chealsyka27 12.12.08, 10:38 mam dzis urodziny i zycze Wam Groszkowych Swiat albo Bozego Narodzenia a najpozniej Wielkanocnych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_trzydziestce1 Re: A ja... 12.12.08, 11:04 No to sobie prezencik strzeliłaś na urodziny Kochana, życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży, bo to w tej chwili jest najważniejsze, dużo zdrówka i radości dla Ciebie i niech się wszystko układa po Twojej myśli A ja mam pytanie z in.beczki - jak się robi takie sygnaturki jak Ty masz? Tylko jeśli zechcesz mi odpowiedzieć to tak łopatologicznie Może wyślij mi mailem, żeby Twojego urodzinowego wątku nie zaśmiecać. Miłego świętowania urodzin. Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: A ja... 12.12.08, 11:13 Po30, wyslij mi na poczte kiedy mialas ostatnia @ i co chcesz miec napisane to Ci zrobie i pokieruje jak to wstawic Dzieki za zyczonka Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: A ja... 12.12.08, 11:56 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam )) Wszystkiego dobrego, szczęśliwych następnych miesięcy, samych pomyślnych wyników badań, szybkiego porodu i ślicznego Groszka lub Groszkówny ) A dla Ciebie i męża - dużo, dużo zdrowia i radości. Śle, również grudniowa dziewczyna z goszkiem na pokładzie Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Chealsyka 12.12.08, 13:18 czy możesz mi jeszcze raz przesłać te maile? Please... Ja chciałam przesłać je na adres z wp, żeby w domu to sobie na spokojnie "rozpracować", bo w domu nie odbieram poczty z gazety. No i na etapie przesyłania coś mi się potrelelowało Zakładam, że masz je w wysłanych i obiecuję, że już więcej absorbować Cię nie będę. Za jakiś czas się okaze czy sobie z tym poradziłam Dziękuję Ci serdecznie za pomoc. Odpowiedz Link
1.madera Re: A ja... 12.12.08, 20:02 Wiesz Chealys.... wczoraj oglądałam któryś raz z kolei Twoje zdjęcia z tropików i pomyślałam że to ten spokój , wypoczynek , ciepły klimacik tak dobrze na Ciebie wpłynął że udało się wreszcie Wszyskiego naj.... Odpowiedz Link
jenifer1 Re: A ja... 13.12.08, 08:05 chealsyka27 napisała: > mam dzis urodziny i zycze Wam Groszkowych Swiat albo Bozego > Narodzenia a najpozniej Wielkanocnych > Lekko spóźnione, ale wszystkiego naj)) Też jestem strzelcem)) Odpowiedz Link
zosienta Re: A ja... 13.12.08, 19:25 Spóźnione, ale szczere - najlepszego! ---- Nie mam alergii na cudze szczęście! Odpowiedz Link