martyna_ajp 21.02.07, 01:23 Co sądzicie o lekarzu Tomaszu Augustyniaku z Matki Polki z Łódzi? dziękuję i pozdrawiam pacjentki Pana doktora Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olowa Re: dr Augustyniak Tomasz Łódz CZMP IP: *.toya.net.pl 24.02.07, 15:24 Jest świetny.Jestem jego pacjentką od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona.Zawsze wszystko wytłumaczy , pociesza i myślę że ma ogromną wiedzę.Wiem też że nie jest naciągaczem .żałuję że nie trafiłam do niego wcześniej ze swoimi problemami bo już pewnie byłabym na prostej a tak to trzeba jeszcze troszkę poczekać.Ale mimo wszystko czuję się spokojna , bo wiem że jestem w dobrych rękach.Zresztą to nie tylko moja opinia , bo czekając na wizytę słyszałam ,że pan dr dba o wszystkie swoje pacjentki. Polecam , pozdrawiam Odpowiedz Link
ula332 Re: dr Augustyniak Tomasz Łódz CZMP 27.02.07, 08:43 chodziłam do Augustyniaka 2 lata. Faktycznie jest miły, wizyta trwa nawet 30 min, a w niektórych sytuacjach i więcej. Był jednak bardzo chaotyczny i w wielu sytuacjach musiałam mu o różnych rzeczach przypominać np. jak leczył mnie to żeby mojemu mężowi też coś przepisał i odwrotnie. Gdy chciałam zrobić jakieś badania on mówił, że nie potrzebne, a za jakiś czas dziwił się, że ja nie miałam zrobionych tych badań. Wydawało mu się, że wszystko o mnie wie, pamięta a jak zaczął mówić o mojej chorobie to okazało się, że chyba mnie z kimś pomylił, więc powiedziałam żeby przeczytał sobie kartę, która przed nim leżała. Zrobił to. Dziwiło go to co przeczytał. Ja nie wymagam aby lekarz pamiętał wszystko o swoich pacjentkach. Ale po to ma kartę aby sobie przeczytał i nie bagatelizował ważnych dla nas spraw. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki Odpowiedz Link