Dodaj do ulubionych

dobrze wróży?:)

08.06.06, 10:57
www.fertilityfriend.com/home/135102
popatrzcie, program mi sugeruje wykres trojfazowy i szuka oznak ciąży których
nie mam, piersi normalne, brzuch nie boli, nic kompletnie, a jednak mam
przeczucie ze jest..
Obserwuj wątek
    • agilator Re: dobrze wróży?:) 08.06.06, 11:45
      Nie znam się, ale z całego serca życzę Ci II kreseczek, daj znac zaraz. Czasami
      z tego co wiem nie ma oznak ciąży a jednak jest. Moja Mama np przez 3mce nie
      iwedziała że jest w ciąży, @ była i zero zmian w organiźmie. Życzę ciszy
      przed... ciążą smile
      • chrumpsowa Re: dobrze wróży?:) 08.06.06, 11:57
        Ja jak poprzedniczka z calego serca zycze Ci dwoch kresek!!!
        Jednakze rozczaruje Cie, bo ja nie widze w Twoim wykresie trojstopniowosci. No
        i owu wyznaczylabym zogodnie z zasadami Roetzera pozniej niz program, a to ze
        wzgl na to, ze wg Roetzera linia pokrywajaca powinna byc poprowadzona przez
        najwyzszy punkt z 6 najnizszych temp. poprzedzajacych skok czyli u Ciebie na
        wysokosci 36,7 - no, chyba, ze tego dnia to byl chyba 11 dc? Temp. mialas
        zaburzona (alkohol, inna temp. mirzenia, mniej/wiecej snu). Radzilabym
        podszkolic sie teoretycznie, a nie tylko polegac na programie... Mnowstwo
        linkow odosnie cyklu i zasad npr jest na forum npr. Ja polegam na zdobytej
        SWOJEJ wiedzy - brak wiedzy = hustawka.. No bo program swoje, kazda
        forumowiczka swoje, a Ty sie tylko stresujesz...
        Jednakze wykres zapowiada sie ladnie - nawet jak nie bedzie trojstopniowy czy
        nie bedzie spadku implntacyjnego to i tak ciaza moze byc wink TYLKO wtedy
        najwazniejsze, by temp. wyzsze utrzymywaly sie minl 18 dni. Pozdrawiam
    • aagniesiaa Re: dobrze wróży?:) 08.06.06, 13:06
      lopez jejciu ale równiutka tepka to chyba jakiś fenomen, jeszcze takiej z żyicu
      nie widziałam, mnie się zdaje że owu nie mogła być później jak pisze chrumpsowa
      zwłaszcza że robiłaś testy owu, testy mówia co innego i tempka może co innego,
      ale życzę Ci z całego serducha aby to było to smile
      • lopez32 Re: do aagniesiaa 08.06.06, 13:40
        dzięki, mam nadzieję, ja też takich równych tempek w życiu nie widzialamsmile
        jeśli tonie jest ciaża to ja juz nie wiem co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka