Dodaj do ulubionych

Kto testuje po 20 lutego?

10.02.06, 13:31
Cześć dziewczyny. Miesiac temu był wątek- kto testuje po 20 stycznia.Niestety
wtedy mi sie nie udało. Teraz staram się nie nakręcać, ale nie wiem czy długo
tak wytrzymam. Obiecałam sobie, ze testu wcześniej nie zrobię.Pozdrawiam i
moze ktoś się dopisze?
Obserwuj wątek
    • asienka247 Re: Kto testuje po 20 lutego? 10.02.06, 14:19
      Mi tez sie nie udało w styczniu.....ja czekam tez do ok 20 lutego mam nadzieje
      ze nie przyjdzie @.....pozdrawiam
      • wrotka13 Re: Kto testuje po 20 lutego? 10.02.06, 14:31
        Ja też będę testowała po 20 stycznia, może nawet dokładnie 20.01 - to będzie 26
        dc i 13 dpo. Pozdrawiam
        • wrotka13 Re: Kto testuje po 20 lutego? 10.02.06, 14:32
          wrotka13 napisała:

> Ja też będę testowała po 20 stycznia, może nawet dokładnie 20.01 - to będzie
          26
          >
          > dc i 13 dpo. Pozdrawiam
          sorki miało być 20 lutego i 20.02smile)
          • maja78r Re: Kto testuje po 20 lutego? 10.02.06, 20:21
            Ja też planuję test po 20. Stararam się za duzo nie mysleć, bo w zeszłym
            miesiącu tak się nakręciłam, że miałam prawie wszyskie objawy ciąży (oprócz
            bólu piersi), a jednak ciąży nie byłosad
            Trzymajcie się! W końcu kiedyś musi sie udać!
            • dziorkamadziorka Re: Kto testuje po 20 lutego? 10.02.06, 20:38
              Ja też nie spodziewam się @ 20 lutego, ale nie bedę testowac w tym dniu
              zatestuję ok 7 dni po terminie, ostatnio też mi się nie udalo i teraz nie dam
              sie nakręcićsmile

pozdr

M. 21dc
              • ussa77 Re: Kto testuje po 20 lutego? 11.02.06, 11:24
                witajcie dziewczyn! dobrze ze jest nas wiecej, wątek z testowaniem po 20
                stycznia był dla wielu szczęśliwy, ale mysle ze " nasz" też bedzie, bo przecież
                były takie mrozy a jak wiem służy to leżeniu pod ciepłą kołderką!
                ja mam termin @ na 15 lutego, ale nie będe wcześniej testować aniżeli właśnie
                po 20. 02. nie dam się zwariować.
                staram sie nie nakręćać i nie doszukuję sie zdanych objawów!! zobaczymy czy mi
                sie uda nie popaść w paranoję!!
                dzisu mnie 9 dpo- temp 37,1, ból brzucha lub jajników od samej owulacji... no
                to chyba nie źle. pozdrawiam
                • sylvia_b Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 13:21
                  A Ty mierzysz te swoje tempki w końcu? Koleżanko z "moimi" datami wink Bo
                  chetnie bym sie porównała.
    • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 10:01
      Witam Was dziewczyny.U mnie dziś 21 dc. Cykle mam 32 dniowe,więc do testowania
      daleko.Staram się nie nakręcać,jak sobie obiecałam.A jak tam u Was?Pozdrawiam
      Was ciepło, trzymajcie się.
      • asienka247 Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 12:22
        ja dzis 24 dc przy cyklach ok 28 dniowych tez staram sie nie nakrecac czekam do
        soboty......zobaczysz szybko ci zleci i zycze zeby nie przyszła@ pozdrawiam
        • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 12:51
          Fajnie, że jesteście dziewczyny, jakoś chyba raźniej będzie czekać. Wam również
          życze z całego serca zobaczenia upragnionych II kreseczek.Ale szczerze mówiąc
          jeszcze chyba mi sie tak dni nie dłużyły. Szok.Dajcie znać jak tam Wasze
          testy smile
    • kachho Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 11:58
      Witajcie!
      I ja się przyłączam do testowania 20 lutego. Mam nadzieję że na plus smile
      • zapach_bzu Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 12:42
        I ja. Ale czekam spokojnie, nie nakręcam się. Tempki nie mierze bo stłukłam
        termometr, nie wsłuchuje sie, ale nadzieję rzecz jasna mam...
    • prejudice Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 15:30
      Ja też chyba będę - to moje pierwsze próbowanie przed terminem @ ale nie mogę
      się doczekać a to najwcześniejszy możliwy dla mnie termin... Złapałam kilka
      fluidków od swieżo upieczonej forumowiczki CIP
      Zyczę powodzenia big_grin z całego serduszka
      • ussa77 Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 15:58
        zaczynam jednak łapac schize. mysliąła ze mnie to ominie. dziś 11 dpo od samej
        owulacji boli mnie podbrzusze albo jajnik, no ale od wczoraj bardziej zaczął
        mnie boleć jajaniki, starsznie jestem rozdrażńiona i tem powyżej 37,1, a jak u
        was?
    • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 13.02.06, 16:04
      Witam,
      Ja też bede po 20.02 testować. Ostatnio też nam się nie udało.

Ale pamietajcie - żadnego nakręcania sie - spokojowo i luzowo podchodzimy do
      tematu, OK? Jak to mówi mój mąż - "bierzemy to na klatę".

Twarde laski jesteśmy nie? A wszystko i tak bedzie dobrze!!

Cool&easy
      Greta
      • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 14.02.06, 07:51
        Cześć dziewczyny w ten Walentynkowy dzień. Jak tam Wasze nastroje? Ussa-
        żadnego schizowania. Nie nakręcajmy się. Ja tez staram się myśleć o wielu
        innych sprawach i mam nadzieję, że jakoś dotrzymam. Tempki nie mierzę, ale moze
        jutro tak z ciekawości zmierze, jak nie zapomnę termometra położyć koło łóżka.
        Pozdrawiam Was ciepło i walentynkowo.
        • ussa77 Re: Kto testuje po 20 lutego? 14.02.06, 08:01
          witajcie! ciekawe dla ilu z nas okaże sie ten Walenty szcześliwy? u mnie chyba
          nici . za 2 dni ma być @, brzuch boli , jajniki tez i nic poza tym, a tak z
          ciekwaości zrobilam test owulacyjny i tylko jedna kreska, ale pocieszam sie ze
          to nie był ciązowy tylko owulacyjny,
          • idunia29 Re: Kto testuje po 20 lutego? 15.02.06, 11:13
            jestem tutaj nowa- choć zaglądam od dawna- to już 8 cykl starań- mam
            nandzieję,że tym razem się uda- testuje ok 22.02- jak nie to wchodze na
            stymulacjęsad
            trzymam kciuki za wszyskie
            • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 15.02.06, 14:41
              Witaj, mam nadzieję, ze nam wszytskim się uda. Pozdrawiam serdecznie i trzymam
              kciuki za Was i za siebie.
    • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 16.02.06, 14:40
      Zakupiłyście już test? Ja sie obawiam, że jak kupię wczesniej, to nie
      wytrzymam...
      A co objawami? Macie jakies?
    • gruszka28 ja też testejuę 20 -ego lutego 17.02.06, 20:38
      ale czuję, że nic z tego nie będzie, nie wiem, mam jakieś takie
      przeczucia..choć tak bym chciała.
      20 luty to mój 29 dc. @ mam zwykle co 29-30dni. też się nie mogę doczekać
      poniedziałku.
      Poza tym to coś dziwnego ze mną jest - bo 25dc miałam silne wdęcia,a dziś ból
      kręgosłupa odcinka lędźwiowego, a szyjka twarda i nisko i trochę koło niej
      śluzu, poza tym zawsze bolą mnie mocno piersi przed okresem- a treaz wogóle. No
      i żadnego samopoczucia, że zaraz przyjdzie @. dziwne nie???

pozdrawiam was kobietki i życzę cierpliwości i sukcesu ok.20 lutego
      czego i sobie życzę smile
      • anais_de_loin Re: ja też testejuę 20 -ego lutego 17.02.06, 21:40
        ja czekam do 27 lutego, w tym miesiacu zdecydowanie inaczej sie czuje od
        poprzednich. ale wiecie schiza potrafi wszystko..
        jak nie teraz to kiedy indziej niewink

19dc
        • agatta-a1 Re: ja też testejuę 20 -ego lutego 18.02.06, 11:19
          ja nie będę testować do końca lutego. jak @ nie przyjdzie to może się skuszę na
          teścik 1 marca.
        • nata76 Re: ja też testejuę 20 -ego lutego 18.02.06, 11:19
          Ja testuję 24-25.o2.
          Ale...kupiłam sobie dzisiaj pre-test i teraz walcze ze sobą,zeby się znów
          jakies schizy nie nabawić....
          • anais_de_loin Re: ja też testejuę 20 -ego lutego 18.02.06, 11:30
            ja tez 1szego marca chyba ze kolezanka@mnie uprzedzi...
    • gruszka28 Re: Kto testuje po 20 lutego? 18.02.06, 14:26
      chyba nic z tego...zaczynają mnie piersi boleć tak jak przed @.
      Dzis 27dc. Za 3 dni bedzie wiadomo.

Nastawiam się na @. i kolejny cykl..
    • jeszczeniemama Re: Kto testuje po 20 lutego? 18.02.06, 22:47
      Ja dopiero 26, ale nie wiem, czy wogole kupie test, bo tracę juz siły-to nasz
      11 cykl.
      • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 09:25
        Cześć dziewczyny!U mnie dziś 28dc.Tempki nie mierzyłam, nie miałam kiedy
        rano.Juz sama nie wiem czy mam jakieś objawy czy nie.Jedynie co jest dla mnie
        dziwne w tym cyklu, to to, że bardzo szybko,praktycznie zaraz po owulacji moje
        piersi znacznie zwiekszyły swoja objętość.I trwa to do dzisiaj, bola ale nie
        mocno,moze bardziej po bokach. Staram się nie nakręcać.Pozdrawiam. Aha- testu
        na razie nie kupiłam,musze wytrzymać.
        • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 10:50
          Hej, 24 dc. Nie wytrzymałam i zrobiłam test. I nic...
          Ale moze jeszcze za wcześnie. Bo muli mnie starszliwie, piersi bolą, a dół
          brzucha ciągnie. Przed okresem zwykle mnie tylko brzuch ciągnie, a piersi nie
          bola wcale.
          Ale ta 1 kreska sad( ; dodam, ze nie z rannego moczu, tylko przedpołudniowego,
          więc wciąż mam nadzieję.....

Pocieszcie, plizzz
          • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 11:17
            Chyba 24dc to rzeczywiscie za wcześnie.Ale jak test w domu- to pokusa, sama to
            wiem. Jednak w tym miesiacu się zaparłam i nie testuję.To mój 28dc (przy
            cyklach 32). Tak wiec Greta- głowa do góry!
          • anais_de_loin Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 11:18
            moja droga nie chce cie pocieszac, ale w 24 dc z pololudniowego to ci nic nie
            wyjdzie chyba ze bys miala owu w 6dc, takze powtorz test z porrannego ale za
            jakies 4 dni najwczesniej!
            • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 12:31
              No własnie wiem, stara a głupia jestem!
              Tym bardziej, ze tak wygladają moje objawy:

- nigdy nie bolą mnie piersi - teraz bolą mocno
              - muli mnie rano i przeszkadzaja wszystkie zapachy
              - ciągnie mnie brzuich, ale jakos inaczej niz przed okresem

Cykle mi sie ostatnio rozregulowały - do grudnia włącznie moje cykle to około
              30-31, a w styczniu juz mi się skrócił do 28 dni, a ostetni mój cykl miał 25
              dni.
              Dziwne, ale nie tracę nadziei...
              • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 13:34
                Wiem, wiem schiza na maxa, ale musze Wam powiedzieć, ze właśnie popatrzyłam na
                swój test (po około 3 godzinach) i... jest bardzo blada kreska!!!!!! Na razie
                sie boję cieszyc, bo jest duuużo za wcześnie, test po kilku godzinach etc.
                Ale musiałam sie z Wami tym podzielić!!
                • idunia29 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 14:43
                  wczoraj spałam 3 godziny w ciągu dnia- w sobote też się snułam- dzisiaj blada
                  kreska po południu smile- kupiłam już na jutro test( oraz buciki dla mężawink )-
                  trzymajcie kciuki
                  • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 14:48
                    Serdeczne gratulacje, bardzo sie cieszę, że sa takie przemiłe wiadomosci na
                    koniec dzionka pracy.Pozdrawiam Cię i życze wszytskiego dobrego!
                    • anais_de_loin Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 17:53
                      kochana greto sciskam za ciebie kciuki bardzo...ale zostaw sobie jeszcze 2 dni
                      na radosc..bo tez tak mialam z tym cholernym pretestem ze po 3 godzinach blada
                      kreska ewidentnie widoczna...i jednak po 2 dniach przyszla@...

ale sciskam kciuki kochana zeby nam wszystkich sie udalo zeby to forum umarlo
                      smiercia naturalnąwink
                      • idunia29 Re: Kto testuje po 20 lutego? 20.02.06, 21:18
                        kurczkai- moze miałam omamy sad- brzuch mnie napiernicza tak jakbym miała nie
                        doczekac jutrzejszego testowania sad(((((((((((((((
                        • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 07:33
                          Witam Was dziewczyny w kolejnym dniu oczekiwania na testowanie.Wiecie co?-Ja
                          chyba odpadnę.Dzisiaj zaatakował mnie bol podbrzusza, piersi juz tak nie
                          bolą.Żałuję, że nie zdążyłam zmierzyc tempki. Za Was trzymam kciuki bardzo
                          bardzo mocno!
    • aluka25 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 08:30
      Jak @ nie przyjdzie wcześniej, to testuję w sobotę albo niedzielę. Dzisiaj mam
      32 dc, ale wole poczekać bo raczej mam długie cykle. Mój mąż ma w niedzielę
      urodziny, ale miałby prezent gdyby się udało smile
    • greta18 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 08:58
      Anais - dzięki wielkie za wsparcie. Czekam cierpliwie i ciuchutko do 27.02
      (oczywiscie jak @ nie przyjdzie...)

Idunia - mnie tez tak własnie brzuch nawala - "ciagnie @-owo", ale oprócz tego
      mam inne objawy (muli mnie, nie mam przed-okresowych syfów, no i ten ból
      piersi, którego nigdy nie miałam). Nie tarć nadziei - ona zawsze umiera
      ostatnia. 3mam kciuki i za Ciebie i za siebie i za inne przyszłe Mamusie.
      Napisz jak test!

Buziolki!
      • kachho Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 09:37
        Testowałam dzisiaj i niestety nic- ani ciąży, ani okresu sad Ale byłam w
        górach, no i się rozregulowałam. Życzę powodzenia, a sobie w przyszłym cyklu!
    • nata76 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 10:20
      U mnie 26 dc, syfy się pojawiły jak przed okresem.........poza tym sluz, też
      mam taki "mleczny" na 2-3 dni przed....sad((((((((((((((((((
      • idunia29 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 10:24
        poranny test I - poranne szlochy w poduszke i w ramię zaspanego miska. ale @
        ciagle nie ma- a brzuch i piersi- pełen odjazd
        • myszka2312 Re: Kto testuje po 20 lutego? 21.02.06, 10:42
          Idunia-dopóki nie ma @, jest nadzieja. Trzymam za Ciebie kciuki!
          • greta18 Gdzie jest BOCIAN?? 21.02.06, 11:38
            Bocian, bocian, bocian!!!
            kom, kom hjer (uwaga - specjalnie spolszczone niemieckie słowa)

Gdzie mozna kupić pułapkę na bociany??
            • anais_de_loin Re: Gdzie jest BOCIAN?? 21.02.06, 11:44
              greto ten bol brzucha i piersi dobrze wrozy, kochana.....myslę ze jutro mozesz
              robic tescik poranny i kup male buciki dla Mwink..trzymam kciuki, ja testuje w
              piatek to bedzie 26dc..piersi nie bolą ani brzuch..wiec nadzieje gasnie, dzis
              23dc
              • greta18 Re: Gdzie jest BOCIAN?? 21.02.06, 14:36
                Hmmm, myślisz? Próbuję zachować spokój, ale do tego wszystkiego doszło jeszcze
                permanentne wzdęcie, ale ja zawsze miałam z tym problem, wiec nie wiem co o tym
                myśleć.
                No własnie jutro u mnie tez bedzie 26 dc i boję sie czy nadal nie za wcześnie,
                więc moze i ja do piątku poczekam (28 dc)

A w piątek będe myślami przy Tobie - pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. W
                piątek niestety raczej nic nie napiszę, bo wyjeżdżam rano słuzbowo, ale w
                sobotę wieczorkim juz będę miała dostep do kompa, więc zobaczę co i jak.

Fajnie, ze mozemy sie wygadac, nie? Mój M to się juz ze mnie nabija, ze ja sie
                tak nakręcam, a potem ryczeć 2 dni będę, a kolejne 2 będe się wściekac.

Który to Tówj cykl? Bo mój 2. Ciekawe co bedzie jak dotrwam np. do 6 czy 10
                cyklu. Wtedy to z pewnoscią wariatkowo mnie będzie czekać.
                • anais_de_loin Re: Gdzie jest BOCIAN?? 21.02.06, 16:56
                  kochana, to wzdecie naprawde dobrze wrozy, malo tego mam ten sam problemwink ale
                  wiesz ja wczoraj zjadlam taką mieszanke ze kazdego by zabilowink, moj M nie
                  widzi moich rozterek bo je ukrywam, staram sie 4 cykl i nie zdarzylo mi sie
                  zbeczec z tego powodu, poprostu ogolnie dalam sobie czas do wakacji, moja
                  ginekolog bardzo dobra z Invimedu mowi ze jak nie zajde to chce widziec badania
                  M. bo cykle mam prawidlowe tylko ze ja emocjonalna jestem, nerwowa i wszystko
                  chowam do srodka..

jesli sie nie uda to wezme duphasto i cierpliwie do lata poczekam, bedziemy
                  zmieniac mieszkanie wiec jakby wolalabym uwic dzieciecy pokoik na nowym choc w
                  starym tez mam miejsce juz upatrzonewink takze generalnie jest okej, i sama sie
                  nie nakrecam....dopki nie wejde na forumwink ale poniewaz jestem tlumaczem i na
                  kompie wisze non stop TO JAK JA MAM DO FORUM NIE ZAJRZEC?!wink))))
                  mysle tak obiektywnie ze w cizy nie bede w tym cykluwink obstawiam okolo 8smego
                  cykluwink no ale schiza sie pojawia i drastycznie wszelkie racjonalne myslenie
                  szlag trafiawink
                  no i fajnie ze sobie mozemy pogadacwink

moj M wie ze chce dzidzi ale nie wie nawet kiedy mam plodny dzien..i tak niech
                  zostaniewink

jestem tu non stop wiec jak cos to mnie zaczep;p-)
                  • zapach_bzu Re: Gdzie jest BOCIAN?? 22.02.06, 15:50
                    Dziewczyny juz jest po dwudziestym. U mnie cisza, 33 dc przy cyklach 32, piersi
                    niby bolą a niby nie. Ale nie testuję na razie, a jak u Was?
                    • greta18 Anais 22.02.06, 17:31
                      Mój M dał sie namówć dopiero w styczniu, no wiec wzięliśmy się do roboty.
                      Raczej uważa że ja sie nonstop nakreca - co nie jest prawdą, nie nie móję cały
                      czas o ciąży, tylko co jakis czas. Mimo, ze bardzo obawiam się niepowodzenia i
                      rozczrowania, to mam jakieś wewnętrzne przekonanie, że jednak zaszłam.
                      A charakter mam taki, ze co w sercu to i na jezyku.
                      Zakupiłam Quick na jutro rano - 27 dc - jesli nic nie wyjdzie, to w pon lecę na
                      betę (o ile mnie wcześniej @ nie dopadnie) A jak myślisz? Poczekać jeszce
                      trochę, czy testowac już jutro?
                      • greta18 Re: Anais 22.02.06, 18:16
                        I jeszcze jedno - gorąco Cię zapraszam na nasz wątek na forum "W oczekiwaniu" -
                        Folkowe starania
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=34286637&v=2&s=4

Gorąco zapraszam!
                      • anais_de_loin greta chyba mozesz zatestowac jutro rano 22.02.06, 19:11
                        moim zdaniem, bo wiesz jak wyjdzie znowu leciutka kreseczka to znaczy ze
                        zaciązyłaswink))) hihihihihi normalnie ściskam kciuki kochana bo wiesz zawsze
                        kilka w miesiacu bociek trafi, i mysle ze bedziesz w tych pozytywnych
                        statystycznie trafionychwink i pisz mi od razu rano co i jak bo bede tu
                        oczywisciewink
                        • greta18 Re: greta chyba mozesz zatestowac jutro rano 22.02.06, 21:42
                          Ok, ok,
                          no i obiecałam o tym moim przedpołudnowym "rzygadełku" wspomniec smile)

Buźka i lece spać.

PS test juz leży naszykowany w kibelku!

A Ty sie szykuj do swojego kochana! i bez ociagania!
                          BDW - z jakiego miasta jesteś? bo ja ze "stolycy"..
                          • anais_de_loin Re: greta chyba mozesz zatestowac jutro rano 22.02.06, 22:58

no greta oczywiscie ze ze stolycy po akcencie przeciez słychacwink ja swoj test
                            zmarnowalam dwa dni temu w nocnym amoku, i teraz pokuta, zero testowania do 35
                            dc...o.
                            • nata76 Re: greta chyba mozesz zatestowac jutro rano 23.02.06, 08:24
                              U mnie dziś 28 dc, temperatura spdaa, test negatywny...już nie ma nadziei na
                              ten miesiąc.......
                              Ale niesamowicie cieszę się z Wami, mam nadzieję,ż e bociany przyleciały do
                              stolycywink
                              • greta18 Re: greta chyba mozesz zatestowac jutro rano 23.02.06, 10:31
                                cholerna 1 kreska
                                nic wiecej

spuśćmy czarną zasłonę na ten żałosny widok
                                • greta18 ANAIS!!!! 27.02.06, 16:26
                                  Jak u Ciebie??? Dawaj info...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka