ewaq 14.06.05, 07:19 Chociaż na moment tu zaistnieję, ale obiecuję, że już od przyszłego tygodnia będę częstszym gościem, bo zakończę sesję. Pozdrawiam Was wszystkie i wiedzcie, że nie zapomniałam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola79 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 08:08 Cześć kochane moje Nie ma szans, nie opuszczę Was ) To nie tak, że forum mi "szkodzi" Tofam Was, jesteście... no, wiecie ) Ja tylko muszę mniej latać po forach i będzie oki Buźka z rana Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 08:24 Dzień dobry miłe panie. U nas piękna pogoda a słoneczko świeci już od poranka! Odpowiedz Link
annalalik ZAGLĄDNIJCIE!!! 14.06.05, 08:31 *******Wątek gratulacyjny dla DR.KOALI ******** Odpowiedz Link
sabi35 Re: ZAGLĄDNIJCIE!!! 14.06.05, 08:36 I jak dzisiaj samopoczucie? Myślę, że masz klasyczne objawy menopauzy Przynajmniej będziesz wiedziała w przyszłości co i jak! Odpowiedz Link
annalalik Sabi 14.06.05, 08:40 hehehe - no mozliwe ze tak. Dzis narazie jest ok (odpukac) choc juz jakas godzine temu clo wzielam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 08:48 sześć dziewczyny, ja tylko przywtiać sie wpadłam na Pomorzu dziś ciepluteńko i slonecznie i wogle ......fajowo Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 08:53 I jak tam Pszółko, kiedy idziesz na wyssanie krwi? Czy już byłaś? Odpowiedz Link
tola79 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 08:57 Pszczółko, czymamy kciuki ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 09:06 byłam, byłam..czekam na wynik... żołądek ma rozlatany i zęby jak kastaniety mi walą z nerw.... i dzięki za kciukasy) Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 09:12 U ciebie będzie OK, ja ci to mówię! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Sabi 14.06.05, 09:15 serdeczne pozdrowienia dla Ciebie, K i Bridget Bardot od Mojego. Jakoś tak mu dziś do głowy przyszło Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi 14.06.05, 09:17 Dzięki. BB już rosną zęby, a reszta po staremu. A co u ciebie (u was)? Bo o niektórych z was wiadomo bardzo dużo, a inne tak w cieniu sobie siedzą Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Sabi 14.06.05, 09:22 ja niby? aa dziękuję, dziękuję radzę sobie jakoś próbuję nie dać się zwariować ale postanowiłam posmakować tych Twoich ziółek, bo wiesz co? ja jestem na diecie, no i kawa i woda ciepła bokiem mi wychodzą, a ponieważ wg wytycznych z grupy krwi nie mogę pić herbaty co coś tam, to może ziółka sobie popijać będę, nie zaszkodzi a i pomóc może... więc u mnie po staremu w sumie, bo jestem zdrowa jak ryba tylko czasem w mózgu mnie się przestawia i wtedy jestem nie do zniesienia Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi 14.06.05, 09:37 My w lutym stosowaliśmy dietę bez węglowodanów. Jakoś przeżyłam te 2 tygodnie. A ty naprawdę nic nie jesz? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Sabi 14.06.05, 09:47 no coś Ty jem aż taka gupia nie jestem wykluczyłam mąkę pszenną w każdej postaci, nabiał, kapustę, kalafior, brokuły resztę normalnie, no może jeszcze mniej smażonego zdecydowanie, dużo sałaty, baaardzo dużo i szpinaku i mięsko gotowane i juz jeszcze 3 kilo a w moich udach 3 kilo, to kawał mięcha Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 09:06 No kobitki, dzię bobry się z wami u nasz gorąco na dworzu też ale w pokoiku jak cholera zimno, mam piecyk włączony wszystko przez to, że siedzę pod nawiewem i mimo że klima nie chodzi to zebrane z całego budynku resztki zimnego powietrza wieją właśnie na mnie. Dobrze, że mam przylakierowane włosy to nie robi mi wiatraka ta wichura Odpowiedz Link
pszczolaasia sześć Jagoda:) 14.06.05, 09:07 ))))))) idę czytać coście wczoraj powypisywały Odpowiedz Link
jedna_chwilka no sześć 14.06.05, 09:11 ))) gdyby nie uszy miałabym dziś dla was uśmiech dookoła głowy Odpowiedz Link
bania79 czesc 14.06.05, 09:20 U nas gosrące słońce, aż głupio w robocie siedzieć... Też dzisiaj mam lepszy humorek, choć prawde mówiąc nie wiem jak długo, bo mi kosiara pod oknem łupie... Odpowiedz Link
asiulka1976 Hejka 14.06.05, 09:28 Witam Was w ten sloneczny dzionek ) Kurcze a ja do tej DR wyslalam pytanie i pewno juz nie odpowie :o( poczekam na trudnych staraniach jak bedzie lekarz ) Pszczola jak pisalam mam wtyke w labolatorium beta bliska zeru !!! ;o) A tak wogole to bez bicia chcialam sie przyznac ze chcialam dzis testowac ale maz pozwolil mi na chwilke wejsc do kibelka bo sie spieszyl a ja pod drzwiami ledwo stalam bo siusiu mi sie chcialo a wole test robic spokojnie ) Bozeszzzzzzz cos na dachu robia ja na ostatnim mieszkam i wierca prosto w mo sufit wwrrrr Odpowiedz Link
sabi35 Re: Hejka 14.06.05, 09:41 Hmmm, myślę że do 10dpo powinnaś poczekać. Potem wszystko może być już jasne Odpowiedz Link
bania79 Re: czesc 14.06.05, 09:28 Na dodatek gardło mnie straszliwie drapie i boli... Co mogę do ssania uzyć żeby przeszło i ewentulanie nie zaszkodziło?? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: czesc 14.06.05, 09:29 wyłącz mu te kosiare z kontaktu rozumiesz, faze mu zabierz Odpowiedz Link
bania79 Re: Baska 14.06.05, 09:31 cholera w robocie jestem i mioda nie mam... u mnie lekko niecywilizowane warunki mowisz, ze zadne sterpsils nie wchodza w gre? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Baska 14.06.05, 09:36 moim zdaniem nie, jesli bardzo sie boisz... znajac siebie pewnie bym jeden wziela ale przeczytawszy squad Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Baska 14.06.05, 09:41 ja ostatnio bralam "ssajace tabletki" i tez sie zastanawialam lepiej zjesc kilka tabletek czy porzadnie sie rozchorowac ?? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Baska 14.06.05, 09:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ewaq Re: A tak w ogóle to siedzę w pracy 14.06.05, 09:42 i korzystając, że nie ma szefowej (a za 2 tyg. to w ogóle odejdzie na pół roku >> ), próbuję się przygotowywać do jutrzejszego egzaminu. Potem jeszcze tylko sobotni i wakacje od szkoły!!! A poza tym to podczytywałam Was prawie codziennie, jak miałam siłę i staram się być na bieżąco Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: A tak w ogóle to siedzę w pracy 14.06.05, 09:49 nooo, taką postawę sąsiadeczko pochwalam * Odpowiedz Link
ewaq Re: A tak w ogóle to siedzę w pracy 14.06.05, 09:51 Bo ja wiem... Wieczna studentka... A jak tam poszukiwania domku? Odpowiedz Link
patka05 To ja też witam 14.06.05, 09:51 Myślałam, że sobie dziś dłużej pośpię skoro mam wakację a tu kicha Obudziła mnie mokra plama na prześcieradle bosz... jak ja takich wypadków nie lubię! I pomyśleć, że wczoraj narzekałam, że "coś malo leci" Tak się wkurzyłam, że już potem zasnąć nie mogłam A tak poza tym to jest u nas cieplutko i słońce pięknie zapodaje Od razu humor się poprawia )) Odpowiedz Link
patka05 Re: To ja też witam 14.06.05, 09:57 Zobaczymy co powie lekarz za tydzień. Może pozwoli już w tym cyklu )) A Twoich? Już w toku? Odpowiedz Link
sabi35 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:01 Hmm, u mnie wszystko jak zawsze na żywioł. Zrestą gin twierdził, że zdziwiłby się, gdybym miała już teraz normalną owu )) Odpowiedz Link
bania79 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:03 Kochaneczki, mam do was pytanko! Moja kolezaneczka wczoraj sie dowiedziala, ze zaszla... zadawala mi mnostwo pytan co i jak ma teraz robic; wiec ja was tez pytam. Byla na becie, ale nie wiedziala jak wynik analizaowac. kiedy do gina, etc... Odpowiedz Link
patka05 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:04 )) Ja tak sobie tylko myślę, że fajnie by było gdybyśmy znów na wspólnym ciążowym wątku wylądowały Tym razem już na dobre A najlepiej to jeszcze jakbyśmy wszystkie chętne baby z tego wątku z nami zabrały Odpowiedz Link
sabi35 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:06 Ja nie wiem czy będę się gdzieś przenosić. Trochę mnie ten Listopad 2005 stresował. A tu jest bosko! Odpowiedz Link
bania79 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:06 Patkuś, ja się na piszę! mam nadzieję, że już wkrótce tak będzie. Szybciej niż myślimy! Odpowiedz Link
jedna_chwilka chciałabym Wam kulturalnie 14.06.05, 10:12 napisać, że mam migrenę.... ale mnie po prostu łeb napie.....la Odpowiedz Link
annalalik Re: chciałabym Wam kulturalnie 14.06.05, 10:13 Nie dziwie sie - skoro Ci nawiew dmucha na głowę... Moze ucałować w czółko i przejdzie ? A moze jakos przemebluj to swoje biuro - znaczy biurko przestaw troche. Bo wiesz taki nawiew to nic dobrego... Odpowiedz Link
tola79 Re: chciałabym Wam kulturalnie 14.06.05, 10:14 ojoj, cmok w czółko Jagódko! Wiem, jak sie musisz czuć, bo wczoraj miałam to samo... Delikatnie mówiąc, mało mi łba nie urwało. Ale jeszcze się zawzięłam i nowe firanki wieszałam, bo koniecznie mi się chciało obejrzeć, jak będą wyglądać. Więc wieszałam ze stolika, a monsz mnie trzymał na wszelki wypadek ) Odpowiedz Link
patka05 Re: chciałabym Wam kulturalnie 14.06.05, 10:15 pijasz kawkę? To polecam dwa paracetamole popite kawą. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: chciałabym Wam kulturalnie 14.06.05, 10:16 taaaa i kojfne wtedy jak nic Odpowiedz Link
patka05 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:14 bania79 : No i taka postawa mi się podoba sabi: jedyne co mnie w takich wątkach (jak Listopad 2005) stresuje to to, że poznam się z dziewczynami, polubię... a potem znów się może nie udać i będę je musiała opóścić. Tego nie potrafię... Nadal śledzę losy dziewczyn na Lipcu 2005 i na Listopadzie 2005... i po cichu kibicuję im bo zdąrzyłam się z nimi emocjonalnie związać. Odpowiedz Link
sabi35 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:20 Ja zdecydowanie rozpoczynam nowy wątek w życiu. I właśnie to wyliczanie na kogo trafi, i czego nie wolno (wynika na to że należałoby się położyć i tak wytrwać do porodu, nie wolno kawy, seksu, roweru, herbaty, samolotu itd. itp.) troche mnie denerwuje. Bez takich forów jest mi chyba lepiej. No, może po 12 tygodniu, kto wie? Odpowiedz Link
patka05 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:30 No zobaczymy jak to będzie, czas zweryfikuje Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: To ja też witam 14.06.05, 10:32 HHmmm ja bylam na wrzesien 2004 teraz beda dzieciaczki miec roczek ) ah i mam wstep do priv "dzieci wrzesien 2004" )) i zdjecia czasem ogladam i sledze ich losy pierwsze zabki, pierwsze kroczki .......... ale nie zebym sie dolowala !!!!!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Cześć kochane !!! 14.06.05, 10:23 Witam słonacznie, jadę zaraz do ginki i jestem bojowo nastawiona. zobaczymy czego dzisiaj się dowiem. A potem dwa miesiące przerwy, nie od starań ale od badań , wizyt itp. Nie będę się w wakacje stresować, a może morze pomoże??? Hihihi ale mi się napisało. A tak w ogóle to śluzik i ból jajników w pełni, no i oczywiście działanie , ale na nic nie liczę. Pa do wieczora. Odpowiedz Link
patka05 Re: Cześć kochane !!! 14.06.05, 10:30 Ja też się wybieram nad morze, mniej więcej za miesiąc ) Do Pobierowa (podróż trochę sentymentalna, tam się zeszliśmy z mężem ) ). Ale masz rację, wakacje już mają to do siebie, że pozwalają się odprężyć i wypocząć co może mieć pozytywne efekty we wszystkich sferach życia A Ty gdzie się wybierasz nad to morze? Odpowiedz Link
asiulka1976 Dobre :O)) 14.06.05, 10:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&v=2&s=0 Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 10:47 Poleciałam też sprawdzić, że może tam mam i nie wiem? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 10:54 Przeczytajcie do konca i wszystko razem z przepisami no po prostu padlam ze smiechu hihihihihii a swoja droga cholerka moze naprawde sprawdzic ?? podobal mi sie komentarz : Najlepsza jest depilacja gorącym woskiem. potrzebujesz drut stalowy o przekroju 1,2 mm absolutne minimum, długości 20cm wosk, najlepiej z roztopionej świecy deseczka drewniana 10x3cm wykonanie wosk podgrzewasz, aż stanie się płynny drut wkładasz do pochwy na długość ok 10cm(nie martw się nie uszkodzisz błony) zaciskasz zęby na deseczce wlewasz wosk do pochwy czekasz aż stężeje jednym zdecydowanym ruchem wyszarpujesz wosk z pochwy trzymając za wystającą część drutu włoski odrastają po miesiącu i są zdecydowanie słabsze możesz poprosić o pomoc swojego chłopakan, na pewno sie podnieci niemazaco hihhihiiii Odpowiedz Link
patka05 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 11:04 mnie tez ) Za to to o drożdżach... "jak złapiesz drożdza (...) to se upieczesz drożdżowe" już troche było niesmaczne Odpowiedz Link
bania79 Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:09 Kochaneczki, mam do was pytanko! Moja kolezaneczka wczoraj sie dowiedziala, ze zaszla... zadawala mi mnostwo pytan co i jak ma teraz robic; wiec ja was tez pytam. Byla na becie, ale nie wiedziala jak wynik analizaowac. kiedy do gina, etc... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:12 Nie wiem, w Niemczech się robi Bete tylko jak są problemy, nigdy nie robiłam. A do gina, najlepiej 2 tygodnie po terminie. Serduszko zwykle widać 6t6d. Chyba że jakieś plamienia albo zapalenie się przypląta. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:18 jak tak czytam to w niemczech mają jakiś stosunek do ciąży niż tu w Polsce co nie? czy tylko mój mnie tak gania po tych betach? zresztą przeczytałam na innym wątku, że dziewczyny po poronieniach zero seksu!!!!!!! przynajmniej do 12 tc- w każdym razie tak jedna Koleżanka Dorotka ma od gina powiedziane... załamka....kto to wyczyma!!!! Pan czy ja...bo podobno innych sposobów współzycia też nie można....musze to z ginem obgadać, ale dopiuero wtedy jak mnie to interesowac nie będzie. Odpowiedz Link
patka05 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:22 Moja ginka też mi tak powiedziała. Zero seksu przynajmniej przez pierwszy trymestr, a potem zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Odpowiedz Link
patka05 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:34 Pamiętasz sabi moje posty na listopadzie? W drugiej ciąży od dnia testu niemal cały czas plamiłam, miewałam skurcze, twardnienia macicy. (No i bóle szyjki, w które nikt mi nie wierzył). Miałam nakaz leżenia to i seksu nie wolno mi było zażywać. Nawet jeśli przy kolejnej ciąży nie będę musiała leżeć to profilaktycznie ginka powiedziała, że przynajmniej pierwszy trymest wstrzemięzliwości czeka mnie na 100%. Zresztą przeczytałam gdzieś, że w Polsce to standardowa medoda postępowania- lekarze zlecają wstrzemięzliwosc profilaktycznie w podobnych przypadkach. Jeśli Twój gon niczego podobnego Ci nie zleci to możesz szaleć jak Ci serce podpowiada Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:35 Ja myślałam, że po poronieniu. Hmm, u mnie przyczyny były inne. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:37 zero sexu poniewaz czlonek robii masarz szyjce (smiesznie brzmi) ale taki masaz robi polozna podczas porodu na wywolanie go Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:38 Ale wtedy organizm jest przygotowany do porodu. A na początku ciąży nie. Należy unikać jak są wskazania, ale jak nie, to seks wtedy to sama przyjemność! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:50 Kurcze czytalam gdzies ze nawet badanie szyjki jest niewskazane w ciazy moze chodzi tu o codzienne badanie, nie wiem i od razu skojarzylo mi sie z sexikiem ) A z drugiej strony pamietam ze moj M nie chcial sie ze mna kochac bo mowil ze cos uszkodzi hihihihihii Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ponawiam pytanko... 14.06.05, 11:25 Bete robi się tylko po poronieniu samoistnym albo kiedy są podejrzenia, że ciąża nie rozwija się prawidłowo. W twoim przypadku to jak najbardziej w porzo. Tutaj młodzi lekarze nie zabraniają seksu po poronieniu (starsi do ustania krwawienia albo plamienia) zalecają tylko przez 2 tygodnie prezerwatywę. To tyle. Wiele kobiet wogóle nie stosuje żadnych środków po poronieniach i zdaje się na własny organizm i naturę. Nie przepisuje się progesteronu, jeżeli nie ma podejrzenia, że jego niedobów był albo może być przyczyną poronienia. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobre :O)) 14.06.05, 11:14 spadłam jak to przeczytałam i nie moge się podnieść....ludzie...i takie osoby chcą rozpocząć współżycie...zatrważające)))))))) Patuś no, no, no!!!!! nad morze, kto wie z czym ,a może z kim wrócisz Nituś też ze mną się spotka- tralalllaaaa)))) Asia czymam za słowo, z tym laboratorium, aczkolwiek, czuję, a raczej widzę (...) że jeszcze trochę tej bety pewno będzie. chcialam się krociutko jeszcze wypowiedzieć, co do chodzenia na jakieś inne fora typu grudzien 2005, na którym przez chwilę byłam (co mi przypomniało- Jagódko w główkę) wykasowałam sobie nawet linka do niego, zeby nei zaglądać..jakoś nie chcę..Kruszynka jest tu z nami, zagląda czasem i to mi starcza.. nie wiem czy pójde gdzieś na jakieś inne forum. mi się tu podobywuje Banieczko, ja wiem czego never nie zrobie więcej- nigdy przenigdy nie pójdę wczesniej niż w 40 dc do gina, nigdy. to pobudza nadzieje. a to jest niepoczebne. zreszta jest wiele takich never.. i to na razie tyle Asia nie rób może jeszcze testu co? bejb po co się stresować? Ania jak tam, dzisiaj lepiej po tym clo? Jagoda Tola- chciałam sie tyko spytać krotko, a Pan to gdzie cię czymał, jak te firanki wieszałaś? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 11:16 Ja też sobie wykasowałam wszystkie linki, łącznie z poronieniem. Zostawiłam tylko ten! Odpowiedz Link
tola79 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 11:21 Pszczółko, ten tego... chciałabym powiedzieć, że w pasie mnie czymał, ale chyba by to było delikatne przekłamanie )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Dobre :O)) 14.06.05, 11:23 dzieki za odpowiedzi, właśnie gadalam z tą kolezanka i ma bete 1500 a do gina idzie najwczesniej za 2 tyg. Kurde, i pomyslec, ze jeszcze 2 tyg. temu mowila mi, ze bedziemy zaciazaly wg. stazu malzenskiego! i guzik prawda! Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 14.06.05, 11:24 dzis po clo zupełnie dobrze. Troche mi duszno ale nie ma co sie dziwic jak na dworze jest 35 stopni Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Porządkuje :) 14.06.05, 11:32 Tola, wiesz tak myślałam)))) Bania się nie nerwuj Aniele...szkoda nerw. ty tez zaciążysz, wszystkie zaciążymy kiedyś. nawet ja kiedyś dziecko urodze chyba... no wlaśnie, a co się może stać, jak , że tak powiem...ja z Panem współzyje pomimo nie ustania krwawienia, tudzież plamienia? ktoś wie? oprócz oczywista ryzyka złapania jakiejś infekcji, co mnie osobiścia, jak mawia Jagoda wali... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Porządkuje :) 14.06.05, 11:34 Nic, my się bzykaliśmy już po kilku dniach i nic się nie stało Odpowiedz Link
bania79 Re: Porządkuje :) 14.06.05, 11:35 Ja się nie denerwuję Pszczólko! ciesze się razem z nią, bo to moja dobra koleżanka! ale mi się we łbie nie mieści dlaczego?!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Porządkuje :) 14.06.05, 11:36 Na ciebie też przyjdzie kolej, i na Pszczołę i na każdą z was. Tylko nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Basiu... 14.06.05, 11:42 to jest najstarsze qrwa pytanie na świecie... nie wiem dlaczego...a wierz mi baaaardzo bym kciała, żeby było prosto...i łatwo. mówisz Sabi, że nic, no to spoko, cza się bzykać, póki w ciąży nie jestem tak? bo potem przystojniak może zgody nie dać))))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 14.06.05, 11:53 HHmmmm no to dostalam propozycje )) moja kolezanka ma obrone jako projektantka w Lodzi i kazdy projektant mial zrobic 5 stroi wiec i 5 modelek no i teraz miala probe generalna i okazalo sie ze jest na okolo 50 modelek jeden wizazysta ktory nie daje rady dostalam propozycje czy nie pomoc temu wizazystowi hhhmmm za darmo ale juz w CV bedzie ) kurcze znoe musze uzupwlnic kuferek o pierdolki do malowania eehhhh Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 14.06.05, 11:56 ej to chyba dobrze co nie??????? no ja ci tam gratuluje))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 14.06.05, 12:06 ta kurna olek dobrze tylko czym ja tam dojade z wielkim kufrem kosmetykow no chyba ze mezus na pokaz mody bedzie chcial jechac hihiihhiih Odpowiedz Link
bania79 Re: Basiu... 14.06.05, 12:43 Ja wiem Pszczółko! najtrudniejzse pyatnie na świecie... ale znajdziem odpwoiedź! Odpowiedz Link
ewaq Re: Któraś tu wspomniała Kruszynę 14.06.05, 11:51 Co z nią w ogóle? Dawno tu nie zaglądała, a z wojaży to już chyba wróciła... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Któraś tu wspomniała Kruszynę 14.06.05, 11:54 wczoraj na watku jest przy koncu wszystko OK Odpowiedz Link
pszczolaasia 257- jestem trochu rozczarowana..myslalam, że 14.06.05, 12:14 bedzie mniej...no nic to. dla rozesmiałki- dostalam to na poczte od pewnego poważnego prezesa poważnej i dużej firmy- znanej w całej Polsce... > > >> >Slownik wspolczesnego jezyka polskiego (dla biznesmenow ze swiata).> > > > >> > >> > > >> > Na swiecie: Szanowny kolego, dlugo nie widzielismy sie! > > >> > > >> > U nas: Kope lat, kurwa mac!> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Pan to jest bardzo wyksztalcony. > > >> > > >> > U nas: Co za pedal.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Nie zauwazyl pan wszystkich aspektow umowy.> > >> > > > >> U nas: Pierdolony slepiec.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Pan raczy zartowac. > > >> > > >> > U nas: Pojebalo cie?> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Nie, nie ma pan racji. > > >> > > >> > U nas: Chuj ci w dupe.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Dane ktore posiadacie nie odpowiadaja faktom. > > >> > > >> > U nas: Nie pierdol!> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Pana sekretarka jest bardzo sympatyczna. > > >> > > >> > U nas: Posuwasz ja?> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Smacznego.> > >> > > > >> U nas: Udlaw sie chuju.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Jaka funkcje pelni ten pan w firmie? > > >> > > >> > U nas: Co to za fiut?> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Chwilowo nie jestesmy zainteresowani reklama. > > >> > > >> > U nas: Na chuj mi reklama.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Wydaje mi sie, ze z jego zdaniem nie musimy sie liczyc. > > >> > > >> > U nas: Pierdolic go.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Ten projekt jest latwy do zrealizowania. > > >> > > >> > U nas: Z palcem w dupie.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: To niemozliwe. > > >> > > >> > U nas: Takiego wala.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Chwilowo nasza firma nie prosperuje najlepiej. > > >> > > >> > U nas: Jestesmy w gownie.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Pan jest bardzo ostroznym rozmowca.> > >> > > > >> U nas: Dyplomata jebany.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Dlaczego nie zgadzacie sie na dalsza wspolprace?> > >> > > > >> U nas: Pojebalo was?> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Rozwoj sytuacji na rynku nie idzie w pomyslnym kierunku. > > >> > > >> > U nas: Jest chujowo.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: To wplywowi panowie. > > >> > > >> > U nas: Same kutasy.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Ten pan nie ma znaczacych kontaktw. > > >> > > >> > U nas: Moze mi zrobic laske.> > >> >> > >> > > > >> Na swiecie: Dziekuje!> > >> > > > >> U nas: (Wyraz nie istnieje) Odpowiedz Link
tola79 Re: 257- jestem trochu rozczarowana..myslalam, że 14.06.05, 12:17 Bedzie dobrze Cmoki Odpowiedz Link
annalalik Re: 257- jestem trochu rozczarowana..myslalam, że 14.06.05, 12:18 Spadła o połowę - to i tak dobrze. Pszczoła bedzie dobrze - obaczysz !! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 257- jestem trochu rozczarowana..myslalam, że 14.06.05, 12:32 Musi byc dobrze !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: 257- jestem trochu rozczarowana..myslalam, że 14.06.05, 13:09 Ciekawe co twój gin na to. A rozmawiałaś z nim na temat leczenia farmakologiczengo? Odpowiedz Link
asiulka1976 wiecie co ........ 14.06.05, 13:15 to jest jednak rewelacyje )) sprobowalam i super wychodzi )) www.maxior.pl/?p=index&id=819&8 Odpowiedz Link
jedna_chwilka No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:20 boszszs, na kogo wychodzę, co znowu mnie wali? (oprócz tego, że prawie wszystko?) Pszczoła - czym się Bejba, będzie gites malines, Ciebie beta spadnie nie bój Aaaaaa i jeszcze czemu Ci do głowy przychodzi, że Pan Cię nie dopuści di siebie kedyś? no wiem wiem, nie powiesz nam teraz, bo od maleńkości stydliwa Ania, Bania, Ewaq, Patka, Sabi, Tola - to nie kolejność tylko wg alfabetu cmokasy jak stąd do nie wiadomo dokąd Odpowiedz Link
bania79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:24 Jagodko, to ode mnie tez cmok! truskawy wciągam własnie... Odpowiedz Link
sabi35 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:26 Dzięki wielkie. Ja właśnie trawię sałatkę z tuńczyka i czekoladę. Całuski dla was też! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:28 a ja wtrąbiłam sałatkę wiosenną z dziewiczą oliwą i balsamico - jak ja to uwielbiam. Oczywiście fruwa twoja marynara na klapie ma 2 ciemne plamy od balsamico, bo sie dziecku z gęby ulało Odpowiedz Link
tola79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:27 Dżagoda i nawzajem buziaki-przytulaki Bania, Ty mi nie mów o truskawkach, bo mi język ucieka ) Mniaaaaaaaam Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:40 uuuuu pani światowa widzę.... szacuneczek Odpowiedz Link
tola79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:41 taaaaaaaa... jasssne ;D Jagoda, cmoki normalnie Cie tofam Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:44 i ja Ciebie ******************** muszę chyba konsupcji Pana dziś dokonać skorom taka dziś całuśna Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:29 Rny julek al emam nos zapchany :o( oddychac nie moge bbuuu Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:30 Asiulka Tobie też smokasy ************************* a co se do nosa włożyłaś że on zapchan? Odpowiedz Link
bania79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:35 ja dzisiaj zjadlam dwie buly ze schabikiem pieczony i nie mam ochoty na obiad! tylko truskawy jem, a w domciu ogórkowa czeka... i jeszcze rozporawiamy o pstrągu pieczonym w folii! mniam... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:36 katar se wsadzilam ................ hiihhiii i kurna wyjac sie teraz nie da ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka 14.06.05, 13:38 pocieszające jest to, że leczony trwa tydzień a nieleczony 7 dni, więc . . . czas START Odpowiedz Link
bania79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:38 to uwazaj zebys sie moim gardlem chorym nie zarazila... Odpowiedz Link
tola79 Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 13:41 Oj, bidulko Jeszcze niedawno miałam taki paskudny katar, więc świetnie Cię rozumiem. Przejdzie musi Odpowiedz Link
ewaq Re: No chwilunię mnie nie było ... 14.06.05, 14:55 tenks sąsiadko Sorki, że tak późno reaguję, ale nie mogę w robocie cały czas tu siedzieć. No ale jeszcze tylko przez 2 tygodnie, później już nikt nie będzie mi w monitor patrzył )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Tak jakbym wszystki zapał 14.06.05, 14:20 eno nie no! zaraz tam zapał opadł! są lepsze i gorsze dni, a nawet lepsze i gorsze pory dnia! ja właśnie wchodzę w lepszą porę dnia... Odpowiedz Link
bania79 Re: jak to? 14.06.05, 14:23 he he, juz wsatawć! budzić się! a turkweczki skonsumowałam i fajnie jest... praca mnie nudzi do bólu ostatnio! potrzebuję bodźca jakiegoś!!!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: jak to? 14.06.05, 14:26 a tak sobie pomyslalam o ty pedicure... fakjnie byloby sobie zrobic zelowy czy cus! tylko czy mi takie cudo wytrzyma? i czy jak zaloze pelne buty (z czubem) sie nie zepsuje? to chyba pytanie do asiulki... bo ja frencza tak lubie miec na stópkach... śliczności takie!! Odpowiedz Link
patka05 Re: jak to? 14.06.05, 14:27 No faktycznie Naczynia pozmywałam, obiadek wstawiłam ale... Coś mi się sennie zrobiło może kawka poranna przestaje działać Ale dobre humory na tym wątku to dziś naprawdę są w porządku Odpowiedz Link
twoj_bodziec czy ktoś 14.06.05, 14:30 mnie tu potrzebował? jestem do dyspozycji, Bodziec we własnej osobie Odpowiedz Link
bania79 Re: czy ktoś 14.06.05, 14:37 o matko swięta! Bodźca to mi trzeba, ale żeby we właśnej osobie... Odpowiedz Link
bania79 Re: czy ktoś 14.06.05, 14:38 he he dobre! kto się pod bodźcem kryje?? no kto????????? Odpowiedz Link
twoj_bodziec Re: czy ktoś 14.06.05, 14:40 tylko co Tu mogę dla Pań zrobić? widzę, że guściki wysublimowane, więc i oczekiwania chyba duże? czy się nie mylę? Odpowiedz Link
bania79 Re: czy ktoś 14.06.05, 14:41 wysublimowane guściki??? no no, zaraz tam! Jak dorwę tą co sobie jaja robi... Odpowiedz Link
bania79 Re: Bodziec nie taki strachliwy 14.06.05, 14:50 No to cudnie, jakiś pomysł jak trochę życia, entuzjazmu, energii w nas tchnąć... nie żebyśmy potrzebowały bardzo... Odpowiedz Link
twoj_bodziec Mogę 14.06.05, 14:50 a) zatańczyć - czego i tak nie widać b) zaśpiewać - czego i tak nie słychać to na co się decydujecie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Mogę 14.06.05, 14:51 zatańcz nam to bedzie od razu nam lepiej )) a ze ciepło to moze w bikini co? Odpowiedz Link
tola79 Re: Bodziec nie taki strachliwy 14.06.05, 14:51 Dobra, kobitki, ja się zwijam. Mam dziś gościa, a raczej gościówę i może być ciężko, bo to koleżanka z gatunku "A wy kiedy się postaracie??? Ciągle niiic?", więc trzymajcie kciuki )) Buźka! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: czy ktoś 14.06.05, 14:51 co Aniu? dlaczego kochana? znaczy ja wiem dlaczego ale jakby tak jaśniej Odpowiedz Link
annalalik Re: czy ktoś 14.06.05, 14:53 jak wiesz dlaczego to co ja Ci bede wiecej mowiła )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy ktoś 14.06.05, 14:53 ja poczebuje dzisiaj entuzjazmu... może bodziec albo zaśpiewać, albo zatańczyć..mi obojętnie... byle by mnie ruszyło do przodu.... a Ania ma rację Jagoda jest tofana Odpowiedz Link
sabi35 Re: czy ktoś 14.06.05, 14:54 Pszczoło, toż ja się dzisiaj cały czas o ciebie martwię. Zastanawiam się cały czas jakby cię tu rozerwać (byle nie dosłownie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy ktoś 14.06.05, 14:56 Sabi tenks bejb :8 samo musi minąć... i tyle minie, zawsze mija na rozrywkie coby Bodźca wspomóc: Pewien wlamywacz planuje skok swojego zycia. Realizujac swój perfekcyjny plan dostaje się noca bez problemu na teren okazalego banku. Po chwili stoi przed pokaznym sejfem. Z dziecinna latwoscia otwiera go i znajduje w srodku ...2 jogurty. Szok jest wielki, wiec dla poprawy nastroju wtranzala je bezwahania. Bezzwlocznie udaje sie do kolejnego sejfu liczac, ze tam sie oblowi. Po jego otwarciu zaskoczenie jest spore ale wtórne - w srodku znajduje 12 jogurtów... Wchlaniajac je zastanawia sie gdzie moze podziewac sie ta cala kasa... Musi byc w trzecim sejfie, który stoi juz po chwili otworem. Zawartosc: 30 jogurtów. Juz nie glodny, ale z czystej checi podreperowania wlasnego ego pochlania je wszystkie co do ostatniego. "Te cholerne banki tez juz nie sa tym czym byly kiedys" - mysli sobie wkurzony wlamywacz opuszczajac z pelnym brzuchem budynek banku. Na drugi dzień rano kupuje gazete i czyta jej naglówek: "Niecodzienne wlamanie do Banku Spermy SA..." ---------------------------- Tratwa płynie, a na niej czterech rozbitków: Niemiec, Polak, Rosjanin oraz Murzyn. Po pewnym czasie zaczęło kończyć się im jedzenie, więc postanowili wyrzucić Murzyna za burtę. Niemiec doszedł do wniosku, że to nie jest fair, więc wymyślił konkurs. Kto nie odpowie na pytanie ten wylatuje za burtę. Zadał pytanie Polakowi: - Kiedy zrzucono bombę na Nagasaki? - 1945 r. - Ok, zostajesz Pytanie do Rosjanina: - Ile osób zginęło ? - 60 tys. - Ok, zostajesz. Do Murzyna: - Nazwiska! Odpowiedz Link
sabi35 Re: czy ktoś 14.06.05, 14:59 )))))))))) Ale na tym można dobrze zarobić, czytałam ostatnio ogłoszenie, że dawca dostaje ponad 150euro , to więcej niż pani lekkich obyczajów Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy ktoś 14.06.05, 15:02 łoj, to musze menszowi powiedzieć... moze coś się da zarobić)) zawsze parę groszy do pierwszego)))) Odpowiedz Link
bania79 Re: czy ktoś 14.06.05, 15:02 No w Londynie, tez dobtrze za to płacą... i podobno dużo polaczków w ten sposob zarobkuje! No nie wiem nie wiem! A propos bodźca, poprosimy śpiew z tańcem! a co!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: czy ktoś 14.06.05, 15:03 taak, u nas na uczelni wisiało nawet kiedyś ogłoszenie... Ponoć studenci chętnie sobie w ten sposób dorabiają. Odpowiedz Link
ewaq Re: czy ktoś 14.06.05, 15:02 och, jak ja się w sobote po egzaminie rozerwę! Mamy firmową imprezę (co roku wszyscy pracownicy z rodzinami jeśli chcą) nad zalewem Zegrzyńskim, więc będzie sposobność Tyle że dla mnie nie do końca, bo nie skorzystam z tych lejących się strumieni złotego napoju, ale chociaż najem się do bólu, bo wyżerka to jest co roku jak się patrzy Odpowiedz Link
pszczolaasia :))))))))) 14.06.05, 15:06 > > Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy : > > - Nikomu nie można ufać, nikomu .... > > Na moment przerywa pranie : > > - Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież tylko pierdnąć > chciałem. Odpowiedz Link
bania79 Re: :))))))))) 14.06.05, 15:09 buaha aha hanahanahahhaahahahhahah Dowaliłaś teraz! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :))))))))) 14.06.05, 15:11 >> > Czym się różni mucha od męża? Mucha jest upierdliwa tylko latem >> > >> > >> > W księgarni klient pyta sprzedawczynię: >> > - Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"? >> > - Fantastyka na drugim stoisku. >> > Dlaczego kobiety chętniej wybierają mężczyznę z kolczykiem? >> > - Bo potrafi on znieść ból i już raz kupił biżuterię. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Nosz mnie Pszczoła rozwaliłas.... :))) 14.06.05, 15:12 I proszę, zrobiło się wesoło! Odpowiedz Link
pszczolaasia trochie makabryczne...ale...... 14.06.05, 15:15 Halo ? - Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie - tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem po dłuższej chwili milczenia: - ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka ! - nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusia w sypialni ! - Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyś cos dla mnie zrobiła. Dobrze? - dobrze tatusiu - to idź na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata właśnie parkuje przed domem... .. kilka minut później : - już zrobiłam - i co się stało ? - mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa. - Boże, a wujek Franek ? - on tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy. ..baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie : - hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: trochie makabryczne...ale...... 14.06.05, 15:19 >> Wczesny poranek , wieś, dom , obok chlew. Z domu wychodzi rolnik >> Zenek ( 2 dnowy zarost , podkrążone oczy, ręce jak bochny , kufajka, >> gumofilce, berecik z antenką ) powolnym krokiem idzie przez błotniste >> podwórko do chlewu. Z chlewu dochodzą pierwsze niepewne pokwikiwania. >> Zenek podnosi wiadro z pomyjami i wchodzi do środka , wszystke świnie >> kwiczą i tłoczą jak najbliżej. Nalewa pomyje do koryta - świnie w >> spazmach , pełen entuzjazm , kwik nie do wytrzymania. Zenek przez >> chwilę stoi i patrzy się na nie z lekko zażenowanym uśmiechem. powoli > odwraca się i wraca do domu. W domu zdejmuje kufajkę i pdchodzi do >> szczerniałego kawałka lustra wiszącego nad miską , przygładza tłuste >> włosy > i patrzy się na swoje odbicie... w końcu mruczy do siebie: >> - K...., co one takiego we mnie widzą??? >> Odpowiedz Link
sabi35 Re: trochie makabryczne...ale...... 14.06.05, 15:21 No proszę jak się koleżanka rozbestwiła! Odpowiedz Link
cytrusowa elo 14.06.05, 15:17 laski, jestem z wami. i szukam natchnienia na obiad - co tu mozna zrobic ze schabowego, by nie byly to schabowe... ale i tak bede was obserwowac Odpowiedz Link
annalalik Cytrusiu 14.06.05, 15:18 Ze schabu mozesz pieczen zrobic w piekarniku albo taka z patelni. Mozna tez roladki z serem ze schabu Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Cytrusiu 14.06.05, 15:18 no tak, tylko zaponialam nmapisac, ze to juz sa dwa kotlety Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytrusiu 14.06.05, 15:22 Mozesz tez dac na te schaby w takim razie pieczarki i ser i do piekarnika. bedziesz miała zapiekany schab hehe Odpowiedz Link
sabi35 Re: elo 14.06.05, 15:19 Heloł, dzisiaj to ja też nie wiem co ugotować, a nie mam nawet schabowego! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: elo 14.06.05, 15:21 ja teraz jem codziennie kalafior )) a mezus w pracy je czasem cos na kolacje zrobie Odpowiedz Link
sabi35 Re: elo 14.06.05, 15:22 A my szparagi, to taki charakterystyczny zapach przy sikaniu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: elo 14.06.05, 15:25 kalafior to jest to!!!!!!!!!!!! łoj musze kupić jak nic spadywuje do domciu dziewczyny na razie. Odpowiedz Link
bania79 Re: elo 14.06.05, 15:26 a ja nigdy szparagów nie jadlam nie mam garnka do nich... moze sie na szparagi gdzies wybiorę... Odpowiedz Link
jedna_chwilka szaparagi 14.06.05, 15:27 uwielbiam z sosem beszamelowym... mniamniuśne są Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: szaparagi 14.06.05, 15:41 No i co dalej z nimi ja nigdy nie jadlam mowisz pyszn emoze warto zrobic z czym to sie je ????? Odpowiedz Link
annalalik Narazie Pszczoła 14.06.05, 15:30 A ja sobie zrobilam dzis rosołek bo mnie ochota przyszła A jutro zjem z Atką pomidorówkę Mam nadzieje ze ona lubi No i ciasto pieke dzis Odpowiedz Link
annalalik Re: Narazie Pszczoła 14.06.05, 15:43 Nie wiem czy zrobimy bo bedziemy same to nie bedzie miał kto zrobic hehe Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Narazie Pszczoła 14.06.05, 15:46 ania dasz rade !! ty nie dasz?? cos wymyslisz kobieto !!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Narazie Pszczoła 14.06.05, 15:47 no BA! Gdybym miala cyfrowke to by sie dalo ale ja mam zwykly aparat ehm... cos wymyślę. Moze uda mi sie cyfrowke skołowac hihi Odpowiedz Link
asiulka1976 no wiecie !!!!!! 14.06.05, 15:45 moj M jest od kilku godz w domu i pracuje na laptopie a ja na forum ) no i poszlam do sklepu na chwilke i monitor tylko zgasilam , przyszlam zakupy zanioslam do kuchni przynioslam mezusiowi zamowione smiezelki ;o) i siadlam przed kompem i slysze meza " no to juz choroba!!! " patrze sie na niego i pytam co?? a on "to forum" odpowiedzialam ze czesc tej choroby bedzie mial szanse zobaczyc na zywo w lipcu no i sie zdziwil hihihihiihihi Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no wiecie !!!!!! 14.06.05, 15:52 też coś! ja bym na jego miejscu aż tak się nie dziwiła a co to do 3miasta se pojechać nie mozna? pospacerowac po monciaku? a ze sie tam kogos spotka przy okazji, to tylko cieszyc sie, ze swiat malutki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no wiecie !!!!!! 14.06.05, 15:55 a swoja droga to juz uzaleznienie od tego kompa juz nawe o forum nie mowie a o samym internecie Odpowiedz Link
asiulka1976 dobra 14.06.05, 15:58 ide do kuchni pozmywam, posiekam botwinke i zamroze juz na zime ) a tak swoja droga mozna odmrozic sam zamrazalnik w lodowce ?? mam osobne drzwiczki bo nie chce mi sie wszystkiego z niej wyciagac hhmmm moze ten "snieg" zeskrobie hhmmm Odpowiedz Link
annalalik Re: dobra 14.06.05, 15:59 Wyłącz lodówkę i szybko zeskrob śnieg z zamrażalki taka specjalna plastikowa skrobaczką . Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: dobra 14.06.05, 16:08 chyba tak zrobie )) Ps. Po 3 latach moj krolik wział sie za kabelki zaczal od cienkich telefonicznych )) myslalam ze cos z tpsa nie tak ale to kabelek przegryziony hihiihhi mezus juz naprawia Moj kroliczek miedzy rogowka a oknem pod kaloryferem ma pudelko w ktorym przesiaduje a za kartonikiem kabelek byl od zawsze az w koncu go zobaczyl widocznie nie chcial miec lini telefoniczej w domu (czyt.kartonik) jak stwierdzil moj mezus ) Teraz za kare jest zamokniety w klace pewno i tak nie wie dlaczego hihhiihi Odpowiedz Link
annalalik Re: dobra 14.06.05, 16:23 niezły ten Twoj króliczek. A moj maz znow pozniej przyjdzie do domu. Pojechał awarie do klienta naprawiac eh... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: PORZĄDKUJE 14.06.05, 18:40 img198.echo.cx/img198/8311/1073137mu.gif przypatrzcie sie w ten rysunek ) Odpowiedz Link
annalalik Szlak mnie trafi zaraz 14.06.05, 19:02 od kilku dni kłada niedaleko mnie asfalt. Dzis doszli do drogi przy moim domu i juz od rana tu jest hałas nie do wytrzymania. Głowa mnie boli strasznie Kiedy oni to skończą? Odpowiedz Link
patka05 Re: Szlak mnie trafi zaraz 14.06.05, 19:56 Oj biedna, domyślam się co czujesz. Remontowali mi klatkę schodową ostatnio. Też myślałam, że się to nigdy nie skonczy Odpowiedz Link
patka05 Ania 14.06.05, 20:43 A jak tam po CLO? Nadal nie masz dziś nieprzyjemnych objawów? Odpowiedz Link
pszczolaasia czemu mi dziś do diabła jest tak...... źle? 14.06.05, 21:04 sama siebie nie rozumiem za grosz...chciałabym odciąć swoją głowę i wstawić inną.... taką niemyślącą..za dużo myślę to mój problem... idę spać, to mi ostatnio dobrze wychodzi. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: czemu mi dziś do diabła jest tak...... źle? 14.06.05, 21:08 ja ci zlotko powiem,czemu ci tak zle - bo mnie jeszcze nie widzialas!!! O!!!! Juz ja cie rozkrece, hihihih. Wez wyluzuj kobito - wiem, ze sie stresujesz wynikiem, nie? sciskam cie i kopniaka w te jednom pupe dajem! Odpowiedz Link
patka05 Cytruś 14.06.05, 21:10 a propo Twojego pytania na forum- załóż sobie FF, on ci sam będzie interpretował tempkę. Ja sobie założyłam kilka dni temu i właśnie poznaję możliwości programu )) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: patka 14.06.05, 21:39 po pirwsze za duzo do zrozumiema, hihi, a ja jestem niecierpliwa. po drugie nie chce zalozyc tego, bo nie chce wpasc w pulapke ciazy za wszelka cene. ja chce tylko poznac organizm kobiety i zaleznosci wzrostu czy spadku temperatury Odpowiedz Link
patka05 Re: czemu mi dziś do diabła jest tak...... źle? 14.06.05, 21:08 buziak w czułko, prześpij się skoro masz ochotę, może jak wstaniesz będzie lepiej Odpowiedz Link
nitka111 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 21:41 Jestem . Ginka mnie dzisiaj rozśmieszyła, to że ja nie jestem w ciąży zauważyłam już jakiś czas temu ( ona dzisiaj), oznajmiła mi że najpierw chciałyby zrobić mi cytologię, więc w tym celu mam się zgłosić w odpowiednich dniach, po @@ która według badania ma wystąpić 18 - 20.06. Ja jej na to, że mam nadzieję @ nie dostać, a ona do mnie: " Naprawdę chciałby Pani?" . No nie ja tak dla jaj mówię, a do niej chodzę dla pięknych oczu !!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 21:45 nitka moze ona mywslala ze tylko po to aby kase dawac hihihi no tez sie usmialam jesli chodzsi o FF chwilowo nie przyjmuja :o( ale mam fajna kolorowa karte do pomirow dlugopisem jak ede na swoim kompiku to przesle Ci cytrusw ) Odpowiedz Link
nitka111 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 21:48 No kasy to jej nie daję bo chodzę na NFZ. Pisałam już, że mam dobrą ginke ale pójdę dopiero po wakacjach, tak że jak teraz nie wyjdzie, to przerwa w leczeniu, badaniach itp. Odpowiedz Link
cytrusowa asia 14.06.05, 21:50 oki, dzieki. ale ja jeszcze potrzebuje teorię dot. temperatury - wiem ze są jakies fazy i skoki - ale co, gdzie i kiedy to nie wiem Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 22:12 Chwilowo? Ja się zdążyłam zapisać kilka dni temu i było OK. Bardzo fajny program Narazie jestem VIP-em Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 22:16 no chyba chwilowo bo kumpela czeka na akceptcje juz 2-gi miesiac a z innego kompa dostal komunikat ze ne przyjmuja hhmmmm oj pamietam vip-a t kolorowe kwadraciki a teraz jakos ubogo :o( Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 22:19 Ale ja się zarejestrowałam w piątek albo w sobotę, hasło dostałam w ciągu minuty i odrazu wklepałam ręczne pomiary za prawie cały cykl. Następnie przeczytałam wszystkie prognozy, inne wykresy podobne do mojego itd. Może to jakaś pomyłka? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 22:21 nie wiem moze juz tez sie dostala do FF- nie wiem pokaz wykresik ??? lubie ogladac ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: To może dziś tak nieśmiało ja założę wątek... 14.06.05, 22:22 Ee, jak ci pokażę, to na mnie nakrzyczycie Odpowiedz Link
asiulka1976 cytrus 14.06.05, 22:02 polecam wrochne free.med.pl/wrochna/ oraz obrazkowo www.npr.prolife.pl/plansze_spis.htm Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: cytrus 14.06.05, 22:05 jakby co to pytaj !!! jesli bede umiec to pomoge ) Odpowiedz Link