bella-bella 01.03.06, 17:52 Prosze o opinie o dr.Doncu ze szpitala na szaserow w warszawie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaika Re: dr.Jacek Doniec 01.03.06, 20:02 trochę zakręcony ale najlepszy z lekarzy, którym przyszło mnie leczyć. kompetentny, umiejący się przyznać do swoich ograniczeń, nie naciągający na dziwne badania, no i przede wszystkim ciepły człowiek. dzięki niemu zaszłam w upragnioną ciążę. dzięki niemu też podniosłam się po stracie mojego malucha - tłumaczył i namawiał na dalsze starania. niestety ja potrzebuję teraz bardziej specjalistycznego leczenia niż to, które może zaoferować dr Doniec. i niestety musieliśmy się pożegnać... ale dr gorąco polecam Odpowiedz Link
ewelinka1956 Re: dr.Jacek Doniec 04.03.06, 15:19 Ja jestem z Donca bardzo zadowolona.Wyprowadzil mnie na prosta i dziki niemu mam jeszcze jajniki .Zajal sie mna ,jest niesamowicie dolikatny,nie zdziera kasy.Badania zleca tylko te ktore sa potrzebne chc u mnie bylo ich wiele.To bardzo cieply czlowiek.Nigdy nie odmowil jak chcialam przyjsc nie umowiona.Jesli ktoras ma do niego namiary do Warszawy to poprosze bo strasznie daleko musze dojezdzac. Odpowiedz Link
ap77 Re: dr.Jacek Doniec 05.04.06, 11:29 Potwierdzam-super facet, trafilam do niego na laparo.wlasciwie przypadkowo,ale jestem zadowolona! Sluze szczegolami Odpowiedz Link
Gość: Kinga Re: dr.Jacek Doniec IP: *.gromada.pl / *.gromada.pl 08.05.06, 10:48 Dr Doniec wwraz z dr Grzeniewskim robili mi laparoskopię. Własnie zaczynam się u niego leczyć (po roku przewry i zniecheceniu do dr Grzeniewskiego). W sprawie kontaktu do dr Dońca kontakt przez maila milupa88@poczta.onet.pl Odpowiedz Link