emilkaitomek 11.08.06, 10:15 Witam, mam pytanie czy któraś z was leczyła się u dr. Michała Radwana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maliniaq Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 10:26 Ja się leczyłąm 5 lat. Dla mnie zwykła świnia i tyle. Zaznaczam, że to moje subiektywne zdanie. Są dziewczyny, które są z niego bardzo zadowolone. Machał mi iui za iui (5 naprztykał) bez jakichkolwiek badań. żrezygnowałąm z jego "usług" gdy zrobił ostatnią iui i po moim zejściu z fotela stwierdził :i tak nie ma pani na co liczyć bo owulacji nie było". Jeździłam do niego bardzo długo, bo, choć od samego początku nie przypadł mi do gustu, sugerowałąm sie opiniami innych. Nigdy nie miał czasu porozmawiać (o zleceniu badań nie wspomnę), w czasie wizyty (za którą jednak płąciłam) słuchał mnie jednym uchem, a do drugiego miał przyklejoną słuchawkę od telefonu i non stop rozwiązywał jakieś problemy przez telefon. Kilka razy zdarzyło się, że nie widział o czym do niego mówię. W końcu zaczęłam jeździć z mężem i z nim wchodzić do gabinetu. Był wtedy bardziej komunikatywny, choć komóry też nie odstawiał. Dostawałam cholery. Po tej pamiętnej ostatniej iui mąż powiedział mu w końcu co o nim myśli. Świnia tylko prosił, żeby do gabinetu przejść. A dlaczego niby????? Żeby inni nie słyszeli? Nie wiem, może dla innych jest dobry, dla mnie okazał się zwykłym naciągaczem. Po 5 latach "leczenia" u niego odeszłam do innego lekarza, któy zlecił mnóstwo badań i tak wystymulował mi cykl, że zaszłąm w ciążę za 1 iui. Nie ufam Radwanowi!!! Agnieszka. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: maliniaq 11.08.06, 11:11 no właśnie chodzi mi o dr Radwana o Michała ale oni są rodziną? Odpowiedz Link
tekla12 Re: maliniaq 11.08.06, 11:13 emilkaitomek napisała: > no właśnie chodzi mi o dr Radwana o Michała ale oni są rodziną? Dr Michał Radwan jest synem profesora Jerzego Radwana. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:05 jestem w szoku!!!, ja właściwie leczę się u prof. Malinowskiego ale we wtorek byłam w CZMP na HSG i tam właśnie trafiłam na salę do młodego dr Radwana ( bo jest tez jakiś inny Radwan), był bardzo miły na każed pytanie mi odpowiedział. Odpowiedz Link
tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:09 Dr jest miły i kompetentny. Przyjmuje w Gamecie. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:16 no właśnie, prof. Radwana nie znam ale ten dr zrobił na mnie b. dobre wrażenie. A Ty sie u niego leczyłaś? Odpowiedz Link
tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:20 Leczyłam się u profa i nie mam żadnego powodu do narzekania. Młody jest świetny, jeśli szukasz gina to polecam. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:38 czyli dr Michał Radwan przyjmuje w Gamecie? Ja byłam w szoku, serio już dawno nie rozmawiałam z lekarzem ( któremu nic nie zapłaciłam)w tak swobodny sposób. Miał dla mnie czas, odpowiadał na każde pytanie a podczas HSG, którego bardzo się bałam , uspokajał mnie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego HSG bez niego!! Odpowiedz Link
tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 11:57 Owszem, przyjmuje w gamecia. Jeśli masz jakieś pytanka napisz na moją skrzynkę gazetową. Pozdrawiam T. Odpowiedz Link
porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:07 Ja też leczyłam się w Gamecie - głównie u prof. Radwana (przemiły i bardzo kompetentny człowiek). Bardzo rzeczowo nakreślił nam "drogę do pot sukcesu", której trzymaliśmy się i ...dotarliśmy wreszcie do przyczyny naszych niepowodzeń. Jestem w ciąży i dalej jestem pacjentką Gamety. Po licznych kontaktach z dr Michałem Radwanem wymarzyliśmy sobie,żeby to on prowadził moją ciążę (a, wierzcie mi, w swojej "karierze" poznałam wielu ginekologów w Łodzi). Jest przemiłym, komunikatywnym i bardzo rzeczowym facetem. W gamecie jest też świetne usg (najlepszy radiolog Kozarzewski), laboratorium z cudną p. Dorotką, kochane pielęgniarki-anioły i rejestratorki, które zawsze ci pomogą. Czujesz,że wszyscy chcą ci pomóc. Odpowiedz Link
szklanapulapka2 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:22 Oczywiście, prof. Radwan i dr Radwan to inni lekarze.Stary - niezbyt miłe wrażenie. Młody - rewelacja. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:24 a leczyłaś się u prof. Malinowskiego? Odpowiedz Link
porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 12:42 do Malinowskiego trafiliśmy od razu po pierwszym poronieniu; nalegalismy by potraktował nas serio ( ze względu na moje alergie) - zbagatelizował jednak nasz "przypadek" i nie skierował na żadne badania. Uwierzyliśmy mu, że nie w immunologii tkwi nasz problem i ...tak straciliśmy kolejne 3 lata. W Gamecie, po badaniach,kilku nieudanych IUI, 1 ICSI prof Radwan sam skierował nas do prof Tchorzewskiego I BINGO!!Przeciwciała antyjądrowe!!Pierwszy cykl po ostatnim szczepieniu i ...naturalna ciąża. Z tego co wiem, Malinowski jest uczniem prof Tchórzewskiego. Odpowiedz Link
emilkaitomek Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 13:11 mnie strasznie denerwuje jego małomówność, wypisuje tylko kolejne badania a w ogóle mnie nie słucha. Dlatego jestem pod takim wielkom wrażeniem dr Radwana który jest taki ludzki. Odpowiedz Link
tekla12 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 17:00 Porinonczi - ogromniaste gratulacje!!! Emilkaitomek - Tchórzewski nie jest gadatliwy ale odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania i dokładnie i cierpliwie tłumaczy. Odpowiedz Link
porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.08.06, 17:53 Dziękuję Tekla (także za twoje wskazówki co do "instrukcji obsługi" profesora T ) POdczas wizyty trzeba zadawać mu pytania, na które uzyskujesz z miejsca wyczerpującą odpowiedź.Ja pozwalałam sobie nawet na żarty, tak go polubiłam. A poza wszystkim to człowiek ogromnej kultury. Odpowiedz Link
maja1222 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 14.08.06, 13:50 Dziewczyny czy któraś z was miała robiony zabieg ICSI przez dr. Michała Radwana? Odpowiedz Link
porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 14.08.06, 14:02 Stymulację zlecił i kontrolował prof Radwan, monitoring usg i E2 - obaj na zmianę, punkcję robił mi dr Michał R., ale sam transfer już profesor.(byłam od początku pacjentką profesora, więc pewnie dlatego). Za to 2 inseminacje przeprowadził u mnie dr M.R. Odpowiedz Link
maja1222 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 15.08.06, 00:18 porinonczi, a jak oceniasz fachowość obydwu panów? Pytam, ponieważ jestem umówiona na wizytę u prof. Radwana dopiero na październik, podczas gdy syn Radwan mógłby mnie przyjąć już za 2 tygodnie. Zastanawiam się czy warto czekać tak długo Odpowiedz Link
porinonczi Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 15.08.06, 08:47 Trudno mi odpowiedzieć.Na pewno profesor jest tą osobą z dużo większym doświadczeniem,ale i - jak widzisz - dużo bardziej obleganą. My oczywiście nalegaliśmy na pierwszą wizytę właśnie u niego.Póżniej, w trakcie leczenia, panowie zajmowali się nami wymiennie. Kurczę,...ale dopiero październik? A może trzymaj ten termin u prof, a - jeśli zależy ci na czasie - pójdź teraz na wizytę do dr. Może do października wykonasz już jakieś badania i z wynikami pojawisz się u prof, tzw. "double check" Odpowiedz Link
hankahh Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 16.08.06, 21:42 Witam, od maja chodzę do Radwana juniora, zaufany lekarz polecił własnie jego. Byłam też raz u seniora - myślę, że w porównaniu do syna szybciej podejmuje decyzje, ale to na pewno wiąże się z większym doświadczeniem. Na Twoim miejscu poszłabym teraz do juniora, zawsze już coś można zacząć robić, a z tamtego terminu nie rezygnuj. Odpowiedz Link
kd2 Re: dr. MICHAł RADWAN -pytanie 11.09.06, 15:23 Witam! Jestem pacjentka mlodego Radwana i jak na razie jestem bardzo zadowolona z wyboru tego doktora i kliniki- wlasnie odliczam dni do testowania po isci . Pozdrawiam Odpowiedz Link