. ale jestem dobrej myśli - do 7 lipca na pewno go przekonam i mam nadzieję, ze w końcu ktoś da mi nadzieję, a nie suche "nic Pani nie jest, proszę się nie stresować i próbować" pozdr aneta Odpowiedz Link
paula242 Re: Provita w Katowicach 26.06.05, 16:10 Pojechałam tam do dr. Tomanka i powiem szczerze nigdy żaden lekarz nie poinformował mnie o moim stanie co on.Jestem bardzo zadowolona i bardzo go polecam.We wrześniu zaczynam przygotowania do in vitro Odpowiedz Link
samanta25 Re: Provita w Katowicach 27.06.05, 13:59 Annba wcale się nie dziwię Twojemu mężowi, że nie chce z Tobą jechać. Ja też to "przerabiałam" z mężem w październiku. Postanowiłam wybrać się do dr K. i to też miał być kolejny lekarz, do którego jechaliśmy (już straciłam rachubę) więc mąż już zwątpił i stwierdził, że to nie ma sensu Ale udało mi się namówić męża na wizytę razem ze mną i szczerze mówiąc był zaskoczony fachowym podejściem lekarza do leczenia i teraz na wszystkie wizyty jeździ ze mną Powodzenia życzę w nakłanianiu męża i udanej wizyty ) ******** to już 43 cykl starań ale już latem będę w ciąży ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link