asiulka1976 12.06.05, 23:59 Witam Was )) Siedze przed kompem w poszukiwaniu wszystkiego do sesji bo czasu coraz mniej no i troszku jeszcze posiedze bo w dzien jakos mi trudniej czegos szukac ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 00:05 NO i jeszcze obiecalam zrobic trase wycieczki do norwegi eehhh bo chcemy jechac w sierpniu ze znajomymi autem (noclegi mamy zapewnione) tylko trzeba poszukac co warto zwiedzic i rozplanowac oczywiscie biorac pod uwage kaca chłopców hiihhi Kumpel pracuje w firmie norweskiej i domki stoj alatem puste hihhii jest ich sporo pomiedzy Kristiansand a Alesund-em ale najbardziej boje sie komarów wykupie wszystkie preparaty, bo prawda jest ze jesli jeden lata komarek a siedzi mnustwo osob to wiadomo ze mojej krwi napije sie najwiecej Odpowiedz Link
asiulka1976 Łoj i 13-ty dzis 13.06.05, 00:18 sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=794&L1=2&L2=72&L3=242&Page= hhiihhihiiii Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 08:22 witam) ja dziś rzadziej, bo Atka bezczelnie urlop sobie wzieła...po prostu szok))) i roboty dużo.. Odpowiedz Link
tola79 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 08:39 Cześć dziewczyny A dla Asiulki WIELGAŚNY BUZIAK (sorki, że spóźniony..) z okazji urodzinek )) Wszystkiego najsłodszego Asiulko!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 09:03 Witajcie!!! wczoraj przejechałam 60km na rowerze, a potem wytańczyłam się do upadłego i wypiłam trochę winka. Słońce świeci a ja mam dobry humor! Odpowiedz Link
annalalik Czesc 13.06.05, 09:12 A ja właśnie wróciłam z badania prolaktyny - no i wiem ze wyjdzie zawyzona bo mnie babki w lab wkurzyły troche. Kazały mi latać o 8 po sklepach i rozmienic kase bo wydac nie miały grrr... mało co jest tak wczesnie otwarte. No ale po 20 minutach szukania trafiłam na apteke i kupilam folik bo babka nie chciala inaczej rozmienic. No i od dzic CLO. Słonko w Chorzowie świeci i zal troche ze wczoraj jak miala Nitka przyjechac nie bylo tak pieknie (teraz w cieniu mam 24 st). A w środe zobacze sie z Atką ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Czesc 13.06.05, 09:16 Kurcze a ja zastanawiam sie czy brac duphaston czy nie ?????? jak na razie tempka idzie do gory wiec progesteron pewno tez hhhmmm ale czuje ze w tym cyklu nie uda sie :o( jesli owu była w tych dniach co FF pokazal to dlaczego jajniki dopiero bolały po owu i wczoraj?? dlaczego mialam ten dziwny sluz czy co to tam było? Fakt ze przytulanko trafione super ) ale podswiadomie czuje ze nic z tego :o( no nic nast. razem. Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc 13.06.05, 09:18 zwykle jak sie nie wierzy ze sie udalo to sie udaje ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Czesc 13.06.05, 09:22 Właśnie, teraz tylko 10 dni czekania, ale z nami jakoś to przeżyjesz Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Czesc 13.06.05, 09:19 Asia uszy do góry!!!!! prosze tu się nie nastawiać źle!!!!!! przytulanko bylo super trafione, a Asia tutaj już wie, że nic z tego!!!!!!! oj, oj, oj!!!!!!!!!! będzie klaps na goły tyłek!!!!!!! Sabi, my musim kolo mężowi do roweru kupić, bo zmiana piasty nic nie dała, wieć jeszcze trochę i też będziem jeździć!!!! ło matko już się doczekać nie mogię!!! nie ma to jak solidne zmęczenie)))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Ania jak obaczysz Ate to pozdrów ją ode mnie 13.06.05, 09:20 i ucałuj)))) się zdziwi))))))))) a wogle to sześć Ania))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Czesc 13.06.05, 09:21 na goły %-) Aniu ale bedziesz miec monitoring przy tym CLO ?? PS znow mi GG siadło wwrrr Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc 13.06.05, 09:28 Mam miec monitoring 12 dc a potem jesli trzeba to kolejne usg Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Czesc 13.06.05, 09:29 no wazny ten monitoring nie mozna zaniedbac i doprowadzic aby jajeczko pekło na 100% eeehhhh zobaczymy jak to u mnie bedzie moze tez mi CLO przepisze?? tylko ze ja tego leku sie boje :o( choc i tak mam stracha czy po 8 mies brania duphastonu cos mi tam nie urosło Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc 13.06.05, 09:32 no ja mam nadzieje ze clo pomoze. monitoringu nie zaniedbam - lekarz by mnie powiesił hihi Odpowiedz Link
tuptuch to ja wyrodne babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 09:24 czyli Tup, który nigdy nie ma na nic czasu. najpierw!! Asiulko wszystkiego co piekne, dobre i miłe w życiu. byś pamiętała, że miłość może wszystko, byś wiedziała, że nadzieja jest twoją przyjaciółką i żebyś uwierzyła, że wszystko co najlepsze jeszcze przed tobą. z całego serca dla ciebie. przepraszam, ze dopiero dziś ale nie było nas cały weekend, a ja wczoraj byłam w domku dopiero po północy. dziewczynki!!! Aniu i Jagódko!!! dziękuję, dziękuję, dziękuję. kartki są urocze. miałam weekend z przygodami , ale wszystko opisze wam jak Julek pójdzie spać, bo bede miała chwilkę czasu Kocham was bardzo wszystkie i jeszcze raz dziękuję. Aniu, Darek mówił, że pisałaś wczoraj, ale ja dotarłam dopiero po połnocy. przepraszam Odpowiedz Link
bania79 cześć Słońca 13.06.05, 09:27 Wszystkie naj dla naszych jubilatek! Spełnienia tego największego marzenia przede wszystkim... Zaraz przeczytam weekendowewywody i mam nadzieję będę na bieżąco!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: to ja wyrodne babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 09:27 Jakie wyrodne jakie uwazaj bo pszczola na goły tylek dzis bije ;o) Dzieki za zyczonka dla Ciebie we wczorajszym watku odemnie ) Odpowiedz Link
asiulka1976 :O) 13.06.05, 09:28 > > Jak to jest???? > > > > Kobiety przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, > > często maja cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, > > depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach > > łonowych, robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, > > zmniejszaja pośladki, usuwają żebra, operuja biusty, usuwają skórki > > na palcach a nie można ich bzyknąć bo je głowa boli .... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :O) 13.06.05, 09:29 ja znam to z inną trochę końcówką, ale nie będę pisac, bo monotematyczna dzisiaj będę)) ale niezle, niezle)))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi 13.06.05, 09:51 O, to zaczynam trzymać kciuki. U mojej szwagierki udało się w drugim cyklu, nawet bez monitoringu, bo gin był na urlopie a nie chciało się jej iść do innego i opowiadać mu całej historii. Ale mam nadzieję, że u ciebie może nawet w pierwszym się uda. Zasłużyłaś sobie! Odpowiedz Link
annalalik Re: Sabi 13.06.05, 09:53 Nie dziękuję ) Nie wiem czy zasłużyłam sobie ale bardzo chcemy i to chyba najważniejsze )) Odpowiedz Link
asiulka1976 ale cicho ............. 13.06.05, 10:45 challo gdzie wy tak ciezko od poniedziałku juz pracujecie ??????? Odpowiedz Link
bania79 Re: ale cicho ............. 13.06.05, 11:00 ja czytałam weekend! już jestem... jakoś tak nie do życia dzisiaj! chyba poniedziałkowe smutki tak ogólnie... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 11:58 Podnoszę, bo wstyd że tak nisko upadłyśmy. Ja idę teraz na przerwę coś zjeść do domu, ale jak przyjdę, to ten wątek ma być znowu przodujący ))) Pa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:04 JA NIE MAM ZA DUZO CZASU....dziewczyny sorry!!!!!!!!! jak Ata wróci będziemy znowu mogly na 4 ręce zamiatać, a na razie wiecie...robota pali mi się w dłoniach))))))))))))))) kurde się denerwuje...jutro na betę ide znowu...cos czuje, ze jeszcze "0" nie będzie a moglo by być... ciekawe kiedy teraz dostanę zwykłą @... Odpowiedz Link
bania79 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:11 dostaniesz Pszczółko, dostaniesz! ja tez idę coś zjeść - dzisiaj pierogi ruskie! Odpowiedz Link
tola79 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:27 Nooooo a mnie kiszki marsza grają Ale mam kanapce i zaraz sobie wciagnę Odpowiedz Link
ata76 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:37 witam się poniedziałkowo!!! dziś tylko na chwilkę, bo trwają przygotowania do wyjazdu!!!!! Pszczoła mam nadzieję, że betą będzie bardzo niska, a najlepiej "0"!!!!!!! Ania, doczyłam , że u Was dziś 24.....hmmmmmm znowu zmieniła mi się koncepcja z ciuchami......boszzzzzz ja nie ma co na siebie włożyć Asiulka, piękne fotki!!! I tak jak Ania mówiła, bardzo ładnie Ci w tej fryzurze!!!! Tuptuch, fajnie, że do nas zajrzałaś ))))))) A jak urodzinki się udały???? Sabi, z Ciebie to normalnie kobitka "niedozdarcia"....tyle kilometrów na rowerze, a potem jeszcze tańce.....ależ Ty musisz mieć kondycje...normalnie szacuneczek!!!!! Bania, smacznego a ja cały czas w nerwach przed wizytą u teściów...jejku zawsze mnie te wizyty stresują, mimo że nie mogę narzekać na teściów!!!! Ale cieszę się, że spotkam się z Anią, tym bardziej, że teściowie i tak pracują (co prawda teść od rana, a teściowa od południa), więc w zasadzie nie będą mieli za złe taki wypad w ciągu dnia!!! no nic muszę lecieć i zabrać się za przygotowania!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:42 ty jeszcze w domu??????????????????????? się nie denerwuj Ata...po co się nerwujesz, szkoda żołądka... Odpowiedz Link
tola79 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 12:44 Atko, kofana nie nerwuj się )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 13:05 juz jestem; jednak zjadlam nalesiki z serem. polali je jakims obrzydliwym klejącym sosem i musialam zdrapywac... bleee Wiecie co, ja juz nie wiem co mysleć. Mialam nadzieje, ze tempke pomierze przez 2 cykle i stwierdze, ze u mnie to wyglada tak i tak! a tu, cholerka ten cykl to w porownaniu z poprzednim jakis totalny odlot, zupelnie inaczej wyglada wykres niz poprzednio. wyglada na to, ze nie bedzie dwoch skokow tylko jeden, ktory sie utrzymuje! bede chyba musiala w przyszlym miesiacu pomierzyc znowu, zeby stwierdzic co i jak... a chcialam sobie juz odpuscic! Atus, nic sie tesciami nie denerwuj! Bedzie dobrze! a ty przez Wroclaw przypadkiem nie wracasz? Odpowiedz Link
tuptuch to ja 13.06.05, 13:08 dziewczynki Julek spi, ale znow nie moge pisac, bo Darek musi jakąś ofertę napisać i bedzie tu siedział. no nic poczytam sobie. urodzinki byly troszke smieszne , bo w sobote wspolnie z mojej siostry narzeczonym, bo on tez z 12 - tego to zrobilismy mu niespodzianke, kupilismy tort i wodeczkę, zabralismy troszke jedzonka i pojechalismy do nich. a w niedziele mielismy chrzciny wiec nie swietowalismy, tzn swietowalismy, ale co innego. no dobra, odezwe sie pozniej, albo wieczorkiem. pozdrawiam was kochane pa Odpowiedz Link
bania79 No co ja widzę 13.06.05, 13:34 że u nas dzisiaj ruchu supermarketowego to tutaj nie ma... Odpowiedz Link
sabi35 Jestem 13.06.05, 13:44 już po przerwie i pracy, zaraz idę zrobić sobie paznokcie. Dzisiaj to ja się chyba za bardzo nie napracuję Odpowiedz Link
annalalik Ja tez jestem 13.06.05, 13:52 Powiem Wam że fatalnie się czuję po CLO Taka osłabiona, duszno mi strasznie i troche mam zawroty głowy ale lekarz mowil ze tak moze byc na poczatku... eh... Odpowiedz Link
patka05 I ja też 13.06.05, 14:04 jestem Już oficjalnie po sesji- mam do września wakacje )) Ale teraz to pewnie idę odespać- całonocne kucie no i panią małpę. Bo oczywiście, kiedyż ta panienka miała przyjść jeśli nie w dniu egzaminu? Zawsze tak mam- dostaję @ albo w egzaminy, oczywiście-> na swoim ślubie albo na wakacjach Przynajmniej, tak mnie bolało że myślałam tylko o tym i nie miałam czasu sie stresować egzaminem W sumie to się nawet cieszę, za tydzień idę do ginki, może pozwoli nam się w tym miesiącu starać ))) Odpowiedz Link
bania79 Re: I ja też 13.06.05, 14:05 Fajnie Patka, to gratuluję zdanej sesji i miłego nicnierobienia... Odpowiedz Link
patka05 Re: I ja też 13.06.05, 14:10 Dzięki dziewczyny ) Normalnie to bym do pracy szła w wakacje, ale... skoro mamy się o dzidzię starać to siedzę w domu. Może to zabrzmi okrutnie przy Was- pracujące bidulki- ale mam nadzieję, że nie będę się za bardzo nudzić do września Ja generalnie zawszę muszę mieć coś do roboty bo fiksuję Odpowiedz Link
bania79 Re: I ja też 13.06.05, 14:12 Boniu, jak ja ci Patka zazdroszczę! Tak strasznie chciałabym mieć wolne bez wizji powrotu do pracy po paru dniach czy po weekendzie... chyba coś ze mną nie tak! Odpowiedz Link
patka05 Re: I ja też 13.06.05, 14:14 Ty jesteś normalna, to raczej ze mną jest coś nie tak Odpowiedz Link
bania79 Re: I ja też 13.06.05, 14:18 Nie no, jak mialam przed soba wizje nicnierobienia kilkumiesiecznego to tez mi to nie pasiło! człowiek nigdy zadowolony nie jest! Odpowiedz Link
tola79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:06 Ania, czym się, przytulam ) Sabi, ale masz fajnie, a ja jeszcze do 17 i nie wiadomo, czy nie dłużej... Banieczko i dziewczyny: ja jestem z Wami, ale pracy dużo i ciagle coś. I muszę chyba złapać trochę oddechu, jak pisałam wcześniej, rozumiecie... Ale zaglądam i będę zaglądać ) Odpowiedz Link
bania79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:11 Toluś, ale o co chodzi... ja się po weekendzie nie moge odnaleźć nigdy! Odpowiedz Link
tola79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:19 Dla mnie też poniedziałki są ciężkie... Muszę trochę odpuścić, bo... za dużo myślę. Dziś znów czekają mniamniuśne truskaweczki, od szwagra, bez żadnych dopalaczy, jak ja kocham truskawki ) Byle do 17 Odpowiedz Link
bania79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:25 No to Toluś, możemy sobie ręce podać z tym myśleniem! Sama już nie wiem jaką taktykę zapodać sobie, żeby przestać! Choć przyznaję, ostatnio obsesyjność jakby się zmniejszyła! za mną weekend z żoną kuzyna (5 m-c) ciąży bezporoblemowej... i dwójką dzieciaczków (1 rok)! Oczywiście nie obyło się bez kretynskich komentarzy wujka pod moim adresem.. cóż rodziny sie nie wybiera! Przezyłam, nikogo nie obvrazilam, więc chyba jest dobrze! Oby do 17! Odpowiedz Link
tola79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:29 No właśnie, czeba dać se siana, ale tak konkretnie. Niby nie mam obsesji, ale codziennie latam po forach i czytam, czytam, czytam... więc chyba jednak coś nie halo ze mną Rozumiesz Baniuś, prawda? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:32 jusz kumam Toluś, jusz kumam co byś nie zadecydowała, jeśli to będzie dobre dla Cię to spoko, tyko nie opuszczaj nas na stałe!!!!!!!!! pilzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
tola79 Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:34 Pszczółko gdzie tam, żartujesz, miałabym Was opuścić?! Na TEN wątek zaglądać będę i tak, bo to już heroina dla mnie )) Odpowiedz Link
annalalik Re: Ja tez jestem 13.06.05, 14:31 Niech spływa to po Tobie jak po kaczce - tak mowi kolega Jagody i ma racje. Bania - na kretynizm nie wymyslono lekarstwa jeszcze wiec nie przejmuj sie tym facetem! Ja sie modle by kiedys wyzdrowial i by nigdy nie miał takich klopotow z których robi sobie jaja teraz. Tofam Odpowiedz Link
pszczolaasia no ja też jestem:)))) 13.06.05, 14:27 Tola- raporcik, bo już nie kumam, a jak cię tofam prosze nie każ mi sie przekopywać przez nasze epistoły czemu rezygnujesz???????? te truskawki mnie niepokoją u ciebie... co będzie 17-stego, tescik? Patka- nosz gratulacje i udanych wakacji))))))) @ minie, ginka da zgodę na działalność ...eeee.... reprodukcyjną, czyli same plusiki))))))) ja się tam też zastanawiam czy paznokcie se nie czasnąć, bo tak jak mi się teraz łamią to ludzkie slowo niewypowie))))))) Odpowiedz Link
tola79 Re: no ja też jestem:)))) 13.06.05, 14:32 Pszczółko kochana, nie rezygnuję, tylko muszę się puknąć zdrowo w główkę, bo niby nic, a jednak sama się nakręcam A z tym "17" to tylko tyle, że dziś pracuję do 17-tej a potem się napcham truskawkami ))) Odpowiedz Link
bania79 Re: no ja też jestem:)))) 13.06.05, 14:48 tak tolus, ja też forumowa panienka jestem i udaję, że pomocy specjalisty nie potrzebuję! najbardziej z tej mojej działalności czytelniczej martwi mnie to, że się nasłuchałam i teraz kurde mam stany lękowe! ale będzie dobrze, prawda!? Ja ciebie swietnie rozumiem Tola. Dopóki nie zaciążymy dopóty nienormalne będziemy... Odpowiedz Link
annalalik Re: no ja też jestem:)))) 13.06.05, 14:52 Bania i Tola to nie jest nienormalne. Jak cos nie wychodzi to szukasz przyczyny i odpowiedzi. W każdej dziedzinie w życiu. Nie wychodzi w pracy - szukasz dlaczego, dziecko chore - szukasz jak pomoc, nie umiesz zajsc w ciaze... tez szukasz przyczyny i rady. To najnormalniejsze w świecie. Wszystkim nam się uda - ja w to wierze Jesli ginek mi mowi ze zajdę to ja mu wierze. Uszy do góry. Jeśli musicie odpocząć od forum - odpocznijcie. Ja wiem, że forum mnie uspokoiło i dzieki niemu dowiedziałam sie wielu rzeczy i mam wszystko pod kontrola. To ze organizm czasem płata figle - cóż tak bywa. Ale wierz - nad wiarą mam pełną kontrolę! I modle sie by wszystkim Wam sie udalo ) Odpowiedz Link
nitka111 Witajcie !!! 13.06.05, 15:05 Dzisiaj słoneczko świeci, więc dopiero wrócilismy z Bartusiem ze spacerku, nie mogło tak być wczoraj, no ale ta niedziela będzie nasza. Odnośnie forum, to ja mam mieszane uczucia, bo z jednej strony to tutaj poznałam WAS!! , a z tego najbardziej sie cieszę. Fakt duzo się dowiedziałam i dowiaduje cały czas, ale nie wiem czy nie byłam szczęśliwsza nie wiedząc aż tyle. Przed ciążą, nie myslałam o tym że cs może być nie tak i po prostu zaszłam bez problemów, nie myslałam o niczym złym w ciąży, nie dopuszczałam żadnego innego rozwiązania poza szczęśliwym. A teraz już tak nie mogę i coraz bardziej się boję, że będę miała jedno dziecko, a wtedy Bartuś będzie biedny ( można zagłaskać kota na śmierć), bo wszystko będzie się wokół niego kręciło ( a zwłaszcza rodzinka). Nie umiem nie mysleć, bo nawet jak przez cały cylk wytrzymam i zajmuję sięczym innym, to zawsze w poblizu @@ zaczyna sięmyślenie czy może?, a może nie itd. To by było na tyle mojej "filozofii". Odpowiedz Link
bania79 Re: Witajcie !!! 13.06.05, 15:21 No i takiegio wamn pieknego posta napisalam i poszedl w kosmos... trudno, znaczy ze to gledzenie gledzacej bylo niewarte czytania! Buziaki wszystkjim slę! Odpowiedz Link
bania79 Re: Witajcie !!! 13.06.05, 15:42 nie da rady, bo musialam kompa zresetowac! chyba jacys kosmici tu ingerowali cuś! A tak ogólnie, to chodziło mi o to, że szalona liczba ze mnie... Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:06 przede wszystkim gratulacje dla Patki zdanych egzaminów, teraz tylko pozostałó Ci wypoczywać i działać Bania, Toluś, Niteczka , nie martwcie się, zawsze są takie chwile, że ogarniają czlowieka wątpliwości, ale po burzy zawsze wychodzi słońce, więc i dla Was ono zaświeci!!!!!Tego Wam właśnie życzę!!! a jeśli chodzi o mnie, to jadę dziś o 22, o 9,30 będziemy w Tychach.....prawie 11 h w pociągu.....cudowna perspektywa!!!Przez Wrocław chyba przejeżdzamy, ale nie mam pewności! Odpowiedz Link
annalalik Re: Pusto tu 13.06.05, 16:08 Ja myslalam ze wczesniej jedziesz hihi Atko u nas corac cieplej - w cieniu 25 st a w sloncu godzine temu bylo 30.... hehe ciekawe jak dlugo tak bedzie - mam nadzieje ze w niedziele bedzie ladnie Odpowiedz Link
bania79 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:08 A myslalam, ze autkiem jedziecie i zatrzymalibyscie sie u mnie! ale pociag to pewnie nie poczeka...zebysmy sobie pogadaly! he he Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:11 niestety autka nie mamy, a jesli chodzi o pociąg to fakt, cięzko byłoby namówić maszyniste żeby zaczekał ....hihihihihi...mimo mego czaru i wdzięku osobistego...buhahahahaha... ależ to zabrzmiało Odpowiedz Link
bania79 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:12 noo, nawet jakbysmy sie obie zawzięly to by nie poczekal! musimy jakos nastepnym razem inaczej to zorganizowac! tak, zebyscie u nas sie zatrzymali... Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:14 Basia, masz rację...we dwie na pewno oczarowałybysmy nie tylko maszynistę, ale cały personel!!!! Następnym razem musimy to obgadać Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:12 trzydzieści stopni mówisz Aniu...chyba sobie jakieś kiescki letnie wrzucę, u nas na Pomorzu niestety może nie jest zimno, ale strasznie wietrznie Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Pusto tu 13.06.05, 16:13 dzien dobry milym paniom. faktycznie cos tu pusto... u mnie wreszcie @ zbilza sie ku koncowi, wiec moze od nowa zaczniemy zabawe... czy zdarzylo wam sie kochac pod koniec @,kiedy juz wygladalo, ze sie skonczyla, i potme nagle chlupnela krew? Tak se mysle, ze troche za ostro bylo aha, no i postępy robię - kupilam termometr!!! moge z rana mierzyc, pod językiem? Odpowiedz Link
annalalik Re: Pusto tu 13.06.05, 16:15 nie pod jezykiem! w pochwie Magda Ata no jakos sie ociepliło hehe i wiatru niet Ale nie wiem co bedzie jutro czy pojutrze hihi Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:18 jedna dodatkowa kiecka gdzieś się jeszcze zmieści ....hihihihihi...wrazie czego dorzucę się do plecaka K. Odpowiedz Link
ata76 Re: Pusto tu 13.06.05, 16:16 łał Magda!!!!!!! w kwestii termometru, to z tego co wiem powinno się mierzyć zawsze w tym samym miejscu!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Pusto tu 13.06.05, 16:17 w tym samym miejscu (najlepiej pochwa), codziennie rano o tej samej godzinie! Odpowiedz Link
swaihwe Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 17:01 Cześć Wam dziś Jak mija dzionek? Ja jeszcze w pracy i zrobilam sobie małą przerwę, żeby do Was zajrzeć. Takie mam do Was pytanko - mój skok tempki jakiś niewielki był. A owu była na 100. Nawet tak od soboty się cieszyłam, bo piersi zaczęły mnie bardzo boleć - dotknąć się nie mogę. No wiecie - pomyślałam, " czyżby czyżyk?" No i zmierzyam sobie tempkę. I co - gucio - krótko mówiąc - 36.7. Co to za tempka..... Czemu taka niewielka? Wiecie może czego to może być wynikiem? Przecież po owu powinna być wyższa, prawda? Odpowiedz Link
annalalik Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 17:09 hmm... no to jest tak - tempka czasem skacze po owu. Szkoda ze nie masz wiecej danych. Ale ja bym sie narazie nie martwiła chyba. Moze Asiulka wiecej Ci pomoze... ja juz glupieje i nie wiem czy nie znam odpowiedzi czy poprostu nie moge sie skupic nad niczym (przez te clo... eh) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Poniedzialek nowy tydzien :O)) 13.06.05, 17:12 No właśnie - ja raczej tempki nie mierzę ostatnio - stwierdziłam, że nie bdę się przejmować . Nowy gin kazał, bo jak może pamiętasz - zmieniłm gina i tn powiedzial, ze w takim stanie psychicznym to i tak i tak nic z tego nie będzie. Więc próbuję nei myśleć. A Aniu - co - po CLO tak kiepsko? Odpowiedz Link
annalalik Swaihwe 13.06.05, 17:13 No kiepsko - juz jest lepiej niz rano ale nadal marnie. Na szczescie to "tylko" 5 dni... Odpowiedz Link
swaihwe Re: Swaihwe 13.06.05, 17:15 Ale co - rozkojarzenia, ale coś jeszcze? No to trzymam kciuki,by było lepiej. Pamiętaj - to dla wyższych celów ). Odpowiedz Link
annalalik Re: Swaihwe 13.06.05, 17:18 jeszcze mdlosci, uderzenia ciepla i zawroty glowy ... Odpowiedz Link
pszczolaasia no hej:) 13.06.05, 17:19 Cytruś- się zdarza... zwłaszcza jak Pan eeeee za mocno, tudzież za ostro pojedzie ku radości Pani)))) Ania tylko 5 dni to wyczymasz co? tak jak pisze Magda dla wyższych celów) Ata weź kiecki, kto wie, jakiś dekoldzik a nóż widelec uda ci się namówić pana konduktora, że trza się zatrzymać w niesamowicie ważnej sprawie na 3 godzinki we Wrocku? Odpowiedz Link
swaihwe Re: Wytrzymam!!! 13.06.05, 17:22 No właśnie. Głowa do góry. I pomyśl sobie, ze to tak wstępnie przed..... Wtedy aeż tak człowiek może się czuć, a Ty już będziesz zaprawiona w bojach Odpowiedz Link
patka05 Re: Wytrzymam!!! 13.06.05, 18:43 Bądź dzielna )) Ja też mam dobre przeczucia co do Ciebie w tym cyklu )) Odpowiedz Link
pszczolaasia w kwestii szkodzenia forum... 13.06.05, 17:24 mi tam nie zaszkodziło... ale ja inna jakaś jestem) ale pewne jest że rzuciło mi się na mózg...znaczy Wy mi się rzuciłyście na mózg.. musze też powiedzieć że wzajemna, jak by to nazwać...chęć posiadania dziecka..nie to nie to... czasem czuję się jakbym uczestniczyła w wyścigu i robiła falstart za falstartem, dlatego musze odpocząć, nabrać dystansu, bo teraz siłą rzeczy go nie mam. ale od starań odpoczywam nie od Was. co ma być to będzie. Odpowiedz Link
jedna_chwilka a tak w ogóle 13.06.05, 17:48 to Dzień dobry Miłym Paniom w tak ciężkim dla mnie dniu... pierwszym dniu....pracy w tym tygodniu Odpowiedz Link
pszczolaasia gdzieś ty była jak cie nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 17:57 raporcik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och bella tęskniła ja za tobą.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: gdzieś ty była jak cie nie było!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 18:29 miałam dziś dzień klęsk i musiałam się z nich wykaraskać jestem obolała i poturbowana ale przezyje Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Czesc Jagoda :* 13.06.05, 18:29 Anuś, no Julcia po prostu kozaczka jest i filmik de beściarski Odpowiedz Link
sabi35 Nadaję już z domu 13.06.05, 18:20 właśnie gotujemy szparagi (białe) i idziemy na spacer. No i mam piękne paznokcie. Zdjęcie kota super! Odpowiedz Link
cytrusowa ale bym se 13.06.05, 18:30 zrobila paznokietki...na stopach czy ktoras z was miala french zel lub akryl na stopach? bo ja mam na duzych paluchach poprzeczne wybrzuszone bruzdy, nie za bardzo wiem dlaczego. no i sie zastanawiam nasd zrobiemiem jak teraz bede w Gdansku Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ale bym se 13.06.05, 18:33 ja nie robiłam bejb, ale moja koleżanka robiła... ja bym się nie odważyła ..mam tak paskudne paznokcie, że musze sama malowac je..nie oddałabym się w "obce" ręce... Jagoda co się stało!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ale bym se 13.06.05, 18:34 Ci napisalam tylko juz na tamtej stronie zarezerwowalam se spanie w Sopot Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ale bym se 13.06.05, 18:47 Jestem ) Dorwalam auto meza i troszku kilometrów narobiłam )) Co do paznokietków to mozna zrobic na lato u stupków wolniej rosną wiec akryl jak najbardziej na cale lato starczy ) ja nie mam maluje "francuza" jak jagoda i na raczkach tez go mam hihihiihi Odpowiedz Link
pszczolaasia dziewczyny wiecie ja się zegnam na razie z Wami 13.06.05, 18:50 znaczy na dziś... się nie uspokoje dopóki bety jutro wyników nie będzie także nieczynna dziś jestem...kurde no... do wwitra laseczki moje kochane)))))) ściskam w pasie)))))))) idę się starym zająć!!!!!poprzeszkadzam mu, wkurzę go , za dlugo ostatnio spokojny chodzi..... cza coś wymyśleć))))) na razicho.moze wieczorkiem zajrzę Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: dziewczyny wiecie ja się zegnam na razie z Wa 13.06.05, 18:51 EEE no pszczola jutro beta bedzie bliska zeru ZOBACZYSZ !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: dziewczyny wiecie ja się zegnam na razie z Wa 13.06.05, 18:53 za to nerwa Tomka bliska 300000 Odpowiedz Link
swaihwe Re: dziewczyny wiecie ja się zegnam na razie z Wa 13.06.05, 20:04 No ładnie, Kobieto nieobliczalna. Stracha potrafisz napędzić . Żegnać się będzie - wrrrrrrrr. No ale seri - daj znać jak wyniki jutro, ok? Odpowiedz Link
swaihwe Ponawiam pytanie, Kochane 13.06.05, 20:31 Takie mam do Was pytanko - mój skok tempki jakiś niewielki był. A owu była na 100. Nawet tak od soboty się cieszyłam, bo piersi zaczęły mnie bardzo boleć - dotknąć się nie mogę. No wiecie - pomyślałam, " czyżby czyżyk?" No i zmierzyam sobie tempkę. I co - gucio - krótko mówiąc - 36.7. Co to za tempka..... Czemu taka niewielka? Wiecie może czego to może być wynikiem? Przecież po owu powinna być wyższa, prawda? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ponawiam pytanie, Kochane 13.06.05, 20:48 ktory dc masz moze link do pomiaru albo napisz w pionie tempki Odpowiedz Link
swaihwe Re: Ponawiam pytanie, Kochane 13.06.05, 20:58 Asiulka - no właśnie w tym sęk, ż eja pomiarów nie robię regularnie, bo nowy gin kazał odpuścić i nie stresować się. Jak stwierdził w takim stanie psyche nie zajdę w ciążę na 100. Więc odstawienie termometru było elementem taktyki niemyślenia o ciąży . Ale, że piersi w sobotę zaczęły boleć jak nigdy do tąd (a duphastonu też nei biorę - hihih "jestem czysta")- to sobie poyślałam, że może. A tu nie dość, że na pewno nici z ciąży to jeszcez taka niska tempka jak nie po owu. Dziś 18 dc. Owu - była wtorek/środa. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ponawiam pytanie, Kochane 13.06.05, 21:00 U mnie po owu nigdy nie jest wyższa niż 36,8, średnia 36,7 (to znaczy przed laty taka była i w tym cyklu też). Ważna jest różnica, a tego nie wiesz. Odpowiedz Link
swaihwe Re: Ponawiam pytanie, Kochane 13.06.05, 21:07 Wiecie co? kiedy miałam tak 18- 19 lat to w tej drugiej fazie miałam 37.4 nawet. Nie mierzyłąm sobie oczywiście wtedy, by wyznaczac drugą fazę, ale ta tempka była na tyle wysoka, że aż ją czułam. Czyżby to starość nieradość? Odpowiedz Link
swaihwe Sabi 13.06.05, 21:20 A Ty przypadkiem to czegoś nie obiecałaś nam przesłaś, Koleżanko? Odpowiedz Link
swaihwe Ech! no i sobie wszystkie poszły :-( 13.06.05, 21:33 To ja chyba też pójdę... Mam super książkę - Mózg a płeć. Polecam. Odpowiedz Link
asiulka1976 swaihwe 13.06.05, 21:38 Trudno powiedziec z tempka tylko jedna nie wiesz jaka mialas w tym cyklu i czy to napewno cykl owulacyjny ???? piersi bola jak jest progesteron Odpowiedz Link
swaihwe Re: swaihwe 13.06.05, 21:44 Hi! No i nie poszłam jeszcze. Cykle owulacyjny - gin patrzył. No to dobrze choć z tym progesteronem. W czwartek robię badania na tarczycę, prolaktynę i progesteron właśnie. I i martwię się jakie te wyniki będą. A to nie jest tak, że progesteron odpowiada też za tempkę? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: swaihwe 13.06.05, 22:03 no wlasnei tak jest progesteron odpowiada za tempke ale nie wiadomo jaka mialas w pierwszej fazie i jak wygladam skok za mało danych ( Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 13.06.05, 22:05 Dam Ci znac o tym lekarzu na TS jak tylko sie czegos dowiem. Ponoc to lekarz zajmujacy sie rozrodem. Czekam na razie na info od Cleo. Odpowiedz Link
swaihwe Re: swaihwe 13.06.05, 22:08 No właśnie - i tak i tak niedobrze. Bo albo się stresuję tym że nie mierzę, albo tym, że mierzę... A ja tylko chcę mieć dziecko. Czy to takie nadzwyczajne pragnienie?! Ale Asiu - Ty masz jakąś super tempkę . Super! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: swaihwe 13.06.05, 22:14 moze i super zobaczymy jak dalej bedzie ;O) bez tego duphastonu ) Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 13.06.05, 22:18 Wlasnie mialam spytac co sie stalo ze gg nie dziala ale pewnie sama tez nie masz pojecia Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 13.06.05, 22:27 ano nie mam i szlag mnie trafia bo pewno coraz wiecej tam info. a ja juz kilka dni nie mam ( no jeszcze skype jest ale to juz nie to samo a swoja droga kiedy WY zalozycie bysmy mogly pogadac na zywo a nie na czacie i konferencje by sie zrobilo hihiihhi i slychac by było kto pije winko a kto tylko gada ;o) Odpowiedz Link
annalalik hihihi 13.06.05, 22:38 Test na inteligencję Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miala ciagle klopoty z jednym z uczniów. Nauczycielka spytala w koncu: "Jasiu, o co ci chodzi?" Jasiu odpowiedzial: "jestem za madry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem madrzejszy od niej! Mysle, ze tez powinienem byc w trzeciej klasie!" Pani Magda miala dosyc. Zabrala Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czekal w sekretariacie, nauczycielka wyjasnila dyrektorowi cala sytuacje. Nauczyciel powiedzial pani Magdzie ,ze chcialby zrobic chlopcu test i jesli nie odpowie na zadne pytanie bedzie musial wrócic do pierwszej klasy i nie sprawiac wiecej zadnych klopotów. Nauczycielka sie zgodzila. Jasiowi wytlumaczono wszystkie warunki i zgodzil sie na przeprowadzenie testu. Dyrektor: "Ile jest 3 x 3?" Jasiu: "9". Dyro: "Ile jest 6 x 6?" Jasiu: "36". I Jasiu odpowiadal na kazde pytanie, które wymyslal dyrektor uwazajac,ze trzecioklasista powinien znac odpowiedzi.Dyrektor spojrzal na Pania Magde i powiedzial: "Mysle, ze Jasiu moze isc do trzeciej klasy." Pani Magda spytala czy i ona moze zadac Jasiowi kilka pytan? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili sie i sie zaczelo ] Pani Magda spytala: "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?" Jasiu, po chwili: "Nogi." Pani Magda: "Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?" Jasiu:"Kieszenie." Pani Magda: "Co zaczyna sie na "K" konczy na "S", jest owlosione, zaokraglone, smakowite i zawiera bialawy plyn?" Jasiu: "Kokos" Pani Magda: "Co wchodzi twarde i rózowe a wychodzi miekkie i klejace?" Oczy dyra otworzyly sie naprawde szeroko ale zanim zdazyl powstrzymac odpowiedz Jasia, Jasiu powiedzial: "Guma do zucia" Pani Magda: "Co robi mezczyzna stojac,kobieta siedzac, a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzyl szeroko oczy ale zanim zdazyl sie odezwac... Jasiu: "Podaje dlon". Pani Magda:"Teraz zadam kilka pytan z serii "Kim jestem?", dobrze?" Jasiu: "OK" Pani Magda: "Wkladasz we mnie swój drag. Przywiazujesz mnie. Jest mi mokro wczesniej niz tobie". Jasiu: "Namiot" Pani Magda: "Palec wchodzi we mnie. Bawisz sie mna, kiedy sie nudzisz. Drózba zawsze ma mnie pierwsza". Dyrektor patrzy niespokojnie i widac, ze jest nieco spiety. Jasiu: "Obraczka slubna" Pani Magda: "Mam rózne rozmiary. Gdy nie czuje sie dobrze, kapie. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz sie dobrze". Jasiu: "Nos" Pani Magda: "Mam twardy drazek. Mój szpic zaglebia sie. Wchodze z drzeniem". Jasiu: "Strzala" Dyrektor odetchnal z ulga: "Wyslijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesiec pytan zle odpowiedzialem! Odpowiedz Link
asiulka1976 hiihihhii 13.06.05, 22:35 wytzrymajcie do konca !!!!!! www.maxior.pl/?p=index&id=989&8 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hiihihhii 13.06.05, 22:38 A ja myslalam ze dobrze skladam koszulki hhmm www.maxior.pl/?p=index&id=819&8 Odpowiedz Link
annalalik Re: Hej Asiulka, jesteś jeszcze? :)))))))))))))) 13.06.05, 22:47 Czesc Kruszynko Odpowiedz Link
kruszyna75 Cześć Aniu :))))))))))))) 13.06.05, 22:48 ooooooooo, jest jeszcze Anulka? jak samopoczucie dzisiaj skarbieńko? Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Aniu :))))))))))))) 13.06.05, 22:51 Powiem Ci ze fatalnie - po CLO mam skutki uboczne ale czego sie nie robi dla... )) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Cześć Aniu :))))))))))))) 13.06.05, 22:51 ooo, to już jesteś na clo? zapóźniona jestem. Co mówi gin? Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Aniu :))))))))))))) 13.06.05, 22:53 No dzis mam 3 dc. Od dzis CLO przez 5 dni. Potem 22.06 monitoring i zobaczymy jak śluzówka bo moze bedzie trzeba uzupełnic estrogeny po clo. No i oby byly w koncu pecherzyki. Ogolnie ginek moj mowi ze zrobi wszystko by mi szybko pomoc Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Cześć Aniu :))))))))))))) 13.06.05, 22:55 No to dobrze, że tak mówi. Oby się udało, trzymam kciukasy, zresztą wiesz Odpowiedz Link