groszkowa74 17.06.08, 08:18 Co prawda nie merdam ogonkiem za szybko, poki kwita nie dostane do podpisania, ale juz sie ciesze, odwroce moje myslenie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszkowa74 Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 08:20 I od razu mnie naszlo pytanie, a jak zaciazylam to nie wyjdzie to przypadkiem w badaniach wstepnych i podczas wizyty u lekarza medycyny pracy?? Teraz masz babo problem Odpowiedz Link
mjulka Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 08:30 gratuluję baaardzo))))) jeśli sama nie przyznasz się w wywiadzie ogólnym, to raczej nie wyjdzie, to nie są aż tak szczegółowe badania Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 08:45 Gratuluję!!! A na badaniach rzeczywiście nie powinno nic wyjść. Tydzień temu miałam okresowe, i nic takiego nie było z badań, w czym ciąża mogła by wyjść na jaw. Powodzenia Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 08:49 Serdecznie Ci gratuluje A badaniami się nie martw, nic nie wyjdzie Odpowiedz Link
zosienta Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 10:08 Gratulacje i powodzenia, jeden czynnik psycholodzigny masz z głowy i myśli będzie czym zająć, ale nas nie opuszczaj!!! p.s. Na badaniach wstępnych od rentgena musisz się jakoś wywinąć. Odpowiedz Link
uccellino Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 10:09 > p.s. Na badaniach wstępnych od rentgena musisz się jakoś wywinąć. Robi się tylko w fazie folikularnej - nie ma strachu. Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Chyba mam prace!!:))))))))))))))))))))))) 17.06.08, 08:55 No to gratuluję groszkowa, a ja dla odmiany chcę zapisać się na prawko ) Odpowiedz Link
uccellino No i super. A ja dopiero zaczęłam.. 17.06.08, 09:08 ...rozysłanie CV, aż mi było głupio, że się z tym tak grzebię... Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: No i super. A ja dopiero zaczęłam.. 17.06.08, 10:14 Ja siedze juz troszke w domu, stad moje zniecierpliwienie i rozne formy kontaktu w sprawie pracy. Zobaczymy Ale dziekuje Uccellino) Rok temu mialam przeswietlenie pluc jak bylam w szpitalu, to chyba sie wykrece, hm?? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: No i super. A ja dopiero zaczęłam.. 17.06.08, 19:34 SUPERAśNIE!!!! jak ja lubię dobre wiadomości na tym naszym forum!!! Odpowiedz Link