Dodaj do ulubionych

dr Augustyniak Tomasz Łódz CZMP

21.02.07, 01:23
Co sądzicie o lekarzu Tomaszu Augustyniaku z Matki Polki z Łódzi? dziękuję i
pozdrawiam pacjentki Pana doktora
Obserwuj wątek
    • Gość: olowa Re: dr Augustyniak Tomasz Łódz CZMP IP: *.toya.net.pl 24.02.07, 15:24
      Jest świetny.Jestem jego pacjentką od dwóch lat i jestem bardzo
      zadowolona.Zawsze wszystko wytłumaczy , pociesza i myślę że ma ogromną
      wiedzę.Wiem też że nie jest naciągaczem .żałuję że nie trafiłam do niego
      wcześniej ze swoimi problemami bo już pewnie byłabym na prostej a tak to trzeba
      jeszcze troszkę poczekać.Ale mimo wszystko czuję się spokojna , bo wiem że
      jestem w dobrych rękach.Zresztą to nie tylko moja opinia , bo czekając na wizytę
      słyszałam ,że pan dr dba o wszystkie swoje pacjentki.
      Polecam , pozdrawiam
    • ula332 Re: dr Augustyniak Tomasz Łódz CZMP 27.02.07, 08:43
      chodziłam do Augustyniaka 2 lata. Faktycznie jest miły, wizyta trwa nawet 30
      min, a w niektórych sytuacjach i więcej. Był jednak bardzo chaotyczny i w wielu
      sytuacjach musiałam mu o różnych rzeczach przypominać np. jak leczył mnie to
      żeby mojemu mężowi też coś przepisał i odwrotnie. Gdy chciałam zrobić jakieś
      badania on mówił, że nie potrzebne, a za jakiś czas dziwił się, że ja nie
      miałam zrobionych tych badań. Wydawało mu się, że wszystko o mnie wie, pamięta
      a jak zaczął mówić o mojej chorobie to okazało się, że chyba mnie z kimś
      pomylił, więc powiedziałam żeby przeczytał sobie kartę, która przed nim leżała.
      Zrobił to. Dziwiło go to co przeczytał. Ja nie wymagam aby lekarz pamiętał
      wszystko o swoich pacjentkach. Ale po to ma kartę aby sobie przeczytał i nie
      bagatelizował ważnych dla nas spraw.
      Pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka