sylvia_b 21.02.06, 10:15 Czy zażywanie clo ma wpływ na wysokość temperatury? Wczoraj wziełam 1 tabletkę, a dzisiaj mam tempke wyżsżą aż o 4 kreski. Nie rozumiem ;-( A może tempka wzrosła mi po przytulanku ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga38 Re: clo a tempka 21.02.06, 10:48 Hej.a jak się czujesz po clo???o ktorej godz bierzesz,czy codziennie o tej samej?rano czy lepiej wieczorem?Lekarz zalecił przytulanie w trakcie brania clo? Odpowiedz Link
sylvia_b Re: clo a tempka 21.02.06, 10:54 Dopiero wzięłam pierwszą tabletkę. Wczoraj ok. 16:30. Na razie czuje sie bardzo dobrze. Nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, ale może to za wcześnie. Cały dzień wczoraj (od rana) bolała mnie głowa, więc nawet gdyby od clo też bolała, to nie robiłoby mi to różnicy ) Któras z dziewczyn napisała mi w poprzednim poście, żeby brac sobie go przed snem, to ewentualne skutki uboczne prześpisz, ale jakos tak mi się wczoraj wzięło po południu i było ok. Myślę, że bedę go zażywać o stałej porze, bo mam nawyk po antykach, a to też jakiś hormon w końcu Nie wiem tylko co z ta tempką. Myślałam, że może termomentr mi nawalił, ale na drugim też tyle wyszło.. :-0 Ty też bierzesz? Odpowiedz Link
kinga38 Re: clo a tempka 21.02.06, 11:15 dzis wezme pierwsza tabl(a raczej pierwsza 1/2).ja wezme sobie po 15. Odpowiedz Link