karudzik 23.11.05, 16:54 witam, czy któraś z Was ma taki problem..? jak sobie radzcice z planowaniem ciąży...? Ja mam nieregularne cykle (28, 34, 36, 30, 27, 32..) i w ogóle nie wiem jak mam sobie wyliczać te dni płodne...;-/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
binne Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 16:54 oberwacja śluzu + testy owulacyjne - ewentualnie monitoring Odpowiedz Link
ekspresjonistka Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 16:57 Mam ten sam problem a obserwować sluzu nie potrafię... dla mnie on codziennie wygląda tak samo ) Odpowiedz Link
jenifer1 Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 17:21 Ja mierzę temp. ale o owu wiem dopiero po fakcie. Zostają Ci testy na owu- na allegro chyba najtaniej Odpowiedz Link
to_ja76 Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 17:26 najlepiej jeśli planujesz dzidzię kochaj się z mężem co drugi dzień przez cały cykl wówczas nie powinno was najważniejsze minąć Odpowiedz Link
ekspresjonistka Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 19:28 to_ja76 napisała: > najlepiej jeśli planujesz dzidzię kochaj się z mężem co drugi dzień przez cały > cykl wówczas nie powinno was najważniejsze minąć a codziennie nie mozna Odpowiedz Link
binne Re: dni płodne a nieregularne cykle 23.11.05, 21:25 ekspresjonistka napisała: > to_ja76 napisała: > > > najlepiej jeśli planujesz dzidzię kochaj się z mężem co drugi dzień przez > > cały > > cykl wówczas nie powinno was najważniejsze minąć > a codziennie nie mozna można, ale jeśli plemniki są słabe, to nie zdążą się zregenerować Odpowiedz Link