Dodaj do ulubionych

dr. MICHAł RADWAN -pytanie

11.08.06, 10:15
Witam, mam pytanie czy któraś z was leczyła się u dr. Michała Radwana?
Obserwuj wątek
    • maliniaq Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 10:26
      Ja się leczyłąm 5 lat. Dla mnie zwykła świnia i tyle. Zaznaczam, że to moje
      subiektywne zdanie. Są dziewczyny, które są z niego bardzo zadowolone. Machał
      mi iui za iui (5 naprztykał) bez jakichkolwiek badań. żrezygnowałąm z
      jego "usług" gdy zrobił ostatnią iui i po moim zejściu z fotela stwierdził :i
      tak nie ma pani na co liczyć bo owulacji nie było". Jeździłam do niego bardzo
      długo, bo, choć od samego początku nie przypadł mi do gustu, sugerowałąm sie
      opiniami innych. Nigdy nie miał czasu porozmawiać (o zleceniu badań nie
      wspomnę), w czasie wizyty (za którą jednak płąciłam) słuchał mnie jednym uchem,
      a do drugiego miał przyklejoną słuchawkę od telefonu i non stop rozwiązywał
      jakieś problemy przez telefon. Kilka razy zdarzyło się, że nie widział o czym
      do niego mówię. W końcu zaczęłam jeździć z mężem i z nim wchodzić do gabinetu.
      Był wtedy bardziej komunikatywny, choć komóry też nie odstawiał. Dostawałam
      cholery. Po tej pamiętnej ostatniej iui mąż powiedział mu w końcu co o nim
      myśli. Świnia tylko prosił, żeby do gabinetu przejść. A dlaczego niby????? Żeby
      inni nie słyszeli? Nie wiem, może dla innych jest dobry, dla mnie okazał się
      zwykłym naciągaczem. Po 5 latach "leczenia" u niego odeszłam do innego lekarza,
      któy zlecił mnóstwo badań i tak wystymulował mi cykl, że zaszłąm w ciążę za 1
      iui. Nie ufam Radwanowi!!! Agnieszka.
      • tekla12 maliniaq 11.08.06, 11:02
        Pomyliłaś prof Radwana z dr Radwanem.
        • emilkaitomek Re: maliniaq 11.08.06, 11:11
          no właśnie chodzi mi o dr Radwana o Michała ale oni są rodziną?
          • tekla12 Re: maliniaq 11.08.06, 11:13
            emilkaitomek napisała:

> no właśnie chodzi mi o dr Radwana o Michała ale oni są rodziną?

Dr Michał Radwan jest synem profesora Jerzego Radwana.
      • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:05
        jestem w szoku!!!, ja właściwie leczę się u prof. Malinowskiego ale we wtorek
        byłam w CZMP na HSG i tam właśnie trafiłam na salę do młodego dr Radwana ( bo
        jest tez jakiś inny Radwan), był bardzo miły na każed pytanie mi odpowiedział.
        • tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:09
          Dr jest miły i kompetentny. Przyjmuje w Gamecie.
          • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:16
            no właśnie, prof. Radwana nie znam ale ten dr zrobił na mnie b. dobre wrażenie.
            A Ty sie u niego leczyłaś?
            • tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:20
              Leczyłam się u profa i nie mam żadnego powodu do narzekania. Młody jest świetny,
              jeśli szukasz gina to polecam.
              • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:38
                czyli dr Michał Radwan przyjmuje w Gamecie? Ja byłam w szoku, serio już dawno
                nie rozmawiałam z lekarzem ( któremu nic nie zapłaciłam)w tak swobodny sposób.
                Miał dla mnie czas, odpowiadał na każde pytanie a podczas HSG, którego bardzo
                się bałam , uspokajał mnie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego HSG bez niego!!
                • tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:57
                  Owszem, przyjmuje w gamecia. Jeśli masz jakieś pytanka napisz na moją skrzynkę
                  gazetową. Pozdrawiam T.
                  • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:00
                    a masz gg?
                • porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:07
                  Ja też leczyłam się w Gamecie - głównie u prof. Radwana (przemiły i bardzo
                  kompetentny człowiek). Bardzo rzeczowo nakreślił nam "drogę do pot sukcesu",
                  której trzymaliśmy się i ...dotarliśmy wreszcie do przyczyny naszych
                  niepowodzeń.
                  Jestem w ciąży i dalej jestem pacjentką Gamety. Po licznych kontaktach z dr
                  Michałem Radwanem wymarzyliśmy sobie,żeby to on prowadził moją ciążę (a,
                  wierzcie mi, w swojej "karierze" poznałam wielu ginekologów w Łodzi). Jest
                  przemiłym, komunikatywnym i bardzo rzeczowym facetem.
                  W gamecie jest też świetne usg (najlepszy radiolog Kozarzewski), laboratorium z
                  cudną p. Dorotką, kochane pielęgniarki-anioły i rejestratorki, które zawsze ci
                  pomogą.
                  Czujesz,że wszyscy chcą ci pomóc.
                  • szklanapulapka2 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:22
                    Oczywiście, prof. Radwan i dr Radwan to inni lekarze.Stary - niezbyt miłe
                    wrażenie. Młody - rewelacja.
                  • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:24
                    a leczyłaś się u prof. Malinowskiego?
                    • porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:42
                      do Malinowskiego trafiliśmy od razu po pierwszym poronieniu; nalegalismy by
                      potraktował nas serio ( ze względu na moje alergie) - zbagatelizował jednak
                      nasz "przypadek" i nie skierował na żadne badania. Uwierzyliśmy mu, że nie w
                      immunologii tkwi nasz problem i ...tak straciliśmy kolejne 3 lata.

W Gamecie, po badaniach,kilku nieudanych IUI, 1 ICSI prof Radwan sam skierował
                      nas do prof Tchorzewskiego I BINGO!!Przeciwciała antyjądrowe!!Pierwszy cykl po
                      ostatnim szczepieniu i ...naturalna ciąża.

Z tego co wiem, Malinowski jest uczniem prof Tchórzewskiego.
                      • emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 13:11
                        mnie strasznie denerwuje jego małomówność, wypisuje tylko kolejne badania a w
                        ogóle mnie nie słucha. Dlatego jestem pod takim wielkom wrażeniem dr Radwana
                        który jest taki ludzki.
                        • tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 17:00
                          Porinonczi - ogromniaste gratulacje!!!
                          Emilkaitomek - Tchórzewski nie jest gadatliwy ale odpowiada wyczerpująco na
                          wszystkie pytania i dokładnie i cierpliwie tłumaczy.
                          • porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 17:53
                            Dziękuję Tekla (także za twoje wskazówki co do "instrukcji obsługi" profesora
                            T smile )
                            POdczas wizyty trzeba zadawać mu pytania, na które uzyskujesz z miejsca
                            wyczerpującą odpowiedź.Ja pozwalałam sobie nawet na żarty, tak go polubiłam.
                            A poza wszystkim to człowiek ogromnej kultury.
                            • maja1222 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 14.08.06, 13:50
                              Dziewczyny czy któraś z was miała robiony zabieg ICSI przez dr. Michała Radwana?
                              • porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 14.08.06, 14:02
                                Stymulację zlecił i kontrolował prof Radwan, monitoring usg i E2 - obaj na
                                zmianę, punkcję robił mi dr Michał R., ale sam transfer już profesor.(byłam od
                                początku pacjentką profesora, więc pewnie dlatego).

Za to 2 inseminacje przeprowadził u mnie dr M.R.
                                • maja1222 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 15.08.06, 00:18
                                  porinonczi, a jak oceniasz fachowość obydwu panów? Pytam, ponieważ jestem
                                  umówiona na wizytę u prof. Radwana dopiero na październik, podczas gdy syn
                                  Radwan mógłby mnie przyjąć już za 2 tygodnie. Zastanawiam się czy warto czekać
                                  tak długosmile
                                  • porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 15.08.06, 08:47
                                    Trudno mi odpowiedzieć.Na pewno profesor jest tą osobą z dużo większym
                                    doświadczeniem,ale i - jak widzisz - dużo bardziej obleganą.
                                    My oczywiście nalegaliśmy na pierwszą wizytę właśnie u niego.Póżniej, w trakcie
                                    leczenia, panowie zajmowali się nami wymiennie.
                                    Kurczę,...ale dopiero październik? A może trzymaj ten termin u prof, a - jeśli
                                    zależy ci na czasie - pójdź teraz na wizytę do dr. Może do października
                                    wykonasz już jakieś badania i z wynikami pojawisz się u prof, tzw. "double
                                    check" smile
                                  • hankahh Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 16.08.06, 21:42
                                    Witam, od maja chodzę do Radwana juniora, zaufany lekarz polecił własnie jego.
                                    Byłam też raz u seniora - myślę, że w porównaniu do syna szybciej podejmuje
                                    decyzje, ale to na pewno wiąże się z większym doświadczeniem. Na Twoim miejscu
                                    poszłabym teraz do juniora, zawsze już coś można zacząć robić, a z tamtego
                                    terminu nie rezygnuj.
    • kd2 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.09.06, 15:23
      Witam!
      Jestem pacjentka mlodego Radwana i jak na razie jestem bardzo zadowolona z
      wyboru tego doktora i kliniki- wlasnie odliczam dni do testowania po isci .
      Pozdrawiam
      • kaka154 do kd2 08.11.06, 14:01
        I jak testowanie? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka