cytrusowa 09.06.05, 22:22 jaki termometr powinnam sobie kupic - czy moze to byc elektroniczny? zreszta nie wiem czy tu dają inne... w koncu czas zaczac mierzyc temperature, dobry czas ku temu, bo 3 dc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: termometr 09.06.05, 22:34 Ja używam elektroniczny termometr z prostej przyczyny - szybszy pomiar temperatury i nie ma obawy, że się stłucze )) ******** czekam na cud 42 cykl byle do lipca......... www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
kattrin1 Re: termometr 10.06.05, 08:06 chyba wszystko jedno jaki czy rtęciowy czy elektroniczny) Jak lubisz długo mierzyc proponuje ten pierwszy, drugi jesli nie masz czasu i chcesz szybciej wiedziec jaka masz temperaturke) Życze krótkiego mierzenia, i szybkiego zafasolkowania Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: termometr 10.06.05, 12:01 Ja na samm poczatku mierzylam rteciowym potem kupilam elektr. byl szybki i fajny tylko ze niedokladnei pokazywal tempke teraz przeprosilam sie z rteciowym i jestem zadowolona ) Odpowiedz Link
olamarka Re: rtęciowy! 15.09.05, 13:45 wszędzie, gdzie czytałam, było podkreślane, że rtęciowy - bo elektroniczny jest niedokładny (jak zresztą Asiulka wcześniej zapodała) - do sprawdzenia choćby na stronie NPR to tyle w kwestii mojego wyczytywania drobiazgów Odpowiedz Link